• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
واقعاً این سطح از امید به اثر تصویب لوایح بر کاهش نرخ ارز و سخنان نمایندگان مجلس و غیره واقعاً بینظیر هست، یعنی خود این جماعت به خودشان اینقدر امید ندارند که مردم به اینها امید دارند!:)
پیشنهادم این هست که به فروشگاههای زنجیره ای بزرگ مراجعه کنید تا تغییرات روزانه قیمتها و سیل مردمی که هراسان در حال خرید به قصد جمع کردن و نگهداری محصولات لازم، حداقل با قیمت حال حاضر هستند را ببینید، دقیقاً وضعتی مشابه جنگ و قحطی هست.
من موندم شما که انقدر در راه و چاره کار تبحر دارید چرا اینجا موندید چرا فکری به حال خودتون نمیکنید؟اگه به حسن کلید ما چندتا از همین توصیه های سازندتون ابلاغ کنید ممنون میشم تا شاید ما از این قحطی و جنگ بیرون بیایم

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
من منتظر دلار ۱۰۰۰تومنی نیستم و میدونم حتی توی رویا هم نمیشه بهش دست یافت اما امید دارم که تا ۵تومن پایین بیاد ۱۲ساله دارم کار میکنم بدون حتی یک قرون کمک از کسی حتی خانوادم یه سرمایه ای هم برای خودم جمع کردم نمیخوام زحماتم از بین بره واسه همین امید دارم با توافق یا لایحه ای این مسخره بازیها تموم بشه من از بعد خاتمی به هیچ کدوم از این دلقکها رای ندادم و در آینده نمیدم چون همشون برای چرت گفتن به مردم به خدمت گرفته میشن و با اراجیفشون میخوان سر مردم کلاه بذارن تا زمانی که این حکومت چند آشپز داره هیچ وقت وضعیت بهتر نخواهد شد
انتظار برای تبدیل دلار 13 هزار تومنی به دلار 5 هزار تومنی حکم همون انتظار تبدیل دلار 3600 تومنی به دلار 1000 تومنی چند سال پیش رو داره. تازه 5-4 سال پیش ، این رویا به واقعیت نزدیک تر بود. اما حالا ...
بخشی زیادی از این افزایش قیمت ، کار خود دولته. اگه خود دولت اراده کنه که قیمت رو بیاره پایین و دلارهای خونگی رو از چنگ مردم در بیاره ، این اتفاق میافته. در غیر اینصورت هیچ لایحه ای نمیتونه این اتفاق رو رقم بزنه

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
من موندم شما که انقدر در راه و چاره کار تبحر دارید چرا اینجا موندید چرا فکری به حال خودتون نمیکنید؟اگه به حسن کلید ما چندتا از همین توصیه های سازندتون ابلاغ کنید ممنون میشم تا شاید ما از این قحطی و جنگ بیرون بیایم
توصیه و راهکار همیشه با هدف ایجاد یک تغییر مثبت انجام میشود، در مورد شخص شما هیچ توصیه و راهکاری نه از طرف من و نه از طرف سایر کاربران سایت که واقعاً تلاش کرده اند، هیچ تغییر مثبتی ایجاد نکرده است، برای این رئیس جمهور کذایی هم مانند شما هیچ راهکار یا امیدی به تغییر وجود ندارد، بنابراین امیدوارم از این به بعد، هیچکدام از پستهای من را نقل قول نکنید، رئیس جمهور کذایی هم تبعاً پستهای من را نقل قول نمیکند!:D

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
توصیه و راهکار همیشه با هدف ایجاد یک تغییر مثبت انجام میشود، در مورد شخص شما هیچ توصیه و راهکاری نه از طرف من و نه از طرف سایر کاربران سایت که واقعاً تلاش کرده اند، هیچ تغییر مثبتی ایجاد نکرده است، برای این رئیس جمهور کذایی هم مانند شما هیچ راهکار یا امیدی به تغییر وجود ندارد، بنابراین امیدوارم از این به بعد، هیچکدام از پستهای من را نقل قول نکنید، رئیس جمهور کذایی هم تبعاً پستهای من را نقل قول نمیکند!:D
جدا؟توصیه های شما مثبت و سازندست؟باز هم نقل قول میکنم آیا شما خدایید؟شما تابحال کجا بودی؟تا الان و به هیچ کسی جرعت توصیه کردن نکردم که شما اینطور همه رو به رگبار توصیه بستی.گفتم اگه توصیه ها شما سازنده بود تا الان شما الان توی این خراب شده چکار میکردی؟من عذر میخوام که شما رو نقل قول کردم اما شما هم تیکه هاتو به یکی دیگه بنداز چون باز مجبور میشم شمارو نقل قول کنم شما یاد نگرفتید هر توصیه ای بدرد هر قشری از جامعه نمیخورد و نباید همه رو به یک کار دعوت کرد من از راهنمایی و راهکارهای دوستان استقبال میکنم اما راهکاری که جای انتقاد داشته باشد رو نقل قول خواهم کرد

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
دوستان گرامی، در زمینه عوامل بنیادی مؤثر بر نرخ ارز در کوتاه مدت، برنامه ترامپ به عنوان رئیس دوره ای شورای امنیت سازمان ملل برای صحبت در مورد نقش ایران در منطقه در جلسه سازمان در 26 سپتامبر یعنی 4 مهر و البته امکان ایجاد تأثیر این جلسه بر بازار را در نظر داشته باشید، لینک زیر از سایت یورونیوز را ببینید:
لینک: هیلی: ترامپ جلسه‌ای در شورای امنیت برای بررسی موضوع ایران تشکیل می‌دهد‌

نیکی هیلی، سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد می گوید دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده در پایان ماه سپتامبر جلسه ای را در شورای امنیت سازمان ملل برای بررسی موضوع ایران تشکیل خواهد داد. سخنان نیکی هیلی تنها یک روز پس از آن بیان می شود که آمریکا ریاست دوره ای شورای امنیت سازمان ملل متحد را برعهده گرفت. به گفته نیکی هیلی نشست شورای امنیت در مورد ایران در سطح روسای دولت ها و به ریاست دونالد ترامپ برگزار خواهد شد.

سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد در پاسخ به پرسشی در مورد احتمال شرکت حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران در جلسه شورای امنیت تاکید کرد که رئیس دولت ایران «حق شرکت» در این جلسه را دارد. نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد با موضوع ایران احتمالا روز ۲۶ سپتامبر (چهارم مهر) و همزمان با شرکت روسای دولتها در مجمع عمومی سازمان ملل متحد برگزار خواهد شد.

Last edited:

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
برجام یه سد داشت به نام موگرینی که خیلی راحت از اتحادیه اروپا میخواد بیرون بکشه و اینها منظور همین کم عقلها اروپا رو هم از دست دادن مونده توصیه پوتین در امروز

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
از منابع موثق شنیدم که توافق بشه تا 1000 تومن هم میاد پایین. شاید هم پایین تر(!)
مذاکرات چه تاریخی شروع میشه؟(!)
منابعت موثق نبوده داداش
منبع ما گفته اگه توافق بشه دلار به زیر 100تومن سقوط میکنه
و اگر مردم فهیم در انتخابات 1400 پرشور از همیشه به صحنه بیان، احتمال اینکه ارزش هر ریال برابر با 18دلار بشه هم وجود داره
بالاخره امید بذر هویت ماست
فقط باید پالون جدید بذاریم پشتمون که بتونیم بهتر سواری بدیم و با سرعت بیشتری به سوی ارزون شدن دلار حرکت کنیم

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
درگیری ایران در منطقه و مثلاً عراق، به سطحی رسیده که در تظاهرات مردم بصره، کنسولگری ایران در بصره را به آتش کشیده اند، در واقع مشخص نیست که ایران قرار هست اصلاً چه هدفی را بدست بیاورد که در این وضعیت ارزی، حاضر به پرداخت چنین هزینه های اجتماعی و سیاسی شده است. متن لینک زیر را ببینید:
لینک: عراق حمله به کنسولگری ایران را محکوم کرد
در این بیانیه آمده است: در حالی که مطالبات مردم بصره را درک می‌کنیم، از تعرض به سفارت ایران در بصره توسط معترضین بسیار متأسف هستیم. این اقدام قابل قبول نیست و با اصل میزبانی ملی از هیأت‌های دیپلماتیک همخوانی ندارد.

Last edited:

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
ایران هر جا پا گذاشته خرابی بار آورده
این کشورهای دور و بر هم فکر میکنن این ها واقعا شیعه هستند و باهاشون همکاری میکنن ولی بعد ها که میفهمنن این ها تو زردن داستانها اعتراضشون مثل همین بصره بلند میشه یمنی ها اینو ولی نفهمیدن

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
کسایی که بار توی گمرک داشتن با دلار 4 تومنی رو گفته بودند بیان با دلار 8 تومنی جنسشون رو ببرن. مشکلشون حل شد؟

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
در زمینه تصمیمات جدید در مورد فعالیت صرافی ها و بازار ارز و ورود اسکناس، متن لینکهای زیر قابل توجه هست:
لینک: پل ارزی از نیما به فردوسی
لینک: ورود اسکناس ارز به کشور توسط صادرکنندگان مجاز شد

همچنین در زمینه ارز حاصل از صادرات، خبر زیر مهم هست:
لینک: ماجرای اجرای طرح پیمان‌سپاری ارزی در گمرک چیست؟
-------------------------------------------------------
در واقع آنقدر تصمیمات لحظه ای گرفته میشود که مردم و همچنین فعالین اقتصادی از جمله صادرکننده و وارد کننده و صراف، حتی تکلیف یک روزشان مشخص نیست!

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
به نظرتون اینا بالاخره این FATF رو تصویب میکنن یا نه ؟ هر دفعه خبر رد شدنش میاد قیمتها میکشه بالا

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
مجمع تشخیص که فعلا چند تاشو رد کرده و ارجاع داده به شورای نگهبان
امر بسیار بر این ها مشتبه است

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
مثل اینکه دوباره با فشار و زور و طرح های شکست خورده جدید (!) چند وقتی نرخ ثابت یا کاهشی هست و مجددا فنرش بیشتر از قبل رها میشه...

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
جمهوری اسلامی بدون پول شویی معنی نداره اصن
قبول FATF جو خبری فقط
فعلاً برنامه شان این هست که هم FATF را قبول کنند (چون مجبور هستند) و هم پولشویی و هم تأمین مالی تروریسم و غیره را ادامه بدهند! (چون مریض هم هستند و موجودیتشان به همین پولشویی و تأمین مالی تروریسم وابسته هست). کلاً کشور خجسته ای هستیم!

بالا