• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
دولت مسئول 80 میلیون نفره نه فقط x درصدی که با دلار سر و کار دارن
الان شما فکر میکنی مشکل ۸۰ میلیون نفر حل شده با این تصمیمات مسخره ؟!! خود دولت هم نرخ سکه پیش فروش رو با دلار ۵۰۰۰ حساب کرده، اونوقت فکر میکنید که به وارد کننده نرخ ۴۲۰۰ میده ؟!! نرخ طلای ۱۸ عیار الان با دلار ۶۰۰۰ حساب شده که رسیده به ۱۷۰ هزار تومن. اتفاقا الان بیشتر اجناس گرون میشه چون طرف ادعا میکنه دلار ۴۲۰۰ نیست که حق هم داره، قیمت بازار سیاه هم که هر کس هر چقدر دلش بخواد قیمت میده. دلارو پنج هزار تومن میکردن ولی فروش مثل قبل بود، شرایط از این حالت خیلی بهتر بود.

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
کسی جایی میشناسه زیرزمینی دلار یورو یا.... میفروشه اطلاع بده یا پیام خصوصی بزاره من برای سفر میخوام اون هزارتا برام کمه که میدن

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
ارز مبادله ای (بانک مرکزی) 3700 تومن بود (آزاد 4700)، راحت کردش 4200، فردا میگن 5500 تک نرخی میشه ملت هم خوشحال و راضی. انگار نه انگار دلار آزاد قبل عید 4700 بود

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
الان شما فکر میکنی مشکل ۸۰ میلیون نفر حل شده با این تصمیمات مسخره ؟!! خود دولت هم نرخ سکه پیش فروش رو با دلار ۵۰۰۰ حساب کرده، اونوقت فکر میکنید که به وارد کننده نرخ ۴۲۰۰ میده ؟!! نرخ طلای ۱۸ عیار الان با دلار ۶۰۰۰ حساب شده که رسیده به ۱۷۰ هزار تومن. اتفاقا الان بیشتر اجناس گرون میشه چون طرف ادعا میکنه دلار ۴۲۰۰ نیست که حق هم داره، قیمت بازار سیاه هم که هر کس هر چقدر دلش بخواد قیمت میده. دلارو پنج هزار تومن میکردن ولی فروش مثل قبل بود، شرایط از این حالت خیلی بهتر بود.
خب اگه سکه رو هم با دلار 4200 حساب کنه که خودشو مسخره کرده . طلا قاچاق میشه یه جای دلار . همون آش و همون کاسه
طلای 18 عیار 168 ت > دلاری کمتر از 5200
سکه با حباب 1750 > دلار 5500
چون طرف ادعا میکنه دلار ۴۲۰۰ نیست که حق هم داره
وقتی حق داره که دولت دلار 4200 بهش نده . فعلا که برای واردات قانونی همچین مشکلی نیست
اتفاقا بهتر از قبل شده . آت آشغال رو هم میتونن با دلار غذا و دارو بیارن

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
ببین ما 40 ساله تو این مملکت تکلیفمون رو نمیدونیم :D.
طبق قانون مبارزه با قاچاق ارز، خرید و فروش ارز بعنوان تجارت و شغل، مجوز صرافی میخواد و افراد عادی بیشتر از 1 میلیون تومن ( یا معادلش که میشه حدود 200 دلار) حق خرید و فروش تجاری ندارند
از طرفی طبق یه قانون دیگه، افراد میتونن تا 10 هزار یورو همراه خودشون خارج کنند یا در خونه نگه دارند
طبق یه قانون دیگه، به مسافرین کشورهای دور فقط 1000 یورو در ترمینال های خروجی ( یا بقول رئیس بیسواد بانک مرکزی در مبادی خروجی یعنی ورودی های خروجی:D) فروخته میشه

کلا اینطوری بگم، اگر بخوان گیر بدن، نفس کشیدن ما هم غیر قانونیه. اگر هم نخوان گیر بدن، شما تریلی تریلی طلا از کشور خارج کن، چیزی نمیشه:p:D
استاد، من کاملا به حرفهای شما ایمان آوردم، دقیقا یادمه این وضعیت امروز ارز رو چند وقت پیش شما پیش بینی کرده بودی. حالا در ادامه به نظر شما چی میشه ؟ کی دوباره خرید و فروش ارز مثل قبل میشه ؟ الان پیش فروش سکه خوبه یکماهه بریم بگیریم ؟ سر یکماه سکه رو میده بانک مرکزی ؟

Aboozar61

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چطور میشه بدون ریسک تقلبی بودن دلار, برای مسافرت خارجی دلار تهیه کنم ؟

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
نرخ طلا ۱۸ عیار با دلار ۵۲۵۰ حساب شده
با دلار ۶۰۰۰ تومن بخواد حساب شه میشه گرمی ۱۹۵هزار تومن که خواهد شد

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
یک سوال : آیا صرافی هایی در کشورهای همسایه مثل ارمنستان ، آذربایجان ، ترکمنستان ، عراق ، ترکیه و... وجود دارد که مبادله ارزی با ریال انجام بده؟ یعنی مثلاً ریال بگیره دلار یا یورو بده؟

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
وقتی حق داره که دولت دلار 4200 بهش نده . فعلا که برای واردات قانونی همچین مشکلی نیست
اتفاقا بهتر از قبل شده . آت آشغال رو هم میتونن با دلار غذا و دارو بیارن

شما از کجا میگید که برای واردات قانونی مشکلی نیست ؟ همش مشکله اتفاقا:D. دولت ارز واردات رو از طریق صرافی های بانک های عامل تامین میکنه. منابع این ارز، اولا محدود هستن، ثانیا به صورت جزیره ای در مناطف مختلف دنیا بلوکه شدن. پولی که بانک های ایرانی در مثلا کونلون چین دارند، قابل انتقال به اروپا نیست. در صورتی که بسیاری از واردات ایران از کشورهای آلمان و ایتالیا و فرانسه است.

شما اگر قبل از این اتفاقات اخیر، سایت صرافی ها رو نگاه میکردید، می دیدید که چند نرخ مختلف برای حواله یورو وجود داره. مثلا نرخ اسکناس بازار 4900 بود. نرخ حواله سفید ( حساب بانکی به جساب بانکی) 4950 بود، نرخ حواله سیاه ( واریز نقدی) 4800 بود. نرخ یوروی کونلون 4400 بود. یوروی EIH آلمان 4550 بود. BCP 4570 بود و ..... این نرخ های پایین نشون میداد که این پول ها به صورت جزیره ای گیر افتادن و قابل انتقال از اون بانک خاص نیستن.

قبلا این خلا رو صرافی ها پر میکردن. یعنی طی یکسری عملیات محیر العقول، این پول های گیر افتاده رو زنده میکردند :D. مثلا از طریق شرکت های واسطه ای یک خرید و فروش صوری یا واقعی انجام میشد و پول موجود در EIH به کالا تبدیل میشد و دوباره در یک کشور دیگه به پول تبدیل میشد و اینبار به شکل ارز آزاد به حساب می نشست. الان معلوم نیست برنامه دولت چیه. به نظر من با قطع ید صرافی ها، انگار که روی شاخه نشستن و دارن تنه درخت زیر خودشون رو اره میکنن :D. حالا کی با کله میخورن زمین، خدا میدونه:D

Last edited:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
استاد، من کاملا به حرفهای شما ایمان آوردم، دقیقا یادمه این وضعیت امروز ارز رو چند وقت پیش شما پیش بینی کرده بودی. حالا در ادامه به نظر شما چی میشه ؟ کی دوباره خرید و فروش ارز مثل قبل میشه ؟ الان پیش فروش سکه خوبه یکماهه بریم بگیریم ؟ سر یکماه سکه رو میده بانک مرکزی ؟

شما لطف دارید. من در رشته تخصصی خودم هم استاد نیستم، چه برسه به علم اقتصاد و بازار که هیچ سررشته ای ازش ندارم. واقعیت قضیه اینه که این بازار قابل پیش بینی نیست و همه گفته ها در حد حدسه. اگر هم یکبار حدس من درست از آب در اومده، صرفا شانسی بوده و هیچ تخصص خاصی پشتش نیست

این سلب مسئولیت رو اولش گفتم که بعدا کسی ضرر نکنه :D

و اما چیزی که من الان تقریبا با اطمینان میتونم بگم اینه که اوضاع ارزی کشور خرابه. ما دو دوره دیگه ( دوره رفسنجانی و احمدی نژاد) با این وضعیت روبرو بودیم که البته فرق عمده ای با وضع فعلی داشتن. در دوره رفسنجانی، ارز زیادی در اختیار دولت نبود( چون تازه جنگ تموم شده بود)، اما تحریم بانکی هم عملا وجود نداشت. در دوره احمدی، تحریم خیلی شدید بود، اما ارز خیلی زیادی در اختیار دولت بود. جوری که به راحتی درصدهای 15-20 درصدی میدادن و دلار رو به شکل پالت و با کشتی و هواپیما و قاطر و بقیه ادوات وارد کشور میکردن:D ..... الان شرایط فرق کرده. هم تحریم نسبتا شدیده، هم ارز کافی نداریم. بر خلاف گفته های اون ذلیل مرده پیشونی بوتاکسی دروغگو:p، اصلا تراز ارزی ایران مثبت نیست. واردات ما بیش از صادراتمونه. بنابراین دولت حتی اگر مشکل تحریم نداشته باشه، باز هم نمیتونه ارز واردات رو تامین کنه. لذا یا باید قیمت بالا بره، یا واردات محدود بشه. کاری که دولت انجام داد، اینه که واردات رو محدود کرد. یعنی وارد کننده رو اینقدر اذیت میکنه که از خیر واردات بگذره:D

چیزی که کمتر بهش توجه شد، نرخ مبنای محاسبه حقوق گمرکیه. شما قبلا اگر جنسی وارد میکردید، فارغ از اینکه از ارز متقاضی یا آزاد یا دولتی استفاده میکردید، مبنای محاسبه حقوق گمرکی جنس شما، دلار 3750 بود. الان این شده 4200. یعنی علی الحساب بیش از 10 درصد به نفع دولت، روی همه کالاها:D. چه اونهایی که با ارز دولتی وارد میشد، چه آزاد

به نظر من همه چی در آینده نزدیک گرون میشه. ماهیت خیلی از بازارها اینطوریه که با تاخیر نسبت به نرخ ارز واکنش نشون میدن. مثل صنایع و .... اگر کسی اهل احتکار باشه، الان براش بهترین موقعیته که از روغن خوراکی گرفته تا لاستیک ماشین احتکار کنه:D
در مورد خرید سکه، با توجه به قیمت پیش فروش، شاید خرید طلای 18 عیار کهنه بدون کارمزد، بهتر باشه.

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
شما از کجا میگید که برای واردات قانونی مشکلی نیست ؟ همش مشکله اتفاقا:D. دولت ارز واردات رو از طریق صرافی های بانک های عامل تامین میکنه. منابع این ارز، اولا محدود هستن، ثانیا به صورت جزیره ای در مناطف مختلف دنیا بلوکه شدن. پولی که بانک های ایرانی در مثلا کونلون چین دارند، قابل انتقال به اروپا نیست. در صورتی که بسیاری از واردات ایران از کشورهای آلمان و ایتالیا و فرانسه است.

شما اگر قبل از این اتفاقات اخیر، سایت صرافی ها رو نگاه میکردید، می دیدید که چند نرخ مختلف برای حواله یورو وجود داره. مثلا نرخ اسکناس بازار 4900 بود. نرخ حواله سفید ( حساب بانکی به جساب بانکی) 4950 بود، نرخ حواله سیاه ( واریز نقدی) 4800 بود. نرخ یوروی کونلون 4400 بود. یوروی EIH آلمان 4550 بود. BCP 4570 بود و ..... این نرخ های پایین نشون میداد که این پول ها به صورت جزیره ای گیر افتادن و قابل انتقال از اون بانک خاص نیستن.

قبلا این خلا رو صرافی ها پر میکردن. یعنی طی یکسری عملیات محیر العقول، این پول های گیر افتاده رو زنده میکردند :D. مثلا از طریق شرکت های واسطه ای یک خرید و فروش صوری یا واقعی انجام میشد و پول موجود در EIH به کالا تبدیل میشد و دوباره در یک کشور دیگه به پول تبدیل میشد و اینبار به شکل ارز آزاد به حساب می نشست. الان معلوم نیست برنامه دولت چیه. به نظر من با قطع ید صرافی ها، انگار که روی شاخه نشستن و دارن تنه درخت زیر خودشون رو اره میکنن :D. حالا کی با کله میخورن زمین، خدا میدونه:D
هر وقت صرافی های نوع دو تعطیل شدن مشکلات ـش رو لیست کنین
غیر از سفته بازی و به هم ریختن بازار ، همه خدماتشون اعم از پول شویی و حواله (به درخواست بانکها) سرجاشه

ضوابط فعالیت صرافی‌ها اعلام شد

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
الان پیش فروش سکه خوبه یکماهه بریم بگیریم ؟ سر یکماه سکه رو میده بانک مرکزی ؟

برادر من رفته بود بگیره، گفته بودند یک ماهه نداریم! 6 ماهه بگیرید. فکر کنم می گن تا 6 ماه دیگه کی مرده، کی زنده! :D

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
برادر من رفته بود بگیره، گفته بودند یک ماهه نداریم! 6 ماهه بگیرید. فکر کنم می گن تا 6 ماه دیگه کی مرده، کی زنده! :D
والا من همون یکماهه رو هم مطمئن نیستم اینا تحویل بدن، با این اوضاع بازار و تصمیمات یک شبه شون که صرافی ها رو بیکار میکنن و افزایش روزانه نرخ طلا و سکه، بعید نیست موقع تحویل سکه ها هم یه داستان دیگه درست کنن.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
هر وقت صرافی های نوع دو تعطیل شدن مشکلات ـش رو لیست کنین
غیر از سفته بازی و به هم ریختن بازار ، همه خدماتشون اعم از پول شویی و حواله (به درخواست بانکها) سرجاشه

ضوابط فعالیت صرافی‌ها اعلام شد

الان نزدیک به سه ساله که اصلا چیزی به نام صرافی نوع دوم و نوع اول نداریم.:D. مجوز همه صرافی ها از چند سال پیش به اینور از یک نوعه.
دولت به صورت واضح داره دروغ میگه. عامل به هم ریختن بازار، توطئه صرافی و داخلی و خارجی نیست. یک واقعیت اقتصادیه. حالا هی اینا بیان روی آتش رو خاکستر بریزن، آخرش آتیشه بلند میشه با مشت میکوبه تو دماغ جهانگیری:D

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
عرض چند ماه دوربین دیجیتال nikon 3400 تو دیجی کالا از 1500000 تومن شده 2000000 تومن.
به همین راحتی 33 درصد افزایش پیدا کرده. چند ماه نیست. به سال خدا میدونه قیمتا چند درصد افزایش پیدا می کنن

لپ تاپ asus x541 مهرماه 1960000 بوده الان شده 2460000 . تو 6 ماه 25 درصد گرون شده.
پولامون رو میدادیم دوربین و لپ تاپ خیلی بهتر بود از گذاشتن تو بانک. صندوق سرمایه گذاری بهترین حالت 1 سال 22 درصد سود داره. لپ تاپ حداقل 25 درصد تو 6 ماه داشته |: بیشتر از 2 برابر

اینو هم در نظر بگیرید کالای دیجیتال با گذشت زمان ارزون تر میشه . دیگه وضع چطوره

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
الان نزدیک به سه ساله که اصلا چیزی به نام صرافی نوع دوم و نوع اول نداریم.:D. مجوز همه صرافی ها از چند سال پیش به اینور از یک نوعه.
دولت به صورت واضح داره دروغ میگه. عامل به هم ریختن بازار، توطئه صرافی و داخلی و خارجی نیست. یک واقعیت اقتصادیه. حالا هی اینا بیان روی آتش رو خاکستر بریزن، آخرش آتیشه بلند میشه با مشت میکوبه تو دماغ جهانگیری:D
دقیقا کاملا مطلقا حقیقتا همینطوره , ولی میدونید مشکل کجاست؟ مشکل اینجاست ایرانی جماعت دوست داره خودش رو گول بزنه , به خودش دروغ بگه , فرقی نمیکنه طرف **** مملکت باشه یا یه آدم معمولی ...
با شرایطی که دارم میبینم این تصمیم دولت فقط تونست روند فروپاشی اقتصاد رو کمی کند کنه ... طبق حدسیات خودم تا آخر تابستون (با خروج آمریکا از برجام) اقتصاد ایران به طور کامل فرو میریزه ...
تحلیل اقتصاد دانان ایران و جهان هم همین رو میگن ولی کو گوش شنوا...

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
اصلا تراز ارزی ایران مثبت نیست. واردات ما بیش از صادراتمونه.
ترازارزی مثبته طبق آمار گفته . نه رو هوا:p
جلوی تبدیل سرمایه رو گرفتن .حالا شما بگو تاثیرش زیر یک درصد . راحت باش
همین20 میلیارد دلاری که میگن مردم تو خونه دارن همین صرافی ها حیف و میل کردن . دلارعلف خرس نیست
وقتی صرافی دلار داره ولی ناز میکنه تا بعد از ظهر بالاتر بفروشه یعنی به هم ریختن بازار
حتما که نباید عرضه و تقاضا به هم بریزه . تو ایران هرچی صف ـش طولانی باشه قیمتش میره بالا .

بالا