• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
نه خیر! مشکل شما همینه! کسی نگفت تقاضا زیاد عرضه کم!
تقاضا زیاده کالا هم زیاده! ولی فروشنده می بینه جنس خواهان زیادی داره گرون میکنه!
من اینو میگم! شما نمیخواد فرمول اقتصاد رو کنی برای ما!
کسی از عرضه کم حرف نزد!
شما از کجا میدونی عرضه زیاده؟ چه جنسی خواهان زیاد داره فروشنده گرون میکنه. چرا گرون میکنه؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
شما از کجا میدونی عرضه زیاده؟ چه جنسی خواهان زیاد داره فروشنده گرون میکنه. چرا گرون میکنه؟

چون دندون گرده! چون می بینه مردم مجبورن بخرن! حالا یا اون کالا اینقدر خوبه که خواهان زیاد داره یعنی کیفیتش بالاست...یا نیاز ضروری مردمه ..مجبورن!
حتما چند جا دیدم که میگم!
به طور مثال یه چیزی بود در دسته مواد غذایی حالا بماند کجا و چی! دونه ای ۶۰۰ بود...یهو طرف توی کانالش کرد دونه ای ۱۰۰۰! بهش گفتم آقا این تا دیروز ۶۰۰ بود چی شد یهو!
گفت متاسفانه تقاضا زیاد شد تولید کننده گرون کرد! گفتم مگه کمیاب شد؟ گفت نه ولی وقتی می بینن خواهان زیاد داره چون کیفیت بالاست و میخرن مردم اینکار رو میکنن!
خودش هم ناراحت بود! (طرف واسطه بود)
من چندین جا دیدم جنسی که همیشه در دسترسه از نظر تعداد یهو گرون کرده طرف! میپرسم چرا خب گرون شد الان؟ میگه چون فروشش زیاده.
گرون میکنه مردم هم مجبوری میخرن! یا طرف نمیاد به خاطر ۲ تومن بیشتر نخره! ملت لنگ ۲ تومن نیستن که! ولی همین ۲ تومن ۲ تومن برای فروشنده یهو میشه خیلی!

بعد اصلا مسئله همیشه در مورد عرضه و تقاضا نیست!
من میگم یه فروشنده وقتی یه کالا رو با دلار ۳۰۰۰ تومن میاره....تا زمانی که اون کالا موجودیش هست بایدبا دلار ۳۰۰۰ تومن بده.
بعد کالا گرون شد مثلا خرید با دلار ۳۴۰۰ ! بیاد گرون تر بده تا سودی قبلی رو بکنه!مشکلی نیست!
بعد میان میگن نه! فروشنده روی همون پارت اول باید یهو ۳۰۰۰ تومن رو بکنه ۳۴۰۰ تا دفعه بعد هم بتونه اون کالا رو بخره!
ااا !!! چطور مصرف کننده باید ضرر کنده کالا رو گرون تر بخره! یعنی مردم همیشه در ضرر باشن! درآمدشون هم بالاتر نره!
ولی فروشنده دفعه بعد یه کوچولو هم نباید به مقدار خریدش خدشه ای وارد شه! فروشنده نباید آب از آب تکون بخوره تو دلش!باید در یه خط ثابت بمونه وضعیتش! ولی مصرف کننده هی باید گرون تر بخره و قدرت خریدش کم بشه!
خب بذارید قدرت خرید فروشنده هم کم بشه!چرا نباید بشه؟

Last edited:

pm2008

Registered User
لایک‌ها
68
چون دندون گرده! چون می بینه مردم مجبورن بخرن! حالا یا اون کالا اینقدر خوبه که خواهان زیاد داره یعنی کیفیتش بالاست...یا نیاز ضروری مردمه ..مجبورن!
حتما چند جا دیدم که میگم!
به طور مثال یه چیزی بود در دسته مواد غذایی حالا بماند کجا و چی! دونه ای ۶۰۰ بود...یهو طرف توی کانالش کرد دونه ای ۱۰۰۰! بهش گفتم آقا این تا دیروز ۶۰۰ بود چی شد یهو!
گفت متاسفانه تقاضا زیاد شد تولید کننده گرون کرد! گفتم مگه کمیاب شد؟ گفت نه ولی وقتی می بینن خواهان زیاد داره چون کیفیت بالاست و میخرن مردم اینکار رو میکنن!
خودش هم ناراحت بود! (طرف واسطه بود)
من چندین جا دیدم جنسی که همیشه در دسترسه از نظر تعداد یهو گرون کرده طرف! میپرسم چرا خب گرون شد الان؟ میگه چون فروشش زیاده.
گرون میکنه مردم هم مجبوری میخرن! یا طرف نمیاد به خاطر ۲ تومن بیشتر نخره! ملت لنگ ۲ تومن نیستن که! ولی همین ۲ تومن ۲ تومن برای فروشنده یهو میشه خیلی!

بعد اصلا مسئله همیشه در مورد عرضه و تقاضا نیست!
من میگم یه فروشنده وقتی یه کالا رو با دلار ۳۰۰۰ تومن میاره....تا زمانی که اون کالا موجودیش هست بایدبا دلار ۳۰۰۰ تومن بده.
بعد کالا گرون شد مثلا خرید با دلار ۳۴۰۰ ! بیاد گرون تر بده تا سودی قبلی رو بکنه!مشکلی نیست!
بعد میان میگن نه! فروشنده روی همون پارت اول باید یهو ۳۰۰۰ تومن رو بکنه ۳۴۰۰ تا دفعه بعد هم بتونه اون کالا رو بخره!
ااا !!! چطور مصرف کننده باید ضرر کنده کالا رو گرون تر بخره! یعنی مردم همیشه در ضرر باشن! درآمدشون هم بالاتر نره!
ولی فروشنده دفعه بعد یه کوچولو هم نباید به مقدار خریدش خدشه ای وارد شه! فروشنده نباید آب از آب تکون بخوره تو دلش!باید در یه خط ثابت بمونه وضعیتش! ولی مصرف کننده هی باید گرون تر بخره و قدرت خریدش کم بشه!
خب بذارید قدرت خرید فروشنده هم کم بشه!چرا نباید بشه؟

قدرت خرید فروشنده هم کم میشه کی گفته نمیشه ؟ فروشنده هم مقدار سودش از خرید و فروش خیلی تغییری نمی کنه و اگر به قول شما ارزان خریده و گرونتر یا حداقل میانگین میفروشه به این دلیل هست که میخواد سرمایش کم نشه
اما همین فروشنده در نهایت باید نیاز های روزانه ی زندگی خودشو خانوادشو خریداری کنه که به دلیل بالا رفتن قیمت اکثر کالاها در نهایت قدرت خرید فروشنده هم کاهش پیدا میکنه

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
قدرت خرید فروشنده هم کم میشه کی گفته نمیشه ؟ فروشنده هم مقدار سودش از خرید و فروش خیلی تغییری نمی کنه و اگر به قول شما ارزان خریده و گرونتر یا حداقل میانگین میفروشه به این دلیل هست که میخواد سرمایش کم نشه
اما همین فروشنده در نهایت باید نیاز های روزانه ی زندگی خودشو خانوادشو خریداری کنه که به دلیل بالا رفتن قیمت اکثر کالاها در نهایت قدرت خرید فروشنده هم کاهش پیدا میکنه

خب باشه! این درصورتی هست که اون کاری رو بکنه که من میگم! یعنی وقتی جنسی رو با دلار ۳ تومن خریده تا موقعی که اون جنس هست همون اندازه بفروشه و دفعه بعد که گرون تر خرید گرون تر کنه! در این صورت بله! قدرت خرید فروشنده هم چون اونم آدمه و باید کالاهای دیگه رو مثل بقیه انسان ها بخره کم میشه!
ولی نه وقتی مثل الان جنسی رو خریده با دلار ۳ تومن دو روز بعد دلار میشه ۴ تومن جنس رو ۲ برابر میکنه همون موقع!
اینجوری قدرت خریدش زیادم میشه داداش!!! یا حداقل ثابت میمونه! و چیزی از گرونیا نمیفهمه اون آقا و خانواده شون!
حالا اصلا اینا به کنار...

طرف اومده اینجا پیشنهاد احتکار کالا میده! بعد ۴ تا اسمایلی خنده هم میذاره تنگش و ۴ تا جمله هم از فیثاغورث میذاره تنگش و به بقیه میگه عقده ای و حسود! شماها هم لایکش میکنید و میگید بله! الان باید هر کس کلاه خودشو بگیره باد نبره....بگیرید آقا کلاهتونو سفت بگیرید باد نبره! برید طبق پیشنهاد ایشون جنس انبار کنید!تا در زمان قحطی یهو اون کالا رو بکشی بیرون از انبار و بارتو یه شبه ببندی! بزنید همدیگه رو به فاک بدید! به من چه اصلا!
ولی اسم شماها رو نمیشه گذاشت انسان! بچه زرنگ شاید!افتخار کنید.

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
❌با تصمیم هیأت دولت:

یورو جایگزین دلار در تکالیف ارزی شد

بانک مرکزی موظف شد نرخ برابری ریال در مقابل یورو را به صورت مستمر اعلام و مدیریت کند

کلیه وزارتخانه ها، سازمان ها و شرکت های دولتی موظفند ارز یورو را به عنوان ارز مبنای گزارشگری و انتشار آمار، اطلاعات و داده های مالی خود مورد استفاده قرار دهند

www.sje.ir

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
انبار کردن جنس به این نیت که 2 روز دیگه گرون میشه و میتونم بالاتر بفروشم خب صحیح نیست چه از لحاظ قانونی،چه مرامی و چه ... و همینطور اون عده سرمایه داری که به واسطه ی اخبار پشت پرده ای که به دستشون میرسه بخوان از آب گل آلود ماهی بگیرن اونم درست نیست.

اما اگر فروشنده ی موبایلی ( به طور مثال ) 100 عدد گوشی میاره 30 تاش رو حتی شاید با ضرر بفروشه یه دفعه همه چیز گرون میشه از پفک نمکی تا دارو و قطعات خودرو اونم اگر به میزان ( قابل قبولی ) اون 70 تای دیگه رو گرون کنه، حتی اگر از قبل خریده باشه به نظر من مشکلی نیست ... این نظر من هست شایدم اشتباه باشه :دی ..

در مورد نیاز مردم هم خب شما تو خودروسازی ببینید، به طور مثال سال 1390 پژو پارس سفید از بقیه 100 هزار تومان ارزونتر بود، اما الان شما میبینی گرونتر هم هست و حتی بهتر هم خرید و فروش میشه چرا؟؟ چون مردم این رنگ رو بیشتر دوست دارند..

یا خیلی باکلاس تر بخوام مثال بزنم شما النترا رو از سالی که وارد بازار شد قیمتش رو مقایسه کنید با الان ببینید چقدر افزایش داشته؟ چون مردم استقبال کردن ازش .. هرچیزی که نیاز مردم باشه و مردم بیشتر برن سمتش % افزایش قیمتش بیشتره ( به نظر من ) ...

باز مثال دیگر: شما همین الان برید یک پاساژ خرید کنید شاید 2 تا مغازه کنار هم یک قیمت ندن و اختلاف قیمت قابل توجهی هم داشته باشن.

در کل امیدوارم قشر ضعیف جامعه اگر قوی تر نمیشن در عوض هر روز ضعیف تر هم نشن.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
درهم 1490
یورو 6800
دلار سلمانیه صحبت از 5370 هست

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
آقا این قضیه یورو چیه؟ اساتید چه نظری در مورد جایگزینی با دلار دارن؟
از یه طرف شاید کار بدی نباشه. به هر حال تبادلات ایران با اروپا خیلی بیشتر از آمریکا هست. از چیزهایی مثل ماشین و جنس های بزرگ تا خوراکی جات. برای همین یورو میتونه منطقی تر از دلار باشه.
ولی از اون طرف کافیه دو روز بگذره و یورو به جای دلار جا بیفته تا بعدش دوباره صف های عریض و طویل رو ببینیم. فقط این دفعه به جای اینکه ملت برای دلار توی صف باشن، برای کسب درآمد از یورو توی صف میرن و باز همون آش و همین کاسه!

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
از یه طرف شاید کار بدی نباشه. به هر حال تبادلات ایران با اروپا خیلی بیشتر از آمریکا هست. از چیزهایی مثل ماشین و جنس های بزرگ تا خوراکی جات. برای همین یورو میتونه منطقی تر از دلار باشه.
ولی از اون طرف کافیه دو روز بگذره و یورو به جای دلار جا بیفته تا بعدش دوباره صف های عریض و طویل رو ببینیم. فقط این دفعه به جای اینکه ملت برای دلار توی صف باشن، برای کسب درآمد از یورو توی صف میرن و باز همون آش و همین کاسه!
وقتی ریال ارزشش رو از دست داده با توجه به نرخ تبدیل ارز ریال چه به دلار تبدیل بشه و چه به یورو و چه به روپیه و.... تفاوتی نداره...
درضمن پایه ارز تمام واحد های پولی دلار هست, برای تبدیل یورو به پوند باید اول به دلار چنج بشه, فرقی نداره چون رابطه ایران با آمریکا بد هست دلارش رو حذف کنیم ...
این یک تصمیم به شدت کودکانه و مسیر فروپاشی اقتصادی رو به شدت هموار میکنه چون اینا برداشتن صورت مسئله (بی ارزش شدن ریال) رو از معادلات خودشون حذف کردن...

pm2008

Registered User
لایک‌ها
68
خب باشه! این درصورتی هست که اون کاری رو بکنه که من میگم! یعنی وقتی جنسی رو با دلار ۳ تومن خریده تا موقعی که اون جنس هست همون اندازه بفروشه و دفعه بعد که گرون تر خرید گرون تر کنه! در این صورت بله! قدرت خرید فروشنده هم چون اونم آدمه و باید کالاهای دیگه رو مثل بقیه انسان ها بخره کم میشه!
ولی نه وقتی مثل الان جنسی رو خریده با دلار ۳ تومن دو روز بعد دلار میشه ۴ تومن جنس رو ۲ برابر میکنه همون موقع!
اینجوری قدرت خریدش زیادم میشه داداش!!! یا حداقل ثابت میمونه! و چیزی از گرونیا نمیفهمه اون آقا و خانواده شون!

طرف اومده اینجا پیشنهاد احتکار کالا میده! بعد ۴ تا اسمایلی خنده هم میذاره تنگش و ۴ تا جمله هم از فیثاغورث میذاره تنگش و به بقیه میگه عقده ای و حسود! شماها هم لایکش میکنید و میگید بله! الان باید هر کس کلاه خودشو بگیره باد نبره....بگیرید آقا کلاهتونو سفت بگیرید باد نبره! برید طبق پیشنهاد ایشون جنس انبار کنید!تا در زمان قحطی یهو اون کالا رو بکشی بیرون از انبار و بارتو یه شبه ببندی! بزنید همدیگه رو به فاک بدید! به من چه اصلا!

شما قدرت خرید و سرمایه رو از هم جدا نمی کنید
فروشنده ی در هر صورت قدرت خریدش کم خواهد شد ، چرا ؟ چون تورم و گرونی از ماشین تا لباس و خوراکی ها میرسه و اونم باید گرونتر بخره
اما درامدش به دلیل ثابت بودن سود فروشنده از خرید و فروش تغییر خاصی نداره
این وسط حتی اگر همه ی دلار های ارزان رو به قیمت جدید بفروشه باز هم فقط کاهش سرمایش "کمتر" شده

در مورد قسمت دوم حرف هاتون هم توضیح دادم که جامعه ای که منافشع رو در حفظ جامعه نبینه همین رفتاری که فرمودید از خودش نشون میده و در نهایت به فروپاشی جامعه میرسه

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
وقتی داخل باتلاقی فقط دست و پا میزنی کار ج - ا زمانش که برسه میری پایین :general205: و نفر بعدی میشینه جات :general406:

marandy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
1397/01/30 قيمت تسویه

GCOR97:18,046,893
GCTR97:18,256,761
GCSH97:18,680,985
GCAB97:19,394,418
GCDY97:20,122,748

@sellandbuy

marandy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
قیمت دلار ممکن بود ۱۰ هزار تومان شود!

✅ رئیس کل سابق بانک مرکزی بیان کرد: اگر دولت برای نرخ ارز زودتر تصمیم‌گیری نمی‌کرد، دلار به قیمت ۱۰ هزار تومان می‌رسید.

⚠️ هنوز هم دوستان با مفهوم «ارزش ذاتی دلار» مشکل دارند.... یکی از علل آرام شدن بازار ارز رسیدن نرخ ازاد به
ارزش ذاتی است.... در نرخهای نزدیک به ارزش ذاتی قیمت ارز کمتر سرکش خواهد بود.
@sellandbuy

I_Love_NY

Registered User
لایک‌ها
464
بعد از خارج شدن آمریکا از برجام به 10 هزار تومنم میرسه یا تا پایان سال

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
اما اگر فروشنده ی موبایلی ( به طور مثال ) 100 عدد گوشی میاره 30 تاش رو حتی شاید با ضرر بفروشه یه دفعه همه چیز گرون میشه از پفک نمکی تا دارو و قطعات خودرو اونم اگر به میزان ( قابل قبولی ) اون 70 تای دیگه رو گرون کنه، حتی اگر از قبل خریده باشه به نظر من مشکلی نیست ... این نظر من هست شایدم اشتباه باشه :دی ..
چرا این فرمول فقط در کالاهایی که روش قیمت نخورده کاربرد داره ؟
پفک 500 تومنی چی توز شده 800 تومن :D [بر اساس داستان واقعی]
الان سوپری قبلی ها رو هم 800 بفروشه دعوا نمیشه ؟ :confused:

همین که حفظ قدرت خرید برای قشر خاصی عملی هست نشون میده این کار اشتباهه

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538

چشم حسود کور، ما روز به روز وضعمون بهتر میشه. بقیه هم انقدر حرص بخورن تا سکته کنند :p:D

هر کی که تلاش میکنه و ریسک میکنه، پاداش تلاش و ریسکش رو میگیره. هر کی هم که ترسوئه و مغز اقتصادی نداره و توقع داره که بقیه پیشرفت نکنند که اون توی مسابقه زندگی عقب نیفته، محکوم به فناست:p:D

من نمیگم احتکار کنید. الان که قیمت ارز گرونه و واردات محدود شده و رکوده، بهترین موقعیت برای تولیده. اگه جرئت دارید پولتون رو بیارید توی تولید :p ... اما اونایی که جرئت دلار خریدن ندارن، به طریق اولی جرئت وارد شدن در تولید رو هم ندارن :p:D

Last edited:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538

الکیه :D نفت ایران به دلار فروخته میشه. شرکای اقتصادی اصلی ایران هم امارات و چین و ترکیه و هند هستن. پایه ارزی ابران ذاتا به دلاره. الان با این دستور جدید، عملا راه رو برای آمار سازی و اختلاس ( با جابجایی نرخ تبدیل) باز کردن

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

من نمیگم احتکار کنید
. الان که قیمت ارز گرونه و واردات محدود شده و رکوده، بهترین موقعیت برای تولیده. اگه جرئت دارید پولتون رو بیارید توی تولید :p ... اما اونایی که جرئت دلار خریدن ندارن، به طریق اولی جرئت وارد شدن در تولید رو هم ندارن :p:D

آره جان خودت! تو نمیگی احتکار کنید! حالا خوبه پستت هست! مگه ویرایشش کرده باشی که ازت بعید نیست! وگرنه برو بخون یه بار!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
هنوز قحطی ندیدی دوست عزیز. بذار مثل زمان جنگ، جلوی واردات گرفته بشه، اونوقت میبینی بدتر از این وضع هم وجود داره. کتاب های بچه مدرسه ای ها رو میگیرن و سال بعد به ورودی های بعدی میدن:general509: بنزین کوپنی میشه:general509: خاموشی برق طولانی داریم:general509: هر وسیله ای که خراب میشه باید بندازیش دور، چون قطعه اش وارد نمیشه:general509:. لاستیک کمیاب میشه، باید با لاستیک صاف بریم ته دره دور از جونمون:general509:، باتری ماشین کمیاب میشه، صبح زمستون بری بیرون، همه در حال هول دادن ماشیناشون هستن:general509: و ..... البته بعضی ها در همون حال هم اختلاس میکنند و از سهمیه های مختلف برخوردار میشن:D

این رفقایی که میگن دولت خوب کاری کرد که ارز رو کنترل کرد، هنوز تبعاتش رو ندیدن. 1 سال صبر کنید، بعد با هم صحبت میکنیم :D
اگه بنا باشه قیمت دلار تا جایی بره بالا که من نتونم قطعه و باتری بخرم ولی اون یارو پولداره که با رانت و دلالی و اختلاس پولدار شده بتونه بخره، بذار قطحی بشه، اصلا وارد نشه که اونم نتونه بخره!!!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
باشه شما منتظر باش پدر صاب بچه فروشنده در بیاد:D. بعدش هم منتظر باش عدالت جهانی برقرار بشه و امریکایی ها و آفریقایی ها درآمدشون یکسان بشه. چون "درستش" اینطوریه:D

برعکس نظر شما من از ارزون شدن قیمت ارز(به شرطی که آزاد باشه نه اینطوری)، استقبال میکنم. چون میخوام تتمه اموالم رو هم به یورو تبدیل کنم و بفرستم اونور و برم از شر مردمی که نردبونم شدن، خلاص بشم:D

خیلی جالبه. اصلا انگار که چیزی به اسم مالکیت شخصی برای شما و دوستانتون معنی نداره . نمیدونم من خیلی اروپایی هستم، یا شما خیلی کمونیست هستید:D آقا طرف مال مشروع مالیات داده شده خودش رو تبدیل به یه ارز دیگه کرده. این الان کجا و چگونه کسی رو نردبون کرده ؟:D مگه شمای نوعی که در این 4 سالی که دلار ثابت بود، پولت رو گذاشتی تو بانک و 2 برابر شد یا مسکن و ماشین خریدی و گرون شد، از من اجازه گرفتی یا به من بدهکار شدی یا منو نردبون کردی ؟:p چرا هضم 2 برابر شدن پول در اون سیستم براتون راحته، اما به این سیستم که میرسه جوش میارید ؟ هر دو تاش اثر تورمه دیگه:D

نمیشه که هر جا از به هم ریختگی اقتصاد کشور سود کردی، بگی حقمه و خوبه:p. هر جا ضرر کردی بگی ناجوانمردانه و خائنانه و زالو صفتانه است و بخوای با دیکتاتوری جلوش رو بگیری:D
با چه استدلالی پولی که طرف تو بانک گذاشته و بعد یک سال 20 درصد رفته روش رو با پولی که ظرف سه ماه 50 درصد بهش اضافه میشه یکی می کنی؟ تورم 20 درصدی با تورم 200 درصدی یکیه؟
بالا رفتن دلار یعنی کم شدن ارزش پول ملی و بدبخت شدن همه مردم، حتی اونی که تو خرید دلار سود کرده. این با تورم فرق داره. همراه تورم افزایش حقوق و درآمد هم هست ولی افزایش ارز باعث بدبختی دسته جمعی میشه. همش که نباید به فکر منافع لحظه ای و موقتی خودمون باشیم. همین تفکر باعث میشه دلار ظرف چند ماه دو برابر بشه و 99 درصد به خاطر منفعت طلبی 1 درصد بیچاره بشن. اگه کنترل نمیشد و مثلا تا ده هزار تومن میرفت چه بلایی سر این مملکت و مردم می اومد؟ منظورم از مردم اون 99 درصدیه که یا سرمایه ای ندارن یا اهل دلالی نیستن و قراره تاوان سودجویی اون یک درصد فرصت طلب رو بدن.
گناه اون بازنشسته ای که نه پولی تو بانک داره و نه توانایی خرید دلار داره و یه پس اندازی جمع کرده واسه بچه اش جهیزیه بخره چیه که تا بیاد بفهمه چه خبر شده تو مملکت با اون پولی که کنار گذاشته نصف اجناس سه ماه قبل رو هم نمی تونه تهیه کنه؟
این پولا خون مردمه که یه عده مثل زالو دارن میخورن و عین خیالشون هم نیست. خودشون رو تو ضرر و بدبختی 80 میلیون نفر شریک می کنن. البته باید حساب پس بدن که قطعا به این چیزا هم اعتقاد ندارن.

Last edited:
بالا