• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
کلا دولت مملکت رو ول کرده به امون خدا

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
خدایی خنده دار نیست تمام اجناس انبارها با دلار زیر ده تومنه ، قیمت ها خیلی داره عجیب میشه

ببینید شخصی که با دلار آزاد جنس میاره اگر با دلار روز نفروشه سرمایش به باد میره و مجبوره که گرون بفروشه . ولی کسی که دلار دولتی میگیره و با دلار آزاد میفروشه بحثش جداست ...

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
هارد اکسترنال 1 ترا شده 2 میلیون تومان:eek:o_O
:cool:
اونایی که دلار دارن و از گرانی دلار ته دلشون شاد و خوشحالن و قند تو دلشون آلاسکا میشه
بهتون بگم حالا خوشحال هستین وقتی خواستین یه چیزی بخرین و به اندازه خون پدرشون بهتون فروختن اونوقت متوجه میشین باید گریه میکردین
پ ن : در همیشه روی یه پاشنه نمیچرخه

Last edited:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
خدایی خنده دار نیست تمام اجناس انبارها با دلار زیر ده تومنه ، قیمت ها خیلی داره عجیب میشه
ببینید این موضوع قبلاً اینجا در موردش بحث شده. منم یک توضیح بدم:
من چند وقت پیش با یکی از تجار صحبت میکردم و صحبت به همین مورد کشیده شد. ایشون میگفتند که من جنس رو با دلار به نرخ روز وارد کردم و باید به نرخ روز هم بفروشم و اگه به نرخ روز نفروشم به سرعت ورشکست میشم. ایشون حرفشون این بود که من میتونستم با همین پولی که صرف واردات کردم ، مثل خیلی های دیگه به جای فعالیت اقتصادی ، دلار و سکه بخرم و سود کنم ولی این کار رو نکردم ، پس نباید تاوان این که روی دلار سرمایه گذاری نکردم رو بدم و نباید ارزش سرمایه من کم بشه!

حرفشون کاملاً منطقی بود.
ما از دید احساسی خودمون به قضیه نگاه میکنیم چون میریم یک جنسی رو بخریم میبینیم گرون شده و میگیم چرا و به زمین و زمان و عالم و آدم ناسزا میگیم! در صورتیکه یک تاجر از دید منطقی و اقتصادی به کسب و کار خودش و وضعیت حال و آینده بازار نگاه میکنه.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
ببینید این موضوع قبلاً اینجا در موردش بحث شده. منم یک توضیح بدم:
من چند وقت پیش با یکی از تجار صحبت میکردم و صحبت به همین مورد کشیده شد. ایشون میگفتند که من جنس رو با دلار به نرخ روز وارد کردم و باید به نرخ روز هم بفروشم و اگه به نرخ روز نفروشم به سرعت ورشکست میشم. ایشون حرفشون این بود که من میتونستم با همین پولی که صرف واردات کردم ، مثل خیلی های دیگه به جای فعالیت اقتصادی ، دلار و سکه بخرم و سود کنم ولی این کار رو نکردم ، پس نباید تاوان این که روی دلار سرمایه گذاری نکردم رو بدم و نباید ارزش سرمایه من کم بشه!

حرفشون کاملاً منطقی بود.
ما از دید احساسی خودمون به قضیه نگاه میکنیم چون میریم یک جنسی رو بخریم میبینیم گرون شده و میگیم چرا و به زمین و زمان و عالم و آدم ناسزا میگیم! در صورتیکه یک تاجر از دید منطقی و اقتصادی به کسب و کار خودش و وضعیت حال و آینده بازار نگاه میکنه.

برداشت اشتباه نشه منظورم اینه با ارز آزاد اگر جنس وارد و توزیع بشه دیگه قطعا فلج میشیم ...
این قیمت ها که می بینیم اکثرا قیمت قدیم هستن و اثرات سکه پنج تومنی چند وقت دیگه تو بازار و خودرو خودشو نشون میده

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
برداشت اشتباه نشه منظورم اینه با ارز آزاد اگر جنس وارد و توزیع بشه دیگه قطعا فلج میشیم ...
این قیمت ها که می بینیم اکثرا قیمت قدیم هستن و اثرات سکه پنج تومنی چند وقت دیگه تو بازار و خودرو خودشو نشون میده
کاملاً درسته.
متاسفانه صحبت های امروز رییس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل حاوی نکته جدید و سازنده ای نبود و این سخنرانی ها و این مدل موضع گیری ها ، هیچ کمکی به خروج اقتصاد ایران از بن بست خودساخته نمیکنه.
با توجه به روندی که داخلش قرار گرفتیم ، عبور از دلار 20 هزار تومنی تا اواخر هفته آینده به هیچ وجه دور از انتظار نیست.

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
هارد اکسترنال 1 ترا شده 2 میلیون تومان:eek:o_O
:cool:
اونایی که دلار دارن و از گرانی دلار ته دلشون شاد و خوشحالن و قند تو دلشون آلاسکا میشه
بهتون بگم حالا خوشحال هستین وقتی خواستین یه چیزی بخرین و به اندازه خون پدرشون بهتون فروختن اونوقت متوجه میشین باید گریه میکردین
پ ن : در همیشه روی یه پاشنه نمیچرخه
خیلی بهتر هست که تلاش کنید و یک دید واقعی نسبت به وضعیت پیدا کنید و از برخورد احساسی در مورد اقتصاد پرهیز کنید، چیزی که باعث نابودی ریال شده، این مبلغ محدود دارایی ارزی مردم نیست، بلکه خیلی ساده، منابع درآمد ارزی کشور محدود شده و چندین سال خلق پول بی پشتوانه در بانکها و همچنین انواع فساد مالی سیستماتیک، نقدینگی را چندین برابر کرده و ارز که به شکل مصنوعی پایین نگه داشته شده بود، دارد نرخهای نزدیک تر به واقعیت را پیدا میکند، اعلام شده که کل بازار نقدی اسکناس در کشور فقط 4 درصد هست، یعنی 96 درصد مصارف ارزی بصورت حواله هست، بنابراین مشکل، تقاضای ارزی مردم در بازار برای اسکناس نیست، بنابراین شخصی که ارز و طلا یا ملک یا خودرو یا هر کالای سرمایه ای که توانسته باشد را خریده، چه خوشحال باشد و چه ناراحت باشد، وضعیت همین هست که هست. اتفاقاً در این کشور در همیشه روی یک پاشنه میچرخد و آن پاشنه، نابودی کامل اقتصادی هست، اگر امکان فروش نفت وجود داشته باشد، **** این منجلاب اقتصادی را در دوره های چند ساله از دید مردم پنهان میکند و بعد واقعیت یکباره و با شوک به مردم نشان داده میشود، همین و تمام.

ehsanina

Registered User
لایک‌ها
335
دوستان من یه مقدار ریال دارم میخام تبدیل کنم به آبشده ، حداقل خرید برای ابشده چقدره؟
یعنی چند گرم میشه خرید ؟

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
دوستان من یه مقدار ریال دارم میخام تبدیل کنم به آبشده ، حداقل خرید برای ابشده چقدره؟
یعنی چند گرم میشه خرید ؟

سلام

معمولا 60 70 گرم به پایین نمیفروشن

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
تا کجا
20000
30000
50000
اخرش چند

Last edited:

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
:Dدلار بیست هزار تومانی در راه هست دوستان ،،، چاپ پول بی پشتوانه ، بهانه کردن تحریمها ، سو مدیریت در دولت از دلایل مهم این بی ثباتی هست

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
اگه حدود 20 رسید ، فروشنده باشید چون یک برگشت داره و میتونید زیرش بخرید

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
روحانی در جلسه سؤال از رئیس جمهور در 6 شهریور در مجلس گفته بود که :
"نرویم پشت تریبون‌ها بگوییم که دچار بحران شدیم والله دچار بحران نیستیم. اول مسأله است، بعد تبدیل می‌شود به آسیب، بعد تبدیل می‌شود به تهدید و بعد به بحران تبدیل می‌شود.روحانی با بیان اینکه امروز در مرحله آسیب هستیم و گاهی در بعضی از موارد مورد تهدید، خاطرنشان کرد: چرا می گوییم بحران داریم؟"
لینک: متن کامل سخنان روحانی در صحن مجلس

شخصاً با دیدن این متن در آن زمان فکر میکردم که اگر وضعیت به نظر رئیس جمهور فقط آسیب هست پس بحران پیش رو قرار هست چقدر وحشتناک باشد و چشم انداز سیاستگذار از آینده، چقدر وخیم هست؟
حالا میبینم که واقعاً شیب سقوط آنقدر سنگین هست که حتی وضعیت مثلاً یک ماه و نیم قبل هم کاملاً دست نیافتنی و عالی به نظر میرسد و البته مراحل بعدی اعلام شده توسط رئیس جمهور یعنی مرحله تهدید و مرحله بحران هنوز باقی مانده است!!

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
روحانی در جلسه سؤال از رئیس جمهور در 6 شهریور در مجلس گفته بود که :
"نرویم پشت تریبون‌ها بگوییم که دچار بحران شدیم والله دچار بحران نیستیم. اول مسأله است، بعد تبدیل می‌شود به آسیب، بعد تبدیل می‌شود به تهدید و بعد به بحران تبدیل می‌شود.روحانی با بیان اینکه امروز در مرحله آسیب هستیم و گاهی در بعضی از موارد مورد تهدید، خاطرنشان کرد: چرا می گوییم بحران داریم؟"
لینک: متن کامل سخنان روحانی در صحن مجلس

شخصاً با دیدن این متن در آن زمان فکر میکردم که اگر وضعیت به نظر رئیس جمهور فقط آسیب هست پس بحران پیش رو قرار هست چقدر وحشتناک باشد و چشم انداز سیاستگذار از آینده، چقدر وخیم هست؟
حالا میبینم که واقعاً شیب سقوط آنقدر سنگین هست که حتی وضعیت مثلاً یک ماه و نیم قبل هم کاملاً دست نیافتنی و عالی به نظر میرسد و البته مراحل بعدی اعلام شده توسط رئیس جمهور یعنی مرحله تهدید و مرحله بحران هنوز باقی مانده است!!
:cool:از ما ست که بر ماست
:Dاز نظر ایشون بحران یعنی تبدیل ایران به صحرای خشک و بی منابع ،
:Dشکمشون گرسنه نیست که بحران و ضعف قشرهای مردم رو درک کنند فرزندانشون در بهترین ممالک دنیا یعنی همان کشورهای مثلا دشمن با اینا در رفاه کامل به سر میبرند
:Dعن قلاب نشد اینا دست نشانده هستند و به نفع خیلی از کشورهای )وطنهاشون( دارن کار میکنند
مشکل اینجاست که اینا صابخونه نیستند و حکم مستاجر رو دارند و محاله دل به حال ایران و ایرانی بسوزونند
:oops:مرگ بر ...

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
به گفته رئیس جمهور «بازار سوم در برابر ارزش تولیدات داخلی کشور، کمتر از یک درصد و یا 1.3 درصد است» / پس چرا 99 درصد کالاها قیمتشون به قیمت دلار آزاد افزایش پیدا کرده؟ از لوازم دیجیتال تا رب گوجه فرنگی. گوشی موبایل 4 برابر شده، رب گوجه 2-3 برابر، لپ تاپ بالای 3 برابر ، میوه 2-3 برابر

اینطور که همه چی رفته بالا باید بگیم همه کالاها (بجز کالاهای اساسی) با ارز آزاد تامین میشن. اگه اینطور نیست پرتقال فروش کیه؟

Last edited:

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
چون ان کسی که پرتقال فروش است
ان نیاز به غذا وپوشاک داره
پس میشه ارز ازاد

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
دیگه گذشت اون زمانی که دلار میشد 5 تومن و میگفتیم چقدر عجیب. میشد 7 تومن و میگفتیم چرا این طوری میشه؟ میشد 10 تومن و میگفتیم تا کجا ادامه داره؟
این طور که داره پیش میره، تا بینهایت ادامه داره. همون طور که تورم ونزوئلا رو تا 1 میلیون درصد هم پیش بینی میکنن، اینجا هم دیگه وارد مرحله تخیلی شدیم و انگار پایانی برای این ماجراها وجود نداره. دو روز دیگه 20 هزار تومن و سه هفته بعدش 25 هزار تومن و 6 ماه بعد...

بالا