• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
سلام دوستان چند سوال دارم
کسی میدونه پاسخ بده:
الان صرافی ها ارز میفروشند(مثلا من میتونم برم صرافی درهم امارات بخرم-برای خودم عرض میکنم نه برای واردات یا ...)
برای واردات کالایی مثل ابزار آلات دلار با چه نرخی داده میشه؟
من که هرچی سعی کردم سر از سنا و نیما و ... در نیاوردم.
واقعا وضعیت بسیار سختی هست.هرکی ارز لازم داشت صاف میرفت صرافی میخرید میومد.الان با این قیمتش تازه معلوم هم نیست باید از کجا باید بخریم؟!
پارسال همین موقع 3800 بود الان10000 و خورده ای
تف :general701:
برای واردات کارت بازرگانی لازمه
بنام شخص حقوقی و یا حقیقی
بعد درخواست ثبت سفارش میدین
بعد میره قسمت مجوزها تا تایید بشه
سپس هم اولویتش معلوم میشه
که میره سامانه سنا تا صرافی بیاد بهت پیشنهاد ارزی بده به قیمت خاصی
که البته گیر اصلی اینجاست و تقریبا میشه گفت کسی فروشنده نیست
ولی خوب تستش ضرر نداره شاید بازار ثابت شد و کسی حواله زد برات
البته موارد ذکر شده خلاصه بود و در عمل کلی سنگ اندازی هست تا مرحله آخر

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
به عنوان نمونه برای دیدن کمبود ارز در کشور، صحبتهای این مثلاً نمایندگان را در زمینه ارز مربوط به واردات دارو ببینید:

نایب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: کشور ما به واردات کالاهایی که نمونه داخلی دارد نیازی ندارد چرا که کیفیت دارو‌های تولید داخل با توجه آزمایشهای بالینی متعددی که صورت می‌گیرد بسیار مناسب است و تنها ممکن است در شکل و بسته بندی، تفاوت هایی با جنس خارجی داشته باشیم.

نماینده مردم ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی، افزود: تعهدات بیمه صرفاً در خصوص داروهایی است که بر اساس لیست فارماکوپه وارد شده است. در برنامه ششم توسعه، بندی وجود دارد که در آن به صراحت تصریح کرده است، تجویز خارج از لیست فارماکوپه وجاهت قانونی ندارد. لازم است به این نکته توجه داشته باشیم که داروهای خارجی که مشابه داخلی دارند، وارد می‌شوند اما با ارز بازار متشکل ارزی و ارز کالای استراتژیک و 4200 تومانی به آن تعلق نمی‌گیرد.

لینک از سایت مجلس:
امینی فرد: تجویز دارو خارج از لیست فارماکوپه قانونی نیست/ تخصیص ارز آزاد، راه را بر انتقال غیرقانونی دارو به کشورهای همسایه می بندد.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

شخصاً معتقدم که کشوری که حتی لوازم ساده بسته بندی دارو را براحتی تهیه نمیکند، وضعیت کیفیت داروهایش هم مشخص هست. در این شرایط، مردمی که به سختی هزینه های مربوط به خرید داروی خارجی را پرداخت میکردند، در صورت تغییر فارماکوپه دارویی و حذف داروهای خارجی که مشابه داخلی دارند، از تعهدات بیمه و همچنین واردات این داروها با ارز بازار متشکل، یعنی حداقل دو برابر شدن قیمت، قرار هست چه شرایطی پیدا کنند؟

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
ا
به فحش که نیست -هر چیزی در مملکت گرون شده -اهن دو برابر شده - پلاستیک دو برابر شده
چرا ماشین فقط 50 درصد گذاشته روش-به نظرم بازم گرونتر میشه
فکر کنید پراید بشه 43 میلیون
10 روز پیش اینو نوشتیم

MyView

Registered User
لایک‌ها
83
من از شهرستان برای خرید ارز باید برم تهران چون اینجا غیر از صرافی هیچ سورسی نتونستم پیدا کنم. بعد از ۱۵ سال کار کردن الان میخوام وسایل و لوازم کارم رو بفروشم که بتونم با پولش از کشور خارج بشم اما هیچکس توان خرید نداره - تازه اگر بفروشم کلا ۳-۴ هزار دلار هم دستمو نمیگیره!

پیشبینی دوستان در مورد افزایش بسیار شدید قیمت ها ناشی از این موج اول گرونی دلار خیلی زود داره عملی میشه - بماند که تنها نزدیک شدن به دور دوم تحریم ها دلار رو از مرز ۱۵ هزار تومن میتونه رد کنه، چرا که تمام اقشار برای حفظ پولشون به سکه و ارز مراجعه میکنن. تجار و کاسب ها هم بعضا سرمایه شون رو بیرون میکشن و همینکارو میکنن. عرضه پایین و تقاضا بالاست، دلیل دیگه ای نمیخواد...

عملا از روز اجرایی شدن تحریم ها، هراس مردم و حجم بی سابقه ی ناامیدی چنان موجی راه میندازه که هیچ راه حل اقتصادی واسش نیست بنظر من - تنها تغییر سیاست میتونه کمک کنه.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
عزیزان نرخ حواله دلار امروز چنده ؟

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
سلام.

دلار 11,100
دلار مسافرتی 11,100
یورو 13,000
پوند 14,350
درهم حواله 2,990
یوان حواله 1,625
لیر حواله 1,790
دلار کانادا 8,675
اونس 1,201
گرم طلا 313
مثقال 1,357
سکه امامی 4,104
سکه امامی صرافی 4,140
نيم سكه صرافی 1,905

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
به سرعت برق و باد دوباره داریم میرسیم به دلار ۱۲ هزار تومنی

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
خیلی ها میگن در این کشور قیمت گوشت یا قیمت مثلا یک کیلو میوه مشخص نیست و هر کس به یک قیمتی می فروشه
و همه مثال میزنن زمان شاه خودکار یا کبریت هر جای ایران که می رفتی یک قیمت داشت
الان متاسفانه حتی "قیمت و ارزش پول" مشخص نیست چه برسه به کالا
بیست تا نرخ برای ریال در مقابل ارز خارجی داریم

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
ساعت 11:50

دلار 11,500
دلار مسافرتی 11,550
یورو 13,450
پوند 14,850
درهم حواله 3,115
یوان حواله 1,685
لیر حواله 1,860
دلار کانادا 8,815
اونس 1,201
گرم طلا 325
مثقال 1,411
سکه امامی 4,259
سکه امامی صرافی 4,285
نيم سكه صرافی 2,005

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
لینک زیر از ایسنا را در زمینه 5000 تومان اختلاف نرخ یورو در سامانه نیما با نرخ یورو در بازار آزاد ببینید:
لینک: آخرین وضعیت معاملات ارزی در "نیما" / اختلاف ۵۰۰۰ تومانی در دو بازار

با این شرایط، در صورت ادامه اختلاف بیشتر از 50 درصدی بین نرخ ارز در سامانه نیما با نرخ بازار آزاد، بزودی درخواست دریافت ارز برای واردات، در سامانه نیما در حدی افزایش میابد که دسترسی به یوروی نیمایی هم مثل دلار جهانگیری میشود و بعد از مدتی، صحبت از رانت و فساد گسترده در سامانه نیما و غیره مطرح میشود و این داستان، همیشه ادامه دارد.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
لینک زیر از ایسنا را در زمینه 5000 تومان اختلاف نرخ یورو در سامانه نیما با نرخ یورو در بازار آزاد ببینید:
لینک: آخرین وضعیت معاملات ارزی در "نیما" / اختلاف ۵۰۰۰ تومانی در دو بازار

با این شرایط، در صورت ادامه اختلاف بیشتر از 50 درصدی بین نرخ ارز در سامانه نیما با نرخ بازار آزاد، بزودی درخواست دریافت ارز برای واردات، در سامانه نیما در حدی افزایش میابد که دسترسی به یوروی نیمایی هم مثل دلار جهانگیری میشود و بعد از مدتی، صحبت از رانت و فساد گسترده در سامانه نیما و غیره مطرح میشود و این داستان، همیشه ادامه دارد.
به نظر من خبر با عقل جور در نمیاد کدوم صادر کننده ارز 14000 تومنی یورو رو میاد بده 9 تومن؟ مگر پتروشیمی باشه یا نرخ هفته ها گذشترو گفتن بازار متلاطم نشه!
البته هیچ بعیدم نیست پشت پرده چیز دیگه ای باشه یعنی مابه تفاوت توی سیستم ثبت نشه و جایی دیگه به وارد کننده پرداخت شه تا براش حواله زده بشه (این مورد با چشم دیدم قبلاً نمونشو)

بعلاوه:
مشاهدات عینی خبرنگار ما از بازار امروز حاکی از مردم خانه داری بود که اکثر آنها با چک های بانکی مختلف از قبیل بانک آینده و توسعه و سامان و مهر اقتصاد و پارسیان و.... بودند که سراسیمه سپرده های یکساله خود را بسته و به خیابان های فردوسی روانه شده بودند و وقتی قیمتها را صعودی میدیدند از ترس به دلال خود اختیار کامل برای خرید میدادند و درخواست خرید دلار به هر قیمتی داشتند که سبب شده بود بازار با تقاضای زیادی در این روزها مواجه شود و فروشندگان هم مدام قیمت های بالاتری را درخواست کنند. کارگشا

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
ساعت 12:06

دلار 12,100
دلار مسافرتی 12,100
یورو 14,200
درهم حواله 3,210
گرم طلا 338
مثقال 1,463
سکه امامی 4,551
سکه صرافی 4,580

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
به نقل از اکانت تحلیلگران در توییتر :
‏با عبور دلار از ۱۲۰۰۰ تومان رکورد سرعت سقوط ارزش ریال در طول تاریخ ۴۰ ساله پس از انقلاب با اختلاف بسیار به ثبت رسید

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
دلار صرافی هم اکنون 13000 تومان

‏تعطیلی زنجیره ای کارخانه‌ها در راه است.
مواد اولیه از داخل و خارج تامین نمی‌شود.
/ارانیکو

aminvet

Registered User
لایک‌ها
310
دوستان سلام
اشتباهی که کردم مجبور شدم برای اینکه چکهامو پاس کنم 100 میلیون پوا رزرو نگه داشتم الان این 100 میلیونو بدم به طلا یا وایسم تبدیل به پهن شدنشو تماشا کنم؟ :general304:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
یورو
12 خرداد: 7570 تومن
12 شهریور: 15030 تومن
100 درصد افزایش تو 3ماه :general405:

--------------------

13 شهریور 92 : 4380 تومن
13 شهوریور 96: 4789 تومن.

وقتی 4 سال کمتر از 10 درصد بالا رفته. معلومه روزی در میره

Last edited:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دوستان سلام
اشتباهی که کردم مجبور شدم برای اینکه چکهامو پاس کنم 100 میلیون پوا رزرو نگه داشتم الان این 100 میلیونو بدم به طلا یا وایسم تبدیل به پهن شدنشو تماشا کنم؟ :general304:
عجب اشتباهی. غصه نخور . همه ما از این مدل اشتباهات میکنیم کم و بیش. به هر حال من اگه باشم برای اینکه پولم تبدیل به اون چیزی که گفتی نشه ، هر چه سریع تر تبدیلش میکنم به دلار یا طلا یا چیزایی تو این مایه ها.

بالا