• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
ملت دارن کالاهای اساسی فروشگاههامانند روغن . برنج . رب رو خالی میکنن
اینا خرید نیست که دلت خوش باشه
ترس از آینده ست
مردم هر مملکتی باشن اینکارو میکنن

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
من اینا رو نمیدونم فقط میدونم بیشترین منفعت رو از بالا رفتن قیمت ارز دولت کسب می کنه.
دولت فهمیده بهترین روش برای کاهش نقدینگی در دست مردم و خروج کشور از وضعیت رکود افزایش قیمت ها و ایجاد جو روانی تورم و بالا رفتن روزانه قیمتهاست و به هیچ وجه از این وضعیت ناراضی نیست! دیگه چیکار میخواستن بکنن که ملت برای خرید پوشک واسه نوه و نتیجه شون هم صف بکشن! خودروهای تحویل یک سال بعد سایپا با قیمت روز همگی در عرض یه نصفه روز فروش رفت حتی نیسان گاوی دو گانه سوز! شما الان نگاه کنید هیچ بازاری راکد نیست و همه در حال معامله هستن. حتی ملک با افزایش قیمت دو برابری و نقدینگی بالایی که نیاز داره هم به خوبی خرید و فروش میشه.
بنده خودم تا چند روز قبل بیشتر از 40 میلیون تو حسابم پول داشتم که از ترس افزایش قیمت هر چی میخواستم تو این چند روزه خریدم و الان حسابم خالیه. تو این وضعیت همه سعی میکنن پول رو به امید سود 20 درصدی بانک تو حسابشون نگه ندارن.
اینا خیلی خوب بلدن مملکت اداره کنن ما فکر می کنیم حالیشون نیست!!
کاملاً موافقم.
یک مثال دم دستی ، همین شرکت های تولید کننده دستمال کاغذی و محصولات سلولوزی: همیشه تو فروشگاه های بزرگ مثل هایپر استار و ... که میرفتید ، این شرکت با انواع پروموشن ها و تخفیف های جور واجور و ... التماس میکردن که ازشون خرید کنید و معلوم بود که به شدت به پول نیاز دارن و مجبورن بیشتر بفروشن. بعد از جو اخیر که در مورد دستمال کاغذی و پوشک و ... به راه افتاد و مردم برای خرید یک جعبه دستمال کاغذی بیشتر ، با چرخ خرید از روی همدیگه رد میشدن ، شرکت های تولید کننده ، شاید فروش 5 سالشون رو طی دو هفته انجام دادن. حتی با اتمام موجودی شرکت های معروف مثل پاپیا و تنو و سافتلن و ... ، پای یک سری تولید کننده متفرقه ناشناس و خرده پا هم به بازار باز شد و اونا هم فرصت خیلی خوبی برای فروش پیدا کردن.

یک مثال دیگه : همین 10 روز پیش از جلوی مغازه باتری سازی رد میشدم ، دیدم ساعت 10 صبح روز شنبه چندین نفر اومده بودن برای ماشینشون باتری بخرن. تا حالا اون حجم از مشتری رو اونجا ندیده بودم.

در مورد سایر شرکت ها (مثل تولید کنندگان مواد پلاستیکی و کیسه فریز و ...) هم شنیدم که کار و بارشون سکه بوده و فروششون به طرز چشمگیری افزایش داشته.

الان بازار همه چی رونق پیدا کرده و همه مردم مشغول خرید و فروشندگان هم به شدت سرگرم فروش هستن.

دیگه دولت باید چی کار میکرد که صنایع و تولیدات و در یک کلام اقتصاد از رکود خارج بشه؟!
زمانی که اجناس گرون میشه؛ قدرت خرید مردم کمتر میشه.
ولی در اوایل گرانی مردم از ترس اینکه گرون تر نشه شروع می کنن به خریدن و انبار کردن آن کالاها ولی در کل فروش اون شرکت کمتر میشه, شاید توی یک هفته یا یک ماه فروششون خیلی بالا بره ولی وقتی فروش کلی امسالشون رو با سال قبل مقایسه می کنن می بینن که فروششون کمتر شده

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
زمانی که اجناس گرون میشه؛ قدرت خرید مردم کمتر میشه.
ولی در اوایل گرانی مردم از ترس اینکه گرون تر نشه شروع می کنن به خریدن و انبار کردن آن کالاها ولی در کل فروش اون شرکت کمتر میشه, شاید توی یک هفته یا یک ماه فروششون خیلی بالا بره ولی وقتی فروش کلی امسالشون رو با سال قبل مقایسه می کنن می بینن که فروششون کمتر شده
الان برید تو فروشگاه های بزرگ ببینید چه خبره. ملت حتی اجازه نمیدن بار دستمال کاغذی که از انبار داره میاد تا توی قفسه ها چیده بشه ، به قفسه ها برسه. همونجا وسط راه دخلش رو میارن!
باور کنید دستمال کاغذی اگه به جعبه ای 100 هزار تومن هم برسه این ملت باز برای خریدش خودشون رو میکشن! درسته که الان انباری به وسعت کل ایران داره شکل میگیره ، اما اینجور کالاها چون مصرفی هستند ، شرکت ها از بابت فروششون نگرانی ندارن.
پوشک بچه از کمتر از یک ماه از 30 هزار تومن رسید به 92 هزار تومن اما ملت طوری همون پوشک 92 هزار تومنی رو میخریدن که انگاه نه انگار تا همین 3 هفته پیش 30 تومن بوده! حتی کار به جایی رسیده بود که فروشگاه های بزرگ به هر نفر اجازه خرید بیشتر از 2 بسته پوشک نمیدادن!

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
الان برید تو فروشگاه های بزرگ ببینید چه خبره. ملت حتی اجازه نمیدن بار دستمال کاغذی که از انبار داره میاد تا توی قفسه ها چیده بشه ، به قفسه ها برسه. همونجا وسط راه دخلش رو میارن!
باور کنید دستمال کاغذی اگه به جعبه ای 100 هزار تومن هم برسه این ملت باز برای خریدش خودشون رو میکشن! درسته که الان انباری به وسعت کل ایران داره شکل میگیره ، اما اینجور کالاها چون مصرفی هستند ، شرکت ها از بابت فروششون نگرانی ندارن.
پوشک بچه از کمتر از یک ماه از 30 هزار تومن رسید به 92 هزار تومن اما ملت طوری همون پوشک 92 هزار تومنی رو میخریدن که انگاه نه انگار تا همین 3 هفته پیش 30 تومن بوده! حتی کار به جایی رسیده بود که فروشگاه های بزرگ به هر نفر اجازه خرید بیشتر از 2 بسته پوشک نمیدادن!
اگه مردم به فروشگاه ها حمله میکنن چرا دیجی کالا میخواد تعدیل نیرو کنه میگه میزان فروش کم شده؟ باید فروش دیجی کالا هم زیاد میشد

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
اگه مردم به فروشگاه ها حمله میکنن چرا دیجی کالا میخواد تعدیل نیرو کنه میگه میزان فروش کم شده؟ باید فروش دیجی کالا هم زیاد میشد
اولاً که بحث تعدیل نیرو در دیجی کالا شایعه ای بیش نبود.
دوماً دیجی کالا کاهش فروشش به خاطر کاهش تقاضا نیست ، بلکه به خاطر کمبود جنسه و اگه به فرض تعدیل نیرو هم بکنه چندان عجیب نیست.
عمده فروش دیجی کالا مربوط میشد به گوشی و لپ تاپ . اصلاً دیجی کالا با فروش گوشی و دوربین و لپ تاپ پا به عرصه ظهور گذاشت و قبل از اینکه چیز دیگه ای بفروشه ، اینا رو میفروخت.
خوب طبیعیه وقتی که تو بازار جنس نیست که بفروشه ، فروشش به شدت میاد پایین. تا 2 ماه پیش دیجیکالا روزی چند میلیارد تومن فقط از بابت گوشی فروش میکرد ، اما الان مدت زیادی میشه که حتی یک دونه گوشی هم برای فروش نداره. خودتون برید سایتش رو نگاه کنید اگه حتی یک دونه گوشی برای خرید پیدا کردید ، پیش من جایزه دارید!
کار به جایی رسیده که دیجی کالا به جای فروش لپ تاپ و تبلت و گوشی که حاشیه سود خیلی خوبی دارن ، الان مجبوره بیشتر گیره آویز لباس و فلاسک چای و عدس و لپه و شیشه شیر بچه و پیف پاف و اینجور چیزا بفروشه.
همین الان اگه یک دونه گوشی آشغالی موجود کنه در کمتر از 30 ثانیه فروش میره از بس تقاضای خرید زیاده. کما اینکه همین 3 هفته پیش ، چند مدل گوشی متفرقه با مارک ناشناخته الفون که در حد اسباب بازی هم محسوب نمیشه ، با قیمت های بالای یک میلیون تومن موجود کرده بود و همه به سرعت فروش رفت.
قضاوت با اهل فن!

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
مقایست غلطه. نوع کالا ارائه شدش یکی نیست.
کلا دیجی کالا برعکس عوام که فکر میکردن مثل آمازون و این هاست یک شرکت دزده قالتاقه که شاید اوایل خوب بود.
یک کسب و کار سالم هم نیست حتی. کلا کارش دلالی اونم از نوع ایرانیش بوده. بعدم گفت من ارز دولتی برای گوشی نگرفتم که فکر میکنم گرفته بود . گوشی هاش رو یک روزه ناموجود کرد. تخفیفاتش مثل بلک فرایدی هم خیلی خنده دار بود. همیشه گرون میفروشه بعد تخفیف میزنه تازه بازم کمی از بازار گرون تره تو تخفیف.
من فکر میکنم این تعدیلش هم برای این بود که حاشیه سودش نسبت به قبل کمتر شده. منظورم فروششون هست. سر فروش اجناس اصلی و دیجیتالی مثل همین گوشی و تلویزیون لپتاپ . این ها بازارش برعکس اون چیز هایی که نیاز روزمره هست تو فروشگاه ها داغون بود داغون ترم شد. البته دلال جماعت ضرر که نمیکنه فقط سودش کم میشه.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
دوماً دیجی کالا کاهش فروشش به خاطر کاهش تقاضا نیست ، بلکه به خاطر کمبود جنسه و اگه به فرض تعدیل نیرو هم بکنه چندان عجیب نیست.
عمده فروش دیجی کالا مربوط میشد به گوشی و لپ تاپ . اصلاً دیجی کالا با فروش گوشی و دوربین و لپ تاپ پا به عرصه ظهور گذاشت و قبل از اینکه چیز دیگه ای بفروشه ، اینا رو میفروخت.
خوب طبیعیه وقتی که تو بازار جنس نیست که بفروشه ، فروشش به شدت میاد پایین. تا 2 ماه پیش دیجیکالا روزی چند میلیارد تومن فقط از بابت گوشی فروش میکرد ، اما الان مدت زیادی میشه که حتی یک دونه گوشی هم برای فروش نداره. خودتون برید سایتش رو نگاه کنید اگه حتی یک دونه گوشی برای خرید پیدا کردید ، پیش من جایزه دارید!
کار به جایی رسیده که دیجی کالا به جای فروش لپ تاپ و تبلت و گوشی که حاشیه سود خیلی خوبی دارن ، الان مجبوره بیشتر گیره آویز لباس و فلاسک چای و عدس و لپه و شیشه شیر بچه و پیف پاف و اینجور چیزا بفروشه.
قضاوت با اهل فن!
فکر نکنم ناموجود بودن به معنای تموم شدن باشه.. میگن فروش رو متوقف کرده . یهو نمیشه همه گوشیها یه شبِ ناموجود شه.

اکثر کالاهای تو بازار ، میگن کمبود وجود داره، به خاطر مواد اولیه. بر فرض صحت داشته باشه موجودی فروشگاه ها تموم بشه اونوقت مردم باید چکار کنن؟
همین الان اگه یک دونه گوشی آشغالی موجود کنه در کمتر از 30 ثانیه فروش میره از بس تقاضای خرید زیاده. کما اینکه همین 3 هفته پیش ، چند مدل گوشی متفرقه با مارک ناشناخته الفون که در حد اسباب بازی هم محسوب نمیشه ، با قیمت های بالای یک میلیون تومن موجود کرده بود و همه به سرعت فروش رفت.
شاید تعداد موجودی محدود بوده سریع همه اش فروش رفته.
بر فرض اینم درست باشه هر گوشی بنجلی بزاره سریع فروش بره. چند ماه پیش مقایسه ای کردم بین درصد بالا رفتن دلار و کالاهای دیجیتال و سکه. اونجا همه گفتن نمیشه سرمایه رو تبدیل به اینا کرد فروش نمیره. ببری فروشگاهی جایی نصف قیمت هم ازت نمیگرین. حالا شما میگی "الان اگه یک دونه گوشی آشغالی موجود کنه در کمتر از 30 ثانیه فروش میره از بس تقاضای خرید زیاده"
گوشی j5 پرایم 680 هزار تومن بود الان 2 میلیون و 400 تومنِ . طوری که شما میگی اگه 2 و 200 هزار تومن قیمت میذاشتی با کله نمی خریدن؟
دلار از 4500 به 13000 تومن 188 درصد رشد داشته اما گوشی از 680 تومن به 2400 بالای 250 درصد، حتی 200 تومن زیر قیمت 230 درصد داشته. خرید گوشی هم راحت تر بود. برای 50 میلیون کافی بود فقط 10 تا گوشی آیفون خرید

Last edited:

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
اینکه مردم هجوم میبرند به خرید یک کالا برای این هست که در آینده نمی تونن اون رو با قیمت بالاتر بخرند, همین پوشک رو آموزش ساختش از لباس های کهنه رو توی شبکه های مجازی پخش کردن, یعنی درآینده خرید پوشک مییشه یک کالای لوکس, نیازه اساسی تبدیل میشه فقط به خورد و خوراک. که مواد غذایی هم خریدش کمتر میشه, طرف باید میزان گوشت و تخم مرغ کمتری مصرف کنه, مصرف میوه جات رو تعطیل کنه و شکمش رو با سیب زمینی و نون سیر کنه.

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
مقایست غلطه. نوع کالا ارائه شدش یکی نیست.
کلا دیجی کالا برعکس عوام که فکر میکردن مثل آمازون و این هاست یک شرکت دزده قالتاقه که شاید اوایل خوب بود.
یک کسب و کار سالم هم نیست حتی. کلا کارش دلالی اونم از نوع ایرانیش بوده. بعدم گفت من ارز دولتی برای گوشی نگرفتم که فکر میکنم گرفته بود . گوشی هاش رو یک روزه ناموجود کرد. تخفیفاتش مثل بلک فرایدی هم خیلی خنده دار بود. همیشه گرون میفروشه بعد تخفیف میزنه تازه بازم کمی از بازار گرون تره تو تخفیف.
من فکر میکنم این تعدیلش هم برای این بود که حاشیه سودش نسبت به قبل کمتر شده. منظورم فروششون هست. سر فروش اجناس اصلی و دیجیتالی مثل همین گوشی و تلویزیون لپتاپ . این ها بازارش برعکس اون چیز هایی که نیاز روزمره هست تو فروشگاه ها داغون بود داغون ترم شد. البته دلال جماعت ضرر که نمیکنه فقط سودش کم میشه.
درسته چند وقت پیش پیک دیجیکالا رو دیدم یه دوستی ای هم دارم باهاشون میحرفیدم میگفت اوضاع خیلی خرابه سفارشها کم هستن مردم زیاد خرید نمیکنن

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
قضاوت با اهل فن!
ناموجود بودن گوشیهاش مربوط به گمرکه که سفارشهاشون رو آزاد نکرده البته چند روز پیش وزیر گفت که اجاز ترخیص به سفارشهای گوشی داده

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
کاملاً موافقم.
یک مثال دم دستی ، همین شرکت های تولید کننده دستمال کاغذی و محصولات سلولوزی: همیشه تو فروشگاه های بزرگ مثل هایپر استار و ... که میرفتید ، این شرکت با انواع پروموشن ها و تخفیف های جور واجور و ... التماس میکردن که ازشون خرید کنید و معلوم بود که به شدت به پول نیاز دارن و مجبورن بیشتر بفروشن. بعد از جو اخیر که در مورد دستمال کاغذی و پوشک و ... به راه افتاد و مردم برای خرید یک جعبه دستمال کاغذی بیشتر ، با چرخ خرید از روی همدیگه رد میشدن ، شرکت های تولید کننده ، شاید فروش 5 سالشون رو طی دو هفته انجام دادن. حتی با اتمام موجودی شرکت های معروف مثل پاپیا و تنو و سافتلن و ... ، پای یک سری تولید کننده متفرقه ناشناس و خرده پا هم به بازار باز شد و اونا هم فرصت خیلی خوبی برای فروش پیدا کردن.
دقیقاً این قضیه دستمال یکی از جالب ترین چیزها توی قضایای اخیر هست!
تا همین چند ماه پیش بعضی از شرکت ها دستمال توالت هاشون رو با تخفیف های خفنی میفروختن. از فروشگاه های زنجیره ای تا یه سری مغازه های بهداشتی، دستمال توالت هایی مثل پاپیا رو خیلی ارزون تر از قیمت روی بسته بندی میفروختن و مثلاً یه جا بود که چمیدونم 4 بسته میگرفتی، یه بسته مجانی میداد. یا اون یکی به جای قیمت 15 تومن روی بسته بندی، 10،11 تومن حساب میکرد! یعنی جوری بود که انگار داره روی دستشون کپک میزنه و فقط یه جایی رو اشغال کرده. منم از چند سال پیش و زمانی که دلار 3000 و خورده ای بود و تورم هم خوب، مشتری این جور جاها بودم و به جای اینکه برم مغازه معمولی، میرفتم این مغازه های بهداشتی و قیمتش خیلی پایین تر درمی‌اومد. ولی الآن همون مغازه ها هم دیگه از این کارا نمیکنن و دفعه آخر که رفتم، طرف گفت شرمنده هر چی داشتیم ملت بردن و فقط چند تا دونه مونده که چون شما مشتری هستی برم از اون پشت براتون بیارم! :confused:

aminjpo

Registered User
لایک‌ها
102
سلام دوستان من یه 10 تومن پول دارم به نظرتون بهترین راهکار چیه الان
1.خرید سکه (ربع نیم یا کامل)
2ِ.به یکی از اشناهامون بدم که کارش درسته 1 تومنی 30 هزار در ماه سود میده یعنی 10 تومن رو 300 تومن میده ماه به ماه
3.خرید سکه یا طلای اب شده از سایتهای اینترنتی
مثلا
طلا و سکه ثامن خرید طلا و سکه
https://www.sekehsamen.com
نظرتون رو لطفا کامل توضیه بدیدد و راهنمای کنید

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
سلام دوستان من یه 10 تومن پول دارم به نظرتون بهترین راهکار چیه الان
1.خرید سکه (ربع نیم یا کامل)
2ِ.به یکی از اشناهامون بدم که کارش درسته 1 تومنی 30 هزار در ماه سود میده یعنی 10 تومن رو 300 تومن میده ماه به ماه
3.خرید سکه یا طلای اب شده از سایتهای اینترنتی
مثلا
طلا و سکه ثامن خرید طلا و سکه
https://www.sekehsamen.com
نظرتون رو لطفا کامل توضیه بدیدد و راهنمای کنید
اگر نیاز نداری که از این ۱۰ تومن درامد داشته باشی، یه کالای مصرفی باهاش بخر استفاده کن. مثل لوازم خانگی
بعدا پول لازم شدی میتونی بیشتر از خریدت بفروشیش استفاده هم کردی
تلویزیون بخر

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
مقدار دلار دارم بفروشم یا نگه دارم
اگر نفروشم
تا چند ماه نگه دارم
چون اگر دولت فروش نفتش به زیر 1 میلیون 500 بیاد
قطعا مذاکره خواهد کرد
لطفا راهنمایی کنید