• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
دلار وارد فاز کاهشی و تا اواسط هفته دیگه ادامه دره
دیدگاه ترامپ در مورد ایران و حرفهای جدید و ...میتونه تاثیرگذار بشه
رییس بانک مرکزی هم دیدگاهش ارز شناور هست یعنی برای جمع کردن نقدینگی میاد دخالت و کم میکنه . قیمت که به سقف میرسه میاد تزریق میکنه
فقط نوسانگیرهای حرفه ای و کسانی که رانت درن میتونن سود کنن
البت قیمت سقفی که دیروز زده شد ب زودی باز برمیگرده و همون شاید قیمت کف بشه از یک ماه آتی
از کجا اینقدر مطمئنی

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
ما به نقدینگی داشتیم بهترین راه کم ارزش کردنش کاهش ارزش ریال بود که صراحتا رییس لاتخونه در مجلس اینو عربده کشید
نوبخت در ادامه عربده ها از افزایش ۷۲ درصد درآمد دولت ایران صحبت کرد و با آین کار اوضاع ورشکسته تامین اجتماعی و کسر حقوق ها و.... رو جبران کرد
این کار رو همه دولت‌ها کردن به جز یه دولت
دعوای دو جناح و نابود کردن کشور ولو به قیمت گرفتن حال روحانی هم یکی از دلایلی
سوم هم لاتخونه آمریکا و اوضاع قاراشمیش اونجا هم که هست
لذا وضع از این هم وخیم تر میشه چون نه این ور عقل داره نه اون ور حرف رو حرف بند و هیچ تضمینی به حرفهای ترامپ نیست

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
من هم همین حرف ها رو زدم تقریبا میگم اکثر دنیا فارغ از دین وذهب خرافات داره زندگی میکنه و این مسائل کاملا از هم بی ربط هستند و جواب هم میده ولی این ها همه چی رو با دین و مذهب پیوند شدیدی زدن. البته آگاهی و مطالعه مردم در طول تاریخ یک کشور هم خیلی مهمه.
حالا مشخص میشه چند وفت دیگه محرم هست و عده ای از این مال مردم خور ها دوباره پای دین رو وسط میکشن و با یک غذا دادن یادشون میره که چی کار ها کردن. استقبال از خرافات و دزد ها. حداقل منی که هیچ حسی به این قضایا نداشتم الان کاملا احساس حال به هم خوردگی از تمام این چیز ها دارم.
در ادامه گفتم اکثر جاهای خاورمیانه بسیار جای داغونیه یا داغونش کردن. اینم از شانس مردم اونجاست که اونجا دنیا اومدن چون اکثرشون مثل مردم کشور های دیگه زندگی میکردن ولی این بلا ها سرشون اومد. این کشور های مفرح خاورمیانه هم عقیده دارم تا جای ممکن نگاه های دینی مذهبی افراطی رو از بخش سیاست و اقتصاد دور کردن و میدونن راه زندگی کردن مردمشون جنگ و کشتار با کل جهان به صورت علنی نیست. پشت پرده ممکنه هزار گند کاری و ادم کشی هم بکنن ولی مردمشون در اسایش هستن.
هیچ مدرکی از اثبات سرنوشت وجود نداره ولی من خودم یک فرضیه رو در نظر گرفتم اونم اینکه سقف رشد و پیشرفت انسان ها با تلاش مشخص و ثابت هست، انتهای و کف بدبختیش هم ته نداره. به نظرم وقتی شما و تعدادی زیادی از مردم ما هیچ تقصیری در مشکلات به وجود آمده نداریم خب برداشت این می شود که باید شرایط را بپذیریم و اتفاقی هست که به هر حال میوفتاده و این مسیر باید طی میشده.
ساز و کار دنیا هم نمیتونه اینجوری باشه که همه پولدار باشن. عده اندکی مفرح و پولدار بقیه هم درجات پایین تر. ولی مشکل اینجاست که اون مردم پایین تر هم در کشور های دیگه حداقل حقوقی دارند که ما نداریم. حقوقمان همون پرایده هست

اینکه فروش اون ماشین 5 تومانی به قیمت 50 تومان دزدی هست من کاملا قبول دارم. ولی تمام این ها میشه زیر مجموعه استبداد و خود رایی حکومت جمهوری اسلامی. استبداد در کلمه به معنی خود سری ، ظلم هست. وقتی از جیب یک کارگر دزدی میکنن همون ظلم میشه. کلا این ها همه از یک خانواده هستند. کسی که دزدی میکنه به ناحق ادم میکشه گرون فروشی میکنه حتما سیستم تحت ادارش هم فاسده فقط درجاتش فرق میکنه. البته برداشت کلی این مثال این بود که آقا ما اگر ایران رو یک پارچ در نظر بگیریم به جای استفاده و پر کردن کلش به اندازه یک لیوان از ظرفیتش استفاده کردیم در این چهل سال.

موافقم نظر منم همینه ...
در مورد سرنوشت به پیشرفت اشاره کردی پیشرفت یک امر نسبی هست در واقع بطور مشخص قابل تعریف نیست بستگی مستقیم داره به عوامل متعدد و از جهات گوناگون قابل بررسی هست .
من گفتم مقصر نیستم اما مجازات شدم .. من از منظر خودم گفتم اما قطعا" افرادی مقصر بودند نه منظورم ابدا" این نیست که باید پذیرفت و طی میشد و ... نه اصلا" .

استبداد یک ترم سیاسیه .. فارغ از معنای لغوی بکار گرفته میشه ... نباید مفهومش را فرو بکاهیم در حد فساد و بی قانونی ، راستش میشه اینطور هم گفت که این فساد رو زیر مجموعه یک کلیت
دید موافقم نیما .. هم نظریم و بسیار متاسفم که یک عبارت زیبا یا یک حرف خوب و ساده نداریم به هم بزنیم و انچه اطرافمونه همه رنج و بی عدالتیه ... کینه توزی و دشمنی ..

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
مطمئن باشید خبرهای سیاسی از تحلیلهای فنی در قینت ارز در ایران بیشتر تاثیر داره
برا جلوگیری از احتمال شلوغی در محرم و بخصوص سالگرد عاشورای فتنه در بازار ارز تزریق میشه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
گفته بودن (یه نماینده فکر کنم) اگه لوایح مبارزه با پولشویی تصویب بشه ارز تا 50 درصد میاد پایین
امروز هم گفتن مثل اینکه **** با لوایح شش گانه موافقت کردن

------------------

چند روز پیش هم یکی از کانالهای ارزشی نوشته بود نزارین روحانی بره آمریکا میبینی یواشکی رفت مذاکره کرد

منبع هم چندتا کانال تلگرامی ..
منبع مون بشه تلگرام |:

Last edited:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
گفته بودن (یه نماینده فکر کنم) اگه لوایح مبارزه با پولشویی تصویب بشه ارز تا 50 درصد میاد پایین
امروز هم گفتن مثل اینکه **** با لوایح شش گانه موافقت کردن

------------------

چند روز پیش هم یکی از کانالهای ارزشی نوشته بود نزارین روحانی بره آمریکا میبینی یواشکی رفت مذاکره کرد

منبع هم چندتا کانال تلگرامی ..
منبع مون بشه تلگرام |:

50 درصد کاهش؟ یعنی دلار میره تو کانال 6 تومن؟ چه خوب(!) پس یعنی از این به بعد دیگه نگران چیزی لازم نیست باشیم؟! گوشی میخواستم بخرم دست نگه دارم آیا؟(!) خدایا شکرت(!) اشک شوق تو چشمام جمع شد:general105: :general503:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
50 درصد کاهش؟ یعنی دلار میره تو کانال 6 تومن؟ چه خوب(!) پس یعنی از این به بعد دیگه نگران چیزی لازم نیست باشیم؟! گوشی میخواستم بخرم دست نگه دارم آیا؟(!) خدایا شکرت(!) اشک شوق تو چشمام جمع شد:general105: :general503:
تا 40 یا 50 درصد. مقدار دقیقش یادم نمیاد چند بود
تا 50 به معنای خود 50 درصد نیست. 5 درصد هم شاملش میشه. اگه الان 14000 باشه با 5 درصد کاهش میشه 13300:general707:

پارسال میگفتیم 4000 زیاده الان 14000 بهمون انداختن ، به 7000 هم راضی هستیم

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
مگه بخاطر توافق‌ قیمت دلار بالاست؟ کار خود روحانی به دستور بالاتره و اینو حتی مخالفان روحانی هم میدونن و گرنه روزی دو بار دارش میزدن
نمی‌بینید هیچکدوم تو این قضیه به روحانی گیر نداده حتی!

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
مگه بخاطر توافق‌ قیمت دلار بالاست؟ کار خود روحانی به دستور بالاتره و اینو حتی مخالفان روحانی هم میدونن و گرنه روزی دو بار دارش میزدن
نمی‌بینید هیچکدوم تو این قضیه به روحانی گیر نداده حتی!
محمود صادقی، نماینده تهران در مجلس، از توافق آیت‌الله علی *****‌ای، **** جمهوری اسلامی با تصویب لوایح مبارزه با پولشویی خبر داده است.
آقای صادقی پنجشنبه ۱۵ شهریور در صفحه توئیتر خود نوشته است: «از منابع موثق شنیدم که ***** نظر موافق خود را با لوایح مبارزه با پولشویی اعلام کرده‌اند». این نماینده مجلس توضیح بیشتری در این زمینه نداده است.
توافق هم نشه همین تصویب لایحه پولشویی دلار رو میکشه پایین

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
محمود صادقی، نماینده تهران در مجلس، از توافق آیت‌الله علی *****‌ای، **** جمهوری اسلامی با تصویب لوایح مبارزه با پولشویی خبر داده است.
آقای صادقی پنجشنبه ۱۵ شهریور در صفحه توئیتر خود نوشته است: «از منابع موثق شنیدم که ***** نظر موافق خود را با لوایح مبارزه با پولشویی اعلام کرده‌اند». این نماینده مجلس توضیح بیشتری در این زمینه نداده است.
توافق هم نشه همین تصویب لایحه پولشویی دلار رو میکشه پایین

تکذیب شد

pvik_img_20180907_142842_955.jpg

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
چرا میاد توافق بشه تا ۵تومن هم پایین میاد
از منابع موثق شنیدم که توافق بشه تا 1000 تومن هم میاد پایین. شاید هم پایین تر(!)
مذاکرات چه تاریخی شروع میشه؟(!)

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
از منابع موثق شنیدم که توافق بشه تا 1000 تومن هم میاد پایین. شاید هم پایین تر(!)
مذاکرات چه تاریخی شروع میشه؟(!)
انگار خود شما هم دوست ندارید مشکلاتمون درست بشه و هی بهش دامن میزنید واقعا از ماست که بر ماست

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
امروز پوتین تهران تشریف دارن برای توجیه معظم له !
یه هدیه ای هم به رسم یادبود در اختیارشان قرار خواهند داد

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
واقعاً این سطح از امید به اثر تصویب لوایح بر کاهش نرخ ارز و سخنان نمایندگان مجلس و غیره واقعاً بینظیر هست، یعنی خود این جماعت به خودشان اینقدر امید ندارند که مردم به اینها امید دارند!:)
پیشنهادم این هست که به فروشگاههای زنجیره ای بزرگ مراجعه کنید تا تغییرات روزانه قیمتها و سیل مردمی که هراسان در حال خرید به قصد جمع کردن و نگهداری محصولات لازم، حداقل با قیمت حال حاضر هستند را ببینید، دقیقاً وضعیتی مشابه جنگ و قحطی هست.

Last edited:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
انگار خود شما هم دوست ندارید مشکلاتمون درست بشه و هی بهش دامن میزنید واقعا از ماست که بر ماست
دوست عزیز با عرض سلام و خسته نباشید ، من از خدامه مشکلات حل بشه و دلار بشه 1000 تومن. فقط پیشنهاد دوستانه بهت میکنم بری تو آرشیو همین تاپیک پست های مربوط به انتخابات 92 زمانی که روحانی پیروز شده بود و همچنین پست های مربوط به زمانی که مذاکرات هسته ای در جریان بود و همینطور پست های زمانی که برجام به تصویب رسید رو بخونی و پیش بینی های دوستان رو هم ببینی که بعضاً بعد از برجام وعده دلار 1000 تومنی میدادن. من از اون زمان تا همین الان به امید دلار 1000 تومنی نشستم و هنوز گوشی موبایلمو عوض نکردم. لطفن هر موقع مذکرات جدید به پایان رسید و دلار 1000 تومن شد به من یک ندا بدید تا برم گوشی نو بخرم! با تشکر!

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
دوست عزیز با عرض سلام و خسته نباشید ، من از خدامه مشکلات حل بشه و دلار بشه 1000 تومن. فقط پیشنهاد دوستانه بهت میکنم بری تو آرشیو همین تاپیک پست های مربوط به انتخابات 92 زمانی که روحانی پیروز شده بود و همچنین پست های مربوط به زمانی که مذاکرات هسته ای در جریان بود و همینطور پست های زمانی که برجام به تصویب رسید رو بخونی و پیش بینی های دوستان رو هم ببینی که بعضاً بعد از برجام وعده دلار 1000 تومنی میدادن. من از اون زمان تا همین الان به امید دلار 1000 تومنی نشستم و هنوز گوشی موبایلمو عوض نکردم. لطفن هر موقع مذکرات جدید به پایان رسید و دلار 1000 تومن شد به من یک ندا بدید تا برم گوشی نو بخرم! با تشکر!
من منتظر دلار ۱۰۰۰تومنی نیستم و میدونم حتی توی رویا هم نمیشه بهش دست یافت اما امید دارم که تا ۵تومن پایین بیاد ۱۲ساله دارم کار میکنم بدون حتی یک قرون کمک از کسی حتی خانوادم یه سرمایه ای هم برای خودم جمع کردم نمیخوام زحماتم از بین بره واسه همین امید دارم با توافق یا لایحه ای این مسخره بازیها تموم بشه من از بعد خاتمی به هیچ کدوم از این دلقکها رای ندادم و در آینده نمیدم چون همشون برای چرت گفتن به مردم به خدمت گرفته میشن و با اراجیفشون میخوان سر مردم کلاه بذارن تا زمانی که این حکومت چند آشپز داره هیچ وقت وضعیت بهتر نخواهد شد

بالا