• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
مسخره س. بعد اخر سال میگن حقوق کارگران ۱۳ ٪ یا ۱۷ ٪ !!!! یعنی نهایت ۲۰۰-۳۰۰ میره روی حقوق ملت.

کاسبا هم که همش میگن بازار خرابه! بعد میری بازار جای سوزن انداختن نیست.
ملت میرن بازار که فقط فلافل و سمبوسه بخرن بخورن و یه چرخی هم بزنن. فوقش دوتا جنس بنجول ارزون قیمت هم بگیرن بیان. این نشون دهنده رونق بازار نیست.

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
الان که مثلا شبانه تزریق دلار کردن ولی ارزهای دیگه پایین نمیاد، دلار کانادا که یک هفته ست زیر 4 هزار تومن نیومده، یورو هم که نهایتش تا 5950 اومده پایین. اگه دلارو 4600 بگیریم، با نرخ های جهانی، دلار کانادا 3700 بیشتر نباید باشه، یورو هم 5700 بیشتر نباید باشه. الدنگ ها نسبت های جهانی رو هم هر جور دلشون بخواد تغییر میدن. این نرخ دلار هم که صرافی ها میزنن، اکثرا بیشتر از 5 هزارتا به کسی نمیدن، قیمت یورو ملاک اصلیه.

Last edited:

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
بهش نگفتی وقتی بیکارم چطوری پول جمع کنم؟

اینقد بدم میاد کسایی که به یه جایی میرسن به جای اینکه دست آدمو بگیرن میان نصیحت میکنن! طرف اگر آدم باشه میگه آقا تو بیا کانادا من دستتو میگیرم اونجا سعی میکنم کمکت کنم....
نه اینکه بگه پول جمع کن برو!!! بگو چشم!!! خودم نمیدونستم مونده بود شما بگی!!!

خوب اون راهنماییشو کرد
یه زمانی همین ایشون قرار بود به پولی بده اینجا من یه دوره 1 ساله مهارتی ببینم برم کانادا پیشش براش کار کنم ازم پس بگیره
اما پدر بنده اون زمان اجازه نداد و اونا منو نبردن کس دیگه ای بردن
نوع مهاجرت کانادا اینطوریه که اگر دعوت نامه بدی به یکی باید میزان درآمد بالا باشه تا اون خص بیکار شد تو خرجشو بدی نه دولت
مثلا میگن با 4000 دلار درآمد یک نفر میتونی بیاری با 5000 دلار درآمد ماهیانه 2 نفر بیاری و ........... ( اینام در حد خودشون بردن )

همون وقتشم گفت بیایی کانادا ما کوتاه مدت میتونیم کمکت کنیم بعد باید رو خودت وایسی
اونجام همینه کسی کمک نمیکنه اگرم بکنه فقط در حد یه دعوت نامه دادنه نه بیشتر
دیگه نزدیک 30 ساله اونجان و فرهنگشون مثل کانادایی ها شده

منم که پول ندارم کلا هیچی , دارم پول جور میکنم برم از ایران حالا ترکیه ای , ارمنستانی , لائوسی , اکوادوری , ........... کلا کشور ها ارزون

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ملت میرن بازار که فقط فلافل و سمبوسه بخرن بخورن و یه چرخی هم بزنن. فوقش دوتا جنس بنجول ارزون قیمت هم بگیرن بیان. این نشون دهنده رونق بازار نیست.
منظر من سبزه میدون نیست که میگی فلافل میخورن....
نه من می بینم خرید ها رو! همین ۵ شنبه گذشته رفتم خیابون امیرکبیر و ملت برای لاستیک.....جای سوزن انداختن نبود! همینجوری وانت بود که جنس بار میزد!!! خب این جنس ها رو خرید زدن ملت دیگه! قطعه فروشای سطح شهر و شهرستان ها!!! یعنی اصلا نمیشد توی خیابون ملت حرکت کنی با ماشین!!! ملت هم که مثل همیشه ماشین آورده بودن اسپرت کنن! بازار چیش خرابه!!! همین ماشینای مدل بالا و بهترین زندگی رو همین کاسبا دارن!!! الکی میگن بازار خرابه!!! بعد بری خونه و زندگیشون رو نگاه کنی می بینی ۱۰۰ برابر بهتر از یه کارمند هست!

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
احتمالا نرمش قهرمانانه دیگه ای انجام بدن چون اوضاع بالا بسیار خرابه پوکیدس نمیشد جمعش کرد

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خوب اون راهنماییشو کرد
یه زمانی همین ایشون قرار بود به پولی بده اینجا من یه دوره 1 ساله مهارتی ببینم برم کانادا پیشش براش کار کنم ازم پس بگیره
اما پدر بنده اون زمان اجازه نداد و اونا منو نبردن کس دیگه ای بردن
نوع مهاجرت کانادا اینطوریه که اگر دعوت نامه بدی به یکی باید میزان درآمد بالا باشه تا اون خص بیکار شد تو خرجشو بدی نه دولت
مثلا میگن با 4000 دلار درآمد یک نفر میتونی بیاری با 5000 دلار درآمد ماهیانه 2 نفر بیاری و ........... ( اینام در حد خودشون بردن )

همون وقتشم گفت بیایی کانادا ما کوتاه مدت میتونیم کمکت کنیم بعد باید رو خودت وایسی
اونجام همینه کسی کمک نمیکنه اگرم بکنه فقط در حد یه دعوت نامه دادنه نه بیشتر
دیگه نزدیک 30 ساله اونجان و فرهنگشون مثل کانادایی ها شده

منم که پول ندارم کلا هیچی , دارم پول جور میکنم برم از ایران حالا ترکیه ای , ارمنستانی , لائوسی , اکوادوری , ........... کلا کشور ها ارزون

ترکیه کشور ارزونی نیست.
شما توی استانبول بخوای زندگی کنی یعنی فقط زندگی کنی! باید ماهی ۵۰۰۰ لیر تا ۶۰۰۰ لیر درآمدت باشه

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
ترکیه کشور ارزونی نیست.
شما توی استانبول بخوای زندگی کنی یعنی فقط زندگی کنی! باید ماهی ۵۰۰۰ لیر تا ۶۰۰۰ لیر درآمدت باشه

خوب کلی کشور دیگه
بعد به معادل تومانی نباید کرد , پول خودشون باارزشه و با اون پول زندگی میکنن
بنظر شما کدوم کشور مناسبه؟ کشور ارزون و خوب باشه؟

صربستان چطوره؟

ahmad6

Registered User
لایک‌ها
58
اون دوستی که گفت شما برای زندگی تو ترکیه استانبول باید ماهی ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ درآمد داشته باشی ، برای چند نفر گفتید ؟ بعد منظور از زندگی مهمه ، اگه بخوای مجردی زندگی کنی و اصطلاحا زیاد خوش گذرونی نکنی خیلی خیلی کمتر از مبلغ شما میشه زندگی کرد ، لطفا اطلاعات درست بدید ، در مورد کشورهای ارزون خوب تو اروپا کشورهای شرق خیلی ارزونتر هستن به نسبت ، اما ارزونی از دیدگاه نوع زندگی و خرج کردن بستگی داره من تو اروپا خیلی ها رو میشناسم یک نفر با ماهی ۱۵۰۰ یورو داره خوب زندگی می کنه و بسیار هم راضی هست ( نوع توقعات فرق داره ) تو همین ایران آدم میشناسم ماهی ۲۰ تومن درآمد داره میناله اما کسی هم دارم با ماهی ۳-۴ تومان خیلی راضی هست اینا که گفتن یه زن و شوهر هستن ، بیشتر هزینه آدم ها تو مسکن گرفته میشه ، اجاره ها ...تو خارج از ایران هم همینه فقط خوبی آونجا اینه که اجاره شما هر سال بالا نمیره اگه هم بره بسیار بسیار کمه ، چون مثل اینجا خونه بخری اجاره بدی شغل حساب نمیشه اگه بخوان این کارو بکنن مالیاتی سنگینی داره برای همینه اکثر موجرها یا شهرداری هستن یا شرکتهای خاص ، برای اطلاعات بیشتر میتونی به سایتهای مثل اداره کار و امور اجتماعی هر کشور تو اینترنت مراجعه کنی کاملا برات شفاف توضیح میدن

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
اون دوستی که گفت شما برای زندگی تو ترکیه استانبول باید ماهی ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ درآمد داشته باشی ، برای چند نفر گفتید ؟ بعد منظور از زندگی مهمه ، اگه بخوای مجردی زندگی کنی و اصطلاحا زیاد خوش گذرونی نکنی خیلی خیلی کمتر از مبلغ شما میشه زندگی کرد ، لطفا اطلاعات درست بدید ، در مورد کشورهای ارزون خوب تو اروپا کشورهای شرق خیلی ارزونتر هستن به نسبت ، اما ارزونی از دیدگاه نوع زندگی و خرج کردن بستگی داره من تو اروپا خیلی ها رو میشناسم یک نفر با ماهی ۱۵۰۰ یورو داره خوب زندگی می کنه و بسیار هم راضی هست ( نوع توقعات فرق داره ) تو همین ایران آدم میشناسم ماهی ۲۰ تومن درآمد داره میناله اما کسی هم دارم با ماهی ۳-۴ تومان خیلی راضی هست اینا که گفتن یه زن و شوهر هستن ، بیشتر هزینه آدم ها تو مسکن گرفته میشه ، اجاره ها ...تو خارج از ایران هم همینه فقط خوبی آونجا اینه که اجاره شما هر سال بالا نمیره اگه هم بره بسیار بسیار کمه ، چون مثل اینجا خونه بخری اجاره بدی شغل حساب نمیشه اگه بخوان این کارو بکنن مالیاتی سنگینی داره برای همینه اکثر موجرها یا شهرداری هستن یا شرکتهای خاص ، برای اطلاعات بیشتر میتونی به سایتهای مثل اداره کار و امور اجتماعی هر کشور تو اینترنت مراجعه کنی کاملا برات شفاف توضیح میدن
یه چیزی پروند جدی نگیر
حداقل دستمزد حدود 2000 لیر هست که قطعا برای کارتن خوابی نیست
استانبول هم گرون تره مثل تهران
خوب کلی کشور دیگه
بعد به معادل تومانی نباید کرد , پول خودشون باارزشه و با اون پول زندگی میکنن
بنظر شما کدوم کشور مناسبه؟ کشور ارزون و خوب باشه؟
صربستان چطوره؟
پول ترکیه ثبات نداره
دلار سال 91 حدود 3200 بود لیر ترکیه 1900
الان دلار 4800 هست لیر ترکیه 1300 ـه :confused:

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862

بسیار ممنون عزیز
بله کاملا درسته

توقعات هر شخص برای مهاجرت فرق میکنه , من صالا برای پیشرفت نمیخوام مهاجرت کنم
من هدفم اینه یه کشوری برم که هم سرد باشه ( سرد باشه بهتره چونگرماییم ) , کشور امنی باشه هم از نظر شخصی و هم اقتصادی
صبح برم سرکار حالا تا عصر یا غروب کار کنم ( کار راحت نه مثل اینجا کار 6 نفر از یه نفر میخوان آخرش ماهی 600 هزار تومن میزارن کف دستش ) بعد بیام برم یه نوشیندی بخورم شاد باشم
برم خونه تلویزیون روشن کنم برنامه ها شاد ببینم نه گریه و زاری , با کنسولم بازی کنم بعد بیرم بخوابم
دوست دارم جایی باشه که آروم باشه , ساکت باشه , مردمش به خون هم تشنه نباشن س هم کلاه نذارن , تاریک باشه
کشور ارزونی باشه یعنی کار میکنی بتونی راحت اجراه خونه بدی تفریحتو بکنی غذا خوبتو بخوری

یه چیزی که گذر عمر با آرامش داشته باشم
30 سالمه , انقدر کار عوض کردم خسته شدم هر کاری بعد چند ماه و پول خرج کردن پیدا میکنم میرم سرکار , بعد 3 تا 5 ماه بیمه نکنه میندازه بیرون , یا بعد از چند ماه حقوق نمیده
حتی شاگردی هم کردم بعد از چند ماه چون رو دست خودش بلند نشم انداخت بیرون

فکر کنم منظورمو رسوندم هدفم برا مهاجرت چیه , یه زندگی ساده و روتین میخوام بدون دغدغه
مشکل الانم اینه پول ندارم پول خیلی کمی دارم

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
یه چیزی پروند جدی نگیر
حداقل دستمزد حدود 2000 لیر هست که قطعا برای کارتن خوابی نیست
استانبول هم گرون تره مثل تهران

پول ترکیه ثبات نداره
دلار سال 91 حدود 3200 بود لیر ترکیه 1900
الان دلار 4800 هست لیر ترکیه 1300 ـه :confused:

یادمه یه زمانی هر 1000 لیر ترکیه 67 تا تک تومنی ما بود
دهه 80 بود یکی از اقوام رفته بود ترکیه مسافرتی

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
در خوشبینانه ترین حالت

۱-دلار چقدر ارزون میشه ؟
۲-حدودا کی ارزون میشه ؟

لطفا پیشبینی شخصیتونو بگید

به نظر من دلار 5000 هزار تومانی رو امسال خواهیم دید و منتظر ارزون شدن نباشید ...

ahmad6

Registered User
لایک‌ها
58
بسیار ممنون عزیز
بله کاملا درسته

من هدفم اینه یه کشوری برم که هم سرد باشه ( سرد باشه بهتره چونگرماییم ) , کشور امنی باشه هم از نظر شخصی و هم اقتصادی
صبح برم سرکار حالا تا عصر یا غروب کار کنم ( کار راحت نه مثل اینجا کار 6 نفر از یه نفر میخوان آخرش ماهی 600 هزار تومن میزارن کف دستش ) بعد بیام برم یه نوشیندی بخورم شاد باشم
برم خونه تلویزیون روشن کنم برنامه ها شاد ببینم نه گریه و زاری , با کنسولم بازی کنم بعد بیرم بخوابم
دوست دارم جایی باشه که آروم باشه , ساکت باشه , مردمش به خون هم تشنه نباشن س هم کلاه نذارن , تاریک باشه
کشور ارزونی باشه یعنی کار میکنی بتونی راحت اجراه خونه بدی تفریحتو بکنی غذا خوبتو بخوری

30 سالمه , انقدر کار عوض کردم خسته شدم هر کاری بعد چند ماه و پول خرج کردن پیدا میکنم میرم سرکار , بعد 3 تا 5 ماه بیمه نکنه میندازه بیرون , یا بعد از چند ماه حقوق نمیده

فکر کنم منظورمو رسوندم هدفم برا مهاجرت چیه , یه زندگی ساده و روتین میخوام بدون دغدغه

خوب شما اگه تو یه کشور کار کنی مطمئن باش کفاف یه زندگی آروم رو میده ، اگه میخوای برای زندگی بهتر بری جایی دیگه هر چی زودتر اقدام کنی بهتره ، اگه پارسال اقدام کرده بوده ارزش پس اندازت نسبت به الان ۳۰ درصد بالاتر بود حداقل ، الان مهاجرت سختی های خاص خودش رو داره که داره بازم سخت تر میشه ، و متاسفانه پول میخواد و شاید شانس !!

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
خوب شما اگه تو یه کشور کار کنی مطمئن باش کفاف یه زندگی آروم رو میده ، اگه میخوای برای زندگی بهتر بری جایی دیگه هر چی زودتر اقدام کنی بهتره ، اگه پارسال اقدام کرده بوده ارزش پس اندازت نسبت به الان ۳۰ درصد بالاتر بود حداقل ، الان مهاجرت سختی های خاص خودش رو داره که داره بازم سخت تر میشه ، و متاسفانه پول میخواد و شاید شانس !!

کاملا درسته اما بستگی به کشور داره
مثلا من خودم تحقیق کردم دیدم یکی از راحترین کشور ها میشه رفت و حتی اقامت گرفت ارمنستان هست , اما فهمیدم کار کمه و سخت کار گیر میاد و سطح درآمدی پایینه
البته یه فامیلی دوری هست تو ارمنستان که میتونه کار خوب بهم بده ولی خوب خیرش به کسی نمیرسه

آخه من یه شکست برگ خوردم 190 میلیون برا پیش خرید واحد برجی دادیم که کلاه برداری شد و به صفر رسیدم الانم دارم پول جور میکنم با کار کردن که شده 4 میلیون
که برا رفتن کمه

ahmad6

Registered User
لایک‌ها
58
خیلی متاسفم که پولت رو خوردن ، نگران نباش باز جمع میکنی تجربه میشه ، ارمنستان کار کمه خوب اما پول ارزش داره ، اما جای سردی نیست که تو دوست داری :) گرجستان هم مثلا ارمنستان کار کمی مگر اینکه با ایرانی کار کنی چون خودشون کار به خارجی هم بدن هیچی حقوق نمیدن ، جای پیرفتش اما خیلی بالاتر از ارمنستان هست ، ارمنستان چون اصلا اقتصاد نداره ، اکراین هم یه تحقیق کن ، اما میدونم که یکم باید پس اندازت رو بیشتر کنی ، موفق باشی

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بسیار ممنون عزیز
بله کاملا درسته

چون من عاشق سینمام شما هم فکر کنم فیلم هالیوودی و اروپایی زیاد می بینی.
بذار فکر کنن که من یه چیزی پروندم! اوکی!
یه سوال دارم ازت! چه تخصصی داری؟ تا چه مقطعی درس خوندی؟ میتونی برای فوق لیسانس بری؟
چون این چیزی که شما میخوای یا باید حرفه خاصی بلد باشی و زبانت رو هم اوکی کنی! یا برای تحصیل بری!

جایی الکی مهاجر قبول نمیکنه البته از ایران.وضعیت مهاجر های سوری و...متفاوت بود.

یاخارج از وضعیت شما باید با سرمایه گذاری بری...که باید پول قلمبه داشته باشی! یا یه نفر از خانواده درجه اولت اونجا باشه!که حدس میزنم نداشته باشی.
با وضعی که از کارت توضیح دادی که بعید میدونم تخصص خاصی داشته باشی.( خیلی حرفه ای )
پول هم که نداری!
پس برو سراغ گزینه تحصیلی و از این فازی که ازت بولد کردم و توضیح دادی بیا بیرون.
من که متخصص هستم توی کارم...زبانم دارم بکوب میخونم...خواهرم ۶ ساله مقیم لندنه! شصت میلیون جمع کردم که به نظرم هیچی نیست!!!! تازه دارم کمی به مهاجرت در یک سال آینده فک میکنم!والا هنوز میترسم چون واقعا الکی نیست! فرش قرمز هم پهن نکردن دوست عزیز که مهاجرت کنی به همین سادگی...بدون تحصیلی...بدون پول و سرمایه گذاری و بدون تخصص خیلی خاصی..بعد اونجا بری سرکار اونم با یه کار آسون اجاره خونه بدی! تفریحت رو بکنی مشروبت رو بخوری و بیای کنسول بزنی بخوابی!
کاش همینقدر که شما میگی راحت بود!
نمیگم دست از رویات بردار...نه!
رویای خود من هم رفتن هست!
ولی نه فکر کن اینقدر راحته رفتن و نه فکر کن غیر ممکنه....فقط یه توصیه دارم اینکه اطلاعاتت رو زیاد کن. چون از گزینه هایی که سوال کردی مثل صربستان خوبه؟؟؟ مشخصه که فقط رویاش رو داری. رویای تنها کافی نیست

موفق باشی

Last edited:

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
خیلی متاسفم که پولت رو خوردن ، نگران نباش باز جمع میکنی تجربه میشه ، ارمنستان کار کمه خوب اما پول ارزش داره ، اما جای سردی نیست که تو دوست داری :) گرجستان هم مثلا ارمنستان کار کمی مگر اینکه با ایرانی کار کنی چون خودشون کار به خارجی هم بدن هیچی حقوق نمیدن ، جای پیرفتش اما خیلی بالاتر از ارمنستان هست ، ارمنستان چون اصلا اقتصاد نداره ، اکراین هم یه تحقیق کن ، اما میدونم که یکم باید پس اندازت رو بیشتر کنی ، موفق باشی

ممنون عزیز
تا من پول جم کنم اونم با کارری که ماهی 800 میده کلی طول میکشه متاسفانه

درباره ارمنستان فهمیدم هر واحد پولش دارم هست هر واحد پولش 10 تا تک تومنی ماست
و تو کلی فروم بخصوص ایرانی هایی که اونجا هستن تحقیق کردم مین کار نیست و درآمد پایینه , اکثر نوشتن مثلا 100 میلیون بزاری بانک تو ایران سودشو تو ارمسنتان بگیری خرج کنی خرج اجاره خونه مبله - تفرح و ..... در میاد کلی پول هم میمونه
درباره هوا سرد حداقلش اینه ارمسنتان از تایلند و کشور ها رد خط استوا که بهتره :p

آره گرجستان بهتراز ارمسنتانه و برای اقامت دائمش گرفتش حدود 9 میلیون 600 هزار میخواد
تور گرجستان 4 روزه با سیم کارت و گردنش و ......... + ثبت شرکت + گرفتن اقامت دائم 2000 دلار کلا هزینه داره

فعلا دارم پول جمع میکنم ببینم چی میشه

بالا