AMIN-MOGHADDAM
Registered User
مملکت بی صاحابه اگه صاحاب داشته باشه کسی نمیتونه هزار تومن بکشه روی جنسش
شاید باور نکنی اما هیچ نظارتی نیست هیچی ...
مملکت بی صاحابه اگه صاحاب داشته باشه کسی نمیتونه هزار تومن بکشه روی جنسش
خدایی خنده دار نیست تمام اجناس انبارها با دلار زیر ده تومنه ، قیمت ها خیلی داره عجیب میشه
ببینید این موضوع قبلاً اینجا در موردش بحث شده. منم یک توضیح بدم:خدایی خنده دار نیست تمام اجناس انبارها با دلار زیر ده تومنه ، قیمت ها خیلی داره عجیب میشه
ببینید این موضوع قبلاً اینجا در موردش بحث شده. منم یک توضیح بدم:
من چند وقت پیش با یکی از تجار صحبت میکردم و صحبت به همین مورد کشیده شد. ایشون میگفتند که من جنس رو با دلار به نرخ روز وارد کردم و باید به نرخ روز هم بفروشم و اگه به نرخ روز نفروشم به سرعت ورشکست میشم. ایشون حرفشون این بود که من میتونستم با همین پولی که صرف واردات کردم ، مثل خیلی های دیگه به جای فعالیت اقتصادی ، دلار و سکه بخرم و سود کنم ولی این کار رو نکردم ، پس نباید تاوان این که روی دلار سرمایه گذاری نکردم رو بدم و نباید ارزش سرمایه من کم بشه!
حرفشون کاملاً منطقی بود.
ما از دید احساسی خودمون به قضیه نگاه میکنیم چون میریم یک جنسی رو بخریم میبینیم گرون شده و میگیم چرا و به زمین و زمان و عالم و آدم ناسزا میگیم! در صورتیکه یک تاجر از دید منطقی و اقتصادی به کسب و کار خودش و وضعیت حال و آینده بازار نگاه میکنه.
کاملاً درسته.برداشت اشتباه نشه منظورم اینه با ارز آزاد اگر جنس وارد و توزیع بشه دیگه قطعا فلج میشیم ...
این قیمت ها که می بینیم اکثرا قیمت قدیم هستن و اثرات سکه پنج تومنی چند وقت دیگه تو بازار و خودرو خودشو نشون میده
خیلی بهتر هست که تلاش کنید و یک دید واقعی نسبت به وضعیت پیدا کنید و از برخورد احساسی در مورد اقتصاد پرهیز کنید، چیزی که باعث نابودی ریال شده، این مبلغ محدود دارایی ارزی مردم نیست، بلکه خیلی ساده، منابع درآمد ارزی کشور محدود شده و چندین سال خلق پول بی پشتوانه در بانکها و همچنین انواع فساد مالی سیستماتیک، نقدینگی را چندین برابر کرده و ارز که به شکل مصنوعی پایین نگه داشته شده بود، دارد نرخهای نزدیک تر به واقعیت را پیدا میکند، اعلام شده که کل بازار نقدی اسکناس در کشور فقط 4 درصد هست، یعنی 96 درصد مصارف ارزی بصورت حواله هست، بنابراین مشکل، تقاضای ارزی مردم در بازار برای اسکناس نیست، بنابراین شخصی که ارز و طلا یا ملک یا خودرو یا هر کالای سرمایه ای که توانسته باشد را خریده، چه خوشحال باشد و چه ناراحت باشد، وضعیت همین هست که هست. اتفاقاً در این کشور در همیشه روی یک پاشنه میچرخد و آن پاشنه، نابودی کامل اقتصادی هست، اگر امکان فروش نفت وجود داشته باشد، **** این منجلاب اقتصادی را در دوره های چند ساله از دید مردم پنهان میکند و بعد واقعیت یکباره و با شوک به مردم نشان داده میشود، همین و تمام.هارد اکسترنال 1 ترا شده 2 میلیون تومان![]()
اونایی که دلار دارن و از گرانی دلار ته دلشون شاد و خوشحالن و قند تو دلشون آلاسکا میشه
بهتون بگم حالا خوشحال هستین وقتی خواستین یه چیزی بخرین و به اندازه خون پدرشون بهتون فروختن اونوقت متوجه میشین باید گریه میکردین
پ ن : در همیشه روی یه پاشنه نمیچرخه
دوستان من یه مقدار ریال دارم میخام تبدیل کنم به آبشده ، حداقل خرید برای ابشده چقدره؟
یعنی چند گرم میشه خرید ؟
متاسفانه سقف ندارهتا کجا
20000
30000
50000
اخرش چند
روحانی در جلسه سؤال از رئیس جمهور در 6 شهریور در مجلس گفته بود که :
"نرویم پشت تریبونها بگوییم که دچار بحران شدیم والله دچار بحران نیستیم. اول مسأله است، بعد تبدیل میشود به آسیب، بعد تبدیل میشود به تهدید و بعد به بحران تبدیل میشود.روحانی با بیان اینکه امروز در مرحله آسیب هستیم و گاهی در بعضی از موارد مورد تهدید، خاطرنشان کرد: چرا می گوییم بحران داریم؟"
لینک: متن کامل سخنان روحانی در صحن مجلس
شخصاً با دیدن این متن در آن زمان فکر میکردم که اگر وضعیت به نظر رئیس جمهور فقط آسیب هست پس بحران پیش رو قرار هست چقدر وحشتناک باشد و چشم انداز سیاستگذار از آینده، چقدر وخیم هست؟
حالا میبینم که واقعاً شیب سقوط آنقدر سنگین هست که حتی وضعیت مثلاً یک ماه و نیم قبل هم کاملاً دست نیافتنی و عالی به نظر میرسد و البته مراحل بعدی اعلام شده توسط رئیس جمهور یعنی مرحله تهدید و مرحله بحران هنوز باقی مانده است!!