• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
از اساتید خواهش میکنم مارو از نظراتشون محروم نکنن، خیلی وقته کم پیدان.
drdexter
LAPD
arashaj
hiterbox
jayjay
wish master
ممنون میشم پیش بینی و نظراتتون رو بفرمایید

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
دینار عراق به این خاطر سودش بیشتره که هم ریال ما در حال سقوطه هم دینار اونا در مقیاس جهانی در حال سعود. این تازه اولشه، عراق هنوز برق درست و حسابی برای راه انداختن صنعت نداره. هر روز داره بهتر میشه. تو سایت مظنه میتونید در قسمت تغییرات جهانی ارزها نسبت رشدش رو به وضوح ببینید.

شما خودت حاظری دینار عراق بخری ؟
ارزی که هیچ جای دنیا ارزشی نداره عینه ریال ایران

نه چنج میشه نه اعتباری بهش هست

اول اخرش همه ماهایی که سرمایه آنچنانی نداریم میریم دلار یا نهایتا یورو میخریم
برای سرمایه گذاری کوتاه مدت

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
شما خودت حاظری دینار عراق بخری ؟
ارزی که هیچ جای دنیا ارزشی نداره عینه ریال ایران

نه چنج میشه نه اعتباری بهش هست

اول اخرش همه ماهایی که سرمایه آنچنانی نداریم میریم دلار یا نهایتا یورو میخریم
برای سرمایه گذاری کوتاه مدت

من تا ده بیست میلیون حاظرم، ببینید الان تجارت عراق با ایران قوی شده، شما مگه تو دنیا میخوای بفروشیش؟ تو همینجا میخری همینجا هم میفروشی. البته ناگفته نمونه تا الان دینار خرید فروش نکردم جز دو مرتبه که عراق سفر کردم. واسه همین اطلاع ندارم صرافی ها تا چقدرشو راحت خرید دارن. من یادمه سه سال پیش تو عراق 1000 تومن دادم 2000 دینار گرفتم، الان 1000 دینار 1950 شده، بیشتر از سه برابر. این رشد پول یه کشوره. عراق با همه درگیریاش تا حدودی داره از پتانسیل هاش استفاده میکنه، کاری که ما نمیکنیم

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
من تا ده بیست میلیون حاظرم، ببینید الان تجارت عراق با ایران قوی شده، شما مگه تو دنیا میخوای بفروشیش؟ تو همینجا میخری همینجا هم میفروشی. البته ناگفته نمونه تا الان دینار خرید فروش نکردم جز دو مرتبه که عراق سفر کردم. واسه همین اطلاع ندارم صرافی ها تا چقدرشو راحت خرید دارن. من یادمه سه سال پیش تو عراق 1000 تومن دادم 2000 دینار گرفتم، الان 1000 دینار 1950 شده، بیشتر از سه برابر. این رشد پول یه کشوره. عراق با همه درگیریاش تا حدودی داره از پتانسیل هاش استفاده میکنه، کاری که ما نمیکنیم

در صورتی این رشده پولشونه که ما ارزش پولمون حفظ شده باشه! نخیر این کم شدن ارزش ریاله نه باارزش شدن ارز های خارجی از جمله دینار!

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
در صورتی این رشده پولشونه که ما ارزش پولمون حفظ شده باشه! نخیر این کم شدن ارزش ریاله نه باارزش شدن ارز های خارجی از جمله دینار!

عراق به عنوان یک کشور نفت خیز جهش به یک باره خواهد داشت (در یک دوره زمانی جهش خوبی خواهد داشت ) نه مقطعی ! ... رشد اقتصادی این کشور بسیار بالاست جز ده تای اول است . و اینکه حداقل خودم منتظر وقتی هستم که ارزش پول این کشور به یکباره 10 برابر شود . با افزایش فروش نفت و گاز تا 4 برابر سقف فعلی و کاهش بدهی ها و افزایش روابط با کشورهای قدرتمند اقتصادی

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
از نظر تکنیکال :
دوستان نظر این حقیر اینه که ما الان در موج b که اصلاح موج a نزولی هست قرار داری طبق اصول ما باید 3 موج داشته باشیم موج a نزولی,موج b صعودی ( که اصلاح موج a هست) و موج c نزولی
بازار بر مبنای ترس و طمع حرکت میکنه و الان ظاهرا ترس بیشتر از طمع هست و نشونش هم بازی قیمت ها بین 2430 تا 2460 تومن بوده و و در واقه ما در یک بازار رنج RANGE قرار داریم

از نظر فاندیمنتال:
1- مهلت 48 ساعته برای مهلت سامان بخشی به ضرب الجا ارزی دولت باقی مونده

2- تمدید لغو تحریمها برای 11 کشور که البته چیز جدیدی نیست و اینها خودشان داوطلبانه خرید نفت رو کم کردن اما اقایون از امروز دارن جار میزنن که تحریم ها شکست خوره(جای سنگ پای قزوین با بعضی چیزا باید عوض بشه)

این عوامل نوعی ترس در بازار ایجاد کرده و خریدارن پر قدرت ظاهر نمیشن
به نظر بنده الان باید بازار را نظاره کرد و منتظر سیگنال ها بود

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
عراق به عنوان یک کشور نفت خیز جهش به یک باره خواهد داشت (در یک دوره زمانی جهش خوبی خواهد داشت ) نه مقطعی ! ... رشد اقتصادی این کشور بسیار بالاست جز ده تای اول است . و اینکه حداقل خودم منتظر وقتی هستم که ارزش پول این کشور به یکباره 10 برابر شود . با افزایش فروش نفت و گاز تا 4 برابر سقف فعلی و کاهش بدهی ها و افزایش روابط با کشورهای قدرتمند اقتصادی

دوست گرامی من هم نظزم روی دینار عراق مثبته اما این جهش در بلند مدت است و نه کوتاه مدت
اخبار خوبی از وضعیت فروش نفت و افزایش ان تا میزان 6 ملیون بشکه به گوش میرسه و با این حجم که شرکتهای بزرگ نفتی و سرمایه گذاری در ان فعالیت میکنند قطعا تا چند سال دیگر تبدیل به عربستان سعودی دوم در منطقه میشود
اگر قصدتان بلند مدت است من هم نظرم مثل شماست اما برای کوتاه مدت پیشنهاد نمیکنم

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
دوست گرامی من هم نظزم روی دینار عراق مثبته اما این جهش در بلند مدت است و نه کوتاه مدت
اخبار خوبی از وضعیت فروش نفت و افزایش ان تا میزان 6 ملیون بشکه به گوش میرسه و با این حجم که شرکتهای بزرگ نفتی و سرمایه گذاری در ان فعالیت میکنند قطعا تا چند سال دیگر تبدیل به عربستان سعودی دوم در منطقه میشود
اگر قصدتان بلند مدت است من هم نظرم مثل شماست اما برای کوتاه مدت پیشنهاد نمیکنم

دینار رو برای بلند مدت قصد دارم ... داشتم یک نگاهی به ارزش دینار کشورهای منطقه مینداختم مثل کویت که 8600 تومان هست ! و بحرین هم که دوربر 3000 تومان است ! و در مقابل عراق که 2 تومان است

خوب به واقع ارزش پول عراق باید از هر دو این کشورها بیشتر بشه . یا حداقل همتراز باشه . چون هم از لحاظ نفتی و منابع طبیعی در سطح بهتریه هم از لحاظ استرتژیک و منطقه جغرافیایی که در اون هست.

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
بالاخره كه كسی نفهميد واقعا موجودی صندوق ارزی چقدره ، ولی هرچی جلوتر بريم و تزريق نشه بيشتر به خالی بودنش اطمينان پيدا می‌كنم.

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
همیشه وقتی یک موضوع از یک زمان خاصی بیشتر طول میکشه قضیه لووس میشه! الان هم همینطور هست، هفته گذشته 3شنبه اوج اعتراضات نماینده ها و بخشهای مختلف حکومت به گرانی دلار بود جلسه و ... نهایتا فیمت ابتدا 80 الی 100 تومن پایین اومد و کمی احساس خوب درنزد مردم و مسئولین که این آغاز روند نزولی دلار هست اما طی دیروز و امروز قیمت درجا میزنه چون جز حرف(که نه مالیات داره نه عوارض نه کسی یقه مسئولین میگیره که چرا مفت حرف میزنی) کار دیگری انجام نشده و در عمل حرکت قابل قبول و موثری انجام نشد و فقط میخواستند التهاب بازار و هیجان بسیار بالا که هفته پیش بوجود آمده بود را بگیرند!
نتیجه اینکه الان بجز مصرف کننده و واردکننده/تولید کننده همه!!! راضی هستند! این همه همونهایی هستند که تصمیم میگیرند چه بشود چه نشود . مهم این بود که جو هیجانی فروکش کنه که کرد! الباقی مهم نیست چون طاقت مردم خیلی بیش از اینها هست !
روند صعودی بصورت آرام آرام ادامه خواد داشت

relax_hit

Registered User
لایک‌ها
15
از نظر تکنیکال :
دوستان نظر این حقیر اینه که ما الان در موج b که اصلاح موج a نزولی هست قرار داری طبق اصول ما باید 3 موج داشته باشیم موج a نزولی,موج b صعودی ( که اصلاح موج a هست) و موج c نزولی
بازار بر مبنای ترس و طمع حرکت میکنه و الان ظاهرا ترس بیشتر از طمع هست و نشونش هم بازی قیمت ها بین 2430 تا 2460 تومن بوده و و در واقه ما در یک بازار رنج RANGE قرار داریم

از نظر فاندیمنتال:
1- مهلت 48 ساعته برای مهلت سامان بخشی به ضرب الجا ارزی دولت باقی مونده

2- تمدید لغو تحریمها برای 11 کشور که البته چیز جدیدی نیست و اینها خودشان داوطلبانه خرید نفت رو کم کردن اما اقایون از امروز دارن جار میزنن که تحریم ها شکست خوره(جای سنگ پای قزوین با بعضی چیزا باید عوض بشه)

این عوامل نوعی ترس در بازار ایجاد کرده و خریدارن پر قدرت ظاهر نمیشن
به نظر بنده الان باید بازار را نظاره کرد و منتظر سیگنال ها بود

این تئوری امواجی که گفتی فکرکنم تئوری الیوته که اینجا اثر کوتاه مدت رو نباید در نظر گرفت چون این موج ها در یک روند بلند مدت خودشون میتونند موج اصلاحی یک روند صعودی باشن !
بازار رنج هم دیگه تحلیل امواج نمیخواد یعنی متوجه قسمت دوم گفته های شما نشدم ! باید دید کدوم شاخص به شاخص دیگه غالب میشه و بازار رو به حرکت در میاره .
ترس مردم هم به خاطر عوامل فاندامنتالی و بنیادین بازاره پس چرا در تحلیل تکنیکال ازش استفاده شده ؟
مرسی :)

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
دینار رو برای بلند مدت قصد دارم ... داشتم یک نگاهی به ارزش دینار کشورهای منطقه مینداختم مثل کویت که 8600 تومان هست ! و بحرین هم که دوربر 3000 تومان است ! و در مقابل عراق که 2 تومان است

خوب به واقع ارزش پول عراق باید از هر دو این کشورها بیشتر بشه . یا حداقل همتراز باشه . چون هم از لحاظ نفتی و منابع طبیعی در سطح بهتریه هم از لحاظ استرتژیک و منطقه جغرافیایی که در اون هست.

در این سایت میتونی اطلاعات خوبی برای اینکه چرا باید دینار بخری یا نه پیدا کنی

Iraqi Dinar - Buy Sell Iraqi Dinars Iraq Bank Account ISX Funds

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستی از افشار نیم ساعت پیش گفت دلارهایی با وکیوم بانک مرکزی توضیع شده

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
این تئوری امواجی که گفتی فکرکنم تئوری الیوته که اینجا اثر کوتاه مدت رو نباید در نظر گرفت چون این موج ها در یک روند بلند مدت خودشون میتونند موج اصلاحی یک روند صعودی باشن !
بازار رنج هم دیگه تحلیل امواج نمیخواد یعنی متوجه قسمت دوم گفته های شما نشدم ! باید دید کدوم شاخص به شاخص دیگه غالب میشه و بازار رو به حرکت در میاره .
ترس مردم هم به خاطر عوامل فاندامنتالی و بنیادین بازاره پس چرا در تحلیل تکنیکال ازش استفاده شده ؟
مرسی :)

ترس رو نباید بالا مینوشتم میدونم جزو فاندیمنتاله
در ضمن من هم میدونم که روند بلند مدت صعودیه اما از زیر موجها نباید غافل شد برای زمانهای ورود یا خروج به بازار
درسته تئوری الیوته اما الان ما در موج 4 هستیم که خودش 3 تا زیر موج داره و موج 5 صعودی است
در ضمن بازار رنج بازاری هست که طی چند ساعت یا روز مشخص بین یک اعداد خاصی حرکت کنه الان هم بین 2430 تا 2460 بازار در حال حرکته
این 2 روز میتونی این جریان رو ببینی

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
دوستی از افشار نیم ساعت پیش گفت دلارهایی با وکیوم بانک مرکزی توضیع شده

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

چقدر میخوان دلار تزریق کنن ؟!

3 میلیارد دلار هم تزریق کنن به بازار بالاخره تموم میشه

تقریبا هیچ کشوری با ایران مبادلات دلاری نداره

اینی که میگی اگرم اتفاق افتاده باشه بصورت موقتی باعث کاهش نرخ دلار میشه

وقتی به تولید کنندگان داخلی ارز دولتی تعلق نمیگیره چه انتظاری دارید...

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119

چقدر میخوان دلار تزریق کنن ؟!

3 میلیارد دلار هم تزریق کنن به بازار بالاخره تموم میشه

تقریبا هیچ کشوری با ایران مبادلات دلاری نداره

اینی که میگی اگرم اتفاق افتاده باشه بصورت موقتی باعث کاهش نرخ دلار میشه

وقتی به تولید کنندگان داخلی ارز دولتی تعلق نمیگیره چه انتظاری دارید...

الان این دلار رو وارد کردن که کسانی که تا دیروز ارز دولتی میگرفتن و از امروز ارز دولتی ندارن وقتی میرن تو بازار باعث بالا رفتن قیمت ارز نشن ... تنها چیزی که این وسط مهمه اینه که تو یکی دو روز اینده قیمت ها شکسته میشه اگر این اتفاق افتاده باشه و بهترین فرصت برای خرید هست ..

من تصمیم داشتم دوشنبه یعنی فردا خریداری کنم چون فکر میکردم از شنبه عرضه ارز رو شروع کنه .. یا نهایت از امروز صبح .. ! با این حساب میزارم برای دوشنبه شب یا سه شنبه .

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
فقط میتونم بگم خدا باید به دادمون برسه چون جهش بعدی دلار بسیار زیاد و شاید راحت تا نزدیکی های 2800 یا 3000 تومان باشه
دفعه قبل که طی 2 روز از حدود 2220 تا 2700 بالا رفت دلار چند کانال قیمتی رو شکوند که به نوعی بهش سیگنال bullish break out میگن و منظور همون جهش ناگهانی قیمت در مدت کوتاه و در چند کانال قیمتی هست

تازه الان این جنسهایی که داریم میخریم با دلارهای 1900 تا 2000 تومن بوده و این گرانی را تا یک ماه اینده میبینید
بزار کارمون یک سره بشه این مردم هم باید تکلیفشون رو بدونن سه دهه عقب موندگی و انزوا کافیه.شما الان نگاه کنید ما تبدیل به یک کشور منزوی در دنیا شدیم و شرایط داره میره به سمت کره شمالی شدن
اخباز اینترنت ملی و بقیه قضایا را که میخواد تا چند وقت دیگه قسمتیش راه بیفته اولین گامهاست

shojapour

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان

پیشبینی ساده ای که من کردم طبق بردار رشد قیمت دلار اینه که بین 12 تا 17 مهر افزایش قیمت حدود 600 - 500 تومان رو نسبت به نرخ کنونی داریم (2450 تومان)

مشاهده پیوست 206188

من خودم تا یک ماه دیگه منتظر میمونم ببینم پیش بینیم درست در میاد یا نه!

اگه درست در اومد میزنم تو کار ارز;)!!

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
سلام دوستان

پیشبینی ساده ای که من کردم طبق بردار رشد قیمت دلار اینه که بین 12 تا 17 مهر افزایش قیمت حدود 600 - 500 تومان رو نسبت به نرخ کنونی داریم (2450 تومان)

مشاهده پیوست 206188

من خودم تا یک ماه دیگه منتظر میمونم ببینم پیش بینیم درست در میاد یا نه!

اگه درست در اومد میزنم تو کار ارز;)!!

اون موقعی که پیش بینی شما درست در میاد ورود شما به بازار ارز خیلی ریسکش بالاست ! الان بهترین موقعیت است .

بالا