Michael Jordan
Registered User
- نوشتهها
- 312
- لایکها
- 347
با همین سرعت پیش بریم، ده روز دیگه از ونزوئلا جلو میزنیم.
بله منظور من هم همین بود. کتاب خاطرات حاج سیاح که از زمان قاجار میگه هزینه تحصیل طلاب و مفت خوری یک عده بدون ذره ای تخصص که الان هم از صدقه سر همان ها موندند و الان سن حضرت نوح رو دارن و بودجه های میلیاردی بهشون تعلق میگیره بدون یک ریال ارزش مادی و انسانی در جامعه رو اون زمان بازاری ها تامین میکردن. مردم ایران انگار حافظه تاریخی ندارند. این بازاریان هم بخشیشون از فرزندان و نوادگان همون ها هستن که اون موقع نمیدونم از چی ناراحت بودن و الان هم وضعیت فعلی باز ناراحت هستند. درصورتی که قشر بازاری یک جامعه جزوه قوی ترین و سرمایه دار ها حساب میشه. البته یک سری از این ها واقعا به نون و نوای بیشتری هم رسیدن و خودشون رو به قدرت فروختن یک سری هم از روی نادونی.حمایت بازار از روحانیت سابقه طولانی داره برمیگرده به قرن 19 . اگر منظور شما حمایت بازار از اقای ***** باشه از سال 1342 بطور جدی وجود داشت تا 57 .
الان به عقیده بعضی ها شاید ریسکی باشه اما به نظر من از این بالاتر میره. الان حتی تزریق دلار از طرف دولت هم هیچ مشکلی رو حل نمیکنه ، فقط خزانه ارزی رو خالی میکنه بدون اینکه تو کاهش قیمت تاثیر چندانی داشته باشه.به نظرتون الان ارز بخريم؟
دلار بخريم يا يورو؟
دلار ١٥
يورو ١٧
بله منظور من هم همین بود. کتاب خاطرات حاج سیاح که از زمان قاجار میگه هزینه تحصیل طلاب و مفت خوری یک عده بدون ذره ای تخصص که الان هم از صدقه سر همان ها موندند و الان سن حضرت نوح رو دارن و بودجه های میلیاردی بهشون تعلق میگیره بدون یک ریال ارزش مادی و انسانی در جامعه رو اون زمان بازاری ها تامین میکردن. مردم ایران انگار حافظه تاریخی ندارند. این بازاریان هم بخشیشون از فرزندان و نوادگان همون ها هستن که اون موقع نمیدونم از چی ناراحت بودن و الان هم وضعیت فعلی باز ناراحت هستند. درصورتی که قشر بازاری یک جامعه جزوه قوی ترین و سرمایه دار ها حساب میشه. البته یک سری از این ها واقعا به نون و نوای بیشتری هم رسیدن و خودشون رو به قدرت فروختن یک سری هم از روی نادونی.
من شخصا حکومت قبل عنقلاب رو ایده ال کامل نمیدیدم ولی در مقایسه با این ها و 3 4 دهه گذشته مثل مقایسه بوگاتی با پراید هم نمیمونه. این برداشت رو دارم که ایران فعلی مناسب این حکومت های مثل جمهوری یا دینی مذهبی و اینها نیست.
همون پادشاهی بسیار بهتر جواب میدهد. مشکلی هم نداشت محمدرضا اگر هم میخورد پاش روی خر خره مردم نبود و مردم هم به اندازه خودشان میخوردند به علاوه چهار تا آبادانی هم میکرده. این ها هنوز درگیر مشکلات ریزگرد و نبود هوای و آب و پوشش زنان و فرو کردن خودرو های عهد دقیانوس در پاچه مردم و یک مشت توهمات و اراجیف هستند. حالا اگر از شکل و ظاهر و آبادانی و رفاه کشور های نفت خیز مثل امارات و قطر و این ها بگذزیم. جدیدا روی پروژه ماشین های خودران سرمایه گذاری عظیم میکنند. با این تفاوت که اون ها نیروی نخبه انجام این کار ها رو هم حتی ندارند ولی ما تمام این ها رو داشتیم و به اسم خرافات دینی دادیم رفت.
موافقم نیما در واقع منظور من این بود که نهاد بازار از یک حامی در گذشته الان تبدیل شده به یکی از ارکان قدرت .
مطمئن نیستم تمام اواری که روی سر ما خراب شد الزاما" به گردن دین بود یا مردم ... ابعاد پیچیده ای وجود داره که بخشی از ان هنوز در ابهامه .
با مقایسه بوگاتی و پراید موافق نیستم .. چون ما درباره دو محصول حرف می زنیم که برای اولی بهای گزافی باید پرداخت کرد و البته کمتر کشوری هم امکان رانندگی با سرعتهای بالای 240 مایل بر ساعت را میده و دومی هم یک محصوله فقط بدون امکانات استاندارد ... اما دارای استبداد هم نیست البته .
بله به نظر من هم این قیمت دلار و برآورد این 4 دهه یک یا دو بعد ندارد. در مورد دین من مثلا مثل هر انسان نرمال دیگری به انسانیت پایبند هستم. همون طور که کشور های اسکاندیناوی اصلا شاید ندونن اسلام چی هست و دارن در کمال آرامش صلح و دوستی با هم زندگی میکنن از طرفی دیگر میای میبینی تو کل خاورمیانه حاکمانشان با توهم جانشین خدا بودن به اسم دین چند میلیون نفر از بین بردن و بدبخت کردن. اینجا همون بخشی از خرافات و شست و شو مغزی مطرح میشه. حداقل نظر من این هست که این اتفاقات و کلا کشور های جهان سومی همین الان هم مستئمره ابر قدرت ها هستند ولی به صورت پنهان. مردم و بازاری ها به شکل این عمل سرعت بخشیدن. حالا اینکه پشت پرده های حکومت پهلوی چه بود و ادامه و قدرت گرفتنش به نفع و ضرر که بود که سرنگون شد بسیار جای بحث دارد. نمیدونم بگم این اتفاقات و پس رفت کشور و سوختن چند نسل در اختیار ما و گردن ما بوده و یا سرنوشت ما بوده. بستگی به جهان بینی و خدا شناسی داره.
در مورد خودرو ها با مقایسه شما حرفتون درست هست ولی نکته عمیقی در دل ماجرا هست. زمانی که شما پراید میخرید به قیمت 5 میلیون تومان حرف شما درست هست ولی زمانی که مثلا 50 میلیون تومان پولش را میدهید و در حالت عادی با اون پول میتوانید هر کجای دیگر یک بنز مدل پایین تر سوار شوید دقیقا ترجمه خود واژه استبداد هست. ایران قبل 57 به نظر من با سرمایه نفتی و وجود فراوون نخبه ها که الان دیگر از صدقه سر این ها چیزی نمانده اند راحت پتانسیل تبدیل شدن به حداقل یک کشور در حال توسعه و یا جهان اول آسیایی رو داشت ولی الان از بهترین منابع بدترین استفاده انجام شده . مثل همون پرایده که 5 تومن پولش بوده و بدترین استفاده از سرمایه مون رو کردیم و خریدیمش تشبیه میشه. حالا یارو هم میاد تو برنامه تلویزیون بدون ذره ای انجام دادن کار تخصصی و دانش اکادمیک درست حسابی میگه ما 40 سال وقت کمی برامون بوده. :| وقاحت کمه برای این ها.
رد طرح دو فوریتی در مجلس به این دلیل هست که بودجه ای برایش وجود ندارد. با این شرایط، قحطی و فقر و بدبختی در انتظار مردم هست، باید حتی در مورد وضعیت دارو هم واقعاً نگران باشیم.تلاش مجدد دولت پس از رد کوپنی کردن کالای اساسی در مجلس
طرح جدید از سوی سازمان برنامه به مجلس ارائه شد
5 بسته و 12 برنامه معیشتی دولت برای کوپنی کردن بخش کوچکی از کالاهای اساسی و ازاد کردن قیمت مواد غذایی!
رییس سازمان برنامه و بودجه خبر داد: دولت پنج بسته و ۱۲ برنامه معیشتی برای عبور از شرایط نابسامان اقتصادی با ۳۰ هزار میلیارد تومان بودجه تهیه کرده که در جلسهای باید به صورت مفصل به اطلاع نمایندگان برسد./ ایسنا
این چیز جدیدی نیست به هیچ وجه. این موضوع از زمان های گذشته باب بوده. در زمان بحران ارزی دوران احمدی نژاد هم چنین چیزی شیوع پیدا کرد و عده زیادی از موجرین به خصوص در شمال تهران ، نرخ پیشنهادی خودشون رو به ارز خارجی میدادند و قرارداد رو هم بر همان ارز منعقد میکردند ، هرچند در آن زمان رییس وقت اتحادیه مشاورین املاک این کار رو نادرست و غیر قانونی دانست.خب مثل اینکه به وقوع پیوست فقط از همین میترسیدم که شد
اجاره خانه بر اساس دلار و سکه در تهران
روزنامه همشهری امروز در گزارشی نوشت:
افزایش قیمتها نوع جدید و عجیبی از معامله بین مالک و مستأجر را در شمال تهران رواج داده است.
تعیین سکه و دلار برای زندگی در خانههای لاکچری شمال شهر و حتی محلههایی از شهرک غرب تهران بدعت جدیدی است که در بازار مسکن به راه افتاده و به نظر میرسد آشفتگی بازار سکه و ارز به آن دامن زده است.
فردا رفتی سوپر مارکت دیدی نوشته از گرفتن ریال معذوریم فقط دلار تعجب نکنید
واقعا به کجاها داریم میرسیم
چرا تعجب میکنید شما که میگفتید واحد رسمی پول کشور ریال است برای چی دلار میخرید و مسخره میکردید چی میخوایید بخورید و بعدا دلار رو کسی نمیخره مسئولیتی نداره دولت اگر اقتصاد امریکا نابود بشهخب مثل اینکه به وقوع پیوست فقط از همین میترسیدم که شد
اجاره خانه بر اساس دلار و سکه در تهران
روزنامه همشهری امروز در گزارشی نوشت:
افزایش قیمتها نوع جدید و عجیبی از معامله بین مالک و مستأجر را در شمال تهران رواج داده است.
تعیین سکه و دلار برای زندگی در خانههای لاکچری شمال شهر و حتی محلههایی از شهرک غرب تهران بدعت جدیدی است که در بازار مسکن به راه افتاده و به نظر میرسد آشفتگی بازار سکه و ارز به آن دامن زده است.
فردا رفتی سوپر مارکت دیدی نوشته از گرفتن ریال معذوریم فقط دلار تعجب نکنید
واقعا به کجاها داریم میرسیم
هنوز هم میگم پول رسمی این کشور فلک زده ریاله حالا شما که همه سرمایتو دادی دلار کردی چرا ناراحتی حالا بخوای اگه اینطور بشه که سوپرمارکت بخواد جنساشو به دلار بهت بفروشه و یه آدمس خرسیش قیمتش ۱ دلار باشه بازم اینطوری میخندی؟خداکنه که شر این دلار از اجناس کنده بشه مسخرشو درآوردن یه بلای آسمانی ای نوحی ظهور کنه ایرانو با خاک یکسان کنه راحت بشیم از دست هرچی دزدو کلاهبردارو مذهب پرست عمرمون رفت هیچی از انسان بودن نفهمیدیم چرا ایرانی جماعت انقدر کینه ایه همه کسو همه چیزو دشمنش میدونه و تا خفش نکنه ولکن نیست حتی به قیمت جونشچرا تعجب میکنید شما که میگفتید واحد رسمی پول کشور ریال است برای چی دلار میخرید و مسخره میکردید چی میخوایید بخورید و بعدا دلار رو کسی نمیخره مسئولیتی نداره دولت اگر اقتصاد امریکا نابود بشه....
ارگان بانک سیناچه ارگانی میتونه مجلس و زیر سوال ببره ؟.
ببین نیما علت اسایش اهالی کشورهای اسکاندیناوی اساسا" چیز دیگری است ... در خاور میانه هم همه کشورها یک سرنوشت ندارند و بعضی بسیار خوب و ازاد زندگی می کنند .
درباره استعمار کاملا" با تو موافقم به نظر من هم دقیقا" همینطوره اما قرار دادن واژه مردم عادی کنار بازار !! را قبول ندارم .
به سرنوشت به مفهوم کلاسیکش باور ندارم فقط اینو میدونم که در بلایی که به سر من امد .. خودم هیچ تقصیری نداشتم .
در مورد مثال اخر هم عقیده نیستیم .. اگر پراید 5 میلیونی را 50 میلیون می فروشند این عمل اسمش دزدی و سرقته .. ترجمه فساده .. سوءاستفاده است .. استبداد نیست .
به نظر منم وقاهت خیلی کمه برای اون موجود .