• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دوستان و اساتید گرامی
سلام

من مدتهاست که نظرات کارشناسی این تاپیک رو مطالعه می کنم ولی چون خودم این کاره نبوده ام نظری هم نداده ام.
من تا چند ماه آینده مسافرم یا بهتره بگم مهاجرم... چون دیگه بر نمیگردم.
من باید تقریبا همه زندگیم (ماشین، وسایل خونه، پس انداز و...) رو به دلار تبدیل کنم و با خودم ببرم. با نرخ فعلی دلار متاسفانه دارایی من نسبت به پارسال تقریبا نصف شده...
می خواستم از اساتید راهنمایی بگیرم به نظر شما از الان تا دو ماه آینده بهترین زمان برای خرید دلار در حد 20-30 هزار تا چه زمانی می تونه باشه؟

پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم

به این فکر کن که با این قیمتی که الان هست یعنی با دلار 1974 , و این حجم دلاری که دستتو میگیره اونور کارت راه می افته؟ حاضری ریسک کنی الان نگیری و دلار بالاتر بره؟ اگه بالاتر رفت به مشکل نمیخوری؟ حالا اگه پایین تر اومد دلار بیشتری میتونی بگیری , خلاصه اینارو سبک سنگین کن خودت به نتیجه برس , بالا پایینشم خودت بپذیر.

mohajer2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به این فکر کن که با این قیمتی که الان هست یعنی با دلار 1974 , و این حجم دلاری که دستتو میگیره اونور کارت راه می افته؟ حاضری ریسک کنی الان نگیری و دلار بالاتر بره؟ اگه بالاتر رفت به مشکل نمیخوری؟ حالا اگه پایین تر اومد دلار بیشتری میتونی بگیری , خلاصه اینارو سبک سنگین کن خودت به نتیجه برس , بالا پایینشم خودت بپذیر.

ممنون دوست عزیز
مشکل اینه که اگر دلار گرون بخرم و بعد پایین بیاد دیگه پولی ندارم که باهاش دلار ارزونتر بخرم...

مثلا دلار تا همین چند روز پیش حوالی 1900 بود و یهویی بالا رفت... می خوام بدونم ممکنه با یه خبر یا سیاست های بانک مرکزی و... موقتی پایین بیاد و فرصتی برای خرید پیش بیاد؟

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
ممنون دوست عزیز
مشکل اینه که اگر دلار گرون بخرم و بعد پایین بیاد دیگه پولی ندارم که باهاش دلار ارزونتر بخرم...

مثلا دلار تا همین چند روز پیش حوالی 1900 بود و یهویی بالا رفت... می خوام بدونم ممکنه با یه خبر یا سیاست های بانک مرکزی و... موقتی پایین بیاد و فرصتی برای خرید پیش بیاد؟

من هم منتظر همین داستانم اما بعید میدونم خیلی ها منتظرن حالا خودت حساب کن میاد پایین یا نه

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
پایین میاد همیشه قبل از اینکه وحشتناک بره بالا یه سر میاد پایین

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
پایین میاد همیشه قبل از اینکه وحشتناک بره بالا یه سر میاد پایین

نه یاسینی جان این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست وقتی اومدن گفتن کالاهای اولویت 3 با دلار 1700 وارد کنند مطمئن باش که دلار 1900 تومنی از نظر این اقای بهمنی عادی هست همونطور که برای عامه مردم عادی شده همه عادت کردند حتی راضی هستند به این قیمت!!!

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
امروز احتمال بسیار قوی دلار صعودی هست.من الان یه تعداد رو 1915 خرید کردم.
آقا دیگه فکر کنم وقت فروش باشه فردا اگه به قیمت فروش امروز یعنی 1975 بخرن میفروشم.نظرتون چیه؟البته هفته دیگه هم تحریمای جدید میان و ...

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقا دیگه فکر کنم وقت فروش باشه فردا اگه به قیمت فروش امروز یعنی 1975 بخرن میفروشم.نظرتون چیه؟البته هفته دیگه هم تحریمای جدید میان و ...

بفروش که دارن خرید و فروش دلار رو محدود میکنن. یعنی برای خرید و فروش حتما باید دولت بدونه. اونوقته که گند کار درمیاد به نظر من طمع نکن.

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
تو سه ماه اخیر دینار عراق 30% رفته روش، کجا دلار اینقدر رفته روش؟ زمانی که دلار 1650 بود اول خرداد، دینار عراق 1200 بود الان دلار 1965 و دینار عراف 1525 شده. ضمن اینکه پوند هم رشدش بیشتر از دلار بوده تو سه ماهه اخیر.

دينار عراق در اول خرداد 1300 تومان بود نه 1200 تومان :
کد:
http://www.sarafitehran.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1625:010391&catid=100:%D8%AE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF&Itemid=18

ميزان افزايش دينار عراق بر حسب درصد : 17.3

دلار هم كه همون حول و حوش 1673 بگيريم و نرخ الانم 1965 ميزان افزايش بر حسب درصد : 17.4

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
عمرن بتونن محدود کنن.

بفروش که دارن خرید و فروش دلار رو محدود میکنن. یعنی برای خرید و فروش حتما باید دولت بدونه. اونوقته که گند کار درمیاد به نظر من طمع نکن.

alotehran

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
173
دوست عزیز موقعی که ثبت نام کردید،قوانینم یه نگاهی میکردید......حالا که ندیدید حداقل اسم تاپیکو یه نیگاه مینداختید،در ضمن اینجا محل تبلیغات سایت شما نیست،توصیه میکنم قوانین فرومو مطالعه کنید

موفق باشید

Last edited by a moderator:

tablighbashi

Registered User
لایک‌ها
16
تحريم هاي جديد آمريكا شروع شد

با اين تصميمي هم كه بانك مركزي و دولت گرفته ديگه رنگ دلار زير 1850 را نخواهيم ديد
مگر اينكه تك نرخي بكنن اون هم بعيده زير 1700 باشه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
تحريم هاي جديد آمريكا شروع شد

با اين تصميمي هم كه بانك مركزي و دولت گرفته ديگه رنگ دلار زير 1850 را نخواهيم ديد
مگر اينكه تك نرخي بكنن اون هم بعيده زير 1700 باشه
تک نرخی زمانی میشه که بانک به قیمت مثلا 1700 به هر کسی هرچقدر خواست دلار بده , همچین چیزی هم امکان نداره , پس همین 1700 هم باز جیره بندی میشه دست کسی نمیرسه , در نتیجه بازار آزاد ازش فاصله میگیره , فاصله فعلی رو بخواد بگیره دلار آزاد میشه 2500.
قضیه قیمت دلار اینجوری حل شدنی نیست , ریشه کار خرابه که اونم به نظر بعید میاد درست شدنش.

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان اگر کسی میتونه آرشیو نمودار 6 ماهه کرون دانمارک را اینجا بگذارد

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
آقای damavandieh چندین وبسایت رو گشتم اما برای کرون دانمارک آرشیو نموداری وجود نداره

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
یکی از این کله گنده ها می گفت ، کنترل ارز بین 1900 تا 2100 هست ! بالاتر از این نمی ره

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
به نظر من که الان نفروشین بالاتر هم میره

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
سایت های اعلام نرخ ،بالای 2000 نرخ نمیزنند.سعی کنید از سایت های صرافی ها قیمت ها رو دربیارید

بالا