• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
این قضیه ۴۲۰۰ بیشتر شبیه طنز و شوخی هست تا جدی. اصلا همچین چیزی امکان پذیر هست؟ مردم عادی که آدم نیستن توی این مملکت، ولی صرافی ها که این مدت دلار بالای ۴۵۰۰ خریدن و تا ۶۰۰۰ هم رفتن، یهویی از فردا باید ۴۲۰۰ بفروشن؟ یا کلهم تعطیل میکنن میرن خونه شون؟
من که سوادی در این زمینه ندارم، ولی بعید میدونم بشه انقدر راحت یه دستور داد و تمام! یا بعد از چند روز برمیگرده به قیمت های نجومی و حتی بالاتر، یا انقدر اوضاع خراب شده که از طرف مقامات بالاتر از دولت دستور ویژه دادن.
تا 6 ماه عملا خرید و فروشی انجام نمیشه و بازار بسته میشه. بعدش دوباره کم کم باز میشه و قیمت بالا میره.

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
شما سرمایه فروشنده رو ریالی حساب میکنی. سرمایه فروشنده، کالاست

امروز یه فروشنده لوازم خونگی 10 تا یخچال میخره با دلار 3 تومنی، مثلا 100 میلیون. و میفروشه 120 میلیون. سودش رو خرج میکنه و دوباره میاد با 100 میلیون اولیه، یخچال بخره، اینبار با دلار 5 تومن، میتونه 6 تا یخچال با 100 تومن بخره..... همینطوری روال ادامه پیدا میکنه تا جایی که طرف با 100 میلیون نمیتونه 1 دونه یخچال هم بخره، لذا ورشکست میشه و کارش تعطیل میشه:D

فروشنده مجبوره 10 تا یخچال رو طوری بفروشه که با دلار جدید، باز هم بتونه 10 تا یخچال بخره( که سرمایه اش دست نخوره) و یه مقداری هم سود کنه که خرج زندگیش کنه
خب مشکل این مثال چی بود ؟
دلار 3 تومن - 100 میلیون - 10 یخچال -قیمت خرید هر یخچال 10 میلیون - قیمت فروش هر یخچال 12 میلیون - فروش کلی 120 میلیون
دلار 5 تومن - 100 میلیون - 6 یخچال -قیمت خرید هر یخچال 16.7 میلیون - قیمت فروش هر یخچال 20 میلیون - فروش کلی 200 میلیون
.
.
فروشنده سودش رو برحسب درصدی از قیمت دلاری خریدی کالا برمیداره .
نه اینکه کالا رو بر حسب دلار 3 تومن بخره بیاد با دلار 5 تومن قیمت فروش بزاره

dirooz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام منم از اون عوضیام به قول دوستمون انشاالله اوشون کاسب میشن و میشن مرد نه مث من عوضی

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
خب مشکل این مثال چی بود ؟
دلار 3 تومن - 100 میلیون - 10 یخچال -قیمت خرید هر یخچال 10 میلیون - قیمت فروش هر یخچال 12 میلیون - فروش کلی 120 میلیون
دلار 5 تومن - 100 میلیون - 6 یخچال -قیمت خرید هر یخچال 16.7 میلیون - قیمت فروش هر یخچال 20 میلیون - فروش کلی 200 میلیون
.
.
فروشنده سودش رو برحسب درصدی از قیمت دلاری خریدی کالا برمیداره .
نه اینکه کالا رو بر حسب دلار 3 تومن بخره بیاد با دلار 5 تومن قیمت فروش بزاره

نخیر اشتباه حساب کردی. اون قسمت قرمز رو خودت ببین. 6 تا 20 میلیون میشه 120 میلیون، نه 200 میلیون

دفعه بعدی یخچال میشه 25 میلیون و اون فروشنده میتونه 4 تا بخره
بعدش میشه 50 میلیون و میتونه 2 تا بخره
بعدش میشه 100 و میتونه یه دونه بخره
آخرش هم هیچی و ورشکست میشه:D

این یه مثال واقعی واقعیه. در 10 سال گذشته، قیمت یخچال ساید بای ساید معمولی از 1.5 میلیون به 15 میلیون رسیده. اینکه در 10 سال آینده هم از 15 میلیون به 150 میلیون برسه، چیز عجیبی نیست

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
آیا ؟

جمعه ۷ بهمن ۱۳۹۰
https://www.mehrnews.com/news/1518064
محمود بهمنی : ارز تک نرخی شد/ دلار از شنبه با نرخ 1226 تومان
برای تولید کنندگان و وارد کنندگان میزان ارز نامحدود است و هر میزان که بخواهند گشایش کنند در اختیار آنان ارز قرار می دهیم و برای دانشجویان نیز مشخص و دستورالعمل آن قبلاً ابلاغ شده است.

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
نخیر اشتباه حساب کردی. اون قسمت قرمز رو خودت ببین. 6 تا 20 میلیون میشه 120 میلیون، نه 200 میلیون

این یه مثال واقعی واقعیه. در 10 سال گذشته، قیمت یخچال ساید بای ساید معمولی از 1.5 میلیون به 15 میلیون رسیده. اینکه در 10 سال آینده هم از 15 میلیون به 150 میلیون برسه، چیز عجیبی نیست
عجب سوتی بزرگی کردم !
ولی در کل باز نظر من تغییر نمیکنه !
شما میگی سرمایه فروشنده کالاست و با اون سرمایه چندسال پیش هم باید بتونن همون تعداد رو بخرن
یعنی دلار 10 هزار هم بشه اینا باید با قیمتی بفروشن که تعداد کالای اولیه شون دست نخورده بمونه ؟! خب ارزش سرمایه افراد همه کشور افت کرده !دلار با اون سرعت بره بالا فروشنده - کارمند - مهندس نمیشناسه همه ورشکست میشن !
مشکل من هم همینه . تو ترکیه یه دوره لیر نسبت به دلار خیلی افت کرد (20-30 درصد ) ولی برخلاف اینجا قیمت ها روزانه بالا نمیرفت

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
عجب سوتی بزرگی کردم !
ولی در کل باز نظر من تغییر نمیکنه !
شما میگی سرمایه فروشنده کالاست و با اون سرمایه چندسال پیش هم باید بتونن همون تعداد رو بخرن
یعنی دلار 10 هزار هم بشه اینا باید با قیمتی بفروشن که تعداد کالای اولیه شون دست نخورده بمونه ؟! خب ارزش سرمایه افراد همه کشور افت کرده !دلار با اون سرعت بره بالا فروشنده - کارمند - مهندس نمیشناسه همه ورشکست میشن !
مشکل من هم همینه . تو ترکیه یه دوره لیر نسبت به دلار خیلی افت کرد (20-30 درصد ) ولی برخلاف اینجا قیمت ها روزانه بالا نمیرفت
واقعا هم همینطوره. همه رو به ورشکستگی هستن تو این کشور:D. اما بعضی از مشاغل مثل همین فروشندگی میتونن بخشی از فشار رو به دیگران منتقل کنن و دیرتر ورشکست بشن. بعضی ها مثل کارمند ها و حقوق بگیرها، کل فشار رو متحمل میشن و روز به روز رفاهشون کمتر میشه

ترکیه، تورمش خیلی کمتر از ایرانه. خیلی از کالاهاش هم تولید داخلی هستن. کاهش ارزش لیر هم دائمی و منظم نیست. اتفاقیه. اما کاهش ارزش ریال ایران، در 40 سال گذشته دائمی بوده

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
خب یعنی همه بیان تو کار دلالی و ماشین فروشی تا ضرر نکنن ؟!

من اصلا همچین حرفی زدم؟؟ من گفتم شما که توقع داری وقتی دلار رفت بالا با قیمت خریدشون بفروشن، آیا اگر دلار یک شبه 500 تومان ارزون شد حاضری به قیمت قبل بخری که فروشنده ضرر نکنه بدبخت نشه؟؟

با دلار گرون بخره هم قیمت رو پایین نمیاره !

اگر قیمت کاهشی باشه شاید تنها یک روز بتونه به قیمت قبل بفروشه ، فردای آن روز مجبوره قیمت رو بیاره پایین ...

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
به نظر من اگر قرار هست کسی وارد بحث بشه باید منطقی صحبت کنه، اینکه حالا من فردا قرار هست برم پاتایا بیام همه رو بوووووق چون دلار گیرم نیومده که نمیشه :دی ...

در ضمن من نه وارد کننده هستم ، نه انباری دارم نه سرمایه دارم که با گرون شدن دلار پوولدار بشم.. چون تو ایران زندگی میکنم حتی اگر 50 هزار دلار هم داشته باشم و دلار گرون بشه بازم ضرر میکنم، چون میخوام ماشین بخرم باید 40% بالاتر بدم .. میخوام خونه بسازم نمیتونم و الی آخر ....

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238

دوست عزیز شما فکر میکنید ما الان 40 ساله تو المان زندگی میکنیم که تورم زیر صفر باشه و فروشنده همیشه با همون 100 میلیونش خریدو فروش کنه
وقتی تو اینجا هستی به چشم هر ساله که البته برای چند ساله پیش بود الان به هر ماه رسیده تورم رو میبینی مقداری از سودت رو باید رو پولت بزاری برای تجارت ساله بعدت
ولی نهایتا با کلیات حرفتون موافق هستم راجبه ورشکستگی چون تا یه حدی میشه تحمل کرد

daveeeeeee

Registered User
لایک‌ها
65
دوستان اگر کسی دلار میفروخت خبر بده 4200
مسافرم 500 تا کمم هست

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
شما سرمایه فروشنده رو ریالی حساب میکنی. سرمایه فروشنده، کالاست

امروز یه فروشنده لوازم خونگی 10 تا یخچال میخره با دلار 3 تومنی، مثلا 100 میلیون. و میفروشه 120 میلیون. سودش رو خرج میکنه و دوباره میاد با 100 میلیون اولیه، یخچال بخره، اینبار با دلار 5 تومن، میتونه 6 تا یخچال با 100 تومن بخره..... همینطوری روال ادامه پیدا میکنه تا جایی که طرف با 100 میلیون نمیتونه 1 دونه یخچال هم بخره، لذا ورشکست میشه و کارش تعطیل میشه:D

فروشنده مجبوره 10 تا یخچال رو طوری بفروشه که با دلار جدید، باز هم بتونه 10 تا یخچال بخره( که سرمایه اش دست نخوره) و یه مقداری هم سود کنه که خرج زندگیش کنه[/QUOTE]

آهان!!!

منتظر بودم یکی همین رو بگه!

یه مقداری نه! سود قبلیش رو میخواد!

کاسب جماعت اینکار رو میکنه که همیشه در یک خط ثابت سود و درآمد باقی بمونه و زندگیش به خطر نیفته! و قدرت خریدش و زندگیش از روز قبل و ماه های قبل یه موقع کمتر نشه! ولی مصرف کننده بدبخت!!!بقیه مردم! که فروشنده نیستن روز به روز کالا رو گرون تر میخره ولی از اونور درآمدش ثابته!یعنی روز به روز وضع زندگیش بدتر میشه..قدرت خریدش کاهش پیدا میکنه! اگه قبلا مثلا شامپوی خارجی میخرید الان مجبوره بره ایرنی بخره! چون دخل و خرجش دیگه نمیخونه!
ولی فروشنده شامپو به قول شما شامپو رو گرون میکنه و در سود و درآمد قبلیش رو به دست میاره!

الان من میگم این اشتباه هست! چرا؟ چون قرار نیست توی جامعه فقط برای یه قشر آب از آب تکون نخوره!
اگه قرار باشه درآمد و قدرت خرید مردم کاهش پیدا کنه این نباید محدود به مصرف کننده بشه!

نگید درستش همینه!!! درست نیست! این یعنی مملکت بی صاحابه!

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عصر ایران, [10.04.18 09:06]
سیف رئیس کل بانک مرکزی در جلسه علنی مجلس2:

با قاطعیت می گویم که با دلار 4200 تومانی همه نیازهای منطقی کشور رفع می شود .

لیست همه صرافی های غیر مجاز را به نیروی انتظامی دادیم تا همه آنها را ببندند.

علی رغم گشایش های ایجاد شده بانکی در برجام، هنوز مسائلی داریم .

امروز در باره قیمت سکه تصمیم لازم را می گیریم، مبنای ارزش گذاری ما همان 4200 تومان قیمت دلار خواهد بود.

نرخ سکه باید تعدیل شود.

مقرر شده سامانه ای ایجاد و در آن کلیه درآمدهای ارزی ورود پیدا کند و تمام مصارف ارزی هم در آن سامانه بر طرف می شود/صداوسیما

asriran.com
@MyAsriran

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عصر ایران, [10.04.18 09:10]
سیف: به ***** پیشنهاد کردیم یورو جایگزین دلار شود

رئیس کل بانک مرکزی در جلسه علنی مجلس:
من پیشنهادی را با حضرت آقا مطرح کردم که یورو در مبادلات ارزی جایگزین دلار شود چرا که دلار نقشی در مبادلات خارجی ما ندارد و ایشان هم از این موضوع استقبال کردند/ایسنا

asriran.com
@MyAsriran

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
دوستان بنظرتون تا آخر سال قیمت دلار رو چند هست با توجه به این اتفاقات اخیر؟

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
هرکسی تو این مملکت به فکر خودشه . همه میخوان دلار بخرن و فردا برن بفرشون با 400 -500 تومن سود. صدمه بزرگی به اقتصاد بچه هامون در آینده دارید میزنید چون امروز میبینید. وقتی یه ایرانی ک قصد مسافرت نداره چرا باید بره ارز تو خونشون بیاره چرا چون پول ملی بی ارزش شده. اگه شده برای همه شده فقط برای تو نشده . اینجوری فقط قیمت های کاذب ایجاد میکنید یه مشت این وسط سود میخورن مثل قضیه بیت کوین

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
از امروز تو صرافیها میگن برید از هرکی گفته به این قیمت بخرید .مسئولین خیلی از این حرفا زدندولی درعمل عکس آن بوده!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
از امروز ، یورو هم با خاک کوچه یکی میشه!

بالا