• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دیگه گذشت اون زمانی که دلار میشد 5 تومن و میگفتیم چقدر عجیب. میشد 7 تومن و میگفتیم چرا این طوری میشه؟ میشد 10 تومن و میگفتیم تا کجا ادامه داره؟
این طور که داره پیش میره، تا بینهایت ادامه داره. همون طور که تورم ونزوئلا رو تا 1 میلیون درصد هم پیش بینی میکنن، اینجا هم دیگه وارد مرحله تخیلی شدیم و انگار پایانی برای این ماجراها وجود نداره. دو روز دیگه 20 هزار تومن و سه هفته بعدش 25 هزار تومن و 6 ماه بعد...
بله ، همینطوره متاسفانه.
دیگه هیچ حساسیتی در مورد افزایش نرخ دلار وجود نداره و همه مردم چون به صورت تدریجی و به مرور به این درد عادت کردن ، دیگه احساسش نمیکنن!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
اگه دوست دارید دلار بیشتر از این بالا نره ، دعا کنید حسن آقا و شرکا هر چه زودتر از سفر فرنگ برگردن چون هر چه بیشتر اونجا بمونن دلار هم بیشتر و بیشتر بالا میره!

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
اینم از هند که میخواستن از این به بعد بجای دلار با روپیه معامله کنن:
‏‎هند هم از واردات ‎نفت ایران «کنار می‌کشد»

خبرگزاری بلومبرگ گزارش داد که هند هم تحت فشار ‎آمریکا به ژاپن و کره جنوبی می‌پیوندد و در ماه نوامبر هیچ خرید نفتی از ایران نخواهد داشت.
ماه نوامبر آینده، (آبان‌ماه) مصادف است با آغاز دور تازه‌ای از تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا علیه ایران.

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
حالا الان بخندین به این قیمتها، من نگران یکی دو ماه دیگه م که ملت زامبی و وحشی ایران حمله کنن به خونه همدیگه برای غارت
ترامپ قبل خروجش از برجام کلی پیام داد که آقا بیاین مذاکره کنیم و برجام رو اصلاح کنیم، اون موقع بولتون و پومپئو هم هنوز نبودن، اون موقع شوخی گرفتن همه چیزو حالا الان حسن میره میگه به برجام برگرد تا مذاکره کنیم ! هر چقدر دیرتر برن مذاکره کنن، شرایط ترامپ هم سختتر میشه چون میبینه تحریمها روز به روز بیشتر اثر میزاره.

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
هارد اکسترنال 1 ترا شده 2 میلیون تومان:eek:o_O
:cool:
اونایی که دلار دارن و از گرانی دلار ته دلشون شاد و خوشحالن و قند تو دلشون آلاسکا میشه
بهتون بگم حالا خوشحال هستین وقتی خواستین یه چیزی بخرین و به اندازه خون پدرشون بهتون فروختن اونوقت متوجه میشین باید گریه میکردین
پ ن : در همیشه روی یه پاشنه نمیچرخه

چرا الکی میگی عزیز؟ هارد اکسترنال ۱ ترا کجا شده ۲ تومن!!!! دی جی کالا هم موجود داره همین الان. گرون ترینش ۱ تومنه! پرت و پلا گویی هم حدی داره

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
حالا الان بخندین به این قیمتها، من نگران یکی دو ماه دیگه م که ملت زامبی و وحشی ایران حمله کنن به خونه همدیگه برای غارت
ترامپ قبل خروجش از برجام کلی پیام داد که آقا بیاین مذاکره کنیم و برجام رو اصلاح کنیم، اون موقع بولتون و پومپئو هم هنوز نبودن، اون موقع شوخی گرفتن همه چیزو حالا الان حسن میره میگه به برجام برگرد تا مذاکره کنیم ! هر چقدر دیرتر برن مذاکره کنن، شرایط ترامپ هم سختتر میشه چون میبینه تحریمها روز به روز بیشتر اثر میزاره.

من مخالف اینام..ولی دیگه ترامپم زر اضافی میزنه! یعنی چی یه معاهده ای که رییس جمهور قبلی امریکا امضا کرده رو چون ترامپ قبول نداره بیاین اصلاح کنیم؟؟؟ منم باشه نمیرم اصلاح کنم..مگه مسخره بازیه/.

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
چرا چرت میگی عزیز؟ هارد اکسترنال ۱ ترا کجا شده ۲ تومن!!!! دی جی کالا هم موجود داره همین الان. گرون ترینش ۱ تومنه! پرت و پلا گویی هم حدی داره
درست صحبت کن چرت خودت میگی
اون هاردی که من گفتم بیسیمه اصلا دیجی کالا نداره
برات متاسفم که اصل موضوع را نمیگیری

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
درست صحبت کن چرت خودت میگی
اون هاردی که من گفتم بیسیمه اصلا دیجی کالا نداره
برات متاسفم که اصل موضوع را نمیگیری

برای خودت متاسف باش! میخوای قیمت بدی اسم جنس رو درست بگو! چون زمین تا آسمون فرقشه!
وقتی میگی هارد اکسترنال ۱ ترا شده ۲ تومن یعنی چی؟؟؟ یعنی هارد اکسترنال معمولی! گفتی بی سیم؟؟؟؟
بی سیمی مشخصه که خیلی گرونه! میخوای توی این اوضاع چند باشه؟؟؟
اصل موضوع رو همه میدونیم!

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
گاهی در خبرها میشنویم افرادی در دریا غرق شده اند، پس از تاسف به این می اندیشیم مگر نمیدانستند که تا چه حد باید از ساحل دور شوند. ویا مگر تلاطم دریا را ندیده اند؟
ما باید بدانیم دریا گول زننده است. اگر به دریا زده اید حتما درابتدا لب ساحل قدم زده اید، بعد کمی جلوتر رفته اید وچون اتفاقی نیفتاده باز جلوتر رفته اید وهمینطور ادامه داده اید
کسانی که اهل ریسک نبوده اند برگشته اند وکسانی که ادامه داده اندغرق شده اند چون به جایی رسید ه اند که آب از سرشان گذشته است
حکایت اقتصاد ما وارزش پول ملی مان در برابر دلار هم همین است گویی ترس اولیه مسئولان از افزایش دلار فرو ریخته وفکر میکنند هنوز میتوانند جلوتر بروند
غافل از اینکه ممکن است آب از سر بگذرد واتفاقی که نباید بیفتد. واقتصاد مان در تلاطم امواج بی تدبیری مسئولان و فشار ها و تحریم ها و نقشه ها یی که برایمان چیده اند غرق شود. وآن وقت نجات دادن سخت خواهد شد
امروز با سخنان دیروز ترامپ دلار باز بالاتر رفت واز 18.000 گذشت وما فقط دلخوش کرده ایم که حضار به یک جمله او خندید ه اند
فقط اینو بگم دولت از بالا رفتن دلار خیلی هم خوشحاله چون هر چه دلار بیشتر گرون میشه راحتر بدهیشو با بانکها صاف میکنه

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
از نظر علم اقتصاد مردم دارن کوچ میکنن از پول داخلی به ارز و طلا برای در امان ماندن از غول تورم و بی ارزشی دارایی ها گام بعدی هم هجوم به فروشگاهها برای خرید لوازم اساسی هست البته اونایی که نتونستن پولشونو تبدیل کنن

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
گاهی در خبرها میشنویم افرادی در دریا غرق شده اند، پس از تاسف به این می اندیشیم مگر نمیدانستند که تا چه حد باید از ساحل دور شوند. ویا مگر تلاطم دریا را ندیده اند؟
ما باید بدانیم دریا گول زننده است. اگر به دریا زده اید حتما درابتدا لب ساحل قدم زده اید، بعد کمی جلوتر رفته اید وچون اتفاقی نیفتاده باز جلوتر رفته اید وهمینطور ادامه داده اید
کسانی که اهل ریسک نبوده اند برگشته اند وکسانی که ادامه داده اندغرق شده اند چون به جایی رسید ه اند که آب از سرشان گذشته است
حکایت اقتصاد ما وارزش پول ملی مان در برابر دلار هم همین است گویی ترس اولیه مسئولان از افزایش دلار فرو ریخته وفکر میکنند هنوز میتوانند جلوتر بروند
غافل از اینکه ممکن است آب از سر بگذرد واتفاقی که نباید بیفتد. واقتصاد مان در تلاطم امواج بی تدبیری مسئولان و فشار ها و تحریم ها و نقشه ها یی که برایمان چیده اند غرق شود. وآن وقت نجات دادن سخت خواهد شد
امروز با سخنان دیروز ترامپ دلار باز بالاتر رفت واز 18.000 گذشت وما فقط دلخوش کرده ایم که حضار به یک جمله او خندید ه اند
فقط اینو بگم دولت از بالا رفتن دلار خیلی هم خوشحاله چون هر چه دلار بیشتر گرون میشه راحتر بدهیشو با بانکها صاف میکنه

عالی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
برای خودت متاسف باش! میخوای قیمت بدی اسم جنس رو درست بگو! چون زمین تا آسمون فرقشه!
وقتی میگی هارد اکسترنال ۱ ترا شده ۲ تومن یعنی چی؟؟؟ یعنی هارد اکسترنال معمولی! گفتی بی سیم؟؟؟؟
بی سیمی مشخصه که خیلی گرونه! میخوای توی این اوضاع چند باشه؟؟؟
اصل موضوع رو همه میدونیم!

شما از زمانی که دلار 1000 تومان بود اومدی اینجا گفتی حبابه حبابه .. فروشنده غلط میکنه 2لا پهنا حساب میکنه.. مرگ بر او ...

بیخیال رفیق، بشین پشت لپ تاپ و فقط قیمت ها رو چک کن.. تنت سالم باشه.. چکار به قیمت دلار داری ... زندگیتو بکن :دی

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
حالا نگفتی چه اتفاقی نباید بیوفته!

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
کسی میدونه جلسه چه ساعتی میخاد برگزار بشه؟
خدا رحم کنه به این مردم...

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
الان 18500تومن، 2 ساعت 2.7 درصد رفته بالا. این مدت بیشترین سود بانکی 0.005 درصد میشه
اگه به حرف ترامپ خندیدن باید از وضع پول ما روده بر بشن

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
این کاریکاتور هزاران حرف نگفته داره :(
478627_354.jpg

آینده ای مبهم برای همه و از جمله کودک بالایی :(

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
18735 تومن. تو 1 روز 11 درصد افزایش داشته (اگه از این بیشتر نشه) فردا هم 10 درصد رشد داشته باشه 20600 رو رد کردیم
آپدیت: فکر کنم فردا لازم نیست الان تا 19200 تومن هم رفت
مثل اینکه سخنان روحانی تاثیر خودشو گذاشت

Last edited:

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
:دی ؟ :دی : دی نکن واس من بابا :general404::general404::general404::general404: هزار تومن:general404: هزار تومن بود شما توی قنداق بودی در بهترین حالت!
برو یه پست از من پیدا کن که گفته باشم حباب هست.
من از زمان دلار سه تومنی دلار ها رو نگه داشتم الانم دارم و نخواهم فروخت..شما هم فک کن قیمت دلار تاثیری روی من نداره...جنابعالی باید بشینی و کاری به قیمت دلار نداشته باشی نه من که از داخل یه دیتاسنتر با کلی مدرک و تخصص دارم باهات حرف میزنم. دوس داشتی آدرس بدم بیا یه ناهار بزنیم باهام!..امثال شما باید فکر بالا پایین رفتن قیمت گوجه و خیار باشی تا دلار.
بله همین الانشم میگم که خیلی از فروشنده ها سو استفاده گر هستن و سر خیلی از اون حرفام هستم ولی هیچ وقت نگفتم قیمت دلار حبابه قراره بیاد پایین!!

بنظرت چی میخواد بشه ؟ حداکثر تا پایان مهر ؟

بالا