• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
من فکر کنم سقوط با این سرعت ناشی از حرفیه که کاترین اشتون امروز صبح زد ...

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من فکر کنم سقوط با این سرعت ناشی از حرفیه که کاترین اشتون امروز صبح زد ...

مگه چی گفت ؟
اقا دلار اومده رو 1570
هر روزم داره میاد پایین !
یه سوالی برام پیش اومد
چرا دینار کویت اینقدر گرونه ؟

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
مجبورن بشین به نتیجه برسن . الان دیگه مجبور شدن
دفعه قبل من داشتم شاخ در می اوردم اون نماینده اروپا گفت ایرام حق غنی سازی داره(بدن هیچ تهدیدی و افزایش فشاری)!!! :blink:

اصلا دلیلش رو نمی فهمم. :)

این دفعه هم همین طور ملایم باشن که دیگه حله ایران کار و یکسره کرده و ما مذاکره رو بردیم. :D:cool:

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
مگه چی گفت ؟
اقا دلار اومده رو 1570
هر روزم داره میاد پایین !
یه سوالی برام پیش اومد
چرا دینار کویت اینقدر گرونه ؟

گفت من خیلی امیدوارم که این نشست یک آغاز جدید برای مسئله ی هسته ای ایران خواهد بود و بحران هسته ای ایران حل خواهد شد.
پ.ن : یعنی توافقات صورت گرفته ...

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
1580
تا زیر 1000 نیاد ما راضی نمیشیم :D

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
الان 1580 زده یعنی ممکنه تا 1300 کاهش پیدا کنه؟؟

bene

Registered User
لایک‌ها
481
اقتصاد ایران به شدت بیماره فقط به طور مصنوعی نرخ ارز را پایین نگهداشتن (بمنظور کاهش قیمت سکه و صرفه نظر کردن مردم از دریافت سکه های پیشفروش) که این برای مدت کوتاهی جواب میده ولی در بلند مدت بعلت تحریم ها و توقف دریافت ارز از بانک امارتی (مهمترین منبع دریافت ارز ایران (حدود 70 درصد ) شاهد به شدت کاهش پیدا کردن ارزش ریال در مقابل ارزهای معتبر جهان خواهیم بود.

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
دوست من كه نيم اميدی به افزايش داشت امروز بعد از ظهر كه دوباره يكم قيمتا از صبح اومد بالاتر همه دلارهاشو فروخت. من خودمم موندم چه كنم ولی به احتمال زياد فردا همش رو بفروشم اميدی به افزايش نيست البته انشاالله كه دوباره به 1300 برگرده يه ذره ضرر می‌كنم اما عوضش همه چيز ارزونتر ميشه.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
ما که کلا حواله ها رو بستیم دیگه نشستیم داریم نگاه میکنیم
i298960_ddd.gif
از این قیمتها پائین تر هم میاد در صورتی که نشست 5 خرداد مثبت باشه از این هم پائین تر میاد و الی......
i298960_ddd.gif

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
ما که کلا حواله ها رو بستیم دیگه نشستیم داریم نگاه میکنیم
i298960_ddd.gif
از این قیمتها پائین تر هم میاد در صورتی که نشست 5 خرداد مثبت باشه از این هم پائین تر میاد و الی......
i298960_ddd.gif
با عرض شرمندگی ولی دعا می کنم دوباره باز شدن حواله هاتون به دلیل جلوگیری از ضرر بیشتر باشه

8ali8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام خدمت کاربران گرامی

ارزهای دیگه هم به غیر از دلار مورد برسی قرار بدید ، با توجه به کاهش بقیه در چه وضعیتی هستند ؟

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام خدمت کاربران گرامی

ارزهای دیگه هم به غیر از دلار مورد برسی قرار بدید ، با توجه به کاهش بقیه در چه وضعیتی هستند ؟

رفیق چه فرقی میکنه ارزهای دیگه هم به نسبت همین دلار تغییر میکنه هرکدوم ضرایبی نسبت به هم دارند وقتی یکی از ارزها کاهش پیدا میکنه و ارزش پول ما بیشتر میشه ارزهای دیگه هم کاهش پیدا میکنه

مثلن هر دلار امریکا لیر ترکیه 1.7 هست این نیسبت ها جهانیه

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
دوستان الان همه بازارها منفی.مقداری سهام در بوس دارم.آی شرایط مناسب است بفروشم ودر بازار طلا سرمایه کنم؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
با عرض شرمندگی ولی دعا می کنم دوباره باز شدن حواله هاتون به دلیل جلوگیری از ضرر بیشتر باشه

متاسفانه شما از این بازار حواله چیزی نمی دونید . سیستم کاریو میگم تا بدونید چه جوری هست اگر پائین بره ضرر هست اگر بالا هم بره ضرر هست دلیلش رو در ادامه میگم . کار ما باید توش ثبات باشه چه نرخ ها نزولی باشه ضرر هست چه صودی باشه :

در هر روز کاری به غیر از شنبه و 1 شنبه ما باید روزانه 200 هزار دلار حداقل تامین ارزی کنیم تا ساعت یازده و نیم که نرخ لایبور در میاد (مرد شور سیستم اقتصادی ایران رو ببرن که بر پایه سیستم اقتصادی انگلیس هست) بعد ماکزیمم حواله ها تا ساعت 2 انجام میشه و دیگه بسته میشه . حالا عزیز اگر بیاد نرخ ها پائین که خوب همه این شکلی میشن
i298960_ddd.gif
میان رک توی روت از قیمت بازار هم پائین تر بهت نرخ میدن و میگن من این نرخ میخوام خواستی بده نخواستی ضرر بده :eh: خب ما هم نمیدیم صد البته چون حواله چیزی نیست که بمونه . حالا بالا میره همه عزا میگیرن میگن فردا میاد پائین درست میشه . بعد حالا اگر شما فردا نرخت رو بازار هماهنگ کنی همه شاکی میشن هزار تا مزخرف میگن چرا ؟ چون بازار پر شده از هزار تا نو کیسه و تازه بدوران رسیده یه مشت بچه پولدار که فک میکنن همه دنیا باید به نفع اینا کار کنن . در این شرایط عاقلانه ترین راه این هست که ماها هیچ کاری نمیکنیم . کل سرمایه میشه ریال میره بانک سپرده های ویژه روز شما
i298960_ddd.gif
. دوست گلم هنوز شما با این بازار سر شاخ نشدید که ببینید چه جوی داره . اگر یه صرافی میرید که خوشکل هست و توش بوی عطر و ادکلن میاد شما دارید ظاهر رو میبینید هزار تا مسخره بازی پشتش خوابیده .

بالا