• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
جهت یادآوری پست قبلی
dollar2-jpg.1089685

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
ریزش امروز خیلی عجیب بود.. این ریزش طبیعی نبود.... حتما" یک علتی پشتش بود که بازار را دستکاری کردن
من شنیدم امروز کلی دلار پتروشیمی ریختن تو بازار
فردا هم آخرین مهلت تصویب fatf
اگه می خواستن تصویب کنن زودتر این کار را می کردن .. نمی زاشتن دقیقه نود.. من حدس می زنم ( در حد احتمال) اینها برنامه اشون اینه که تصویب نکنن... و ترسیدن در صورت تصویب نشدن شوک به بازار بیاد.. دلار بکشه بالای بیست تومن بعد نتونن جمعش کنن.. واسه همین امروز حجم بالا دلار تزریق کردن.. و هزاران ساندیس خور هم ریختن تو فضای مجازی ( که یکی دو تاشون تو همین تاپیک بودن) که جو بدن برای این که قیمت را بیارن پایین
احتمال داره قیمت تا یک ماهی همین حدود ها بمونه ولی نزدیک کریسمس که یک ماهی هم از عملی شدن تحریم ها گذشته دوباره اوج می گیره
همانطور که صعودش عجیب است و هیچ قانون و منطقی داخلش نیست بهرحال این ریزش تا ۱۳ آبان خواهد بود دلال های محترم شکمتان را برای خر کردن مردم صابون نزنید دوره شما به سر رسیده همونطور که با بیشرمی باعث شدین قیمت کالاها سر به فلک بکشه روزی هم خواهد رسید و رسیده که به خاک مالیدشید و تقلا برای نجات دادن خود میکنید

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
منم گفتم برام بخرن ولی با این نرخ هایی که الان داره اعلام میشه کسی فروشنده نیست ، مگر اینکه کف بازار باشی و از چنگ خونه دار در بیاری دلارشو
رو چه قیمتی خریدارید؟ چرا باید کسی فروسنده نباشه مگه نزولی نشده؟ اخبار همش نشون میده همه مردم فروشنده دلار بودند امروز و خیلی شلوغ بود حتی چند صراف رو هم نشون داد که گفتند نمی خریم، اصلا مگه صراف میتونه دلبخواهی بعضی مواقع ارز رو نفروشه یا نخره؟

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
علت ریزش چی بوده تحول اقتصادی شده خبر نداریم؟ اگر شایعه و دستکاری باشه که بسیار بدتره و خدا رحم کنه وقتی شایعات فروکش کنه:general208:
امروز 9 مهر یعنی اول اکتبر 2018 و پایان مهلت FATF به ایران برای تصویب لوایح مربوطه و پیوستن به کنوانسیون های اعلام شده و انجام موارد مورد نظر گروه اقدام مالی بود. شخصاً انتظار داشتم که امروز رسماً انجام موارد مورد نظر FATF در کشور، اعلام شود و ریزش بنیادی بدلیل خوشبینی غیرواقعی بازار اتفاق بیافتد ولی به شکل عجیبی بدون چنین اعلامی، صرفاً با تزریق گسترده ارز توسط بانک مرکزی و ایجاد شوک، نرخ را پایین آوردند و در نهایت کل ارز تزریق شده را هم با نرخ پایینتر از دست مردم جمع آوری میکنند.
البته این امکان هم وجود دارد که تصویب FATF انجام شده و فقط بدلیل ملاحظات سیاسی، هنوز بصورت رسمی اعلام نشده باشد.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
رو چه قیمتی خریدارید؟ چرا باید کسی فروسنده نباشه مگه نزولی نشده؟ اخبار همش نشون میده همه مردم فروشنده دلار بودند امروز و خیلی شلوغ بود حتی چند صراف رو هم نشون داد که گفتند نمی خریم، اصلا مگه صراف میتونه دلبخواهی بعضی موقع ارز رو نقروشه یا نخره؟
تحت تاثیر جو قرار نگیرید لطفاً. آدم های از همه جا بی خبر تو کف میفروشن و تو سقف میخرن. همیشه گفتم حواستون باشه جوزده نشید. تو سقف نخرید و تو کف هم نفروشید. من که تی وی تماشا نمیکنم اما اون چیزایی که نشونتون میدن در راستای شانتاژ و جوسازی و تامین منافع عده ای خاصه. عجیبه که هنوز حرفایی که از تی وی به خوردتون میدن رو باور میکنید!

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
تحت تاثیر جو قرار نگیرید لطفاً. آدم های از همه جا بی خبر تو کف میفروشن و تو سقف میخرن. همیشه گفتم حواستون باشه جوزده نشید. تو سقف نخرید و تو کف هم نفروشید. من که تی وی تماشا نمیکنم اما اون چیزایی که نشونتون میدن در راستای شانتاژ و جوسازی و تامین منافع عده ای خاصه. عجیبه که هنوز حرفایی که از تی وی به خوردتون میدن رو باور میکنید!
حالا تی وی یه مساله دیگه ای هستش به اون کار ندارم، ولی سوال من اینه که یعنی شما میگید امروز کف بوده؟؟ من از یه نفر موثقی شنیدم که فکر می کنم دلار تا ۸ هزار تومان برخواهد گشت. دیگه نمیدونم چی بشه

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
حالا تی وی یه مساله دیگه ای هستش به اون کار ندارم، ولی سوال من اینه که یعنی شما میگید امروز کف بوده؟؟ من از یه نفر موثقی شنیدم که فکر می کنم دلار تا ۸ هزار تومان برخواهد گشت. دیگه نمیدونم
منبع یک خبر موثق باید یک خبرگزاری موثق یا یک شخص بلند پایه کشوری باشد که باید با نام و پست سیاسی و اقتصادی کامل شخص مربوطه اعلام شود. اگر هیچکدام از اینها در مورد یک خبر وجود نداشته باشد یعنی صرفاً در حد شایعات و نشر اکاذیب هست.

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
teq2_img_20181001_211757_841.jpg

کرج_هم اکنون|هجوم مردم به صرافی ها و كاهش شديد نرخ دلار
درپی هجوم فروشندگان دلار در کرج، صرافی ها بسته شد
rthd_img_20181001_211815_369.jpg
ازدحام در میدان آستانه قم برای فروش دلار خانگی
umzu_img_20181001_211820_943.jpg
ازدحام شبانه در تبريز برای فروش دلار خانگی

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
متوجه شدین = با مردم چکار کرد
دلار را بالا برد
ملت برای اینکه ارزش پول شان پایین نیاید
دولار با قیمت سقف خریدن
وبعد
=
خودش دلار را به کف رساند ملت برای اینکه کمتر ضرر کنند هجوم برای فروش

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
منبع یک خبر موثق باید یک خبرگزاری موثق یا یک شخص بلند پایه کشوری باشد که باید با نام و پست سیاسی و اقتصادی کامل شخص مربوطه اعلام شود. اگر هیچکدام از اینها در مورد یک خبر وجود نداشته باشد یعنی صرفاً در حد شایعات و نشر اکاذیب هست.
انتظار داری طرف بیاد ۲۰:۳۰ بگه مردم من تضمین میکنم دلار در چند روز آینده به ۸تومن ریزش کنه:general710:حرفهایی میزنی شما:general710:همونطور که پشت پرده بالا کشید پایین میاد منم این حرف رو شنیدم که تا ۸تومن هم پایین میاد فقط این دلال ها هستند که انکار میکنن

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
به نظر من برای اینکه ارزش پول خود را حفظ کنید
باید فکر فروش یک هفتگی یا یک ماه نداشته باشین
حداقل صبر یک سال داشته باشین
نظرمن برای ان کسی که دلال است نیست
بلکه ان کسی که برای دارای خود را زحمت کشیده است

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
عزیزم این چه حرفیه نشر اکاذیب چیه؟
طرف یه تاجر هست که نمیتونم اینجا آدرس و مشخصاتشو بنویسم.

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
الان یه ویدیو توی فارس منتشر شده طرف رفته پیش دلال ها میگه چند میخری میگه ۱۳ اون یکی میگه ۱۴ یکی میگه اصلا نمیخرم بعد میره با یکیشون حرف میزنه خود دلال میگه تا ۱۰ تومن پایین میاد

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
دلار را بالا برد
دولار با قیمت سقف خریدن
وبعد
=
جالب هست که بصورت گسترده ای برای ایجاد ترس در مردم با هدف جمع آوری ارز در دست مردم با نرخهای پایینتر تلاش و تبلیغ میشود، این یعنی فقط فرصت بسیار کوتاهی برای جمع آوری ارز از دست مردم وجود دارد و ادامه این روند برای حاکمیت ناممکن هست. تبعاً ادامه این روند میتواند باعث خروج ارز از کشور و ایجاد هزینه های جانبی برای کنترل وضعیت شود.

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
دلار را بالا برد
دولار با قیمت سقف خریدن
وبعد
=
بله گول بازیها و سیاستهای دولت را نخورید همه بازیچه این حکومتیم

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
تا ابان ۲۰ نشد هر چی خاستید بگید

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
عزیزم این چه حرفیه نشر اکاذیب چیه؟
طرف یه تاجر هست که نمیتونم اینجا آدرس و مشخصاتشو بنویسم.
دوست گرامی، یک تاجر، منبع موثق اعلام نرخ آینده برای ارز نیست. یک تاجر صرفاً میتواند تحلیل شخصی خودش را با توجه به تجربه اقتصادی اش ارائه بدهد یا اینکه اگر خبر موثقی دارد، منبع آن خبر بنیادی یا اصلاً تحلیل مربوطه را مطرح کند. در توضیحات شما نه تحلیل وجود دارد و نه اعلام منبع موثق مربوطه.

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
دوست گرامی، یک تاجر، منبع موثق اعلام نرخ آینده برای ارز نیست. یک تاجر صرفاً میتواند تحلیل شخصی خودش را با توجه به تجربه اقتصادی اش ارائه بدهد یا اینکه اگر خبر موثقی دارد، منبع آن خبر بنیادی یا اصلاً تحلیل مربوطه را مطرح کند. در توضیحات شما نه تحلیل وجود دارد و نه اعلام منبع موثق مربوطه.
منبع موثق تا چند روز دیگر به شما ادای احترام خواهد کرد

بالا