• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
در وهله دوم قصیر کارمندانی مثل شماست که از دولت حقوق میگیرن و هیچ بازدهی اقتصادی ندارن. اگر اون کسی که 2000 دلار حقوق میگیره، به اندازه 2000 دلار برگشت داش.ت، هیچوقت دلار تو مملکت کم نمیشد. اگه از هر 1000 ایرانی، 1 نفر به اندازه من ارز وارد کشور میکرد، الان مشکل ارزی نداشتیم. اما این کارمندها نشستن، میخوان دولت غذای مفت بذاره تو دهنشون، هیچی هم گرون نشه که آب تو دل نازکشون تکون نخوره :p:D
جدای بقیه حرفات، با این یه قسمت موافقم :D یارو با کلی ادعا میاد میگه من 30 سال واسه دولت زحمت کشیدم و عرق ریختم و خدمت کردم و الان حقوقم کمه و بیمه ندارم و ... و خلاصه از این چس ناله های تکراری که گوش همه مون ازش پره. بعد طول عمر کاریش رو اگه بررسی کنی می بینی کارش فقط امضا زدن زیر درخواست های ملت تو فلان اداره پیزوری بوده که حتی تو همین کار ساده -که اگه به شامپانزه هم یاد بدی مثل قرقره برات انجام میده- هیچ پُخی نیوده و از اینایی بوده که همش ارباب رجوع رو پاس می داده اینور اونور و حواله میداده به این هفته و اون هفته. یعنی حتی همون زمان که کار می کرده هم کل ساعات کار کردنش در طول یه ماه به اندازه یه 1000 تومنی تو سال 97 ارزش نداشته چه برسه به الان که بازنشسته شده. اون وقت همچین موجودی از زمین و زمان طلبکاره و ناراضیه و صبح تا شب به اول آخر مملکت و مردمش فحش میده و میگه حفشو خوردن و ... .

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
خیلی فرق داره. به قول پیغمبرتون الاعمال بالنیات :D. من وقتی با یه نفر حرف میزنم، اول سعی میکنم بفهمم نیتش چیه. چون اگر نیتت در راستای اهداف ساندیس خوری باشه، بحث کردن باهات بی فایده است. منافعت ایجاب مبکنه که اونطوری حرف بزنی:p

دیگه از این منطق بیشتر نمیتونستم به کار ببرم. شما ظاهرا خودتو زدی به اون راه. هم کمبود ارز رو توضیح دادم، هم تورم رو

دقیقا همینطوره. همه یا ساندیس خورن یا مخالف ساندیس خورها:D
شما هیچ حرفی نزدی که برای من گرون تموم بشه، صرفا یه سری شعار دادی که به درد نمازجمعه تون میخوره:D

من همون حرف های خودتو به خودت برگردوندم. شما گفتی که من از سود خودم به قیمت بدبخت شدن مردم خوشحال میشم. منم گفتم شما هم از سود خودت به قیمت بدبخت شدن مردم خوشحال میشی:p. به همین راحتی

از این شعارها زیاد شنیدیم. گوشمون پره . همین جنابعالی پاش بیفته، 100 نفر رو میفروشی که دوزار بیشتر گیرت بیاد:D

بدبختی ملت در وهله اول تصیر اوناییه که پول ممکت رو خرج جنگ های خارجی و مصارف بی فایده مذهبی میکنند. در وهله دوم تقصیر کارمندانی مثل شماست که از دولت حقوق میگیرن و هیچ بازدهی اقتصادی ندارن. اگر اون کسی که 2000 دلار حقوق میگیره، به اندازه 2000 دلار برگشت داشت، هیچوقت دلار تو مملکت کم نمیشد. اگه از هر 1000 ایرانی، 1 نفر به اندازه من ارز وارد کشور میکرد، الان مشکل ارزی نداشتیم. اما این کارمندها نشستن، میخوان دولت غذای مفت بذاره تو دهنشون، هیچی هم گرون نشه که آب تو دل نازکشون تکون نخوره :p:D

توهین کردن که کاری نداره . شما به من میگی حرومخور. منم به شما میگم مفتخور:D به همین راحتی:p ... وقتی حق مشروع منو در حفظ ارزش پولم نادیده میگیری، منم حق دارم بگم چرا پول نفت من صرف کارمند های بی بازده میشه:p

حتما. شما هم آب جوش برای من بفرست که چایی بخورم:D

بله. شما هیچ چیزت مشکلی نداره و همه اموالت حلال طیبه. بقیه مردم حرومخور و زالو هستن :D
من خودم هیئت علمی هستم و حقوق میگیرم. بنابراین دشمنی خاصی با کارمند و حقوق بگیر ندارم. اما معمولا هر کسی که دیدم که ادعا داره که خودش خیلی پاکه و بقیه ناپاکند، برعکس از آب در اومده:D

مراجعه کن به پست های قدیمی خودت. متوجه میشی:D
بله، بازده کار شما هم از سطح علمی دانشگاهها و سواد دانشجویان و وضعیت فرهنگی اجتماع کاملا مشخص و مبرهنه!!!!!
شما یه مقدار رو کلماتی مثل قانونی و مشروع تحقیق و بررسی کنید بد نیست چون احتمالا درست تعبیر نشده برای شما. یا شاید برداشت بقیه از "قانون" و "شرع" چیز دیگه ای باشه!
ضمناً بنده بیکار نیستم بشینم پست های 13 ساله رو نبش قبر کنم ببینم چه گفتگوی بی نتیجه ای مثل الان با شما داشتم. بنابراین چون نه وقت اضافی دارم و نه منطق می بینم در نوشتار شمایی که همش دنبال ساندیس و نی می گردی و قیمت ارز رو به طول صف نمازجمعه ربط میدی، بحث رو تموم می کنم.
خوش باشید و امیدوار به افزایش قیمت دلار تا حد انفجار!:general704::general704::general704::general704::general704::general704::general704::general704:

Last edited:

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
من هم موندم چه کاری داره تو این مملکت انجام میشه، فقط قیمت اجناس رو که هر سال با سال قبل مقایسه می کنم می بینم بیشتر از 23 درصد اضافه شده و حقوق کارمند و کارگر 15 درصد!
فقط اینو خوب میدونم که این پولها با سود بانکی 23 درصدی اگه از بانک ها بیاد بیرون به لطف ملت همیشه در صحنه تورم خیلی بیشتر از 23 درصد خواهد شد.

خب وقتی فقط به ما 23% سود می دن شما خودت حساب کن برای خودشون چقدر بر می دارند. چی بود، یه گزارش از سود 400% به حساب از ما بهترون؟ مشخصه که این وسط چه کاری داره صورت می گیره و درصد واقعی تورم چقدر بیشتره. حتی در دین مبین اسلام که همه اش این جا داره اجرا می شه!، ربا رو گفتن جنگ با خداست. خب این کجای مملکت اسلامی و اخلاقی ما نمود داره؟ حتی در کشورهای بی دین هم بانک چنین سودی به پول شما نمی ده وقتی داره اصل پول رو تضمین می کنه. شما می رید پول رو می دید به هج فاند ها که اصل پول رو تضمین نمی کنن و اون ها سرمایه گذاری می کنن و این سرمایه گذاری وقتی این رقم ها سود می ده که عملا عده ای دیگه در بورس ضرر کردند! نه این که همه ما ببریم پولمون رو بذاریم توی بانک و همه امون هم 23% سود کنیم. چقدر ما موفقیم. قطب صادرات دنیا هم بعیده چنین سودی برای همه اقشار جامعه داشته باشه! وقتی ملت پولشون رو می گذارند توی بانک تا سود بگیرند، بقیه هم نذارند عقب می مونن. بعد هم همه چیز می ترکه. اخلاق این جا مرده. دنبالش نگردید. تقصیر ما هم نیست. انگلیسی ها می گن ماهی از سر می گنده.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
دوستان کارشناس، من یک سوالی دارم. اون زمانهای احمدی نژاد که قیمت دلار 3 برابر شد قیمت پراید از 6-7 میلیون شد 20 میلیون یعنی حدود 3 برابر. الان دلار توی 6 ماه اخیر بیشتر از 50 درصد گرون شده ولی قیمت پراید نسبت به پارسال تغییر خاصی نکرده!؟ کجای کار ایراد داره؟ (البته لوازم الکترونیکی گرون شده اما من ندیدم املاک و خودرو خیلی رشد داشته باشه، منظورم خودروی ساخت داخل هست.)

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
پراید از کشور دوست چین قطعات آشغالش وارد میشه بصورت lc نزد بانک کنلون... با ارز 4200 (رانت خودرومونتاژ کن های داخلی)
برین ببینیم ماشینایی 700 تومنی شدند 1 میلیارد و بلکه بیشترم بشه توی این 2 ماه!

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
دوستان کارشناس، من یک سوالی دارم. اون زمانهای احمدی نژاد که قیمت دلار 3 برابر شد قیمت پراید از 6-7 میلیون شد 20 میلیون یعنی حدود 3 برابر. الان دلار توی 6 ماه اخیر بیشتر از 50 درصد گرون شده ولی قیمت پراید نسبت به پارسال تغییر خاصی نکرده!؟ کجای کار ایراد داره؟ (البته لوازم الکترونیکی گرون شده اما من ندیدم املاک و خودرو خیلی رشد داشته باشه، منظورم خودروی ساخت داخل هست.)
پراید که مثال خوبی در مورد گرونی دلار نیست، ولی به صورت کلی یه تفاوتی بین این روزها و اون روزها تورم هست. الآن هم تورم خیلی پایین نیست، ولی «هنوز» فاصله نجومی داره با اون دوره. حالا اینکه کِی به اونجا برسه و 2 ماه دیگه باشه یا 2 سال دیگه معلوم نیست!
البته بالا رفتن دلار توی ماه های اخیر هم بدون شک باعث میشه به زودی تورم هم بالا بره و یه کمی طول میکشه تا نتایج بالا رفتن دلار رو توی قیمت اجناس ببینیم (به جز چیزهای کاملاً فرنگی که همون فردای افزایش قیمت دلار گرون شدن).
در مجموع بین دلار و تورم یه ارتباط هایی وجود داره، ولی بعضی مواقع ارتباطش خیلی هم دقیق و ریاضی نیست. به جدول تورم توی سال های مختلف نگاه کنیم، میشه چیزهای جالبی دید. مثلاً قیمت دلار زمان محمود از 84 تا 88 حدود 100 تومن رفت بالا، ولی تورم سال 87 عدد بالایی بوده، یعنی 25%. از اون طرف دلار زمان خاتمی از 76 تا 78 حدود 400 تومن بالا رفت، ولی بیشترین تورم دوران خاتمی برای 78 بود که رسید به 20%.
تورم عجیب دوران احمدی نژاد فقط به خاطر دلار نبود و یه سری دلایل دیگه داشت. از یارانه که باعث شد ملت به یه پولی برسن، ولی از اون طرف یه پول بیشتری از جیبشون رفت و تک تک قبض ها رشد شدیدی توی بازه زمانی کم داشت تا بنزین که از 80 تومن سال های اول احمدی نژاد رسید به 400 سهمیه ای و 700 آزاد، که خودش باعث شد قیمت همه چیز بالا بره. یا مسکن مهر که بعضی کارشناس ها میگفتن خودش باعث بالا رفتن تورم شده.
یعنی فقط قضیه دلار نیست و مسائل دیگه هم هست، ولی خب نقش دلار هم مهمه. مخصوصاً روی کالاهای خارجی که دیگه تعارف ندارن و هرچقدر هم جهانگیری بگه دلار 4200 هست، از دارو و موبایل تا ماشین و فلان قطعه پزشکی در عرض یه روز کلی گرون میشن!

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
سلام به شما دوست هنرمند عزیز.
یکماه فرصت بدید،افزایشی که مدنظرتون هست رو شاهد باشید، فعلا برای دستگرمی:

IMG_20180423_145731.jpg
♦️افزایش چندباره قیمت خودروهای داخلی/ پارس تندر 43 میلیون و 64 هزار تومان/.آخرین خبر

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
جدای بقیه حرفات، با این یه قسمت موافقم :D یارو با کلی ادعا میاد میگه من 30 سال واسه دولت زحمت کشیدم و عرق ریختم و خدمت کردم و الان حقوقم کمه و بیمه ندارم و ... و خلاصه از این چس ناله های تکراری که گوش همه مون ازش پره. بعد طول عمر کاریش رو اگه بررسی کنی می بینی کارش فقط امضا زدن زیر درخواست های ملت تو فلان اداره پیزوری بوده که حتی تو همین کار ساده -که اگه به شامپانزه هم یاد بدی مثل قرقره برات انجام میده- هیچ پُخی نیوده و از اینایی بوده که همش ارباب رجوع رو پاس می داده اینور اونور و حواله میداده به این هفته و اون هفته. یعنی حتی همون زمان که کار می کرده هم کل ساعات کار کردنش در طول یه ماه به اندازه یه 1000 تومنی تو سال 97 ارزش نداشته چه برسه به الان که بازنشسته شده. اون وقت همچین موجودی از زمین و زمان طلبکاره و ناراضیه و صبح تا شب به اول آخر مملکت و مردمش فحش میده و میگه حفشو خوردن و ... .
با همه حرفام موافق باش:general108::D
متاسفانه اکثر مردم ایران، کلی نگر نیستن. اونقدر در جزئیات محو میشن که نمیتونن به کل یک سیستم از بیرون نگاه منطقی داشته باشن. طرف پولشو توی یه بانک میذاره، روی 1 درصد و نیم درصد سود اضافه اش ماه ها تحقیق میکنه، اما هیچوقت نمیاد یک مقایسه دوره ای یا فصلی انجام بده و ببینه که آیا در مجموع داره سود میکنه یا ضرر. بعد از 5 سال یهو میبینه ضرر کرده، گریه اش در میاد، میاد اینجا به من نوعی فحاشی میکنه
یا میره یه جا استخدام میشه، بعد از 30 سال میفهمه که اشتباه کرده:D. یعنی بازنگری دوره ای روی کارش نداره
من خیلی ها رو میشناسم که سال ها دارن غلط کار میکنن و در واقع متضرر میشن، اما همچنان ادامه میدن:D
یکی از علت هاش میتونه سیستم آموزشی غلطمون باشه که به آموزش خرافات بیشتر از آموزش مهارت های زندگی اهمیت میده. دومین علتش به نظر من اینه که متاسفانه مردم ما به صحبت های هیئتی و پامنبری عادت کردن. یعنی صحبت هایی که چندین ساعت حول یک موضوع، گوش فرسایی میکنند:D بدون اینکه محتوای قطعی خاصی ارائه بدن. این طرز تفکر، مغز ریاضی و دید منطقی مردم رو ازشون گرفته. نمیتونن یک مسئله اجتماعی رو به شکل ریز مسئله های جبری و ریاضی در بیارند و یک نتیجه قطعی بگیرند

اکثر مردم ایران، در حال مبارزه دائمی و خستگی ناپذیر و مجاهدانه با حقیقت و واقعیت هستند:D. طرف ترجیح میده به جای اینکه 7 سال پزشکی بخونه، 10 سال از عمرش رو صرف مبارزه با افزایش درآمد پزشک ها بکنه:p:D. بعضی وقتا مقدار انرژی که افراد صرف میکنند تا از واقعیت فرار کنند، برای من خنده داره:D

مسئله دوم هم همونه که شما گفتید. توی مملکت ما خیلی ها از زمین و زمان طلبکارند، در صورتیکه در واقع به زمین و زمان بدهکار هستند:D. خصوصی سازی اگر به صورت واقعی انجام میشد، شاید این مشکل حل میشد. به هر حال من که دیگه امیدی به این کشور ندارم، ایران بمونه برای وطن پرست ها و اونهایی که ساندیس رو میرن بالا و سنگ مردم مظلوم بی دلار رو به سینه میزنن:D. انقدر بزنن تو سر و کله هم که جونشون در بیاد ایشالا به حق پنج تن:general108::D
برای خالی نبودن عریضه، اینم قیمت ارز واقعی در بازار:D. ظاهرا نرخ دستوری یه هفته هم دوام نیاورد

http://namehnews.ir/fa/news/479387/یورو-در-بازار-۶۸۰۵-تومان-شدنرخ-سکه-افت-کرد

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538

بازار های داخلی همشون با تاخیر واکنش نشون میدن. اما در نهایت، قیمت ها هماهنگ میشه با نرخ جدید دلار

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
File.jpeg
جزييات و نحوه پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز از سوي رييس سازمان برنامه و بودجه كشور ابلاغ شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، به نقل از روابط‌عمومي و امور‌بين‌الملل سازمان برنامه و بودجه كشور،‌ دكترمحمدباقر نوبخت، جزئيات و نحوه پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز براي تامين كالاهاي اساسي و دارو را ابلاغ كرد.

با مصوبه هيات وزيران سازوكار اختصاص يارانه‌ ارز به برخي كالاها مشخص شد.

بنا به اين گزارش با اين مصوبه سازمان برنامه بودجه كشور موظف است مبلغ ۳۰ هزار ميليارد ريال به تدريج و از طريق تخصيص تنخواه‌گردان در حساب ويژه‌اي كه نزد بانك مركزي جمهوري اسلامي افتتاح مي‌شود، واريز كند، وزارت صنعت، معدن و تجارت با هماهنگي بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران مكلف است سازوكار ثبت سفارش را به نحوي تنظيم كند كه كالاهاي مشمول دريافت يارانه به صورت خودكار در برگ (فرم) ثبت سفارش مشخص و جهت تخصيص يارانه به صورت سيستمي به بانك يادشده ارسال شود.

براساس مصوبه هيأت وزيران به منظور ساماندهي و مديريت بازار ارز و در اجراي بند ۱۵ مصوبه ‌شماره ۴۳۵۳/ت۵۵۳۰۰هـ مورخ۲۲/۱/۹۷ موضوع تأمين مابه‌التفاوت نرخ ارز چهار هزار ريال به ازاي هر دلار براي تامين كالاهاي اساسي و دارو،جدول توزيع مبلغ ۳۰ هزار ميليارد ريال منابع مورد نظر به دستگاه‌هاي ذي‌ربط ابلاغ شد.

بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران مكلف است يارانه اين اقلام را به ازاي هر دلار ۴ هزار ريال در زمان گشايش اعتبار به بانك عامل از محل اعتبار تخصيص‌يافته از حساب ويژه مذكور پرداخت ‌كند.

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
کسی راه کاری نداره برای تبدیل ریال به هر چیز دیگه ای !!!!! ؟؟؟؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
اوضاع اینقدر خرابه با کوچکترین فشار تحریمی جدید همه چی میپکه

Mr Unknown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان من مقداری یورو دارم که میخوام بفروشم
صرافیها میخرن الان؟

Sent from my ALP-L29 using Tapatalk

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
دوستان من مقداری یورو دارم که میخوام بفروشم
صرافیها میخرن الان؟

نه ازاد باید بفروشیُ ، صرافی مفت میخره ، من خودم به نرخ بازار ازت میحرم چون مسافرم نیاز دارم 1500 یورو میخوام

Mr Unknown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نه ازاد باید بفروشیُ ، صرافی مفت میخره ، من خودم به نرخ بازار ازت میحرم چون مسافرم نیاز دارم 1500 یورو میخوام
ممنون
ازاد یعنی چجوری؟
7000 تاست که همرو با هم میخوام بفروشم لازم دارم پولشو

gothic

Registered User
لایک‌ها
72

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280

به نظر من رییس جمهور آمریکا برجام و لغو میکنه
اما در ایران تا چند روز اینها شده ثبات نرخ ارز و .. حفظ میکنن
اما تقریبن از بیست روز یک ماه بعدش اثراتش مشخص میشه و ..

amooomid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
الان قیمت یورو و دلار رو چجوری میشه به صورت دقیق دراورد که چقدره؟
من یکی دو تا سایت میشناسم مثل تیجی صرافی ستاره سهیل و...

بالا