جهت یادآوری پست قبلی
![]()
همانطور که صعودش عجیب است و هیچ قانون و منطقی داخلش نیست بهرحال این ریزش تا ۱۳ آبان خواهد بود دلال های محترم شکمتان را برای خر کردن مردم صابون نزنید دوره شما به سر رسیده همونطور که با بیشرمی باعث شدین قیمت کالاها سر به فلک بکشه روزی هم خواهد رسید و رسیده که به خاک مالیدشید و تقلا برای نجات دادن خود میکنیدریزش امروز خیلی عجیب بود.. این ریزش طبیعی نبود.... حتما" یک علتی پشتش بود که بازار را دستکاری کردن
من شنیدم امروز کلی دلار پتروشیمی ریختن تو بازار
فردا هم آخرین مهلت تصویب fatf
اگه می خواستن تصویب کنن زودتر این کار را می کردن .. نمی زاشتن دقیقه نود.. من حدس می زنم ( در حد احتمال) اینها برنامه اشون اینه که تصویب نکنن... و ترسیدن در صورت تصویب نشدن شوک به بازار بیاد.. دلار بکشه بالای بیست تومن بعد نتونن جمعش کنن.. واسه همین امروز حجم بالا دلار تزریق کردن.. و هزاران ساندیس خور هم ریختن تو فضای مجازی ( که یکی دو تاشون تو همین تاپیک بودن) که جو بدن برای این که قیمت را بیارن پایین
احتمال داره قیمت تا یک ماهی همین حدود ها بمونه ولی نزدیک کریسمس که یک ماهی هم از عملی شدن تحریم ها گذشته دوباره اوج می گیره
رو چه قیمتی خریدارید؟ چرا باید کسی فروسنده نباشه مگه نزولی نشده؟ اخبار همش نشون میده همه مردم فروشنده دلار بودند امروز و خیلی شلوغ بود حتی چند صراف رو هم نشون داد که گفتند نمی خریم، اصلا مگه صراف میتونه دلبخواهی بعضی مواقع ارز رو نفروشه یا نخره؟منم گفتم برام بخرن ولی با این نرخ هایی که الان داره اعلام میشه کسی فروشنده نیست ، مگر اینکه کف بازار باشی و از چنگ خونه دار در بیاری دلارشو
امروز 9 مهر یعنی اول اکتبر 2018 و پایان مهلت FATF به ایران برای تصویب لوایح مربوطه و پیوستن به کنوانسیون های اعلام شده و انجام موارد مورد نظر گروه اقدام مالی بود. شخصاً انتظار داشتم که امروز رسماً انجام موارد مورد نظر FATF در کشور، اعلام شود و ریزش بنیادی بدلیل خوشبینی غیرواقعی بازار اتفاق بیافتد ولی به شکل عجیبی بدون چنین اعلامی، صرفاً با تزریق گسترده ارز توسط بانک مرکزی و ایجاد شوک، نرخ را پایین آوردند و در نهایت کل ارز تزریق شده را هم با نرخ پایینتر از دست مردم جمع آوری میکنند.علت ریزش چی بوده تحول اقتصادی شده خبر نداریم؟ اگر شایعه و دستکاری باشه که بسیار بدتره و خدا رحم کنه وقتی شایعات فروکش کنه:general208:
تحت تاثیر جو قرار نگیرید لطفاً. آدم های از همه جا بی خبر تو کف میفروشن و تو سقف میخرن. همیشه گفتم حواستون باشه جوزده نشید. تو سقف نخرید و تو کف هم نفروشید. من که تی وی تماشا نمیکنم اما اون چیزایی که نشونتون میدن در راستای شانتاژ و جوسازی و تامین منافع عده ای خاصه. عجیبه که هنوز حرفایی که از تی وی به خوردتون میدن رو باور میکنید!رو چه قیمتی خریدارید؟ چرا باید کسی فروسنده نباشه مگه نزولی نشده؟ اخبار همش نشون میده همه مردم فروشنده دلار بودند امروز و خیلی شلوغ بود حتی چند صراف رو هم نشون داد که گفتند نمی خریم، اصلا مگه صراف میتونه دلبخواهی بعضی موقع ارز رو نقروشه یا نخره؟
حالا تی وی یه مساله دیگه ای هستش به اون کار ندارم، ولی سوال من اینه که یعنی شما میگید امروز کف بوده؟؟ من از یه نفر موثقی شنیدم که فکر می کنم دلار تا ۸ هزار تومان برخواهد گشت. دیگه نمیدونم چی بشهتحت تاثیر جو قرار نگیرید لطفاً. آدم های از همه جا بی خبر تو کف میفروشن و تو سقف میخرن. همیشه گفتم حواستون باشه جوزده نشید. تو سقف نخرید و تو کف هم نفروشید. من که تی وی تماشا نمیکنم اما اون چیزایی که نشونتون میدن در راستای شانتاژ و جوسازی و تامین منافع عده ای خاصه. عجیبه که هنوز حرفایی که از تی وی به خوردتون میدن رو باور میکنید!
منبع یک خبر موثق باید یک خبرگزاری موثق یا یک شخص بلند پایه کشوری باشد که باید با نام و پست سیاسی و اقتصادی کامل شخص مربوطه اعلام شود. اگر هیچکدام از اینها در مورد یک خبر وجود نداشته باشد یعنی صرفاً در حد شایعات و نشر اکاذیب هست.حالا تی وی یه مساله دیگه ای هستش به اون کار ندارم، ولی سوال من اینه که یعنی شما میگید امروز کف بوده؟؟ من از یه نفر موثقی شنیدم که فکر می کنم دلار تا ۸ هزار تومان برخواهد گشت. دیگه نمیدونم
انتظار داری طرف بیاد ۲۰:۳۰ بگه مردم من تضمین میکنم دلار در چند روز آینده به ۸تومن ریزش کنه:general710:حرفهایی میزنی شما:general710:همونطور که پشت پرده بالا کشید پایین میاد منم این حرف رو شنیدم که تا ۸تومن هم پایین میاد فقط این دلال ها هستند که انکار میکننمنبع یک خبر موثق باید یک خبرگزاری موثق یا یک شخص بلند پایه کشوری باشد که باید با نام و پست سیاسی و اقتصادی کامل شخص مربوطه اعلام شود. اگر هیچکدام از اینها در مورد یک خبر وجود نداشته باشد یعنی صرفاً در حد شایعات و نشر اکاذیب هست.
عزیزم این چه حرفیه نشر اکاذیب چیه؟منبع یک خبر موثق باید یک خبرگزاری موثق یا یک شخص بلند پایه کشوری باشد که باید با نام و پست سیاسی و اقتصادی کامل شخص مربوطه اعلام شود. اگر هیچکدام از اینها در مورد یک خبر وجود نداشته باشد یعنی صرفاً در حد شایعات و نشر اکاذیب هست.
جالب هست که بصورت گسترده ای برای ایجاد ترس در مردم با هدف جمع آوری ارز در دست مردم با نرخهای پایینتر تلاش و تبلیغ میشود، این یعنی فقط فرصت بسیار کوتاهی برای جمع آوری ارز از دست مردم وجود دارد و ادامه این روند برای حاکمیت ناممکن هست. تبعاً ادامه این روند میتواند باعث خروج ارز از کشور و ایجاد هزینه های جانبی برای کنترل وضعیت شود.متوجه شدین = با مردم چکار کرد
دلار را بالا برد
ملت برای اینکه ارزش پول شان پایین نیاید
دولار با قیمت سقف خریدن
وبعد
=
خودش دلار را به کف رساند ملت برای اینکه کمتر ضرر کنند هجوم برای فروش
بله گول بازیها و سیاستهای دولت را نخورید همه بازیچه این حکومتیممتوجه شدین = با مردم چکار کرد
دلار را بالا برد
ملت برای اینکه ارزش پول شان پایین نیاید
دولار با قیمت سقف خریدن
وبعد
=
خودش دلار را به کف رساند ملت برای اینکه کمتر ضرر کنند هجوم برای فروش
دوست گرامی، یک تاجر، منبع موثق اعلام نرخ آینده برای ارز نیست. یک تاجر صرفاً میتواند تحلیل شخصی خودش را با توجه به تجربه اقتصادی اش ارائه بدهد یا اینکه اگر خبر موثقی دارد، منبع آن خبر بنیادی یا اصلاً تحلیل مربوطه را مطرح کند. در توضیحات شما نه تحلیل وجود دارد و نه اعلام منبع موثق مربوطه.عزیزم این چه حرفیه نشر اکاذیب چیه؟
طرف یه تاجر هست که نمیتونم اینجا آدرس و مشخصاتشو بنویسم.
منبع موثق تا چند روز دیگر به شما ادای احترام خواهد کرددوست گرامی، یک تاجر، منبع موثق اعلام نرخ آینده برای ارز نیست. یک تاجر صرفاً میتواند تحلیل شخصی خودش را با توجه به تجربه اقتصادی اش ارائه بدهد یا اینکه اگر خبر موثقی دارد، منبع آن خبر بنیادی یا اصلاً تحلیل مربوطه را مطرح کند. در توضیحات شما نه تحلیل وجود دارد و نه اعلام منبع موثق مربوطه.