• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
دیگه به این افزایش روزانه هزار تومنی قیمت ارز باید عادت کنید چون دیگه بانک مرکزی حتی یک اسکناس یک دلاری هم تو بازار پخش نمیکنه.

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
دوستان سلام
اشتباهی که کردم مجبور شدم برای اینکه چکهامو پاس کنم 100 میلیون پوا رزرو نگه داشتم الان این 100 میلیونو بدم به طلا یا وایسم تبدیل به پهن شدنشو تماشا کنم؟ :general304:
برو با اون پول مواد غذایی و صابون و دستمال و شامپو و روغن و برنج و حتی دارو بگیر، تا دو ماه دیگه قحطی میشه.

aminvet

Registered User
لایک‌ها
310

aminvet

Registered User
لایک‌ها
310
عجب اشتباهی. غصه نخور . همه ما از این مدل اشتباهات میکنیم کم و بیش. به هر حال من اگه باشم برای اینکه پولم تبدیل به اون چیزی که گفتی نشه ، هر چه سریع تر تبدیلش میکنم به دلار یا طلا یا چیزایی تو این مایه ها.
سکه بخرم یا شمش و طلا؟

MyView

Registered User
لایک‌ها
83
دیگه کی میتونه جلوی ترس مردم رو بگیره؟ مثل قایقی شده مملکت که سرنشینانش اونقدر بی تابی و تقلا میکنن تا تعادلش بکلی بهم بخوره و غرق بشه...

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
طرح پیش فروش سایپا هم که سه روز داشت میگفت اعلام کردن
با این طرح پیش فروش و موعد تحویل و .. و قیمت غیرقطعی باید باز انتظار افزایش قیمت داشت .

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
در زمینه تحلیل افزایش نرخ ارز و آینده کاهش میزان تولید ناخالص داخلی، به تحلیل شرایط در متن لینک زیر توجه کنید:

لینک: رمزگشایی از "رفتار انفجاری" بازار در روز گذشته
انتخاب میان تورم و حفظ سرمایه
رئیس‌کل بانک مرکزی در آخرین اظهارات خود به‌صراحت اعلام کرد حفظ ذخایر ارزی اولویت اصلی است و از ارز بانک مرکزی برای کنترل بازار استفاده نمی‌کنند. این تصمیم را کنار افزایش قیمت نرخ ارز در بازار آزاد بگذارید. البته که افزایش قیمت ارز آزاد همواره قیمت کالاهای دیگر در بازار را افزایش می‌دهد و تورم بالایی را به دنبال دارد اما به نظر می‌رسد دولت حاضر است تورم را به جان بخرد اما ذخایر ارزی را با تمام قوا حفظ کند. در‌حال‌حاضر ابزارهای دولت برای جذب سرمایه محدود شده و هرچند بحث جذب سپرده‌های ارزی چندساله را مطرح کرده اما مردم به نرخ‌های سود این نوع سپرده اطمینانی ندارند و طبیعی است که در روزهایی که روند صعودی قیمت ارز و سکه بی‌وقفه در حال پیشروی است، این بازارها را برای سرمایه‌گذاری پرسودتر ببینند.

امینی تأکید کرد: پیش‌بینی می‌شود میزان تولید ناخالص داخلی کاهش چشم‌گیری داشته باشد و در چنین شرایطی دولت می‌خواهد مصارف ارزی را به حداقل ممکن برساند. نرخ ارز تا حدی بالا خواهد رفت که هرگونه مصرف ارزی در بازار آزاد به یک مصرف تجملی و لوکس تبدیل خواهد شد و به این واسطه از خروج ارز و سرمایه به خارج جلوگیری مي‌شود.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
نرخ ارز تا حدی بالا خواهد رفت که هرگونه مصرف ارزی در بازار آزاد به یک مصرف تجملی و لوکس تبدیل خواهد شد و به این واسطه از خروج ارز و سرمایه به خارج جلوگیری مي‌شود.
به عبارت دیگه ، افزایش نرخ ارز تا جایی باید ادامه پیدا کنه که افرادی که سرمایه های متوسطی در حد 4-3 میلیارد تومن و کمتر دارند ، دارایی نقدیشون(ربالی) در برابر ارزهای خارجی اونقدر بی مقدار و ناچیز بشه که دیگه در خارج از کشور عملاً نشه باهاش کاری کرد و حتی ارزش خارج کردن از کشور رو نداشته باشه!

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
به عبارت دیگه ، افزایش نرخ ارز تا جایی باید ادامه پیدا کنه که افرادی که سرمایه های متوسطی در حد 4-3 میلیارد تومن و کمتر دارند ، دارایی نقدیشون(ربالی) در برابر ارزهای خارجی اونقدر بی مقدار و ناچیز بشه که دیگه در خارج از کشور عملاً نشه باهاش کاری کرد و حتی ارزش خارج کردن از کشور رو نداشته باشه!
دقیقاً وضعیت همین هست. شرایطی ایجاد میکنند که خروج ارز از کشور بسیار پر هزینه و برای مردم عادی، کاملاً غیر ممکن شود.
همچنین اگر به صحبتهای همتی رئیس کل بانک مرکزی در لینک زیر توجه کنید:
لینک: ذخایر ارزی ناموس بانک مرکزی است/ کسی نمی‌تواند بگوید من چکار کنم
میبینیم که:
همتی با اشاره به بحث ترازنامه بانک‌ها گفت: متاسفانه اکنون بانک‌ها درگیر ناترازی ترازنامه‌ها هستند که این مشکلات بسیاری را ایجاد کرده و از سویی به سمت اضافه برداشت‌ از بانک مرکزی آنها را سوق داده است. از سویی عمده نقدینگی امروزی از سود بانکی نشأت گرفته که باید گفت رشد سریع شبه پول به دلیل مسابقه بی‌انتها و بی ضابطه بانک‌ها در سود بوده است. در حالی که نباید آنها بی‌کفایتی خود را از طریق اضافه برداشت از بانک مرکزی جبران کنند و شخصا اجازه چنین کارهایی را دیگر به بانک‌ها نخواهم داد. این در حالی است که اضافه برداشت بانک‌ها در تیرماه امسال نسبت به تیرماه پارسال ١٨.٢ درصد رشد داشته و اگر بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی در ضریب فزاینده ضرب شود صد هزار میلیارد تومان نقدینگی اضافه شده است.
------------------------------------------------------------------
شخصاً معتقدم که این بحث که دیگر به بانکها اجازه اضافه برداشت از منابع بانک مرکزی داده نمیشود یعنی هزینه اضافه برداشت از منابع بانک مرکزی با درصدهای بسیار بالاتر از گذشته خواهد بود و در نتیجه تمام بانکهای با تراز نامتناسب، مجبور به ارائه سودهای چشمگیر به مردم میشوند تا منابع را حفظ کنند چون نمیتوانند ناترازی را با برداشت از منابع بانک مرکزی جبران کنند.
همچنین همتی در زمینه بازگشت سپرده های مدت دار، دو و سه ساله صحبت کرده است، یعنی شرایطی وجود دارد که معتقدند تا دو یا سه سال آینده قرار نیست شرایط سیاسی کشور اصلاح شود یا تورم کنترل شود و یا نرخ سود سپرده کمتر شود و حاظرند با هر نرخی و دقیقاً هر نرخی، سپرده ها را برای دو یا سه سال آینده تمدید کنند.

Last edited:

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
بیانیه امروز بانک مرکزی کاملا مشخص کرد که دیگه بازار آزاد رو کامل ول کردن، فقط اعلام کرده و منت گذاشته که سعی میکنیم ارز مورد نیاز کالای اساسی رو تامین کنیم تا مردم از گشنگی نمیرن.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سال 59 دلار 20 تومن بوده
سال 69: 141 تومن
سال 79: 813 تومن
سال 89: 1100 تومن
سال 97: 12500 به بالا
از 59 تا 69 605 درصد افزایش دلار
از 69 تا 79 476 درصد
از 79 تا 89 35 درصد
از 89 تا 97 1036 درصد

79 تا 89 چرا زیاد تغییر نکرده؟ فنر رو نگه داشته بودن؟

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
رئیس جمهور علنا در دفاعیاتشون در مجلس عنوان کردند که اگر من به رئیس بانک مرکزی دستور بدم مثل پارسال ارز توزیع کنه قیمت میاد رو قیمت پارسال ولی ذخیره ارزی خالی میشه. سیاستی هست که خود دولت در پیش گرفته.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
رئیس جمهور علنا در دفاعیاتشون در مجلس عنوان کردند که اگر من به رئیس بانک مرکزی دستور بدم مثل پارسال ارز توزیع کنه قیمت میاد رو قیمت پارسال ولی ذخیره ارزی خالی میشه. سیاستی هست که خود دولت در پیش گرفته.
رییس جمهور دیگه حناش رنگ نداره. بلوف زیاد میزنه و خالی هم زیاد میبنده. شما باور نکن. چپ دولت اونقدر خالیه که حتی اگه کل ذخیره ارزی رو هم وارد بازار کنه ، پاسخگوی بخش ناچیزی از تقاضا هم نیست و همه ظرف مدت کوتاهی بلعیده میشه

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
سال 59 دلار 20 تومن بوده
سال 69: 141 تومن
سال 79: 813 تومن
سال 89: 1100 تومن
سال 97: 12500 به بالا
از 59 تا 69 605 درصد افزایش دلار
از 69 تا 79 476 درصد
از 79 تا 89 35 درصد
از 89 تا 97 1036 درصد

79 تا 89 چرا زیاد تغییر نکرده؟ فنر رو نگه داشته بودن؟
اگه دوره ها رو دسته بندی کنیم شاید بهتر باشه. اوایل انقلاب و دوران جنگ شرایطش متفاوت بوده، ولی به جز اون 4تا رییس جمهور اومدن که توی هر دوره بین 2 تا 4.5 برابر بیشتر شده و این دوره هم که خدا بخیر کنه. معمولاً هم این طوری بوده که اینا به زور دوره اول رو کنترل کردن و بعدش توی دوره دومشون قیمت دلار به فنا رفته.
دوره اول هاشمی از 120 به 180 رسید، ولی دوره دومش از 180 به 480. دوره اول محمود از 900 به 960 رسید، ولی دوره دوم تا حدود 4000 تومن هم رفت و آخرش 3300 اینا تحویل روحانی داد. روحانی هم توی دوره اول از 3300 به 3700 و این جور جاها رسید، ولی الآن داره رکوردها رو جابجا میکنه. این وسط فقط خاتمی بود که توی دوره اولش اون گرونی رو تجربه کردیم نه دوره دومش. دوره اولش از 480 به 800 رسید و دوره دوم هم از 800 به 900 که در مجموع هم کمترین افزایش رو نسبت به بقیه دولت ها داشت.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
الان صرافی بودم برای ارز مسافرتی
همه چی جارو شده
مردم دارن کرون دانمارک میخرن اونم محدوده
کار تمومه و ارز مسافرتی هم شما بخوای 17 تومنم بدی نیست
مردم با چمدون دم صرافیان! من خودم امروز وحشت کردم این وضعیتو دیدم 2 ماه دیگه یورو 50 تومنه با این وضعیت
دیروز 15 بود الان 16700 فروشنده میفروشه! تازه با ناز

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
من پیش بینی دلار 15 به بالا رو برای اواخر پاییز کرده بودم اما اینطوری که داره پیش میره باید تا آخر تابستون منتظرش باشیم

بالا