• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
لحن صحبتش یکم همراه با ترس بود ولی به نظرم میومد کسری بودجشون رو پر کردن، تلاش خوبی بود برای خالی کردن جیب مردم
احتمالش هست دلار 4200 بشه؟ دی ماه 4200 بوده.
اگه اینطوری بشه کسی که دلار 6000 تومنی خریده باید 4200 بفروشه و 30 درصد ضرر میکنه.

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
الان تحلیل های آبدوغ خیاری افرادی که خواب دلار 8 هزار تومنی رو می دیدن شروع میشه .
اندکی صبر سحر نزدیک است
تا فردا ظهر منتظر بمونید تا ببینیم نتیجه این تصمیم چی میشه.
هول نکنید برای ارائه تحلیل های خنده دار:cool:

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
این قضیه ۴۲۰۰ بیشتر شبیه طنز و شوخی هست تا جدی. اصلا همچین چیزی امکان پذیر هست؟ مردم عادی که آدم نیستن توی این مملکت، ولی صرافی ها که این مدت دلار بالای ۴۵۰۰ خریدن و تا ۶۰۰۰ هم رفتن، یهویی از فردا باید ۴۲۰۰ بفروشن؟ یا کلهم تعطیل میکنن میرن خونه شون؟
من که سوادی در این زمینه ندارم، ولی بعید میدونم بشه انقدر راحت یه دستور داد و تمام! یا بعد از چند روز برمیگرده به قیمت های نجومی و حتی بالاتر، یا انقدر اوضاع خراب شده که از طرف مقامات بالاتر از دولت دستور ویژه دادن.

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
مگه میشه باید 4200 باشه؟
قیمت ارز که دستوری نیست
چرا نشه، کل دلار مملکت دست دولته، هر قیمتی بخواد میتونه برسونه، همونطور که پارسال از ۴۲۰۰ برگردوند ۳۷۰۰. الان قیافه اینایی که دلار 6 تومنی یا سکه دو میلیونی خریدن دیدن داره خخخخ

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
این قضیه ۴۲۰۰ بیشتر شبیه طنز و شوخی هست تا جدی. اصلا همچین چیزی امکان پذیر هست؟ مردم عادی که آدم نیستن توی این مملکت، ولی صرافی ها که این مدت دلار بالای ۴۵۰۰ خریدن و تا ۶۰۰۰ هم رفتن، یهویی از فردا باید ۴۲۰۰ بفروشن؟ یا کلهم تعطیل میکنن میرن خونه شون؟
من که سوادی در این زمینه ندارم، ولی بعید میدونم بشه انقدر راحت یه دستور داد و تمام! یا بعد از چند روز برمیگرده به قیمت های نجومی و حتی بالاتر، یا انقدر اوضاع خراب شده که از طرف مقامات بالاتر از دولت دستور ویژه دادن.
عصر ایران نوشته بود اونا که به روحانی (مصاحبه) اعتماد کرده بودن و دلار نخریدن 30 درصد ضرر کردن.

فردا ببینیم چی میشه.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
الان قیافه اینایی که دلار 6 تومنی یا سکه دو میلیونی خریدن دیدن داره خخخخ
فکر نکنم کسی با این قیمت ها خرید کرده باشه. قیمت بالا میرفت اما خرید و فروشی انجام نمیشد و عملاً بازار فریز شده بود

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
فکر نکنم کسی با این قیمت ها خرید کرده باشه. قیمت بالا میرفت اما خرید و فروشی انجام نمیشد و عملاً بازار فریز شده بود
آره دلار که خرید و فروشش کم بود، ولی توی حراج سکه کلی مردم عادی ریخته بودن و بسته های صد تایی و دویست تایی سکه رو به قیمت هر سکه نزدیک دو میلیون میخریدن که از قیمت بازار هم گرونتر بود.

farzad.sadeshi6

Registered User
لایک‌ها
584
آره دلار که خرید و فروشش کم بود، ولی توی حراج سکه کلی مردم عادی ریخته بودن و بسته های صد تایی و دویست تایی سکه رو به قیمت هر سکه نزدیک دو میلیون میخریدن که از قیمت بازار هم گرونتر بود.

یعنی 200 میلیون 400 میلیون ملت هی سکه میخریدن!!!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
اتفاقا دوستمون درست میگن !
چون اینجا از پایه خرابه برامون عجیب به نظر میاد
فروشنده جنس رو 1000 خریده باید 1200 بفروشه وقتی قیمت خریدش شد 1300 اونموقع باید 1500 بفروشه ! نه اینکه چند هفته جنس رو نگه داره بعدا با قیمت بالاتر بفروشه
همین روسیه چند سال قبل بحران ارزی شده بود مردم ریخته بودن فروشگاه ها و دستور بود که فروشگاه ها نباید بسته بشن !
تو ایران مخصوصا اون واردکننده های کله گنده اینقدر عوضی شدن که به فرض فردا دلار مثلا از 6200 بشه 5600 اون موقع هم جنس رو ارزون نمیکنن !
میگن با نرخ بالاتر خریدیم و صرف نمیکنه !

اینی که شما میگی میشه احتکار عزیز، من مخالف احتکار هستم، اما همین امروز شما در نظر بگیر وارد کننده ی خودرو ( به طور مثال ) پورشه خریده 1 میلیارد و 200 میل ، فردا قرار ِ دلار بیاد پایین.. 10% هم که کاهش داشته باشه 100 میلیون ضرر میکنه .. من سوالم اینه آیا شما اگر خریدار باشی و فروشنده بگه به خدا به پیر به پیغمبر من با دلار 6300 خریدم نه 5400 شما نمیگی به من چه؟ به درک؟ میخواستی نخری؟؟ :دی

حالا وقتی هم میره بالاتر همینه .. طرف بازاری هست ریسک کرده جنس خریده وقتی همه چیز داره گرون میشه، اون پفک نمکی که واسه بچش میخواد بخره یه شبه 2 برابر میشه واسه چی بیاد جنسش رو به قیمت قبل بفروشه؟

منتهی ما مردم هرجا به ضررمون باشه میگیم طرفمون عوضی هست ، هرجا به نفعمون باشه 3شو میگیریم ...

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
چه ربطی داره! حالت خوبه؟؟؟
مگه من ماشینم روبه دلار خریدم! مگه من موبایلم رو به دلار خریدم! حرف من در مورد جنسایی هست که فروشنده اصلی وارد کشور کرده با دلار خرید شده با قیمت ۴۰۰۰ تومن!
اینا رو باید با همون قیمت بدن! بله! کسی که موبایل وارد کشور کرده و میخواد به من بفروشه و با دلار ۴۰۰۰ تومن خرید کرده بیخود میکنه که قیمت رو می بره بالا! هر وقت رفت همون گوشی رو با قیمت بالاتر خرید آورد حق داره گرون کنه.

اگه دلار شد ۵ تومن و طرف رفت دفعه بعد با دلار ۵ تومنی جنس وارد کشور کرد اون وقت حق داره گرون کنه!

حالم که خوبه ممنون.

شما ماشینت رو با دلار نخریدی اما وقتی دلار میره بالا شما میبینی که 40 میلیون یک شبه میاد رو قیمت سانتافه .. ( یک نمونه رو عرض کردم ) ، یا مثلا همین امروز خخخخ بنده خواستم صابون بخرم 3 جا قیمت کردم اختلاف بین 200 تا 400 تومانی میدادن اونم صابون 1500 تومنی رو ...

بله من جنس از ترکیه آوردم با دلار ۴۱۰۰ الان قیمتی که گذاشتم تکون ندادم با همون دلار ۴۱۰۰ میدم! میخری؟ بیا ببر! بقیه فروشنده ها جنس رو نگه داشتن و اصلا نمیفروشن!

بنده هم عرض کردم اگر شما اینکار رو میکنی تا زمانی که آخرین دونه ی جنست تمام نشده، ( خیلی مردی ) ولی اگر کسی برد بالا دلیل بر عوضی بودنش نیست ...

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
مگه من ماشینم روبه دلار خریدم! مگه من موبایلم رو به دلار خریدم! حرف من در مورد جنسایی هست که فروشنده اصلی وارد کشور کرده با دلار خرید شده با قیمت ۴۰۰۰ تومن!
اینا رو باید با همون قیمت بدن! بله! کسی که موبایل وارد کشور کرده و میخواد به من بفروشه و با دلار ۴۰۰۰ تومن خرید کرده بیخود میکنه که قیمت رو می بره بالا! هر وقت رفت همون گوشی رو با قیمت بالاتر خرید آورد حق داره گرون کنه.

اگه دلار شد ۵ تومن و طرف رفت دفعه بعد با دلار ۵ تومنی جنس وارد کشور کرد اون وقت حق داره گرون کنه!

بله من جنس از ترکیه آوردم با دلار ۴۱۰۰ الان قیمتی که گذاشتم تکون ندادم با همون دلار ۴۱۰۰ میدم! میخری؟ بیا ببر! بقیه فروشنده ها جنس رو نگه داشتن و اصلا نمیفروشن!

توی کشور عراق بطور مثال یخچالی که طرف توی مغازش گذاشته و از قبل خرید کرده با قیمت دلار قبلی میده دست مردم بهش بگی الان که دلار گرون شده چرا با قیمت پایین میدی میخنده میگه وقتی من یخچال با قیمت دلار اون زمان خریدم چرا الان باید با نرخ جدید بدم دست مردم

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
اکیدا موافقم
البته توصیه به خرید نمیکنم:general405::general404:

پ.ن: البته اگر میخرید، حواستون به این موضوع باشه که سیاست بعدی دولت، احتمالا بستن بازار و ممنوع کردن خرید و فروش و اعمال نرخ اجباریه. مثل کاری که کوسه مکرمه در سال74 و 75 انجام داد. ممکنه مجبور بشید برای مدتی ارزتون رو نگه دارید و قادر به فروشش نباشید.

:p:p:p خدا نیامرزه کوسه رو. جانشین بر حقش رو گذاشت و رفت به درک اسفل:D

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
اینی که شما میگی میشه احتکار عزیز، من مخالف احتکار هستم، اما همین امروز شما در نظر بگیر وارد کننده ی خودرو ( به طور مثال ) پورشه خریده 1 میلیارد و 200 میل ، فردا قرار ِ دلار بیاد پایین.. 10% هم که کاهش داشته باشه 100 میلیون ضرر میکنه .. من سوالم اینه آیا شما اگر خریدار باشی و فروشنده بگه به خدا به پیر به پیغمبر من با دلار 6300 خریدم نه 5400 شما نمیگی به من چه؟ به درک؟ میخواستی نخری؟؟ :دی

حالا وقتی هم میره بالاتر همینه .. طرف بازاری هست ریسک کرده جنس خریده وقتی همه چیز داره گرون میشه، اون پفک نمکی که واسه بچش میخواد بخره یه شبه 2 برابر میشه واسه چی بیاد جنسش رو به قیمت قبل بفروشه؟

منتهی ما مردم هرجا به ضررمون باشه میگیم طرفمون عوضی هست ، هرجا به نفعمون باشه 3شو میگیریم ...
خب یعنی همه بیان تو کار دلالی و ماشین فروشی تا ضرر نکنن ؟!
شما به من بگو الان دلار گرون شده با این وضع چه ضرری به فروشنده میرسه ؟
با دلار ارزون میخره با نرخ روز میفروشه !
با دلار گرون بخره هم قیمت رو پایین نمیاره !
همانطور که گفتم مطمئنا تو هیچ کشور درست حسابی این کار ها انجام نمیشه ولی چون اینجا ایرانه برامون عجیب هست .

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722

اگر دلار ارزان بشه فروشنده مجبوره که چه بخواد و چه نخواد جنسش رو ارزون تر بفروشه چون بقیه فروشنده ها می تونن قیمت رو بیارن پایین, مخصوصا آنهایی که تازه جنس رو با دلار ارزون وارد کردن ولی ما هیچ وقت این حالت رو مشاهده نمی کنیم چون دلار همیشه گرون میشود :D

در واقع دلار گرون نشده, ریال هست که ارزشش کمتر شده, چون قیمت دلار که ثابت هست, تازه سالی حدود 1 درصد هم ارزشش رو از دست میده.
حالا اگر یک کالایی معادل 1000 تومان ارزش داشته باشه, وقتی 1000 تومان 20% از ارزشه خودش رو از دست میده, فروشنده مجبوره که 20% به قیمت کالای خودش اضافه کنه

پ.ن: میگن یک ساعت خراب روزی دوبار زمان رو درست نشون میده, captive بنده خدا هم اینجا داره درست میگه :p:D

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
خب یعنی همه بیان تو کار دلالی و ماشین فروشی تا ضرر نکنن ؟!
شما به من بگو الان دلار گرون شده با این وضع چه ضرری به فروشنده میرسه ؟
با دلار ارزون میخره با نرخ روز میفروشه !
با دلار گرون بخره هم قیمت رو پایین نمیاره !
همانطور که گفتم مطمئنا تو هیچ کشور درست حسابی این کار ها انجام نمیشه ولی چون اینجا ایرانه برامون عجیب هست .

شما سرمایه فروشنده رو ریالی حساب میکنی. سرمایه فروشنده، کالاست

امروز یه فروشنده لوازم خونگی 10 تا یخچال میخره با دلار 3 تومنی، مثلا 100 میلیون. و میفروشه 120 میلیون. سودش رو خرج میکنه و دوباره میاد با 100 میلیون اولیه، یخچال بخره، اینبار با دلار 5 تومن، میتونه 6 تا یخچال با 100 تومن بخره..... همینطوری روال ادامه پیدا میکنه تا جایی که طرف با 100 میلیون نمیتونه 1 دونه یخچال هم بخره، لذا ورشکست میشه و کارش تعطیل میشه:D

فروشنده مجبوره 10 تا یخچال رو طوری بفروشه که با دلار جدید، باز هم بتونه 10 تا یخچال بخره( که سرمایه اش دست نخوره) و یه مقداری هم سود کنه که خرج زندگیش کنه

2015 ehsan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دلار 2000 تومنی شد 4200 تازه نه صددرصد عالی وضع مملکت. .. به مرگ گرفتن به تب راضی شدیم

بالا