• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
تو این 1 سال اخیر هیچ وقت بازار انقدر مشکوک نبوده که الان هست !!!!!!
تایید می شود . متاسفانه حرکت های بازار روند مشخصی ندارد . باز در بازار ارز اسکناس خوبه، بازار ارزهای اینترنتی که ماشالله هرکسی یه قیمتی میده . امروز 2300 هم خرید و فروش داشتیم ! { خدا به دادمان برسد هرچند که کار خدا نیست و از خودمان است }

djdream

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دولت براي اتمام پرژه هاي نيمه تمامش و به نفع خودش تموم كردنش و ضمنا حمايت از كانديداي رياست جمهوري نياز به اين داره ارز رو بالا ببره و ضمنا تو اين يكسال 80% افزايش قيمت دلار داشتيم. اينكه آقاي عسگر اولادي ميگه دولت دلار نداره اگه داشت ميريخت تو بازار دليل اينه دلار گرون ميشه. توي اجلاس نم من دلار 2200 خريدم كه همه گفتن بالا خريدي خوب حالا اون الاغها كه به من تيكه مينداختن كجان ؟ اگه پارسال يكي ميگفت دلار ميشه 2250 ميگفتيم طرف چيزش خله ولي خوب چي شد؟

soltany

Registered User
لایک‌ها
1
امروز 5000 تا ديگه ميگيرم 2.245 طي كردم . دعا كنيد گرون بشه :guitar::thumbsup: مملكت داغون شد يوهو
خیال نکن داری سود می کنی، دلار گرون بشه همه چیز گرون تر می شه هزینه ها بالاتر می ره.

فکر کنم باید برای شما دعا کنیم تا برای دلار.

djdream

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داش ما داريم ميريم كانادا پولارم دلار خريديم و بره بالا يا بياد پايين فرقي نداره برام چون قراره اونجا خرج بشه ولي اينكه ميبينم تصميم درستي مبني بر آينده نداشتن ايران از اين خوشحالم البته اگه گرون تر بشه بازم براي من بده چون بايد بازم بخرم. ولي اينكه بياد زير 2 تومن تو رويا بايد ديد.

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
الان صرافی GCM تو تجريش بودم چه خبر بود بيا و ببين ، دعوا بود سر اينكه يارو از اولی كه تو صف خريد دلار وايساده تا موقعی كه نوبتش بشه 2 تومن رفته بود رو دلار ! با اين اوضاع همينطور بالا خواهد رفت راحت ، ماشاالله تقاضا برای دلار در حد لاليگا زياده !

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
الان صرافی GCM تو تجريش بودم چه خبر بود بيا و ببين ، دعوا بود سر اينكه يارو از اولی كه تو صف خريد دلار وايساده تا موقعی كه نوبتش بشه 2 تومن رفته بود رو دلار ! با اين اوضاع همينطور بالا خواهد رفت راحت ، ماشاالله تقاضا برای دلار در حد لاليگا زياده !

اینهمه زور زدن واسه حفظ سرمایه اصلی‌ ؟ دیگه یواش یواش داریم معنی‌ اصلی‌ "تحریمها باعث رشد کشور میشود " میفهمیم !!!!

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731

شد 2218 تومن. بگو الان زور بزن دعوا کن

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
با توجه به اینکه تا الان دلار تو بازار نسبت به بیشترین قیمتش حدود 370 ریال کم شده به نطرم بازار با کاهش قیمت روز شنبه رو شروع میکنه. البته شاید مثل افزایش امروز صبح موقتی باشه.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

djdream

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستوري آوردن پايين . حقيقت پشت ابر نميمونه همونطور كه تو اين يكسال ديديم. بالاخره اگه بازار آزادش دوبل مرجع بشه مجبورن مرجع رو ببرنش بالا. امروز تا 260 هم بالا رفت. اون جايي كه محمود گفت يك كشتي را راه ميندازيم و... يا حرفاي وزير خارجه فرانسه تو هفته جاري آِيا جاي تامل نداره؟ جهت اطلاع ابران داره طلا رو جايگزين دلار ميكنه و معاملاتش هم پاياپاي شده. ضمنا احتمال درگيري نظامي غرب در سوريه زياده كه به ضرره ايرانه.

Google

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
زیاد به نفرین اعتقاد نداشتم،
ولی جدیدا باعث این وضعیت را زیاد نفرین می کنم.

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
كدوم درست هست تو اين وضعيت ؟

الان دو تا بحث هست :
يك سري ميان ميگن با خريد و فروش به خودتون شايد سود اندكي برسونيد ولي در كل به تمام هموطنان و همچنين خودتون ضرري جبران ناپذير وارد كرديد و باعث شديد در قبال اين خريدهاي دلاري صرفا جهت سود و سود اندك فقط جلوي دماغتون رو ببينيد و هيچ سودي كه نكنيد ضرري بيشتر به خود و كشور وارد كرديد و شايد اگه چيزي گرون بشه و مردم هم كاري كنند و نخرن براي خود مردم در اينده بهتر باشه تا اينكه حمله كنند و قحطي ايجاد كنند ...

يك سري هم ميگن اگه قرار هست با خريد و فروش ما اقتصاد به هم بخوره كه همون بهتر كه به هم بخوره و ميگن حالا اگه ما دلار نخريم ارزش پولمون كم ميشه و شايد كمك كرده باشيم كه اجناس ديگر با خريد و فروشهاي ما افزايش پيدا كنه ولي با خريد دلار ارزش پولمون رو حفظ كرديم و شايد پولدار نشيم با اين كار ولي حداقل فقيرتر از اين نميشيم و با وضع حال هر چه كه بشود پيش ميريم و سرمايه خودمون رو حفظ كرديم ...

كدومش از نظر شما منطقي تر هست ؟

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
امروز 5000 تا ديگه ميگيرم 2.245 طي كردم . دعا كنيد گرون بشه :guitar::thumbsup: مملكت داغون شد يوهو

همه میفروختند شما خریدی شاد هم هستی؟؟ عجب یک فرصت فروش عالی بود امروز

djdream

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داش من پارسال بليط ارمنستان رزرو كردم كه ارز دولتي بگيرم و تو بازار بفروشم و اونوقت هنوز خيليها گرگ نشده بودن ولي به يكي از دلايل از جمله عدم تمايل به دلالي و ضربه به اقتصاد دلارو نگرفتم ولي خوب چي شد؟ من نگرفتم ولي سايرين گرفتن. اگه ميخواي تو جنگل زندگي كني بايد قانونش هم بدوني. يا ميكشي يا ميكشنت. خريد دلار ريسكه مثل خيلي چيزاي ديگه مثلا بورس. خوب من تو بورس هم سود كردم هم ضرر ولي تهش شايد سربه سر شد ولي ارزش چيز ياد گرفتنش رو داشت. شما بايد تحمل ضررش رو داشته باشي. من كه عين خيالم نيس به درك كه ضرر كنم استرسش رو دوس دارم. اگه پولت خيلي واست مهمه برو سپرده وا كن ولي با اين وضع تورم به نظرمن و محمود كه گفت ميگن سود بانكا بايد زياد بشه تورم بيش از سود بانكه. پارسال يك آمريكايي به من گفت شما كه اقتصاد نداريد و منم يكم بهم برخورد و الان ميفهمم خيلي چيزاي ديگم نداريم.

به زودي بايد بري گرونترش رو دوباره بخري. ضمنا من 2000 تا 2230 خريدم. ديدي كه ساير ارزا جز دلار آمريكا مثبت بسته شده ؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
داش من پارسال بليط ارمنستان رزرو كردم كه ارز دولتي بگيرم و تو بازار بفروشم و اونوقت هنوز خيليها گرگ نشده بودن ولي به يكي از دلايل از جمله عدم تمايل به دلالي و ضربه به اقتصاد دلارو نگرفتم ولي خوب چي شد؟ من نگرفتم ولي سايرين گرفتن. اگه ميخواي تو جنگل زندگي كني بايد قانونش هم بدوني. يا ميكشي يا ميكشنت. خريد دلار ريسكه مثل خيلي چيزاي ديگه مثلا بورس. خوب من تو بورس هم سود كردم هم ضرر ولي تهش شايد سربه سر شد ولي ارزش چيز ياد گرفتنش رو داشت. شما بايد تحمل ضررش رو داشته باشي. من كه عين خيالم نيس به درك كه ضرر كنم استرسش رو دوس دارم. اگه پولت خيلي واست مهمه برو سپرده وا كن ولي با اين وضع تورم به نظرمن و محمود كه گفت ميگن سود بانكا بايد زياد بشه تورم بيش از سود بانكه. پارسال يك آمريكايي به من گفت شما كه اقتصاد نداريد و منم يكم بهم برخورد و الان ميفهمم خيلي چيزاي ديگم نداريم.

به زودي بايد بري گرونترش رو دوباره بخري. ضمنا من 2000 تا 2230 خريدم. ديدي كه ساير ارزا جز دلار آمريكا مثبت بسته شده ؟

سلام وقتتون بخیر
الان هم میشه اینکارو کرد برای بلیط مثلا ارمنستان
بلیطو بگیری ارز دولتی هم بگیری بعد کنسل کمی ؟

ممنون

بالا