• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

aminjpo

Registered User
لایک‌ها
102
سلام دوستان من یه 10 تومن پول دارم به نظرتون بهترین راهکار چیه الان
1.خرید سکه (ربع نیم یا کامل)
2ِ.به یکی از اشناهامون بدم که کارش درسته 1 تومنی 30 هزار در ماه سود میده یعنی 10 تومن رو 300 تومن میده ماه به ماه
3.خرید سکه یا طلای اب شده از سایتهای اینترنتی
مثلا
طلا و سکه ثامن خرید طلا و سکه
https://www.sekehsamen.com
نظرتون رو لطفا کامل توضیه بدیدد و راهنمای کنید
نه برای درامد می خام

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
مقدار دلار دارم بفروشم یا نگه دارم
اگر نفروشم
تا چند ماه نگه دارم
چون اگر دولت فروش نفتش به زیر 1 میلیون 500 بیاد
قطعا مذاکره خواهد کرد
لطفا راهنمایی کنید

aminjpo

Registered User
لایک‌ها
102
دوستان به نظرتون بهترین زمان خرید سکه کیه تقریبا من همیشه یادمه وقتی یه جهش زیادی داشت تقریبا تا 2 سال یا افت یا ثابت می موند ایا الان هم همون شرایطه به نظرتون یا نه

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
دوستان به نظرتون بهترین زمان خرید سکه کیه تقریبا من همیشه یادمه وقتی یه جهش زیادی داشت تقریبا تا 2 سال یا افت یا ثابت می موند ایا الان هم همون شرایطه به نظرتون یا نه
سکه خودش تاپیک جدا داره
اینجا تاپیک دلار و ارز هست

aminjpo

Registered User
لایک‌ها
102
سکه خودش تاپیک جدا داره
اینجا تاپیک دلار و ارز هست
معضرت منظورم دلاذ بود توی فروردین که 4800 بود نهایت تصوره بچه ها 7 تومن بود اما الان 14تومنه واقعا ما رکورد زدیم
جالبه یکی از دوستان مثال دوربین رو زد که 1300 بود شد 2 تومن الان همون دوربین 3.5. هست یا خدا!

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
معضرت منظورم دلاذ بود توی فروردین که 4800 بود نهایت تصوره بچه ها 7 تومن بود اما الان 14تومنه واقعا ما رکورد زدیم
جالبه یکی از دوستان مثال دوربین رو زد که 1300 بود شد 2 تومن الان همون دوربین 3.5. هست یا خدا!
حالا 14 تومانه فردا خدا می دونه چند بشه

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
دلار از شنبه ی دیگه با یک شیب ملایم خفیف افزایشی هست
۱۴۱۰۰
۱۴۲۰۰
۱۴۵۰۰
تا ۱۵

نتیجه ی شورای امنیت تاثیر بسزایی دارد
که احتمال زیاد ضد ایران باشد
هیچ انگیزه ای برای مذاکره نیست از طرف ایران و حتی از اروپا هم ناامید شدن
و احتمالن اواخر مهر دلار ۱۷ تومنی میبینیم
روسیه و چین بدجور ایران و داره نسبت به عدم مذاکره شارژ میکنن

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
کسی نیست راهنمایی کنه
اگر نفروشم
تا چند ماه نگه دارم
قطعا مذاکره خواهد کرد
لطفا راهنمایی کنید

aminjpo

Registered User
لایک‌ها
102
کسی نیست راهنمایی کنه
اگر نفروشم
تا چند ماه نگه دارم
قطعا مذاکره خواهد کرد
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز اون چیزی که مشخصه همون جور که جان کری به ظریف گفته باید تا پایان ترامپ صبر کنه تا اونا بیان دوباره برجام رو رو کنن
پس تا اخره ترامپ وضع روز به روز بدتر میشه و دلار بالاتر میره
نشانه های این امر در ناتوانی دولت
1.فکر کوپن که کلا یه سیستم بسیار بسیار دم دستی و ترس از اینده است
2.عدم تزریغ دلار به دلیل اینکه دولت دلاری نداره
3.هیچ کشوری امریکا رو ول نمی کنه مارو بچسبه
پسبه نظرم صبر کن یا اگر پولتو نیازی مقداری که میخای چنج کن بزار بقیش بمونه

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
نظر شما برای یک سال
یا
چند ماه
منظورم بیشتر بهترین زمان فروش

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
کسی نیست راهنمایی کنه
اگر نفروشم
تا چند ماه نگه دارم
قطعا مذاکره خواهد کرد
لطفا راهنمایی کنید
همین حالا میزان فروش نفت ایران کمتر از روزی یک و نیم میلیون بشکه هست درحالیکه هنوز حتی تحریم نفتی شروع هم نشده است. همچنین، در صحبتهای همتی رئیس کل بانک مرکزی و نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه، میتوانید نشانه های کمبود ارز و کسری بودجه را کاملاً واضح ببینید. حتی در صحبتهای نمایندگان مجلس در مورد واردات دارو، میزان تنگنای مالی کشور از نظر ارزی، حتی برای تأمین کالاهای کاملاً استراتژیک مثل دارو که شامل هیچ تحریمی هم نیست، بوضوح قابل مشاهده هست، در صورتیکه در کشور پیش بینی امکان دستیابی به یک توافق در کوتاه مدت وجود داشت، مطمئن باشید که هیچ نوع برنامه ریزی واقعی برای بحران انجام نمیشد، یعنی چشم انداز سیاستگذار در مورد وضعیت کشور، بصورت ادامه بحران و تحریم هست. بنابراین اگر سرمایه شما بصورت دلار هست، دقت داشته باشید که چشم انداز پیش رو برای نرخ ارز و طلا و اصولاً حتی هر نوع کالا و خدمات، افزایشی هست چون پشتوانه ریال مرتباً در حال تضعیف هست. تنها عاملی که اگر اتفاق بیفتد، میتواند در کوتاه مدت تأثیر روانی منجر به کاهش در نرخ ارز و طلا در یک بازه زمانی محدود ایجاد کند، تصویب FATF هست، که حتی در صورت تصویب هم تأثیر آن پایدار نخواهد بود.
لینک زیر را هم ببینید:
لینک: چین در خرید نفت ایران تعلل می کند/ روی گردانی پکن از تهران یا تلاش برای استفاده از شرایط؟

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
لینک زیر را ببینید که در مورد عدم امکان اجرای نمایشگاههای پائیزه بدلیل نبود امکان ارائه تخفیف در قیمت محصولات هست:
لینک: فروشگاه‌های زنجیره‌ای جای نمایشگاه‌های پاییزه را گرفت

وی افزود: در گذشته دولت کالاهای اساسی را در اختیار فروشندگان نمایشگاه پاییزه قرار می‌داد اما در شرایط اقتصادی کنونی نمی‌توانیم اجناس را ارزان‌تر از فروشگاه‌های بزرگ بفروشیم، چراکه محصولات با قیمت پایین یافت نمی‌شود.

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
کسی نیست راهنمایی کنه
اگر نفروشم
تا چند ماه نگه دارم
قطعا مذاکره خواهد کرد
لطفا راهنمایی کنید
حداقل تا انتخابات کنگره که نوامبر یا همون آبان ماست، مذاکره نمیکنن. فروش نفت همین الانش هم زیر یک میلیون و پونصده، همونی هم که فروش میره پول خیلی کمی ازش برمیگرده و اکثرا کالا به جاش میگیرن.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دوست عزیز اون چیزی که مشخصه همون جور که جان کری به ظریف گفته باید تا پایان ترامپ صبر کنه تا اونا بیان دوباره برجام رو رو کنن
تا پایان ترامپ؟! یعنی تا 6 سال دیگه؟! تا اون موقع کی مرده؟! کی زنده؟! تازه با شرایط موجود و تحول مثبتی که جمهوریخواهان با ریاست جمهوری ترامپ تونستن در وضعیت داخلی آمریکا به وجود بیارن و اوضاع اقتصادی و اجتماعی آمریکا رو بهبود ببخشن و اقتدار این کشور رو در همه عرصه های داخلی و بین المللی بیشتر کنن ، دلیلی وجود نداره که مردم آمریکا دوباره یک دموکرات رو سر کار بیارن چون در 8 سال اوباما دموکرات ها به اندازه کافی گند زدن. جان کری و حزبش هم این حرفها رو دارن از سر استیصال میزنن. جان کری در حال حاضر یک ورشکسته سیاسیه که هیچ جایگاهی در عرصه سیاست خارجی آمریکا نداره. الان جان کری مثل احمدی نژاد خودمون میمونه که دستش از قدرت کوتاه شده و رو آورده به هذیان گویی. ظریف هم باید بدونه سر قبری که داره گریه میکنه ، توش مرده نیست و راه به جایی نمیبره.
در ضمن بارها ثابت شده که دموکرات و جمهوریخواه به حال حکومت ایران فرقی نمی کنند و هر دو یک سیاست واحد رو دنبال میکنند ، فقط روششون با همدیگه فرق داره.

Last edited:

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
اینا مجبور میشن با همین ترامپ مذاکره کنن وگرنا در آینده جنگهای داخلی هم از خودشون هم مردم این حکومت رو نابوده خواهد کرد پس برای بقا باید مذاکره کنن ترامپ این ۴ سال که هیچ ۴سال دیگه هم خواهد بود به ترامپو فلانو بسار نیست این مضخرفات فقط برای رسانه بازی و ظاهر بینی برای مردمه اینا از دوره ***** با شعار مرگ بر آمریکا ظاهر سازی کردن تا الان

Last edited:

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
تا پایان ترامپ؟! یعنی تا 6 سال دیگه؟! تا اون موقع کی مرده؟! کی زنده؟! تازه با شرایط موجود و تحول مثبتی که جمهوریخواهان با ریاست جمهوری ترامپ تونستن در وضعیت داخلی آمریکا به وجود بیارن و اوضاع اقتصادی و اجتماعی آمریکا رو بهبود ببخشن و اقتدار این کشور رو در همه عرصه های داخلی و بین المللی بیشتر کنن ، دلیلی وجود نداره که مردم آمریکا دوباره یک دموکرات رو سر کار بیارن چون در 8 سال اوباما دموکرات ها به اندازه کافی گند زدن. جان کری و حزبش هم این حرفها رو دارن از سر استیصال میزنن. جان کری در حال حاضر یک ورشکسته سیاسیه که هیچ جایگاهی در عرصه سیاست خارجی آمریکا نداره. الان جان کری مثل احمدی نژاد خودمون میمونه که دستش از قدرت کوتاه شده و رو آورده به هذیان گویی. ظریف هم باید بدونه سر قبری که داره گریه میکنه ، توش مرده نیست و راه به جایی نمیبره.
در ضمن بارها ثابت شده که دموکرات و جمهوریخواه به حال حکومت ایران فرقی نمی کنند و هر دو یک سیاست واحد رو دنبال میکنند ، فقط روششون با همدیگه فرق داره.
اینجوری که شما از ترامپ دفاع کردی، خود ملانیا و ایوانکا هم ازش تعریف نمیکنن ! تو اکثر اوقات تو اولین انتخابات میان دوره ای کنگره برای یه رییس جمهور جدید، معمولا کنگره میفته دست حزب رقیب، برای همین بعید نیست دموکراتها تو نوامبر اکثریت کنگره رو بگیرن ولی اکثریت سنا همچنان دست جمهوری خواهان میمونه. اتفاقا به نظر من اگه تو انتخابات دو سال پیش، خود جان کری یا جو بایدن یا خود برنی سندرز رقیب ترامپ بودن، قطعا ترامپ رییس جمهور نمیشد، هیلاری هیچ وقت بین مردم محبوب نبود و انتخابش بزرگترین اشتباه دموکراتها بود که با همین اشتباهشون زندگی ما رو هم داغون کردن.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
که با همین اشتباهشون زندگی ما رو هم داغون کردن.
فقط به گفتن یک جمله بسنده میکنم که "خوشبختی و بدبختی هر ملتی دست خودشه و ملت ایران هم خودش خواسته که تو این حجم از فلاکت و بدبختی زندگی کنه!"

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
فقط به گفتن یک جمله بسنده میکنم که "خوشبختی و بدبختی هر ملتی دست خودشه و ملت ایران هم خودش خواسته که تو این حجم از فلاکت و بدبختی زندگی کنه!"
به قول ظریف ما خودمون خواستیم که اینطور زندگی کنیم:general711:هر چیزی زیادیش برای انسان مضره اون بنده خدا انقدر شکم مردم رو سیر کرد که مردم دیدن بابا داریم میترکیم از شکم سیری و آزادی و رفاه زدن ناکارش کردن واقعا هرچی تعادلش خوبه لازم نیست چه حکومتی باشه اینکه کشور تعادل داشته باشه مردم به هر دین و مذهب و حکومت راضی هستن

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
اینجوری که شما از ترامپ دفاع کردی، خود ملانیا و ایوانکا هم ازش تعریف نمیکنن ! تو اکثر اوقات تو اولین انتخابات میان دوره ای کنگره برای یه رییس جمهور جدید، معمولا کنگره میفته دست حزب رقیب، برای همین بعید نیست دموکراتها تو نوامبر اکثریت کنگره رو بگیرن ولی اکثریت سنا همچنان دست جمهوری خواهان میمونه. اتفاقا به نظر من اگه تو انتخابات دو سال پیش، خود جان کری یا جو بایدن یا خود برنی سندرز رقیب ترامپ بودن، قطعا ترامپ رییس جمهور نمیشد، هیلاری هیچ وقت بین مردم محبوب نبود و انتخابش بزرگترین اشتباه دموکراتها بود که با همین اشتباهشون زندگی ما رو هم داغون کردن.

جیمی کارتر ملعون از حزب خبیث دموکرات 40 سال پیش یه غلطی کرد که الان ترامپ داره جبرانش میکنه، تازه اولشه.

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
وقتی بجای بازداشت و محاکمه، از #رئیس_جمهور تشویقی می گیری!!!
یعنی:
1. ماموریتت رو عالی انجام دادی!
2. مراقب قفل دهانت باش.

photo_2018-09-15_14-58-18.jpg

بالا