اون دوستی که گفت شما برای زندگی تو ترکیه استانبول باید ماهی ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ درآمد داشته باشی ، برای چند نفر گفتید ؟ بعد منظور از زندگی مهمه ، اگه بخوای مجردی زندگی کنی و اصطلاحا زیاد خوش گذرونی نکنی خیلی خیلی کمتر از مبلغ شما میشه زندگی کرد ، لطفا اطلاعات درست بدید ، در مورد کشورهای ارزون خوب تو اروپا کشورهای شرق خیلی ارزونتر هستن به نسبت ، اما ارزونی از دیدگاه نوع زندگی و خرج کردن بستگی داره من تو اروپا خیلی ها رو میشناسم یک نفر با ماهی ۱۵۰۰ یورو داره خوب زندگی می کنه و بسیار هم راضی هست ( نوع توقعات فرق داره ) تو همین ایران آدم میشناسم ماهی ۲۰ تومن درآمد داره میناله اما کسی هم دارم با ماهی ۳-۴ تومان خیلی راضی هست اینا که گفتن یه زن و شوهر هستن ، بیشتر هزینه آدم ها تو مسکن گرفته میشه ، اجاره ها ...تو خارج از ایران هم همینه فقط خوبی آونجا اینه که اجاره شما هر سال بالا نمیره اگه هم بره بسیار بسیار کمه ، چون مثل اینجا خونه بخری اجاره بدی شغل حساب نمیشه اگه بخوان این کارو بکنن مالیاتی سنگینی داره برای همینه اکثر موجرها یا شهرداری هستن یا شرکتهای خاص ، برای اطلاعات بیشتر میتونی به سایتهای مثل اداره کار و امور اجتماعی هر کشور تو اینترنت مراجعه کنی کاملا برات شفاف توضیح میدن
بسیار ممنون عزیز
بله کاملا درسته
توقعات هر شخص برای مهاجرت فرق میکنه , من صالا برای پیشرفت نمیخوام مهاجرت کنم
من هدفم اینه یه کشوری برم که هم سرد باشه ( سرد باشه بهتره چونگرماییم ) , کشور امنی باشه هم از نظر شخصی و هم اقتصادی
صبح برم سرکار حالا تا عصر یا غروب کار کنم ( کار راحت نه مثل اینجا کار 6 نفر از یه نفر میخوان آخرش ماهی 600 هزار تومن میزارن کف دستش ) بعد بیام برم یه نوشیندی بخورم شاد باشم
برم خونه تلویزیون روشن کنم برنامه ها شاد ببینم نه گریه و زاری , با کنسولم بازی کنم بعد بیرم بخوابم
دوست دارم جایی باشه که آروم باشه , ساکت باشه , مردمش به خون هم تشنه نباشن س هم کلاه نذارن , تاریک باشه
کشور ارزونی باشه یعنی کار میکنی بتونی راحت اجراه خونه بدی تفریحتو بکنی غذا خوبتو بخوری
یه چیزی که گذر عمر با آرامش داشته باشم
30 سالمه , انقدر کار عوض کردم خسته شدم هر کاری بعد چند ماه و پول خرج کردن پیدا میکنم میرم سرکار , بعد 3 تا 5 ماه بیمه نکنه میندازه بیرون , یا بعد از چند ماه حقوق نمیده
حتی شاگردی هم کردم بعد از چند ماه چون رو دست خودش بلند نشم انداخت بیرون
فکر کنم منظورمو رسوندم هدفم برا مهاجرت چیه , یه زندگی ساده و روتین میخوام بدون دغدغه
مشکل الانم اینه پول ندارم پول خیلی کمی دارم