• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
پومپئو: ترامپ آماده دیدار با آیت‌الله *****‌ای است

مایک پومپئو، وزیر خارجه آمریکا، در گفت‌وگو با شبکه خبری فاکس گفت که رئیس جمهوری آمریکا آماده دیدار با مقام‌های ایرانی در نیویورک است.

او گفت آقای ترامپ حاضر به ملاقات با آقای روحانی است. اما در عین حال گفت که به گمان آنها **** واقعی ایران آیت الله *****‌ای است و آقای ترامپ آمادگی دیدار با او را هم دارد.

وزیر خارجه آمریکا، آیت الله *****‌ای را "صحنه‌گردان واقعی ایران" توصیف کرد.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429

مایک پومپئو، وزیر خارجه آمریکا، در گفت‌وگو با شبکه خبری فاکس گفت که رئیس جمهوری آمریکا آماده دیدار با مقام‌های ایرانی در نیویورک است.

او گفت آقای ترامپ حاضر به ملاقات با آقای روحانی است. اما در عین حال گفت که به گمان آنها **** واقعی ایران آیت الله *****‌ای است و آقای ترامپ آمادگی دیدار با او را هم دارد.

جالبه بعد این خبر دلار یه مقدار از 15 عقب نشینی کرد
البته فردا از این خبر هم عبور میکنیم و روند صعودی ادامه داره ...

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
جالبه بعد این خبر دلار یه مقدار از 15 عقب نشینی کرد
البته فردا از این خبر هم عبور میکنیم و روند صعودی ادامه داره ...
مقامات آمریکایی دارن میگن ما به دنبال تغییر **** ایران نیستیم. یعنی با زبان بی زبانی دارن میگن بیاین مذاکره کنید و با ما کنار بیاین تا ما بقای **** رو تضمین کنیم.

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
اگه مذاکره بشه دلار سریع میکشه پائین اول میاد زیر 8 هزار تومان بعد میمونه رو 6 هزار تومان یا حتی کمتر

silva14

Registered User
لایک‌ها
454

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
مقامات آمریکایی دارن میگن ما به دنبال تغییر **** ایران نیستیم. یعنی با زبان بی زبانی دارن میگن بیاین مذاکره کنید و با ما کنار بیاین تا ما بقای **** رو تضمین کنیم.
خیلیا ساده دل فکر میکنن اینا مذکره میکنن در حالی که مذاکره با ترامپ یعنی **** قدس پر موشک بالستیک پر شعار مرگ بر امریکا پر اینا خط قرمزاست که به عنقلاب معنی میده

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
اگه مذاکره بشه دلار سریع میکشه پائین اول میاد زیر 8 هزار تومان بعد میمونه رو 6 هزار تومان یا حتی کمتر
دوست عزیز میشه ازت خواهش کنم ما رو هم با اون فرمول جادوییت که این عددهای شیش و هشت رو باهاشون استخراج میکنی آشنا کنی؟!

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
دوست عزیز میشه ازت خواهش کنم ما رو هم با اون فرمول جادوییت که این عددهای شیش و هشت رو باهاشون استخراج میکنی آشنا کنی؟!
دوست عزیز نیاز به هیچ فرمول جادویی نیست
وقتی قیمت دلار در عرض کمتر از 1 ماه از 5 تومن رفت رو 13 تا 14 و در کمتر از چند ماه از 3800 رفت رو 15
اگه مذاکره بشه همونطور قیمت دلار میکشه پائین و با مخ میخوره زمین
اصلا چیز عجیبی نیست در صورت مذاکره صعود تبدیل میشه به سقوط

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دوست عزیز نیاز به هیچ فرمول جادویی نیست
وقتی قیمت دلار در عرض کمتر از 1 ماه از 5 تومن رفت رو 13 تا 14 و در کمتر از چند ماه از 3800 رفت رو 15
اگه مذاکره بشه همونطور قیمت دلار میکشه پائین و با مخ میخوره زمین
اصلا چیز عجیبی نیست در صورت مذاکره صعود تبدیل میشه به سقوط
البته من ناراحتی شما رو از بابت اینکه سپرده بانکیتون روز به روز ارزش خودش رو از دست داده و طی شش ماه به یک چهارم رسیده و همینطور نگرانیتون از آینده و اینکه ممکنه دارایی ریالیتون باز هم بیش از این با کاهش ارزش روبرو بشه ، کاملاً درک میکنم و میدونم عمیقاً دوست دارید که قیمت دلار به نرخ سایق برگرده ، اما حساب و کتاب اقتصاد به این سادگی که شما فکر میکنید نیست!

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
البته من ناراحتی شما رو از بابت اینکه سپرده بانکیتون روز به روز ارزش خودش رو از دست داده و طی شش ماه به یک چهارم رسیده و همینطور نگرانیتون از آینده و اینکه ممکنه دارایی ریالیتون باز هم بیش از این با کاهش ارزش روبرو بشه ، کاملاً درک میکنم و میدونم عمیقاً دوست دارید که قیمت دلار به نرخ سایق برگرده ، اما حساب و کتاب اقتصاد به این سادگی که شما فکر میکنید نیست!
شما که رفتی پست های منو زیر و رو کردی جهت اطلاعت من سپرده بانکی و دارایی ریالی ندارم یعنی مبلغش اینقدر کمه که اصلا به حساب نمیاد احتمالا تو شهر شما پنج ملیون تومن سپرده و دارایی ریالی بالایی هست که دارین کم شدن ارزشش را به من گوشزد میکنین
شما برو یه فکری به حال خودت کن که اگه مذاکره شد و دلار اومد پائین بدبخت و بیچاره میشی و باید دلارهات رو با ضرر بالایی بفروشی این پست من تو پرشین تولز با تاریخش بایگانی میشه همگی خواهیم دید و من هم یادآوری میکنم برات دوست عزیز

Last edited:

I_Love_NY

Registered User
لایک‌ها
464
مذاکره هم بشه دلار اونقدر هم پایین نمیاد خیلی پایین بیاد 10 12 تومن میشه مذاکره هیچ سودی برای ما مردم بدبخت نداره این خانه از ریشه خرابه

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
مذاکره هم بشه دلار اونقدر هم پایین نمیاد خیلی پایین بیاد 10 12 تومن میشه مذاکره هیچ سودی برای ما مردم بدبخت نداره این خانه از ریشه خرابه
دقیقا، هر چقدر بالاتر بره بعدا که مذاکره ای هم بخواد بشه دیگه خیلی پایین نمیاد، الان که شده پونزده به قول شما نهایتش بیاد تا ده تومن، مسئله اینه که تا موقعی که بخوان مذاکره کنن با اوضاع الان بازار، دلار به سی چهل هزار تومن رسیده!

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
زمانیکه نقدینگی در دست مردم و دولت از پنچ سال پیش تا الان، چهار برابر شده ولی در کشورمان هیچ کار مفیدی انجام نشده
وقتی روزانه 800 میلیارد تومان سود بانکی و نقدینگی به بازار تزریق میشه
مشخصه ریال ارزش خودش رو از دست خواهد داد
پس به امریکا و اسرائیل ربطی نداره و این منطق اقتصاده و نیاز به یک جرقه داشت تا دیگه بخشنامه های دولت نتونن ارزش ریال رو حفظ کنن
این روند امروز نیست دوست من
چهل ساله حکومت داره اینجوری کار می کنه(به سابقه چهل ساله دلار و طلا و سکه در ایران نگاه کنید تا متوجه منظور بنده بشین)
الان هم اگر مذاکره بشه(فرض محال، چون فلسفه وجودی **** و بسیج و مرگ بر امریکا در صورت مذاکره از بین میره) نهایت برای یکی دوماه ارزش دلار ده یا بیست درصد میاد پایین و دوباره در شش ماهه میره بالا
دقیقا مثل پذیرش صلح در زمان جنگ
یا مثل برجام
علتش اینه که بازار فکر می کنه مثلا با برجام یا مذاکره وضع ما بهتر میشه ولی در عمل می بینیم که خیر ، در اصل هیچ فرقی نکرد و دوباره ریال ارزشش رو از دست میده

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
نمیدونیم بخریم یا دست نگه داریم ؟؟؟ کاش زودتر میخریدم

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
خارج از شوخی قیمت واقعی دلار 5 تومنه
اگه یادت باشه تو کمتر از چند ماه از 3800 رفت رو 15

قیمت واقعی(ذاتی) دلار بر اساس پارامترهای اقتصادی ایران و آمریکا(رشدGDP، نرخ بهره و میزان نقدینگی) بین 22 تا 25 هزار تومنه. حتی یک نفر اقتصاددان و تاجر بسیار کاربلد رو میشناسم که با محاسبه همین موارد به عدد 32 هزار تومن برای هر دلار آمریکا رسید.

دلار در سالهای 93 94 95 96 به شکل مصنوعی و شدیدی ***** شد و پایین نگه داشته شد و باعث شد امروز با انفجار قیمت به این وضع فضاحت بار دچار بشیم

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509

***** ای: باشه:general710:

بالا