• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
گناه اون بازنشسته ای که نه پولی تو بانک داره و نه توانایی خرید دلار داره و یه پس اندازی جمع کرده واسه بچه اش جهیزیه بخره چیه که تا بیاد بفهمه چه خبر شده تو مملکت با اون پولی که کنار گذاشته نصف اجناس سه ماه قبل رو هم نمی تونه تهیه کنه؟
این پولا خون مردمه که یه عده مثل زالو دارن میخورن و عین خیالشون هم نیست. خودشون رو تو ضرر و بدبختی 80 میلیون نفر شریک می کنن. البته باید حساب پس بدن که قطعا به این چیزا هم اعتقاد ندارن.
تفکر کاپیتالیستی همینه. اکثریت 99 درصدی بدبخت بشن تا یه اقلیت ناچیز 1 درصدی الکی گُنده شن. اون 99 درصد اکثریت هم اگه می تونن گنده بشن و اگه به هر دلیلی نمی تونن دهنشون رو ببندن و زیر دست و پای اون 1 درصد اقلیت به فاک برن و له بشن.
:general601: But those bastards gonna pay in the end

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
تفکر کاپیتالیستی همینه. اکثریت 99 درصدی بدبخت بشن تا یه اقلیت ناچیز 1 درصدی الکی گُنده شن. اون 99 درصد اکثریت هم اگه می تونن گنده بشن و اگه به هر دلیلی نمی تونن دهنشون رو ببندن و زیر دست و پای اون 1 درصد اقلیت به فاک برن و له بشن.
:general601: But those bastards gonna pay in the end
اتفاقن اینطوریا هم نیست. من نوعی اگه یه آدم پولدار باشم و بین 10 هزار نفر فقیر و گرسنه زندگی کنم ، باید مطمئن باشم که بالاخره یه روزی اون 10 هزار گرسنه که تعدادشون روز به روز هم بیشتر میشه ، میریزن و منو زنده زنده میخورن و همه دار و ندارم رو هم با خودشون میبرن.
زمانی من میتونم احساس آرامش و امنیت کنم و از پول و ثروت خودم لذت و استفاده ببرم که بقیه هم کم و بیش در رفاه و آرامش باشن تا امنیت من رو تهدید نکنن.

pm2008

Registered User
لایک‌ها
68
با چه استدلالی پولی که طرف تو بانک گذاشته و بعد یک سال 20 درصد رفته روش رو با پولی که ظرف سه ماه 50 درصد بهش اضافه میشه یکی می کنی؟ تورم 20 درصدی با تورم 200 درصدی یکیه؟
بالا رفتن دلار یعنی کم شدن ارزش پول ملی و بدبخت شدن همه مردم، حتی اونی که تو خرید دلار سود کرده. این با تورم فرق داره. همراه تورم افزایش حقوق و درآمد هم هست ولی افزایش ارز باعث بدبختی دسته جمعی میشه. همش که نباید به فکر منافع لحظه ای و موقتی خودمون باشیم. همین تفکر باعث میشه دلار ظرف چند ماه دو برابر بشه و 99 درصد به خاطر منفعت طلبی 1 درصد بیچاره بشن. اگه کنترل نمیشد و مثلا تا ده هزار تومن میرفت چه بلایی سر این مملکت و مردم می اومد؟ منظورم از مردم اون 99 درصدیه که یا سرمایه ای ندارن یا اهل دلالی نیستن و قراره تاوان سودجویی اون یک درصد فرصت طلب رو بدن.
گناه اون بازنشسته ای که نه پولی تو بانک داره و نه توانایی خرید دلار داره و یه پس اندازی جمع کرده واسه بچه اش جهیزیه بخره چیه که تا بیاد بفهمه چه خبر شده تو مملکت با اون پولی که کنار گذاشته نصف اجناس سه ماه قبل رو هم نمی تونه تهیه کنه؟
این پولا خون مردمه که یه عده مثل زالو دارن میخورن و عین خیالشون هم نیست. خودشون رو تو ضرر و بدبختی 80 میلیون نفر شریک می کنن. البته باید حساب پس بدن که قطعا به این چیزا هم اعتقاد ندارن.

مشکل اینه که اون 20% هم هیچ جای دنیا نیست و اتفاقا اگر کسی زرنگ باشه متوجه میشه که وقتی بانک مملکت داره 20% سود میده یعنی وضع اقتصاد خیلی خراب تر از این حرفاست. کسی که از سال قبل 100 میلیون گذاشته بانک امروز 120 میلیون داره اما ارزش این 120 میلیون کمتر از 100 میلیون پارسال شده و در واقع ضرر کرده ! توی این شرایط حداقل کار اینه که به جای بانک پولتون رو تبدیل به طلا کنید ( با فرض اینکه خرید ارز کار هر کسی نیست و این حرف ها )

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
اتفاقن اینطوریا هم نیست. من نوعی اگه یه آدم پولدار باشم و بین 10 هزار نفر فقیر و گرسنه زندگی کنم ، باید مطمئن باشم که بالاخره یه روزی اون 10 هزار گرسنه که تعدادشون روز به روز هم بیشتر میشه ، میریزن و منو زنده زنده میخورن و همه دار و ندارم رو هم با خودشون میبرن.
زمانی من میتونم احساس آرامش و امنیت کنم و از پول و ثروت خودم لذت و استفاده ببرم که بقیه هم کم و بیش در رفاه و آرامش باشن تا امنیت من رو تهدید نکنن.
دقیقا منظور من هم از اون جمله But those bastards gonna pay in the end در آخر پستم، همین بود :)
یه روزی که دور هم نیست، همین مردم هر چیزی رو که این قبیل افراد از راه های نادرست بالا کشیدن و کوفت کردن، از تو حلقومشون می کشن بیرون و... :general601:

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
باشه شما منتظر باش پدر صاب بچه فروشنده در بیاد:D. بعدش هم منتظر باش عدالت جهانی برقرار بشه و امریکایی ها و آفریقایی ها درآمدشون یکسان بشه. چون "درستش" اینطوریه:D

برعکس نظر شما من از ارزون شدن قیمت ارز(به شرطی که آزاد باشه نه اینطوری)، استقبال میکنم. چون میخوام تتمه اموالم رو هم به یورو تبدیل کنم و بفرستم اونور و برم از شر مردمی که نردبونم شدن، خلاص بشم:D

خیلی جالبه. اصلا انگار که چیزی به اسم مالکیت شخصی برای شما و دوستانتون معنی نداره . نمیدونم من خیلی اروپایی هستم، یا شما خیلی کمونیست هستید:D آقا طرف مال مشروع مالیات داده شده خودش رو تبدیل به یه ارز دیگه کرده. این الان کجا و چگونه کسی رو نردبون کرده ؟:D مگه شمای نوعی که در این 4 سالی که دلار ثابت بود، پولت رو گذاشتی تو بانک و 2 برابر شد یا مسکن و ماشین خریدی و گرون شد، از من اجازه گرفتی یا به من بدهکار شدی یا منو نردبون کردی ؟:p چرا هضم 2 برابر شدن پول در اون سیستم براتون راحته، اما به این سیستم که میرسه جوش میارید ؟ هر دو تاش اثر تورمه دیگه:D

نمیشه که هر جا از به هم ریختگی اقتصاد کشور سود کردی، بگی حقمه و خوبه:p. هر جا ضرر کردی بگی ناجوانمردانه و خائنانه و زالو صفتانه است و بخوای با دیکتاتوری جلوش رو بگیری:D
اگر نیک بنگری متوجه میشی که واقعا @Il Capitano داره درست میگه :D

درستش این هست که فروشنده قیمت ها رو افزایش نده وهمینطور بقالی سر کوچه اش هم افزایش نده و در واقع همه فروشنده ها افزایش ندن, یعنی il capitano داره این عمل رو نکوهش می کنه. مثل اینکه من بگم دزدی بد هست و شما بگی اگر بده پس چرا دیشب یه دزد زد به خونه ما و مثلا تلویزیون من رو دزدید من هم برای حفظ سرمایم میرم سراغ همسایه بغلیمون و یخچالش رو بر می دارم. :D

اینکه بگیم چون بقیه هم این کار رو انجام دادن پس اینکار درست هست , اشتباهه. در نتیجه هم از لحاظ عقلی و هم اخلاقی حرف il-capitano صحیح است.

pm2008

Registered User
لایک‌ها
68
دقیقا منظور من هم از اون جمله But those bastards gonna pay in the end در آخر پستم، همین بود :)
یه روزی که دور هم نیست، همین مردم هر چیزی رو که این قبیل افراد از راه های نادرست بالا کشیدن و کوفت کردن، از تو حلقومشون می کشن بیرون و... :general601:

سال 57 از حلقوم کسی کشیدن بیرون ؟ هرکی بالا کشیده بود گذاشت رفت و تا هفت نسلش هم تامین هستند

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
سال 57 از حلقوم کسی کشیدن بیرون ؟ هرکی بالا کشیده بود گذاشت رفت و تا هفت نسلش هم تامین هستند
اتفاقا همون موقعش هم دارایی های اکثر افرادی رو که تو حکومت وقت نفوذ داشتن یا به دربار نزدیک بودن مصادره کردن و بالا کشیدن، از جمله ایران ناسیونال که اصلا خصوصی و منعلق به برادران خیامی بود. حالا به حق یا ناحقش کاری ندارم ولی این کارو کردن.
بزرگی گفته تاریخ همیشه تکرار میشه، یه بار تراژدی و یه بار کمدی. تراژدیش مال اون زمان بود و درآینده نزدیک هم نوبت کمدیشه.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720

درستش این هست که فروشنده قیمت ها رو افزایش نده وهمینطور بقالی سر کوچه اش هم افزایش نده و در واقع همه فروشنده ها افزایش ندن, یعنی il capitano داره این عمل رو نکوهش می کنه. مثل اینکه من بگم دزدی بد هست و شما بگی اگر بده پس چرا دیشب یه دزد زد به خونه ما و مثلا تلویزیون من رو دزدید من هم برای حفظ سرمایم میرم سراغ همسایه بغلیمون و یخچالش رو بر می دارم. :D

اینکه بگیم چون بقیه هم این کار رو انجام دادن پس اینکار درست هست , اشتباهه. در نتیجه هم از لحاظ عقلی و هم اخلاقی حرف il-capitano صحیح است.

این به شرطی درست بود که موقعی که ایشون داشت پولش رو توی بانک می گذاشت و سود 23 درصدی می گرفت هم از خودش سوال می کرد واقعا چه کاری در ایران داره انجام می شه که چنین ارزش افزوده ای فقط برای من داره که ظرف سه سال پولم رو دو برابر می کنه غیر از چاپ کردن پول و تورم؟ بعد همه می اومدن و سود بانکی رو بایکوت می کردند. اخلاق خوبه، ولی اگر یه جای کار که به نفعمون هست کنار گذاشته بشه، این زنجیره بی اخلاقی ادامه پیدا می کنه و وقتی مالت ببرند، داد بزنی که آی مسلمانی چی شد پس! :D

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
با چه استدلالی پولی که طرف تو بانک گذاشته و بعد یک سال 20 درصد رفته روش رو با پولی که ظرف سه ماه 50 درصد بهش اضافه میشه یکی می کنی؟ تورم 20 درصدی با تورم 200 درصدی یکیه؟
برادر مصطفی :D
شما چرا یک مقطع سه ماهه رو در نظر میگیری:D. اون 4 سال قبلش رو هم که دلار ثابت بود در نظر بگیر، بعد میبینی که همونی که من گفتم میشه. سال 92 در خوشبینانه ترین حالت، قیمت دلار 3000 تومن بود ( تا 4 تومن هم رسید). الان قیمت 6000 تومنه مثلا. پس در طول 5 سال دو برابر شده. پول توی بانک هم در طول 5 سال 2 برابر یا بیشتر میشه. خونه و ملک هم در طول 5 سال گذشته، 2 برابر شده. همه چی همینقدر یا بیشتر رشد کرده. چون تورم واقعی ایران 25 درصده. اتفاقا دلار از بقیه چیزها کمتر رشد کرده
بالا رفتن دلار یعنی کم شدن ارزش پول ملی و بدبخت شدن همه مردم،
اونوقت بالا رفتن چی باعث بدبخت شدن مردم نمیشه ؟ یه چیزی رو نام ببر که گرون شدنش به ضرر مردم نباشه:D . مواد غذایی خوبه ؟ خونه خوبه ؟ الان دولت داره همه سعیش رو میکنه که خونه گرون بشه تا پول از ارز به سمت ملک بره. به تبع این، اجاره ها به صورت سرسام آور بالا میره. الان این بهتر از گرون شدن دلاره ؟ اون آدم آسیب پذیر، خونه و سرپناه نداشته باشه بهتره ؟
همه چی در اقتصاد به هم وابسته است. این خیلی خنده داره که شما میخواید دلار رو از بقیه کالاها و خدمات جدا کنید. مثل اینه که بگی طلا عیبی نداره گرون بشه، اما سکه گرون نشه:D
حتی اونی که تو خرید دلار سود کرده. این با تورم فرق داره.
نه اتفاقا. خیلی ها در خرید دلار سود واقعی کردن. خیلی ها هم حداقل ارزش پولشون حفظ شد و کمتر از بقیه ضرر کردن
همراه تورم افزایش حقوق و درآمد هم هست ولی افزایش ارز باعث بدبختی دسته جمعی میشه.
ها .... اینو بگو :p:D. بگو من دوست دارم حقوقم هر سال افزایش پیدا کنه، ولی دلار ثابت باشه، تا قدرت خریدم افزایش پیدا کنه. :general406: پس به فکر مردم نیستی. به فکر خودتی:p. اون کسی که حقوق بگیر نیست، چه گناهی کرده که باید هزینه افزایش قدرت خرید شما رو بده ؟ :general710:
دولت یک درآمد دلاری ثابت داره که از محل فروش نفته. امسال به شما 8 میلیون حقوق میده که با دلار 4 تومنی معادل 2000 دلاره. سال دیگه حقوق شما با مثلا 20 درصد افزایش به 9600 میرسه که اگر دلار ثابت بمونه، معادل 2400 دلار میشه. اونوقت دولت باید این 400 دلار اضافه رو از کجا بیاره به شما بده ؟ لابد از جیب من صادر کننده دیگه :D. بشینه تا صبح دولتش بدمه :general108:. اگر حقوق شما 20 درصد افزایش پیدا میکنه، باید دلار هم 20 درصد گرون بشه تا درآمد من هم 20 درصد زیاد بشه. مگه کشکه ؟ نوکر شما ها نیستم که کار کنم بیارم بدم بخورید که :general108::D
همش که نباید به فکر منافع لحظه ای و موقتی خودمون باشیم. همین تفکر باعث میشه دلار ظرف چند ماه دو برابر بشه و 99 درصد به خاطر منفعت طلبی 1 درصد بیچاره بشن. اگه کنترل نمیشد و مثلا تا ده هزار تومن میرفت چه بلایی سر این مملکت و مردم می اومد؟ منظورم از مردم اون 99 درصدیه که یا سرمایه ای ندارن یا اهل دلالی نیستن و قراره تاوان سودجویی اون یک درصد فرصت طلب رو بدن.

تو قسمت قبل توضیح دادم که شما هم این شعارهات فقط عوامفریبیه. وگرنه در باطن، دنبال منافع شخصی خودت هستی:general108:. الان اگر بگن حقوق کارمند ها رو یه دفعه 200 درصد افزایش بدن، هیچ اعتراضی نداری و دلت به حال اون 70 درصدی که کارمند نیستن نمی سوزه:D ما با این حرفا گول نمیخوریم . عوامفریبی برای عوامه. من جزو خواص هستم:general406:
گناهش اینه که 30 سال پیش به جای اینکه به فرار از این مملکت فکر کنه، رفته یه جا استخدام شده:D. تو این مملکت حق خیلی ها خورده شده و بهشون ظلم شده، اما این دلیل نمیشه که من نوعی هم بیام به عنوان همدردی خودم رو شریک بدبختی اونا بکنم که. وظیفه من حفظ منافع مشروع و قانونی خودمه.
شما تا جایی که یادمه ( یه بار سر موضوع سهمیه ها دعوامون شد:D)، از جماعت ساندیسیان هستی:p. به نظر من بهتره بجای اینکه به فکر روز حساب بقیه مردم باشی، به فکر پس دادن حساب حقوقی که خودت میگیری باشی:D
من 70 درصد کل درآمدم رو صرف کمک واقعی ( نه از طریق کمیته و خیریه های بخوربخور) به نیازمندا میکنم. اگر بهشتی در کار باشه، جای من رزرو شده . خیالت راحت :general108::p:D

Last edited:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538

من هم گفتم که از نظر اخلاقی حرفش درسته. اما قابل اجرا نیست:D. این دوستمون بیاد از خودش شروع کنه. خونه خودش رو به قیمت 6 ماه پیش به من بفروشه:p

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
این به شرطی درست بود که موقعی که ایشون داشت پولش رو توی بانک می گذاشت و سود 23 درصدی می گرفت هم از خودش سوال می کرد واقعا چه کاری در ایران داره انجام می شه که چنین ارزش افزوده ای فقط برای من داره که ظرف سه سال پولم رو دو برابر می کنه غیر از چاپ کردن پول و تورم؟ بعد همه می اومدن و سود بانکی رو بایکوت می کردند. اخلاق خوبه، ولی اگر یه جای کار که به نفعمون هست کنار گذاشته بشه، این زنجیره بی اخلاقی ادامه پیدا می کنه و وقتی مالت ببرند، داد بزنی که آی مسلمانی چی شد پس! :D

یعنی هر چی من میخواستم بگم توی 3 خط گفتید. خدا 100 در دنیا 1000 در آخرت پاداشت بده :general504::D

اون موقع که جیک جیک مستونشون بود، فکر زمستونشون نبودن:D. وقتی 100 میلیون میذارن تو بانک، مفت مفت ماهی 2 میلیون میاد رو پولشون یا هر سال 20 درصد میاد رو حقوقشون، دیگه فکر نمیکنن که این موهبت الهی نیست که از آسمون نازل بشه. این همون کاهش ارزش پولشونه که بعدا تو همه چی خودشو نشون میده:p

غفر الله لنا و لکم :D

ahmad6

Registered User
لایک‌ها
58
براساس بخشنامه‌ای که بانک مرکزی ابلاغ کرده است معامله ارزهای رمزنگاری شده (ارزهای مجازی) ممنوع شد.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
آره جان خودت! تو نمیگی احتکار کنید! حالا خوبه پستت هست! مگه ویرایشش کرده باشی که ازت بعید نیست! وگرنه برو بخون یه بار!
جان منو قسم نخور. الهی پیشمرگم بشی:D
تو هم نه . شما :p
برو اون پست منو بخون دوباره. من نوشتم اگر کسی اهل احتکار کردن باشه، الان موقع خوبیه. بعدشم اسمایلی خنده گذاشتم. منظورم این بود که همه کالا ها در آینده نزدیک گرون میشه:D
اگه بنا باشه قیمت دلار تا جایی بره بالا که من نتونم قطعه و باتری بخرم ولی اون یارو پولداره که با رانت و دلالی و اختلاس پولدار شده بتونه بخره، بذار قطحی بشه، اصلا وارد نشه که اونم نتونه بخره!!!
اون یارو پولداره در هر شرایطی میخره. همون زمان جنگ هم بنز آخرین سیستم وارد کشور میشد. بدبختی قحطی برای قشر متوسطه همیشه:p:D

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
برادر مصطفی :D
شما چرا یک مقطع سه ماهه رو در نظر میگیری:D. اون 4 سال قبلش رو هم که دلار ثابت بود در نظر بگیر، بعد میبینی که همونی که من گفتم میشه. سال 92 در خوشبینانه ترین حالت، قیمت دلار 3000 تومن بود ( تا 4 تومن هم رسید). الان قیمت 6000 تومنه مثلا. پس در طول 5 سال دو برابر شده. پول توی بانک هم در طول 5 سال 2 برابر یا بیشتر میشه. خونه و ملک هم در طول 5 سال گذشته، 2 برابر شده. همه چی همینقدر یا بیشتر رشد کرده. چون تورم واقعی ایران 25 درصده. اتفاقا دلار از بقیه چیزها کمتر رشد کرده

اونوقت بالا رفتن چی باعث بدبخت شدن مردم نمیشه ؟ یه چیزی رو نام ببر که گرون شدنش به ضرر مردم نباشه:D . مواد غذایی خوبه ؟ خونه خوبه ؟ الان دولت داره همه سعیش رو میکنه که خونه گرون بشه تا پول از ارز به سمت ملک بره. به تبع این، اجاره ها به صورت سرسام آور بالا میره. الان این بهتر از گرون شدن دلاره ؟ اون آدم آسیب پذیر، خونه و سرپناه نداشته باشه بهتره ؟
همه چی در اقتصاد به هم وابسته است. این خیلی خنده داره که شما میخواید دلار رو از بقیه کالاها و خدمات جدا کنید. مثل اینه که بگی طلا عیبی نداره گرون بشه، اما سکه گرون نشه:D

نه اتفاقا. خیلی ها در خرید دلار سود واقعی کردن. خیلی ها هم حداقل ارزش پولشون حفظ شد و کمتر از بقیه ضرر کردن

ها .... اینو بگو :p:D. بگو من دوست دارم حقوقم هر سال افزایش پیدا کنه، ولی دلار ثابت باشه، تا قدرت خریدم افزایش پیدا کنه. :general406: پس به فکر مردم نیستی. به فکر خودتی:p. اون کسی که حقوق بگیر نیست، چه گناهی کرده که باید هزینه افزایش قدرت خرید شما رو بده ؟ :general710:
دولت یک درآمد دلاری ثابت داره که از محل فروش نفته. امسال به شما 8 میلیون حقوق میده که با دلار 4 تومنی معادل 2000 دلاره. سال دیگه حقوق شما با مثلا 20 درصد افزایش به 9600 میرسه که اگر دلار ثابت بمونه، معادل 2400 دلار میشه. اونوقت دولت باید این 400 دلار اضافه رو از کجا بیاره به شما بده ؟ لابد از جیب من صادر کننده دیگه :D. بشینه تا صبح دولتش بدمه :general108:. اگر حقوق شما 20 درصد افزایش پیدا میکنه، باید دلار هم 20 درصد گرون بشه تا درآمد من هم 20 درصد زیاد بشه. مگه کشکه ؟ نوکر شما ها نیستم که کار کنم بیارم بدم بخورید که :general108::D

تو قسمت قبل توضیح دادم که شما هم این شعارهات فقط عوامفریبیه. وگرنه در باطن، دنبال منافع شخصی خودت هستی:general108:. الان اگر بگن حقوق کارمند ها رو یه دفعه 200 درصد افزایش بدن، هیچ اعتراضی نداری و دلت به حال اون 70 درصدی که کارمند نیستن نمی سوزه:D ما با این حرفا گول نمیخوریم . عوامفریبی برای عوامه. من جزو خواص هستم:general406:

گناهش اینه که 30 سال پیش به جای اینکه به فرار از این مملکت فکر کنه، رفته یه جا استخدام شده:D. تو این مملکت حق خیلی ها خورده شده و بهشون ظلم شده، اما این دلیل نمیشه که من نوعی هم بیام به عنوان همدردی خودم رو شریک بدبختی اونا بکنم که. وظیفه من حفظ منافع مشروع و قانونی خودمه.

شما تا جایی که یادمه ( یه بار سر موضوع سهمیه ها دعوامون شد:D)، از جماعت ساندیسیان هستی:p. به نظر من بهتره بجای اینکه به فکر روز حساب بقیه مردم باشی، به فکر پس دادن حساب حقوقی که خودت میگیری باشی:D
من 70 درصد کل درآمدم رو صرف کمک واقعی ( نه از طریق کمیته و خیریه های بخوربخور) به نیازمندا میکنم. اگر بهشتی در کار باشه، جای من رزرو شده . خیالت راحت :general108::p:D
حالا من یا ساندیس خورم یا عرق خور، منطق اگه داری بسم الله، اگه نه که با حرفهای الکی وقت جماعت رو نگیر عزیز دلم.
مشکل شماها میدونی چیه؟ اینکه همه رو به دو دسته ساندیس خور و رانی خور تقسیم می کنید! کجای نوشته های من بوی ساندیس می داد؟!
متاسفانه یه چیزی یاد گرفتید که تا حرفی براتون گرون میاد به جای استدلال فرافکنی می کنید و دنبال بوی ساندیس و دلستر می گردید!
در ضمن اینهایی که شما نوشتی و به من نسبت دادی که "اگه اینطوری بشه خوشحال میشی و اگه اینطوری میشد ذوق می کردی" تصورات شماست و بنا نیست مبنای قضاوت قرار بگیره.
بنده از این تریبون اعلام می کنم به شخصه حاضر نیستم به قیمت سود بردن خودم یه ملت رو بیچاره کنم، حتی اگر بدونم کار من باعث میشه چس ریال به قیمت اجناس یا تورم اضافه بشه اینو خیانت میدونم و دنبالش نمیرم. افزایش حقوق هم دولت امسال 10 درصد اعلام کرده که جلوی تورمی که به لطف دوستان حضرتعالی ایجاد شده به قول یارو گفتنی شوشوله!
بازم میگم هر کسی که با دلالی و رانت باعث بالا رفتن قیمت ارز و دلار شده تو بدبختی یه ملت شریکه. حالا شما واسه خودت بشین توجیه کن و دنبال حفظ منافع (غیر) مشروع و (غیر) قانونی خودت باش.
امیدوارم کمک هایی هم که به نیازمندان واقعی می کنی موقعیتت رو تو بهشت تضمین کنه. اگه بهشتی در کار باشه! از اون بالا یه سوت هم واسه ما جهنمی ها بزن. با مرام!
در ضمن حقوقی هم که می گیرم فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه، دارم کار می کنم، در حد توان و بیشتر از بقیه و ناله و نفرین کسی هم دنبالم نیست. شما اگه از جزئیات خیانت بنده تو کارم اطلاع دارید ارائه طریق بفرمایید نصب العین قرار بدیم.
موضوع سهمیه هم نمی دونم چیه و چه ربطی به ساندیس و دلار و پپسی و گوانتانامو داره.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
من هم موندم چه کاری داره تو این مملکت انجام میشه، فقط قیمت اجناس رو که هر سال با سال قبل مقایسه می کنم می بینم بیشتر از 23 درصد اضافه شده و حقوق کارمند و کارگر 15 درصد!
فقط اینو خوب میدونم که این پولها با سود بانکی 23 درصدی اگه از بانک ها بیاد بیرون به لطف ملت همیشه در صحنه تورم خیلی بیشتر از 23 درصد خواهد شد.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
من هم موندم چه کاری داره تو این مملکت انجام میشه
هیچ کاری جز جمع آوری و انتقال برای روز الفرار شما کارهای زیر بنایی توی این 40 سال بشین لیست کن متوجه چه کاری داره انجام میشه میشی :general503:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
جان منو قسم نخور. الهی پیشمرگم بشی:D
تو هم نه . شما :p
برو اون پست منو بخون دوباره. من نوشتم اگر کسی اهل احتکار کردن باشه، الان موقع خوبیه. بعدشم اسمایلی خنده گذاشتم. منظورم این بود که همه کالا ها در آینده نزدیک گرون میشه:D

اون یارو پولداره در هر شرایطی میخره. همون زمان جنگ هم بنز آخرین سیستم وارد کشور میشد. بدبختی قحطی برای قشر متوسطه همیشه:p:D

تو دیگه همه پستات ارزش جواب دادن نداره...اینم از هموناس.
س ی ک کن/.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
حالا من یا ساندیس خورم یا عرق خور،
خیلی فرق داره. به قول پیغمبرتون الاعمال بالنیات :D. من وقتی با یه نفر حرف میزنم، اول سعی میکنم بفهمم نیتش چیه. چون اگر نیتت در راستای اهداف ساندیس خوری باشه، بحث کردن باهات بی فایده است. منافعت ایجاب مبکنه که اونطوری حرف بزنی:p
منطق اگه داری بسم الله، اگه نه که با حرفهای الکی وقت جماعت رو نگیر عزیز دلم.
دیگه از این منطق بیشتر نمیتونستم به کار ببرم. شما ظاهرا خودتو زدی به اون راه. هم کمبود ارز رو توضیح دادم، هم تورم رو
مشکل شماها میدونی چیه؟ اینکه همه رو به دو دسته ساندیس خور و رانی خور تقسیم می کنید! کجای نوشته های من بوی ساندیس می داد؟!
متاسفانه یه چیزی یاد گرفتید که تا حرفی براتون گرون میاد به جای استدلال فرافکنی می کنید و دنبال بوی ساندیس و دلستر می گردید!
دقیقا همینطوره. همه یا ساندیس خورن یا مخالف ساندیس خورها:D
شما هیچ حرفی نزدی که برای من گرون تموم بشه، صرفا یه سری شعار دادی که به درد نمازجمعه تون میخوره:D
در ضمن اینهایی که شما نوشتی و به من نسبت دادی که "اگه اینطوری بشه خوشحال میشی و اگه اینطوری میشد ذوق می کردی" تصورات شماست و بنا نیست مبنای قضاوت قرار بگیره.
من همون حرف های خودتو به خودت برگردوندم. شما گفتی که من از سود خودم به قیمت بدبخت شدن مردم خوشحال میشم. منم گفتم شما هم از سود خودت به قیمت بدبخت شدن مردم خوشحال میشی:p. به همین راحتی
بنده از این تریبون اعلام می کنم به شخصه حاضر نیستم به قیمت سود بردن خودم یه ملت رو بیچاره کنم، حتی اگر بدونم کار من باعث میشه چس ریال به قیمت اجناس یا تورم اضافه بشه اینو خیانت میدونم و دنبالش نمیرم. افزایش حقوق هم دولت امسال 10 درصد اعلام کرده که جلوی تورمی که به لطف دوستان حضرتعالی ایجاد شده به قول یارو گفتنی شوشوله!
از این شعارها زیاد شنیدیم. گوشمون پره . همین جنابعالی پاش بیفته، 100 نفر رو میفروشی که دوزار بیشتر گیرت بیاد:D
بازم میگم هر کسی که با دلالی و رانت باعث بالا رفتن قیمت ارز و دلار شده تو بدبختی یه ملت شریکه. حالا شما واسه خودت بشین توجیه کن و دنبال حفظ منافع (غیر) مشروع و (غیر) قانونی خودت باش.
بدبختی ملت در وهله اول تصیر اوناییه که پول ممکت رو خرج جنگ های خارجی و مصارف بی فایده مذهبی میکنند. در وهله دوم تقصیر کارمندانی مثل شماست که از دولت حقوق میگیرن و هیچ بازدهی اقتصادی ندارن. اگر اون کسی که 2000 دلار حقوق میگیره، به اندازه 2000 دلار برگشت داشت، هیچوقت دلار تو مملکت کم نمیشد. اگه از هر 1000 ایرانی، 1 نفر به اندازه من ارز وارد کشور میکرد، الان مشکل ارزی نداشتیم. اما این کارمندها نشستن، میخوان دولت غذای مفت بذاره تو دهنشون، هیچی هم گرون نشه که آب تو دل نازکشون تکون نخوره :p:D

توهین کردن که کاری نداره . شما به من میگی حرومخور. منم به شما میگم مفتخور:D به همین راحتی:p ... وقتی حق مشروع منو در حفظ ارزش پولم نادیده میگیری، منم حق دارم بگم چرا پول نفت من صرف کارمند های بی بازده میشه:p
امیدوارم کمک هایی هم که به نیازمندان واقعی می کنی موقعیتت رو تو بهشت تضمین کنه. اگه بهشتی در کار باشه! از اون بالا یه سوت هم واسه ما جهنمی ها بزن. با مرام!
حتما. شما هم آب جوش برای من بفرست که چایی بخورم:D
در ضمن حقوقی هم که می گیرم فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه، دارم کار می کنم، در حد توان و بیشتر از بقیه و ناله و نفرین کسی هم دنبالم نیست. شما اگه از جزئیات خیانت بنده تو کارم اطلاع دارید ارائه طریق بفرمایید نصب العین قرار بدیم.
بله. شما هیچ چیزت مشکلی نداره و همه اموالت حلال طیبه. بقیه مردم حرومخور و زالو هستن :D
من خودم هیئت علمی هستم و حقوق میگیرم. بنابراین دشمنی خاصی با کارمند و حقوق بگیر ندارم. اما معمولا هر کسی که دیدم که ادعا داره که خودش خیلی پاکه و بقیه ناپاکند، برعکس از آب در اومده:D
موضوع سهمیه هم نمی دونم چیه و چه ربطی به ساندیس و دلار و پپسی و گوانتانامو داره.
مراجعه کن به پست های قدیمی خودت. متوجه میشی:D

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
تو دیگه همه پستات ارزش جواب دادن نداره...اینم از هموناس.
س ی ک کن/.

حرص بخور من خوشم بیاد :p:D

ببین هرچی دوست داری توهین کن. من در یک لول متفاوتی هستم کلا. خیلی جدی نمیگیرم حرفا رو :D ... اما اگر میخوای بدونی که واقعا مشکل کارت کجاست و خودتو اصلاح کنی که بعدا موفق بشی، این پست خودت رو بخون

https://forum.persiantools.com/posts/12423794/

اولا دنبال پول مفتی. یعنی پدر خانم رفیقت بهت بگه برو فلان جنس رو بیار، بری راحت بیاری و اون هم فوری تضمینی ازت بخره و سودشو بذاری تو جیبت:p. تجارت اینطوری نیست. باید فکر خلاق داشته باشی و ضمنا ریسک رو خودت قبول کنی. مردم نمیان ریسک کنن که "تو":general108: پول در بیاری:p

ثانیا به کسی که بهت لطف کرده میگی "پفیوز" . شاید این به گوشش نرسه، ولی دیر یا زود آوازه نمک نشناسیت بین اطرافیانت میپیچه و بی کس و کار میشی:D. در تجارت، حتی اگر مثل من مولتی میلیاردر باشی، شرط موفقیت اینه که روابطت رو حفظ کنی. حتی به قیمت ضرر دادن در چند معامله. حتی اگر اون آدم مقابل حجم تجارتش انقدر کوچکه که درصد کوچکی از تجارت "تو":general108: میشه

خلاصه به جای ایراد گرفتن از زمین و زمان، خودتو اصلاح کن:p

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
یه خبر خوب هم بدم :p
ظاهرا خود دولت شروع به پخش کردن دلار و یوروی اسکناس در بازار کرده. البته با قیمت ....:general406:

حواله درهم البته همچنان با دلار 4200 تومن انجام میشه. علاوه بر راهکار احتکار که قبلا گفتم:D، الان میشه از واردات صوری هم سود خوبی کرد:general304:. یه خرده دستکاری در اینویس میخواد و هماهنگی با فروشنده:general711:

بالا