• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
فقط ببینید چه سطحی از کمبود منابع ارزی وجود دارد که همین بانک مرکزی ایران که در سری قبلی تحریم های قبل از برجام، به بانکهای مجوزدار کشور، اجازه دزدی و غارت منابع ارزی مردم بصورت پرداخت ریال به نرخ دولتی در ازای اسکناس را داده بود، حالا علاوه بر التماس به مردم برای سپرده گذاری ارزی، مجبور به اعطای ضمانت کتبی عدم دزدی، به سپرده گذاران ارزی شده است. متن خبر را در لینک زیر ببینید:
لینک: بانک مرکزی به سپرده‌گذاران ارزی ضمانت کتبی می دهد
این خبر حتی به تنهایی، نشان دهنده بحران وحشتناک ارزی در کشور و چشم انداز بسیار وخیم وضعیت پیش رو از نظر سیاستگذار هست.
فکر نمیکنم کسی مغز خر خورده باشه که ارز رو ببره تو بانک سپرده کنه. حتی خود خدا هم ضمانت بده کسی اعتماد نداره.

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
تا همین چند روز پیش اینا بودن رسانه های مفنگی الان معتبر شدن عجبا :general112:
دقیقا نمیدونم هدفت چیه ولی مطمئن باش جفنگ هایی داری میفرستی پشیزی برای کسی اهمیت نداره
همین رسانه های مفنگی منبع خبری ارزشمند شما بودن واسه همین برای شما ارسال کردم که نگید فلان رسانه مورد تایید ما نیست اما خودتون هم رسانه مفنگی خودتونون قبول ندارید

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
بفروشید تا ضرر بیشتر نکردین
هر جا جلوی ضرر بگیری منفعت است
البته تا 13 ابان مونده ولی باز فرصت خرید هست چون امروز 5 درصد ارزان شد
ممکنه فردا و پس فردا و تا پنچ شنبه هر روز 5 درصد ارزان بشه!
شاید هفته اخر مهر ماه فرصت خوبی برای خرید باشه ولی الان موقع فروشه!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
نه عزیز به قیمتها دقت نمی کردی
از سه ماه پیش که دلار به این وضع افتاد راحت تفاوت 400 تومنی بین دلار های شهرهای مختلف بود
الانم هست
چرا اون موقع نمی گفتی؟
الان که ارزش پول کشورمان داره بیشتر میشه وحداقل بگیم به قبل برگرده شما اومدی و میگی چرا دلار فرق داره قیمتش
به دقت بخون متن رو. اگه تو خودندنش مشکل داری بگو فونتش رو درشت تر کنم!
در ضمن تا پیش از این قیمت شهرهای مرزی از تهران ارزون تر بود اما طبق چیزی که تو متن گفتم ، این اختلاف قیمت معکوس شده. معکوس شده میدونی یعنی چی؟! یعنی اینکه الان قیمت تهران از شهرهای مرزی ارزون تر شده! اگه بازم متوجه نشدی بگو یه نفر دیگه برات توضیح بده چون من بهتر از این نمیتونم توضیح بدم!:)

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
بحران نیست بلکه کار بانک جمع اوری منابع است
این بدیهی ترین کار بانک است
متاسفانه قبلا اکثر بانکها در کشور ما شده اند دلال ، حالا یک بانکی منابع جمع کند بهش میگم بحران!
نه عزیز بیخود شانتاژ نکن
بیچاره ضمانت کتبی هم میده باز شما میگی بحران
دوست گرامی
آن سازمانی که دارد ضمانت میکند، بانک عامل نیست بلکه بانک مرکزی است که اتفاقاً به هیچ عنوان مایل به اعطای این نوع ضمانت نیست(به صحبتهای نمایندگان مجلس مراجعه کنید). این سپرده های ارزی بطور صد درصد تودیعی و در اختیار بانک مرکزی هست.
وقتی بانک مرکزی ایران چنین ضمانتی را مکتوب میکند، یعنی دقیقاً بدلیل بحران ارزی مجبور به این کار شده است.

Last edited:

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
دیگه وقتی شما ضمانت بانک مرکزی رو دال بر بحران بدونین
ارزان شدن دلار یعنی بحران
قوت گرفتن ارزش پول کشورمان یعنی بحران
برگشتن قیمتها به 1 ماه پیش یعنی بحران
البته بحران برای کسی که از گرانی قرار بود سود ببرد
من هم دل خوشی از مسئولین ندارم و نگرانم در اینده پول کشور بی ارزش شود و قحطی بیاید
ولی نه یک کالایی را انبار می کنم
نه یک عدد روغن اضافی می خرم
و نه از خبرهای کاهش دلار ناراحت می شوم و جبهه می گیرم

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
دلال ها به فروشندگان میگن اینا کار دولته میخواد بیار پایین تا شما بفروشی جمع کنه میگن دلار پایین نمیاد
اما واقعیت اینه که این هفته با توافق ایران و اروپا بر سر راهکار تبادل مالی دلار زیر ۱۰ تومن خواهد اومد

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
دوستان عزیز من هم خوشحال میشم اگه قیمت ارز بیاد پایین و ارزش ریال برگرده، ولی به نظرم برای خوشحالی کردن و جشن گرفتن هنوز خیلی زوده، چون اصلا معلوم نیست این روند فعلی ادامه داشته باشه یا نه.

signore

Registered User
لایک‌ها
636
اما واقعیت اینه که این هفته با توافق ایران و اروپا بر سر راهکار تبادل مالی دلار زیر ۱۰ تومن خواهد اومد
حاجی ساقیت کیه شما؟ بخیل نباش به ما معرفیش کن

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
من هم دل خوشی از مسئولین ندارم و نگرانم در اینده پول کشور بی ارزش شود و قحطی بیاید
دیگه اگه فردا همه چیز واقعا ارزان بشود(منظور از واقعا یعنی دوستان مخالف هم قبول داشته باشن که ارزان شده) باز هم باید شک کرد آیا باز هم دسیسه ای پشت پرده هست؟آیا باز هم میخوان کلاه بزارن سر مردم؟این منفی نگری بیماری بسیار خطرناکیست حتی از سرطان هم بدتر

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
تلاش کنید که تفاوت بین خوشبینی و بدبینی و واقع بینی را درک کنید.
اگر در یک کشور کاملاً بی قانون که سیاستگذار به هر روشی که بخواهد به مردم ظلم میکند، بانک مرکزی کشور که اتفاقاً زمانی اجازه غارت منابع ارزی مردم را به بانکها داده است، برای جلب اعتماد مردم، مجبور به اعطای ضمانت برای عدم غارت شود، یعنی بدلیل کمبود منابع ارزی مجبور به این ضمانت شده و در شرایط بحرانی هست.
این متن دقیقاً نمونه کامل توضیح واضحات هست.

Last edited:

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
تصمیم های آب دوغ خیاری خدا پدر محمود جفنگ بیامرزه جهش بعدی ویرانگر خواهد بود شما بگو یک انگشت جلوتر از دماغشون سران می بینن :general509:

f3er

Registered User
لایک‌ها
165
حاجی ساقیت کیه شما؟ بخیل نباش به ما معرفیش کن

این توهم از مواد روان گردان هست .
شتر در خواب بیند پنبه دانه . گه لپ لپ خورد گه دانه دانه . 10 تومن که هیچی دلار میشه 4200 .قبلا جهانگیری گفته بود / حتی شنیدم ایران خودرو که پیش پول گرفته بود واسه ثبت نام قرار جای خودرو ایرانی بنز و بی ام او بده به مردم . :general108::general108::general108::general304::general304::general304:
همه دوست دارن دلار ارزون بشه . بیشتر مردم از ترس رفتن دلار خریدن نه واسه سود کردن :general208::general208::general208:

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
jz1p_img_20181001_173742_717.jpg

هنوز مردم برای فروش دلارهایشان اصرار دارند

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
شما احتمالا خوابت سنگینه الان که دارم با شما حرف میزنم ۱۵۴۵۰تومنه دلالها دارن از مردم ۱۲۵۰۰ میخرن
شما خوابی دلار از 11000 تو 9 شهریور به 15500 رو میگی کاهش قیمت. هر موقع اومد کانال 6000 تو ماه خرداد (کانال 4000 فروردین رو نمی گیم) اسمش رو بزار کاهش.
قیمتها رو از tgju.org میگرفتم الان سایتای صرافی دیدم بین 15600 تا 16300 بود

12000 هم بشه این قیمت دووم نمیاره 11 مرداد 11300 بود، 16 مرداد شد 8976 ، الان چنده؟

اشتباه کردم منم اون 2 قرون نقدینگم رو زودتر از صندوق در نیاوردم باهاش دلار یا سکه بخرم. مرداد پولم رو درآوردم دلار 11000 بود رغبتی برای خرید نداشتم. باز اگه می گرفتم 40 درصدی جلوتر از الان بودم.
نباید مردم رو بخاطر خرید دلار یا کالا سرزنش کرد. اگه نمی خریدن می شدن مثل من لپ تاپ 2.5 میلیون تومنی رو باید 7 میلیون بخرن گوشی 600 هزار تومنی رو باید 2.5 میلیون بخرن |:

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
دلار میاد پایین ... قطعا ...

بیاد رو ده قیمتا داشت خیلی نجومی میشد

بنظرم اگر افزایش هم داشته باشه مردم مجبورن بخاطر نیاز های مالی ارز رو وارد بازار کنن و در بلند مدت قیمت پایین میاد

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
فکر نمیکنم کسی مغز خر خورده باشه که ارز رو ببره تو بانک سپرده کنه. حتی خود خدا هم ضمانت بده کسی اعتماد نداره.
در واقع به هیچ عنوان و دقیقاً به هیچ عنوان قابل اعتماد نیست و شرایطی که ذکر شده، در بسیاری از موارد، دست بانک را برای عدم پرداخت اسکناس و تسویه با ریال و به نرخ دولتی باز میگذارد و زمینه اجرای همان برنامه غارت قبلی در صورت نیاز را فراهم میکند:

شرایط افتتاح سپرده ارزی را ببینید و بخشهای بولد شده مربوط به دریافت شخصی من از متن هست:

تبصره 1: در صورت ابطال وجه سپرده قبل از یک ماه، سودی به حساب تعلق نخواهد گرفت.

تبصره 2: در صورت ابطال سپرده ارزی توسط ذی‌نفع قبل از سررسید (در صورتی که شامل تبصره یک نباشد) موارد متعلقه طبق دستورالعمل‌های ابلاغی معتبر و بنا به تصمیم و تشخیص بانک به ارز سپرده یا سایر ارزهای جهانروا یا معادل ریالی آن یا نرخ تبدیل رسمی در روز ابطال محاسبه و پرداخت خواهد شد : (تبصره 2 یعنی اگر قبل از سررسید، درخواست دریافت سپرده ارزی را داشته باشید، بانک میتواند با ریال و به نرخ دولتی تسویه کند!)

تبصره 3: به آن دسته از سپرده‌هایی که بانک مجاز به تمدید آنها نباشد از تاریخ انقضاء سررسید، سود تعلق نخواهد گرفت.

3 ــ بانک عامل مجاز است متناوباً نسبت به تمدید اصل سپرده ارزی اقدام و سود متعلقه را به حساب ارزی معرفی‌شده توسط مشتری که طبق بخش‌نامه‌ها و مقررات جاری بانک قابل افتتاح و واریز باشد، واریز نماید، در ضمن در خصوص نحوه پرداخت سود سپرده مذکور، بانک عامل طبق دستورالعمل‌های ابلاغی معتبر و بنا بر تصمیم و تشخیص خود نسبت به پرداخت سود متعلقه به ارز سپرده یا سایر ارزهای جهانروا یا معادل ریالی آن با نرخ تبدیل رسمی اقدام خواهد کرد. بدیهی است از تاریخ تمدید، اصل سیزده و سود متعلقه مشمول شرایط ضوابط، مقررات و دستورالعمل‌های سپرده‌های سرمایه‌گذاری‌های جدید خواهد بود.: (بند 3 یعنی بانک میتواند سود متعلقه را بجای اسکناس ارزی مربوطه، با ریال و به نرخ دولتی پرداخت کند! و همچنین بانک در سررسید هم میتواند سپرده را بطور خودکار تمدید کند و راه نجاتی برای سپرده گذار باز نگذارد!)

4 ــ حداقل مبلغ و مدت برای افتتاح حساب سپرده مدت‌دار ارزی و همچنین باز نگه داشتن حساب‌های مفتوحه از حیث مبلغ و فعال بودن یا نبودن حساب، بر اساس ضوابط، مقررات و دستورالعمل‌های بانک عامل خواهد بود.

5 ــ استرداد اصل سپرده سرمایه‌گذاری مدت‌دار ارزی با توجه به منشأ آن، بر اساس آخرین مقررات، دستورالعمل‌ها و حسب مورد، مقررات ناظر بر صندوق ضمانت سپرده‌ها و به‌شرح ذیل است:

5 ــ 1 ــ پرداخت با رعایت مقررات این برگه و سایر مقررات مربوط به میزان ارز نقدی واریزشده به حساب مربوطه یا معادل آن به سایر ارزهای جهانروا طبق دستور العمل‌های ناظر و امکانات موجود بانک خواهد بود.

5 ــ 2 ــ پرداخت در سایر موارد از قبیل افتتاح حساب از محل حواله‌های وارده ارزی، فروش ارز در قبال ریال و... به‌صورت معادل ریالی آن با نرخ تبدیل رسمی در روز سررسید ابطال سپرده یا به ارز سپرده یا سایر ارزهای جهانروا بنابر مقررات و دستور العمل‌های ابلاغی لازم الاتباع و تصمیم و تشخیص بانک خواهد بود: ( بند 5 ــ 2 ــ یعنی اگر افتتاح حساب با حواله ارزی وارده باشد بانک میتواند حتی در زمان سررسید هم با ریال و به نرخ دولتی تسویه کند!)

6 ــ سپرده‌گذار ذی‌نفع یا قائم‌مقام او موظف است فقدان و سرقت گواهی سپرده سرمایه‌گذاری مدت‌دار ارزی را در اسرع وقت کتباً به اطلاع شعبه مربوطه برساند. مسئولیت هر گونه سوء استفاده از مستندات سپرده و ابزار برداشت مربوطه (دفترچه، گواهی، سپرده، کارت و غیره) را که در اختیار ایشان بوده به‌عهده بانک نمی‌باشد.

7 ــ صاحب‌حساب یا قائم‌مقام وی با امضای این قرارداد مقررات و شرایط عمومی حساب سپرده قرض الحسنه و مقررات ناظر بر پولشویی را که جزء لاینفک این برگه می‌باشد مطالعه و اراده خود را نسبت به پذیرش و قبول شرایط و مقررات مذکور اعلام نمود.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

موارد فوق یعنی اگر در این شرایط، شخصی به لفظ ضمانت بانک مرکزی اعتماد کند و سپرده ارزی در بانک ها باز کند، حسابش با کرام الکاتبین هست و امیدش هم باید به همان شخص کرام الکاتبین باشد!

Last edited:
بالا