• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
بانک کثیف مرکزی عامل اصلی التهاب بازاره، عوضی ها حتی نمیزارن دو روز پشت سر هم تو بازار ثبات باشه. امروز صبح قیمت بازار از قیمت دلار بانک مرکزی ارزونتر بود که تا بانک مرکزی نرخش رو داد، همه ارزها دوباره گرون شد.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دلار نقدی 4845 تومن

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
پارسال اگه هر چی پول داشتم سکه خریده بودم تا الان پس اندازم حدود 80 درصد ارزش افزوده پیدا کرده بود. بر عکس سکه هایی که داشتم رو فروختم و یه پولی گذاشتم روش و یه چیزی هم قرض کردم و آپارتمان خریدم که اونم از پارسال تا حالا بیشتر از 20 تا 30 درصد فکر نمیکنم رشد کرده باشه. آدم بعضی وقتا اشتباهاتی میکنه که دیگه جبران کردنش تقریبن غیر ممکنه و فقط افسوسش برای آدم میمونه

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
ملت ایران لایق بدتر از اینا هست... از قدیم گفتن خلایق هرچه لایق.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
صرافی میری وایمیسی صف
بعد میگی اینقدر میخوام نفری 3000 تا بیشتر نمیده!
بعد میری دم باجه پرداخت کنی چون دستگاه پوز دیر میریزه به کارت میفرستت بانک بریزی به حساب!
بعد میای زنگ میزنه بانک استعلام میکنه اگه درست بود بت دلار میده!
حرف نداره!!!!

2015 ehsan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
صرافی میری وایمیسی صف
بعد میگی اینقدر میخوام نفری 3000 تا بیشتر نمیده!
بعد میری دم باجه پرداخت کنی چون دستگاه پوز دیر میریزه به کارت میفرستت بانک بریزی به حساب!
بعد میای زنگ میزنه بانک استعلام میکنه اگه درست بود بت دلار میده!
حرف نداره!!!!
دوستان بنظر شما سرمایه‌گذاری روی لیر چطوره؟ ایا ریسک بالایی داره؟ واینکه ارزش سرمایه گذاری نسبت به دلار داره؟؟

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
دوستان بنظر شما سرمایه‌گذاری روی لیر چطوره؟ ایا ریسک بالایی داره؟ واینکه ارزش سرمایه گذاری نسبت به دلار داره؟؟
هر ارزی حتی افغانی افغانستان و لیر سوریه از ریال ایران با ارزش تره، ولی بهترین ارزها برای سرمایه گذاری، دلار، یورو، پوند، درهم و دلار کاناداست. لیر ترکیه به خاطر احمق بازی های اردوغان بالا پایین زیاد میشه.

2015 ehsan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هر ارزی حتی افغانی افغانستان و لیر سوریه از ریال ایران با ارزش تره، ولی بهترین ارزها برای سرمایه گذاری، دلار، یورو، پوند، درهم و دلار کاناداست. لیر ترکیه به خاطر احمق بازی های اردوغان بالا پایین زیاد میشه.
حرف شما درست ولی کمی تخصصی بخوایم پیش بینی کنیم چطور اینده داره؟

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
حرف شما درست ولی کمی تخصصی بخوایم پیش بینی کنیم چطور اینده داره؟
به نظر من روی لیر ترکیه سرمایه گذاری نشه، بهتره. تو سه چهار سال اخیر که ارزش جهانیش در مقابل دلار آمریکا تقریبا نصف شده و از حدود 1.90 رسیده به 3.80 لیر در مقابل هر دلار. تو همین بازار ایران هم سه چهار سال پیش به 1800 هم رسید ولی الان که همه ارزها دارن رکورد میزنن، لیر رسیده به حدود 1350 تومن. دلیل اصلیش هم که خل بازی ها و درافتادن های اردوغان با آمریکاست.

2015 ehsan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من روی لیر ترکیه سرمایه گذاری نشه، بهتره. تو سه چهار سال اخیر که ارزش جهانیش در مقابل دلار آمریکا تقریبا نصف شده و از حدود 1.90 رسیده به 3.80 لیر در مقابل هر دلار. تو همین بازار ایران هم سه چهار سال پیش به 1800 هم رسید ولی الان که همه ارزها دارن رکورد میزنن، لیر رسیده به حدود 1350 تومن. دلیل اصلیش هم که خل بازی ها و درافتادن های اردوغان با آمریکاست.
الان درهم امارات شرایط بهتری نسبت به لیر نداره درست میگم یانه؟؟

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
درهم برعکس لیر ترکیه، اوضاعش خیلی خوبه و تو یکماه اخیر از 1150 تومن رسیده نزدیک 1400. نرخ جهانیش هم که حدود بیست ساله نرخ ثابت 3.67 دلار برای هر درهم هستش و هیچ وقت هم تغییر نمیکنه. بنابراین دلار که گرون میشه، درهم همونقدر گرون میشه. اقتصاد یعنی این، امارات بیست ساله که نرخ درهمش نسبت به دلار ثابته.

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
پارسال اگه هر چی پول داشتم سکه خریده بودم تا الان پس اندازم حدود 80 درصد ارزش افزوده پیدا کرده بود. بر عکس سکه هایی که داشتم رو فروختم و یه پولی گذاشتم روش و یه چیزی هم قرض کردم و آپارتمان خریدم که اونم از پارسال تا حالا بیشتر از 20 تا 30 درصد فکر نمیکنم رشد کرده باشه. آدم بعضی وقتا اشتباهاتی میکنه که دیگه جبران کردنش تقریبن غیر ممکنه و فقط افسوسش برای آدم میمونه
چطوری حساب کردی 80 درصد ؟
بهترین سرمایه گذاری پارسال یورو بوده 40 درصد سود داده
ارزش درهم در مقابل دلار همیشه ثابت بوده

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
این جریان مالیات روی ارز چیه؟

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
چطوری حساب کردی 80 درصد ؟
بهترین سرمایه گذاری پارسال یورو بوده 40 درصد سود داده

دوست عزیز با عرض سلام و خسته نباشید خواهشن از هپروت بیا بیرون و کمتر جفنگیات بگو.
کی حرف از ارز زد؟! من گفتم سکه. از خواب بیدار شو عمو جون. سکه پارسال بود 900 تومن امروز نزدیک 1600 شده قیمتش و این یعنی 77 درصد افزایش قیمت. اگه محاسبه ریاضی بلد نیستی بگو برات حساب کنم!

Last edited:

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
دوست عزیز با عرض سلام و خسته نباشید خواهشن از هپروت بیا بیرون و کمتر جفنگیات بگو.
کی حرف از ارز زد؟! من گفتم سکه. از خواب بیدار شو عمو جون. سکه پارسال بود 900 تومن امروز نزدیک 1600 شده قیمتش و این یعنی 77 درصد افزایش قیمت. اگه محاسبه ریاضی بلد نیستی بگو برات حساب کنم!
پروفسورحسابی زنگ آخر بیا دعوا کنیم :confused:

پارسال = 365 روز قبل
سکه 21 بهمن 95 >> 1212
21 بهمن 96 >> 1550
27 درصد
--------------------------------
پارسال = اول سال قبل
سکه 14 فروردین >> 1020
51 درصد
https://www.sarafiroyal.com/آرشیونرخ-ارزوسکه

شاد و با اعصاب باشید

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
میرسیم به همون مثل معروف که کسی که خودشو زده به خواب نمیشه بیدارش کرد. بخواب عمو جون. خوابای رنگی ببینی!!!

rezamoghadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
دوستان به نظرتون بالاتر از اینها هم میره . برای سرمایه گذاری؟

بالا