دوستان بنظر شما سرمایهگذاری روی لیر چطوره؟ ایا ریسک بالایی داره؟ واینکه ارزش سرمایه گذاری نسبت به دلار داره؟؟صرافی میری وایمیسی صف
بعد میگی اینقدر میخوام نفری 3000 تا بیشتر نمیده!
بعد میری دم باجه پرداخت کنی چون دستگاه پوز دیر میریزه به کارت میفرستت بانک بریزی به حساب!
بعد میای زنگ میزنه بانک استعلام میکنه اگه درست بود بت دلار میده!
حرف نداره!!!!
هر ارزی حتی افغانی افغانستان و لیر سوریه از ریال ایران با ارزش تره، ولی بهترین ارزها برای سرمایه گذاری، دلار، یورو، پوند، درهم و دلار کاناداست. لیر ترکیه به خاطر احمق بازی های اردوغان بالا پایین زیاد میشه.دوستان بنظر شما سرمایهگذاری روی لیر چطوره؟ ایا ریسک بالایی داره؟ واینکه ارزش سرمایه گذاری نسبت به دلار داره؟؟
حرف شما درست ولی کمی تخصصی بخوایم پیش بینی کنیم چطور اینده داره؟هر ارزی حتی افغانی افغانستان و لیر سوریه از ریال ایران با ارزش تره، ولی بهترین ارزها برای سرمایه گذاری، دلار، یورو، پوند، درهم و دلار کاناداست. لیر ترکیه به خاطر احمق بازی های اردوغان بالا پایین زیاد میشه.
به نظر من روی لیر ترکیه سرمایه گذاری نشه، بهتره. تو سه چهار سال اخیر که ارزش جهانیش در مقابل دلار آمریکا تقریبا نصف شده و از حدود 1.90 رسیده به 3.80 لیر در مقابل هر دلار. تو همین بازار ایران هم سه چهار سال پیش به 1800 هم رسید ولی الان که همه ارزها دارن رکورد میزنن، لیر رسیده به حدود 1350 تومن. دلیل اصلیش هم که خل بازی ها و درافتادن های اردوغان با آمریکاست.حرف شما درست ولی کمی تخصصی بخوایم پیش بینی کنیم چطور اینده داره؟
الان درهم امارات شرایط بهتری نسبت به لیر نداره درست میگم یانه؟؟به نظر من روی لیر ترکیه سرمایه گذاری نشه، بهتره. تو سه چهار سال اخیر که ارزش جهانیش در مقابل دلار آمریکا تقریبا نصف شده و از حدود 1.90 رسیده به 3.80 لیر در مقابل هر دلار. تو همین بازار ایران هم سه چهار سال پیش به 1800 هم رسید ولی الان که همه ارزها دارن رکورد میزنن، لیر رسیده به حدود 1350 تومن. دلیل اصلیش هم که خل بازی ها و درافتادن های اردوغان با آمریکاست.
درهم برعکس لیر ترکیه، اوضاعش خیلی خوبه و تو یکماه اخیر از 1150 تومن رسیده نزدیک 1400. نرخ جهانیش هم که حدود بیست ساله نرخ ثابت 3.67 دلار برای هر درهم هستش و هیچ وقت هم تغییر نمیکنه. بنابراین دلار که گرون میشه، درهم همونقدر گرون میشه. اقتصاد یعنی این، امارات بیست ساله که نرخ درهمش نسبت به دلار ثابته.الان درهم امارات شرایط بهتری نسبت به لیر نداره درست میگم یانه؟؟
چطوری حساب کردی 80 درصد ؟پارسال اگه هر چی پول داشتم سکه خریده بودم تا الان پس اندازم حدود 80 درصد ارزش افزوده پیدا کرده بود. بر عکس سکه هایی که داشتم رو فروختم و یه پولی گذاشتم روش و یه چیزی هم قرض کردم و آپارتمان خریدم که اونم از پارسال تا حالا بیشتر از 20 تا 30 درصد فکر نمیکنم رشد کرده باشه. آدم بعضی وقتا اشتباهاتی میکنه که دیگه جبران کردنش تقریبن غیر ممکنه و فقط افسوسش برای آدم میمونه
ارزش درهم در مقابل دلار همیشه ثابت بودهالان درهم امارات شرایط بهتری نسبت به لیر نداره درست میگم یانه؟؟
چطوری حساب کردی 80 درصد ؟
بهترین سرمایه گذاری پارسال یورو بوده 40 درصد سود داده
پروفسورحسابی زنگ آخر بیا دعوا کنیمدوست عزیز با عرض سلام و خسته نباشید خواهشن از هپروت بیا بیرون و کمتر جفنگیات بگو.
کی حرف از ارز زد؟! من گفتم سکه. از خواب بیدار شو عمو جون. سکه پارسال بود 900 تومن امروز نزدیک 1600 شده قیمتش و این یعنی 77 درصد افزایش قیمت. اگه محاسبه ریاضی بلد نیستی بگو برات حساب کنم!