Michael Jordan
Registered User
- نوشتهها
- 312
- لایکها
- 347
دیگه به این افزایش روزانه هزار تومنی قیمت ارز باید عادت کنید چون دیگه بانک مرکزی حتی یک اسکناس یک دلاری هم تو بازار پخش نمیکنه.
برو با اون پول مواد غذایی و صابون و دستمال و شامپو و روغن و برنج و حتی دارو بگیر، تا دو ماه دیگه قحطی میشه.دوستان سلام
اشتباهی که کردم مجبور شدم برای اینکه چکهامو پاس کنم 100 میلیون پوا رزرو نگه داشتم الان این 100 میلیونو بدم به طلا یا وایسم تبدیل به پهن شدنشو تماشا کنم؟ :general304:
گیرم که من برا یک سال ملزومات خریدم بعد اون چی؟برو با اون پول مواد غذایی و صابون و دستمال و شامپو و روغن و برنج و حتی دارو بگیر، تا دو ماه دیگه قحطی میشه.
سکه بخرم یا شمش و طلا؟عجب اشتباهی. غصه نخور . همه ما از این مدل اشتباهات میکنیم کم و بیش. به هر حال من اگه باشم برای اینکه پولم تبدیل به اون چیزی که گفتی نشه ، هر چه سریع تر تبدیلش میکنم به دلار یا طلا یا چیزایی تو این مایه ها.
آب شده بخری به نظرم بهترهسکه بخرم یا شمش و طلا؟
1<157 > 97
به عبارت دیگه ، افزایش نرخ ارز تا جایی باید ادامه پیدا کنه که افرادی که سرمایه های متوسطی در حد 4-3 میلیارد تومن و کمتر دارند ، دارایی نقدیشون(ربالی) در برابر ارزهای خارجی اونقدر بی مقدار و ناچیز بشه که دیگه در خارج از کشور عملاً نشه باهاش کاری کرد و حتی ارزش خارج کردن از کشور رو نداشته باشه!نرخ ارز تا حدی بالا خواهد رفت که هرگونه مصرف ارزی در بازار آزاد به یک مصرف تجملی و لوکس تبدیل خواهد شد و به این واسطه از خروج ارز و سرمایه به خارج جلوگیری ميشود.
دقیقاً وضعیت همین هست. شرایطی ایجاد میکنند که خروج ارز از کشور بسیار پر هزینه و برای مردم عادی، کاملاً غیر ممکن شود.به عبارت دیگه ، افزایش نرخ ارز تا جایی باید ادامه پیدا کنه که افرادی که سرمایه های متوسطی در حد 4-3 میلیارد تومن و کمتر دارند ، دارایی نقدیشون(ربالی) در برابر ارزهای خارجی اونقدر بی مقدار و ناچیز بشه که دیگه در خارج از کشور عملاً نشه باهاش کاری کرد و حتی ارزش خارج کردن از کشور رو نداشته باشه!
رییس جمهور دیگه حناش رنگ نداره. بلوف زیاد میزنه و خالی هم زیاد میبنده. شما باور نکن. چپ دولت اونقدر خالیه که حتی اگه کل ذخیره ارزی رو هم وارد بازار کنه ، پاسخگوی بخش ناچیزی از تقاضا هم نیست و همه ظرف مدت کوتاهی بلعیده میشهرئیس جمهور علنا در دفاعیاتشون در مجلس عنوان کردند که اگر من به رئیس بانک مرکزی دستور بدم مثل پارسال ارز توزیع کنه قیمت میاد رو قیمت پارسال ولی ذخیره ارزی خالی میشه. سیاستی هست که خود دولت در پیش گرفته.
اگه دوره ها رو دسته بندی کنیم شاید بهتر باشه. اوایل انقلاب و دوران جنگ شرایطش متفاوت بوده، ولی به جز اون 4تا رییس جمهور اومدن که توی هر دوره بین 2 تا 4.5 برابر بیشتر شده و این دوره هم که خدا بخیر کنه. معمولاً هم این طوری بوده که اینا به زور دوره اول رو کنترل کردن و بعدش توی دوره دومشون قیمت دلار به فنا رفته.سال 59 دلار 20 تومن بوده
سال 69: 141 تومن
سال 79: 813 تومن
سال 89: 1100 تومن
سال 97: 12500 به بالا
از 59 تا 69 605 درصد افزایش دلار
از 69 تا 79 476 درصد
از 79 تا 89 35 درصد
از 89 تا 97 1036 درصد
79 تا 89 چرا زیاد تغییر نکرده؟ فنر رو نگه داشته بودن؟