من اینا رو نمیدونم فقط میدونم بیشترین منفعت رو از بالا رفتن قیمت ارز دولت کسب می کنه.
دولت فهمیده بهترین روش برای کاهش نقدینگی در دست مردم و خروج کشور از وضعیت رکود افزایش قیمت ها و ایجاد جو روانی تورم و بالا رفتن روزانه قیمتهاست و به هیچ وجه از این وضعیت ناراضی نیست! دیگه چیکار میخواستن بکنن که ملت برای خرید پوشک واسه نوه و نتیجه شون هم صف بکشن! خودروهای تحویل یک سال بعد سایپا با قیمت روز همگی در عرض یه نصفه روز فروش رفت حتی نیسان گاوی دو گانه سوز! شما الان نگاه کنید هیچ بازاری راکد نیست و همه در حال معامله هستن. حتی ملک با افزایش قیمت دو برابری و نقدینگی بالایی که نیاز داره هم به خوبی خرید و فروش میشه.
بنده خودم تا چند روز قبل بیشتر از 40 میلیون تو حسابم پول داشتم که از ترس افزایش قیمت هر چی میخواستم تو این چند روزه خریدم و الان حسابم خالیه. تو این وضعیت همه سعی میکنن پول رو به امید سود 20 درصدی بانک تو حسابشون نگه ندارن.
اینا خیلی خوب بلدن مملکت اداره کنن ما فکر می کنیم حالیشون نیست!!
کاملاً موافقم.
یک مثال دم دستی ، همین شرکت های تولید کننده دستمال کاغذی و محصولات سلولوزی: همیشه تو فروشگاه های بزرگ مثل هایپر استار و ... که میرفتید ، این شرکت با انواع پروموشن ها و تخفیف های جور واجور و ... التماس میکردن که ازشون خرید کنید و معلوم بود که به شدت به پول نیاز دارن و مجبورن بیشتر بفروشن. بعد از جو اخیر که در مورد دستمال کاغذی و پوشک و ... به راه افتاد و مردم برای خرید یک جعبه دستمال کاغذی بیشتر ، با چرخ خرید از روی همدیگه رد میشدن ، شرکت های تولید کننده ، شاید فروش 5 سالشون رو طی دو هفته انجام دادن. حتی با اتمام موجودی شرکت های معروف مثل پاپیا و تنو و سافتلن و ... ، پای یک سری تولید کننده متفرقه ناشناس و خرده پا هم به بازار باز شد و اونا هم فرصت خیلی خوبی برای فروش پیدا کردن.
یک مثال دیگه : همین 10 روز پیش از جلوی مغازه باتری سازی رد میشدم ، دیدم ساعت 10 صبح روز شنبه چندین نفر اومده بودن برای ماشینشون باتری بخرن. تا حالا اون حجم از مشتری رو اونجا ندیده بودم.
در مورد سایر شرکت ها (مثل تولید کنندگان مواد پلاستیکی و کیسه فریز و ...) هم شنیدم که کار و بارشون سکه بوده و فروششون به طرز چشمگیری افزایش داشته.
الان بازار همه چی رونق پیدا کرده و همه مردم مشغول خرید و فروشندگان هم به شدت سرگرم فروش هستن.
دیگه دولت باید چی کار میکرد که صنایع و تولیدات و در یک کلام اقتصاد از رکود خارج بشه؟!