! همه چی آرومه........چیطوری ایرانی
صادر کننده کجا بود ؟!!! این اراجیف که میگن ارز گرون به نفع صادر کنندست رو باور نکنید، تنها صادرات ایران نفت خام هستش که همه پولش هم میره جیب دولت و **** .اما به نظرم الان برای صادر کننده ها خیلی خوب شده باشه.
همون صادر کننده هم بستگی به ژن داره .مثلا شما محصولات وابسته به پتروشیمی که صادر میشه مثل لوله پلی اتیلن و...یا محصولات معدنی مثل سیم و کابل می تونید با قیمت دلار دولتی بخرید و بعد تولید سیم کنید و صادر کنید؟؟؟؟قطعا نهمملکت که برای ژن خوب ها هست. منظورم همون خرد ها بود.
اما به نظرم الان برای صادر کننده ها خیلی خوب شده باشه.
من تازه داشتم از یه کار خوب با درامد خوب لذت میبردم از بعد عید بنکدارای تهران حتی قیمتم نمیدن فقط یه جا بادکنکی ک من فروختم ۱۰۵۰۰ رو ۱۲۰۰۰ قیمت داد از دیروزه همش فکرم درگیره تو این بازار و این بی جنسی چطور چکامو پاس کنم
چرا باید با قیمت قبلی بده؟ فروشنده بخواد خرید کنه به قیمت قبلی بهش نمیدن که. فرضا فروشنده ای قبلاً کالایی خریده 10000 ، میفروخته 12000 الان خرید همون کالا شده 13000 بیاد به قیمت 12000 قبلی بفروشه؟ به جا اینکه بیاد سود کنه ضرر بده؟باز دلار گرون شد کانال های تلگرامی فروش شروع کردند به گفتن جملات تکراری!
تا اطلاع ثانوی فروش نداریم!
با توجه به بالا رفتن قیمت ارز از این به بعد قیمت های قبلی کانال فاقد اعتبار می باشد برای قیمت های جدید پیام بدید!
آخه لامصب تو اون جنس رو با دلار ۴۳۰۰ مثلا خریدی آوردی تا موقعی که اون جنس رو داری باید با همون قیمت بفروشی !!! ملت خیلی عوضی شدن بابا
مگه دلار بالا رفته مردم عادی لحظه ای درآمدشون بالاتر میره که اینا گرون میکنن؟
شاید یه عده دلار زیادی دست شونه و دارن با قیمت بالا میفروشنش.دلار کانادا 5000 !!! مشخص نیست چه خبره تو مملکت
اصلا طبیعی نیست این وضعیت، چطور تا پنج شنبه مردم خیلی نگران تصمیم ترامپ نبودن و قیمتها اینجوری بالا نمیرفت ؟ منتظر بودن شنبه بشه که نگران تصمیم ترامپ بشن ؟!!!!! خیلی مشکوکه اوضاعشاید یه عده دلار زیادی دست شونه و دارن با قیمت بالا میفروشنش.
کیهان نورد نوشته به خاطر برجام و تلگرامِ :general710:
سبتامبر 2012سلام دوستان
قیمت امروز :
دلار آمريکا خرید : 1242 فروش : 1250
يورو خرید : 1774 فروش : 1784
ظرف 1 سال 116 درصد بالا رفتهدلار 2700 تومن
تمام سایتهای صرافیها هم داره یکی یکی داون میشه
تنها کاری که مسئولین مملکت دارن انجام میدن همینه که سایتهای صرافیها رو میبندن :دی
تا کجا میخواد پیش بره خدا میدونه و بس
فعلا این سایت کار میکنه که به قیمتی که زده فروش نداره :دی
صرافی جلالی - ارسال حواله ارزی ,خرید و فروش ارز ,دلار ,یورو ,سکه ,طلا ,نرخ روز و قیمت روز دلار و ارز بازار تهران
2 سال 17 درصد بالا رفت
2 سال حدود 12 درصد افزایش داشتهدلار 3560
1 سال 10 درصدرسید به 3914 تومن
خدا به داده مردم برسه ( قشر متوسط و ضعیف جامعه )
آخه لامصب تو اون جنس رو با دلار ۴۳۰۰ مثلا خریدی آوردی تا موقعی که اون جنس رو داری باید با همون قیمت بفروشی !!! ملت خیلی عوضی شدن بابا
دقیقاواقعاً خوشحالی نداره. کسی تا پیش از این حتی اگه همه دار و ندارش رو هم به دلار تبدیل کرده باشه ، در بهترین حالت فقط ارزش پولش حفظ شده.
از طرفی کسی که 10 هزار و 20 هزار دلار و ... خریده و فکر میکنه برد کرده اشتباه میکنه. به زودی با افزایش قیمت کالاها و خدمات ، اون مبلغی که فکر میکنه سود کرده از جیبش در میاد!
منم همچین چیزی گفتم.الان شما حاضری پرایدت رو به قیمت قبل از گرون شدن بفروشی؟ اگر خواستی خونه ات رو بفروشی و گرون شد، حاضری به قیمت قبل از گرون شدن بفروشی؟ اگر موبایل داشتی خواستی تو همین بازارچه موبایل فروشا بفروشی و دلار گرون شده بود حاضری به قیمت قبل موبایلت رو بفروشی به من ؟؟؟؟
اگر آره که خیلی مردی ، اگر هم نه که همون حرف آخر خودت.