LAPD
Registered User
آماده سازی برای حذف دلار دولتی.خبر روی بازار باید باز تاثیر منفی بزاره
چه خبری؟
آماده سازی برای حذف دلار دولتی.خبر روی بازار باید باز تاثیر منفی بزاره
همین بازار بورس.
یعنی یواش یواش شونه خودشون رو از زیر دادن هرگونه ارز دارن خالی میکنند.
تو سه ماه اخیر دینار عراق 30% رفته روش، کجا دلار اینقدر رفته روش؟ زمانی که دلار 1650 بود اول خرداد، دینار عراق 1200 بود الان دلار 1965 و دینار عراف 1525 شده. ضمن اینکه پوند هم رشدش بیشتر از دلار بوده تو سه ماهه اخیر.اینا کدوم چیز خلایی هستن که قیمت ارز رو تعیین میکنن؟؟
موقعی که قیمت میره بالا دلار آمریکا از بقیه بیشتر میره بالا
وقتی میاد پایین به نسبت میان پیایین!!!!!
تو سه ماه اخیر دینار عراق 30% رفته روش، کجا دلار اینقدر رفته روش؟ زمانی که دلار 1650 بود اول خرداد، دینار عراق 1200 بود الان دلار 1965 و دینار عراف 1525 شده. ضمن اینکه پوند هم رشدش بیشتر از دلار بوده تو سه ماهه اخیر.
سلام
من اگر بخوام 3 هزار دلار از صرافی بخرم. لازمه کارت ملی داشته باشم و مشخصاتم ثبت میشه؟
(این میزان خریدو هر سه یا 4 ماه ممکنه تکرار کنم)
کلا خرید و فروش دلار در چه میزانی باشه ممکنه از طرف دولت به فرد گیر بدن؟
http://www.youtube.com/watch?v=r9zAzas7SgM
خیلی از دوستان ممکنه بخوان دلار بخرن ولی اطلاعی از نحوه اسکناس اصلی و تقلبی نداشته باشند، ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین اینجا بگذارید.
یک مورد: وقتی اسکناس رو جلوی نور لامپ بگیرید اون قسمتی که در تصویر با مستطیل قرمز رنگ مشخص کردم نمایان میشه. مثلا روی ده دلاری این کلمات به صورت عمودی تکرار شده: USA TEN
مشاهده پیوست 180015
یورو از هفته پیش تا امروز حدود 100 تومن افزایش پیدا کرده در حالی که تو جهان کاهش پیدا کرده بود
ایران به مقامات ترکیه هشدار داده است که هر گونه حمله به خاک سوریه را به شدت تلافی خواهد کرد.
این جریان اینکه دلار اصلی با دستگاه کپی رنگی لیزری، کپی نمیشه راسته؟
بعید میدونم درست باشه.
با پرینتر جوهر افشان چی؟ بازم تصویر سیاه میاد؟
یورو در برابر دلار داره میره بالا
EUR/USD Currency Conversion Chart - Yahoo! Finance
ویدئو رو کامل دیدین ؟ فک کنم واقعی باشه . چون وقتی کاغذ گذاشت کپی شد . کدگذاری شده بود .
بازم دوستان دیگه ببینن نظر بدن .
راس میگه چه ربطی داره که به اندازه کل کاغذ آ 4 صفحه سیاه بشهبه نظر من این ویدئو Fake بود.
اگه قرار بود این ویدئو درست باشه: زمانی که از اسکناس کپی گرفت، باید یک بخش کوچکی از کاغذ A4 که اسکناس روش چاپ میشد سیاه میشد، نه اینکه تمام صفحه A4 سیاه بشه!!
من با یک اسکناس 10 دلاری اصل تست کردم هم رنگی و هم سیاه سفید کپی گرفت.
دوستان و اساتید گرامی
سلام
من مدتهاست که نظرات کارشناسی این تاپیک رو مطالعه می کنم ولی چون خودم این کاره نبوده ام نظری هم نداده ام.
من تا چند ماه آینده مسافرم یا بهتره بگم مهاجرم... چون دیگه بر نمیگردم.
من باید تقریبا همه زندگیم (ماشین، وسایل خونه، پس انداز و...) رو به دلار تبدیل کنم و با خودم ببرم. با نرخ فعلی دلار متاسفانه دارایی من نسبت به پارسال تقریبا نصف شده...
می خواستم از اساتید راهنمایی بگیرم به نظر شما از الان تا دو ماه آینده بهترین زمان برای خرید دلار در حد 20-30 هزار تا چه زمانی می تونه باشه؟
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم