• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
مثل اینکه دوباره با فشار و زور و طرح های شکست خورده جدید (!) چند وقتی نرخ ثابت یا کاهشی هست و مجددا فنرش بیشتر از قبل رها میشه...
در مورد طرحهای ارزی جدید، یک نکته مشخص وجود دارد و آن هم درخواست برای ورود ارز بصورت اسکناس به کشور هست و به وضوح کمبود اسکناس ارزی را نشان میدهد، همانطور که مالیات ورود طلا به کشور را بدلیل تحریم طلا برداشتند تا طلا به کشور وارد شود، در مورد ارز هم میخواهند تحت هر شرایطی اسکناس به کشور وارد شود.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
تصویب FATF به منزله نوشیدن اولین جرعه از جام زهره. اگه این اولین جرعه نوشیده بشه ، شک ندارم جام رو تا آخرین قطره سر خواهند کشید!

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
الان ارز مسافرتی شد ۱۲۶۰۰
یعنی چی ؟

رد اولین لایحه fatf
که برای پولشویی و تامین مالی هست
یعنی چی ؟

آزاد کردن واردات ارز
یعنی چی ؟

صفحه قبل یا قسمت طلا گفتم دلار زیر ۱۱۵۰۰ نمیاد
و اونم فقط برای این ده روزه که آشوب نشه محرمب

بعد از عاشورا دو روز بعدش دلار از ۱۴ استارت میخوره

اینها هیچ کار مثبت نمیکنن . برای سازمان ملل هم چند روز جو میندازن که میخاد مذاکره مخفی بشه و .. و .. اما هیچ اتفاقی مثبت نمیوفته . مطمین باشید
دلار به ۱۴ میرسه و تا ۱۵ آبان تقریبن ثابت روی این مقطع
و بعد تا ۱۸ میرسه تا پایان آذر و تا اواسط اسفند ثابت

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
دوستان فکر میکنید کف قیمت تو این هفته روی چند تومنه و احتمالا تو اوایل محرم قیمت به کف برسه یا نه؟؟؟

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
بعد از عاشورا دو روز بعدش دلار از ۱۴ استارت میخوره

اینها هیچ کار مثبت نمیکنن . برای سازمان ملل هم چند روز جو میندازن که میخاد مذاکره مخفی بشه و .. و .. اما هیچ اتفاقی مثبت نمیوفته . مطمین باشید
دلار به ۱۴ میرسه و تا ۱۵ آبان تقریبن ثابت روی این مقطع
و بعد تا ۱۸ میرسه تا پایان آذر و تا اواسط اسفند ثابت
همین امروز شد ۱۴، نمیخواد منتظر عاشورا باشین. انقدر اوضاع اقتصاد ایران داغونه که دیگه عاشورا و محرم و این چیزها تاثیری نداره. اثربخشی بخشنامه ها و تصمیمات همتی که فقط یکروزه و روز بعدش همون روند قبلی شروع میشه. باز دم سیف گرم که تصمیماتش تا یک هفته اثر داشت تو بازار.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
هر کسی متوجه رابطه نرخ ارز با محرم و ماه رمضون و تاسوعا و عاشورا و 22 بهمن و عید قربان و 13 آبان و نیمه شعبان و اربعین و 28 صفر و اینجور چیزها شد ، یک لطف بزرگ در حق من بکنه و من رو هم در جریان قرار بده!

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
کلا تو این ایام ملت همیشه در صحنه همه چی رو گرون میکنن محرم میشه برنج و حبوبات و شیر و بلیت هواپیما . . . گرون میشه خیر سرمون کشور مسلمون هم هستیم.
22 بهمن و 13 ابان هم من ندیدم چیزی گرون بشه جز ساندیس

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
همین امروز شد ۱۴، نمیخواد منتظر عاشورا باشین. انقدر اوضاع اقتصاد ایران داغونه که دیگه عاشورا و محرم و این چیزها تاثیری نداره. اثربخشی بخشنامه ها و تصمیمات همتی که فقط یکروزه و روز بعدش همون روند قبلی شروع میشه. باز دم سیف گرم که تصمیماتش تا یک هفته اثر داشت تو بازار.
سیف، خودش هم همراه معاون ارزی اش، عراقچی، درگیر انواع فساد مالی و اقتصادی هست، لینک زیر را هم ببینید:
لینک: ماجرای تخلف ولی‌الله سیف در جریان ارز چه بود؟ اژه‌ای: از عراقچی به سیف رسیدیم

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
تصویب FATF به منزله نوشیدن اولین جرعه از جام زهره. اگه این اولین جرعه نوشیده بشه ، شک ندارم جام رو تا آخرین قطره سر خواهند کشید!
مسأله این هست که مجبور به تصویب FATF هستند، یعنی گزینه دیگری ندارند و حتی وقتی با اروپا صحبت میکنند که طبق برجام بیایید و مثلاً از ما نفت بخرید یا با ما تجارت کنید یا هر درخواست دیگری، جوابی که میشنوند این هست که نمیشود با کشوری تجارت کرد که جزء لیست سیاه گروه اقدام مالی باشد، یعنی اصولاً اجرای موارد مورد نظر گروه اقدام مالی، به عنوان پیش شرط مطرح میشود، صرفنظر از اینکه حتی با تصویب هم بجایی نمیرسند. یعنی کلاً یا باید قید ارتباط بانکی با کشورهای دیگر، حتی در کمترین سطوح را هم بزنند یا اینکه موارد مورد نظر را تصویب کنند تا در لیست سیاه اقدام مالی قرار نگیرند و قبلاً قبول هم کرده اند که لیست مورد نظر را اجرایی کنند. لینک زیر را هم ببینید:
لینک: وقت یک تصمیم

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
مشکل با نیرو و نهاد بزرگ نظامی ایرانه که همه چیو قبضه کرده و همه کس و چیز رو هم در اختیار داره و بازی میده
خب این سر قضیه وقتی این باشه این قانون نمیشه دیگه

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
شکر ۲۵ درصد نسبت به هفته قبل گران شد.
زمزمه حذف ارز دولتی مواد غذایی و جایگزینی آن با کوپن الکترونیکی برای ۲۵ میلیون نفر

کره که جزو سه وارد کننده اول نفت از ایران بود واردات نفت خود از ایران را صفر کرد

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
شکر ۲۵ درصد نسبت به هفته قبل گران شد.
زمزمه حذف ارز دولتی مواد غذایی و جایگزینی آن با کوپن الکترونیکی برای ۲۵ میلیون نفر

کره که جزو سه وارد کننده اول نفت از ایران بود واردات نفت خود از ایران را صفر کرد
اگر اینکارو کنند که به شخصه فکر کنم خزانه کاملا خالیه و ملت حجوم چندین برابر ببرند برای خرید ارز! این یعنی حماقت یعنی همون یه مقدار بسیار ناچیز مواد خوراکیم قطره چکونی بدن مردم
کوپن الکترونیکی رو شنیدم اما حذف 4200 فکر کنم شایعه باشه

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
قبلاً هم محرم و صفر و اینجور ماه ها تاثیر چندانی روی روند قیمت ها نداشت ممکنه عوامل دیگری همزمان با این ایام بوده باشه و آدم فکر کنه شروع ماه محرم تأثیر در نرخ طلا می ذاره و کاهش پیدا میکنه اصلاً تأثیر قابلی روی این ایام نبوده و نیست مگر روی یه چند مورد استثنا مثلاً یه زمانی می گفتند قبل از عید فطر ربع سکه به خاطر تقاضای زیاد برای خرید جهت هدیه دادن قیمتش افزایشی می شه بازم من فکر می کنم تأثیر فطر زیاد نیست این خبر در واقع زیاد واقعی نخواهد بود.

shirinesmaeili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اگه دنبال خبر خوب هستید در حوزه فولاد ، ارز و بازار خارجی وب سایت مرکز آهن را دنبال کنید ، کیفیت خبراش خیلی خوبه

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
اگه دلار به سطح 20هزار تومان برسه سه اتفاق مهم رخ خواهد داد
١- 700 هزار ميليارد بدهي دولت به شركتها بارقمي در حدود 20 الي 30 ميليارد دلار تسويه ميشه
٢- 1600 هزار ميليارد تومان سپرده مردم هم در بانكها با 60 ميليارد دلار تسويه ميشه و كل نقدينگي از بازار حذف ميشه و ديگه دولت مجبور نيست روزي 1000 ميليارد تومان سود سپرده بدهد
٣- قبلا كل درآمد نفت باضافه 100 هزار ميليارد تومان درآمد مالياتي صرف حقوق كاركنان دولت ميشد اما در شرايط فعلي حتي اگر حقوقها دو برابر بشه باز با 20 ميليارد دلار تسويه ميشه و با فروش پنجاه درصدي نفت بازهم 10 ميليارد دلار اضافه مياد كه براي كالاي اساسي اختصاص ميدن
در واقع دولت با افزايش قيمت دلار و 120 ميليارد دلار ذخيره ارزي موجودعلاوه بر خنثي كردن اثر نقدينگي موجود و جلوگيري از پرداخت روزانه 1000 ميليارد تومن سود به سپرده ها بدهي خود به شركتها را نيز تسويه ميكند و باخيال راحت به مسير ادامه ميدهد!
والبته تاهمین الان هم این هدف تقریبا محقق شده است!!

این متن رو من جایی دیدم، اگر امکانش هست دوستان نظر خودشون در مورد ادعای این مطلب بیان کنند.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
ت نفت خود از ایر
اگه دلار به سطح 20هزار تومان برسه سه اتفاق مهم رخ خواهد داد
١- 700 هزار ميليارد بدهي دولت به شركتها بارقمي در حدود 20 الي 30 ميليارد دلار تسويه ميشه
٢- 1600 هزار ميليارد تومان سپرده مردم هم در بانكها با 60 ميليارد دلار تسويه ميشه و كل نقدينگي از بازار حذف ميشه و ديگه دولت مجبور نيست روزي 1000 ميليارد تومان سود سپرده بدهد
٣- قبلا كل درآمد نفت باضافه 100 هزار ميليارد تومان درآمد مالياتي صرف حقوق كاركنان دولت ميشد اما در شرايط فعلي حتي اگر حقوقها دو برابر بشه باز با 20 ميليارد دلار تسويه ميشه و با فروش پنجاه درصدي نفت بازهم 10 ميليارد دلار اضافه مياد كه براي كالاي اساسي اختصاص ميدن
در واقع دولت با افزايش قيمت دلار و 120 ميليارد دلار ذخيره ارزي موجودعلاوه بر خنثي كردن اثر نقدينگي موجود و جلوگيري از پرداخت روزانه 1000 ميليارد تومن سود به سپرده ها بدهي خود به شركتها را نيز تسويه ميكند و باخيال راحت به مسير ادامه ميدهد!
والبته تاهمین الان هم این هدف تقریبا محقق شده است!!

این متن رو من جایی دیدم، اگر امکانش هست دوستان نظر خودشون در مورد ادعای این مطلب بیان کنند.
من اینا رو نمیدونم فقط میدونم بیشترین منفعت رو از بالا رفتن قیمت ارز دولت کسب می کنه.
دولت فهمیده بهترین روش برای کاهش نقدینگی در دست مردم و خروج کشور از وضعیت رکود افزایش قیمت ها و ایجاد جو روانی تورم و بالا رفتن روزانه قیمتهاست و به هیچ وجه از این وضعیت ناراضی نیست! دیگه چیکار میخواستن بکنن که ملت برای خرید پوشک واسه نوه و نتیجه شون هم صف بکشن! خودروهای تحویل یک سال بعد سایپا با قیمت روز همگی در عرض یه نصفه روز فروش رفت حتی نیسان گاوی دو گانه سوز! شما الان نگاه کنید هیچ بازاری راکد نیست و همه در حال معامله هستن. حتی ملک با افزایش قیمت دو برابری و نقدینگی بالایی که نیاز داره هم به خوبی خرید و فروش میشه.
بنده خودم تا چند روز قبل بیشتر از 40 میلیون تو حسابم پول داشتم که از ترس افزایش قیمت هر چی میخواستم تو این چند روزه خریدم و الان حسابم خالیه. تو این وضعیت همه سعی میکنن پول رو به امید سود 20 درصدی بانک تو حسابشون نگه ندارن.
اینا خیلی خوب بلدن مملکت اداره کنن ما فکر می کنیم حالیشون نیست!!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
من اینا رو نمیدونم فقط میدونم بیشترین منفعت رو از بالا رفتن قیمت ارز دولت کسب می کنه.
دولت فهمیده بهترین روش برای کاهش نقدینگی در دست مردم و خروج کشور از وضعیت رکود افزایش قیمت ها و ایجاد جو روانی تورم و بالا رفتن روزانه قیمتهاست و به هیچ وجه از این وضعیت ناراضی نیست! دیگه چیکار میخواستن بکنن که ملت برای خرید پوشک واسه نوه و نتیجه شون هم صف بکشن! خودروهای تحویل یک سال بعد سایپا با قیمت روز همگی در عرض یه نصفه روز فروش رفت حتی نیسان گاوی دو گانه سوز! شما الان نگاه کنید هیچ بازاری راکد نیست و همه در حال معامله هستن. حتی ملک با افزایش قیمت دو برابری و نقدینگی بالایی که نیاز داره هم به خوبی خرید و فروش میشه.
بنده خودم تا چند روز قبل بیشتر از 40 میلیون تو حسابم پول داشتم که از ترس افزایش قیمت هر چی میخواستم تو این چند روزه خریدم و الان حسابم خالیه. تو این وضعیت همه سعی میکنن پول رو به امید سود 20 درصدی بانک تو حسابشون نگه ندارن.
اینا خیلی خوب بلدن مملکت اداره کنن ما فکر می کنیم حالیشون نیست!!
کاملاً موافقم.
یک مثال دم دستی ، همین شرکت های تولید کننده دستمال کاغذی و محصولات سلولوزی: همیشه تو فروشگاه های بزرگ مثل هایپر استار و ... که میرفتید ، این شرکت با انواع پروموشن ها و تخفیف های جور واجور و ... التماس میکردن که ازشون خرید کنید و معلوم بود که به شدت به پول نیاز دارن و مجبورن بیشتر بفروشن. بعد از جو اخیر که در مورد دستمال کاغذی و پوشک و ... به راه افتاد و مردم برای خرید یک جعبه دستمال کاغذی بیشتر ، با چرخ خرید از روی همدیگه رد میشدن ، شرکت های تولید کننده ، شاید فروش 5 سالشون رو طی دو هفته انجام دادن. حتی با اتمام موجودی شرکت های معروف مثل پاپیا و تنو و سافتلن و ... ، پای یک سری تولید کننده متفرقه ناشناس و خرده پا هم به بازار باز شد و اونا هم فرصت خیلی خوبی برای فروش پیدا کردن.

یک مثال دیگه : همین 10 روز پیش از جلوی مغازه باتری سازی رد میشدم ، دیدم ساعت 10 صبح روز شنبه چندین نفر اومده بودن برای ماشینشون باتری بخرن. تا حالا اون حجم از مشتری رو اونجا ندیده بودم.

در مورد سایر شرکت ها (مثل تولید کنندگان مواد پلاستیکی و کیسه فریز و ...) هم شنیدم که کار و بارشون سکه بوده و فروششون به طرز چشمگیری افزایش داشته.

الان بازار همه چی رونق پیدا کرده و همه مردم مشغول خرید و فروشندگان هم به شدت سرگرم فروش هستن.

دیگه دولت باید چی کار میکرد که صنایع و تولیدات و در یک کلام اقتصاد از رکود خارج بشه؟!

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
این اسمش اداره کردن نیست. منم بلدم این طوری اداره کنم. یعنی حتی یه سیب زمینی رو هم بذاری جاشون بهتر اداره می کنه. پس فردا که این باقیمانده کارهای تولیدی هم ورشکست شد و ملت به گدایی افتاد و دوباره مثل دوره بعد از محموت دچار رکود تورمی شدیم باید چی کار کنیم باز؟ سود 25% و 27% و ادامه این چرخه باطل؟

بالا