• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
ساعت 6 افشار دلار روی 2490 میفروختند.برای فردا 2485 معامله شد

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
یه سوال دارم.من امروز یه مقدار زیادی پوند خریدم بعد این پوند ها چاپ 94 هستن!!
صرافی هم که ازش خریدم کاملا منو میشناسه و منم میشناسمش و...
میگم این پوند هم مثل دلار اونایی که قبل از 2000 هستن مورد دارن یا نه؟؟
مرسی

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
کیفیت مطالب اینجا و فروم طلا خیلی اومده پایین...همه جور بحثی میشه جز بحثای اصلی.

اصلا با قبلن نمیشه مقایسش کرد چون کارشناسا همگی رفتن.

خواهشا یه خورده رعایت کنین.

pris0n

Registered User
لایک‌ها
32
.....................................................................

Last edited:

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
کیفیت مطالب اینجا و فروم طلا خیلی اومده پایین...همه جور بحثی میشه جز بحثای اصلی.

اصلا با قبلن نمیشه مقایسش کرد چون کارشناسا همگی رفتن.

خواهشا یه خورده رعایت کنین.

بازار فقط تکنیکال نیست توی ایران فاندیمنتال بیتر روی قیمت ها تاثیر داره تا تکنیکال
شما میخوای تا میای اینجا بهت بگن فردا گرون میشه بخر پس فردا ارزون میشه بفروش!
وقتی تو چند روز چند تا خبر مهم میاد و میبینی که امروز تاثیرش رو روی بازار میزاره و دلاری را که خیز برداشته بود برای 2600 تا 2550 محدود میشه و بعد ناگهان میکشه رو 2500 تا 2490 باید ببینی دلیلش چیه و دلیل اصلیش امروز همین اخبار بوده

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تأکید کرد: بازار سرمایه با وجود نوسانات اخیر ارزی تحت تأثیر منفی قرار گرفت چراکه مصارف ارزی به طور واقعی صورت نپذیرفت و دولت نیز در کنار آن از عرضه به موقع و به اندازه ارز به بازار ممانعت کرد.

وی بیان داشت: دولت نسبت به افزایش نرخ ارز در بازار بی‌میل نبوده و برخی هزینه‌های جاری کشور را از همین طریق تأمین کرده است.
دولت مایل به افزایش نرخ دلار است؟ - Tabnak.IR | تابناك

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اعلام کرد که دولت نسبت به افزایش نرخ دلار بی میل نیست.

به گزارش فارس عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اینکه دولت نسبت به افزایش نرخ دلار بی میل نیست، گفت: در جلسه کمیسیون انجام استخدام‌ دستگاه‌های دولتی تنها از طریق کانال وزارت کار با رای مخالف نمایندگان روبرو شد.

محمد قسیم عثمانی با اشاره به جلسه عصر گذشته کمیسیون برنامه و بودجه گفت: ساماندهی شرح وظایف دهیاری‌ها به صورت فرعی در دستور کار کمیسیون برنامه و بودجه قرار گرفت و مسئولیت‌های مربوطه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: در خصوص اصلاح ماده 214 و 216 قانون برنامه پنجم توسعه کشور مبنی بر پرداخت مبالغی به مناطق زلزله زده، خشکسالی و حوادث غیرمترقبه با تأیید معاونت برنامه ریزی ریاست جمهوری و هیئت وزیران نیز پیشنهاد حذف عبارت "با تأیید معاونت برنامه ریزی ریاست جمهوری و هیئت وزیران" با رأی نمایندگان مخالفت شد.

قسیم عثمانی به دیگر مورد مطرح شده در کمیسیون برنامه مبنی بر استخدام کارکنان دولت تنها از طریق وزارت کار، تأمین اجتماعی، گفت: انجام استخدام‌های مربوطه به دستگاه‌های دولتی تنها از طریق کانال وزارت کار نیز با رأی نمایندگان مورد مخالفت واقع شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا در خصوص نوسانات ارزی و ایجاد ثبات در بازارهای ارزی تصمیم تازه‌ای اتخاذ شده یا خیر، گفت: متأسفانه تزریق ارز در بازار به شکلی که عطش متقاضیان اصلی رفع شود، انجام نپذیرفت.

وی افزود: ارز باید همانند کالا در بورس عرضه شده تا منجر به کشف قیمت واقعی آن شود، به عبارت دیگر با اقدامات سوداگرایانه و دلالی مقابله شود و فقط متقاضیان واقعی ارز را خریداری کنند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تأکید کرد: بازار سرمایه با وجود نوسانات اخیر ارزی تحت تأثیر منفی قرار گرفت چراکه مصارف ارزی به طور واقعی صورت نپذیرفت و دولت نیز در کنار آن از عرضه به موقع و به اندازه ارز به بازار ممانعت کرد.

وی بیان داشت: دولت نسبت به افزایش نرخ ارز در بازار بی‌میل نبوده و برخی هزینه‌های جاری کشور را از همین طریق تأمین کرده است.

gtj70pxnscbzrop59l61.jpg
[/URL]

pris0n

Registered User
لایک‌ها
32
محمد‌علی اسفنانی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خانه ملت، درباره دیدار جلیلی و اشتون در استانبول که ادامه دهنده گفت‌وگو‌های مسالمت‌آمیز برای حل پرونده هسته‌ای تهران است، تصریح کرد: یکی از برکات اجلاس نم تغییر رویکرد غرب در مقابل ایران بود.
نماینده مردم فریدن، فریدون‌شهر و چادگان در مجلس شورای اسلامی گفت: جمهوری اسلامی ایران در زمان برگزاری اجلاس با اطمینان از عدم انحراف در برنامه هسته‌ای خود، اعلام کرد که سران و مقامات اعضای عدم تعهد، می‌توانند از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کنند و با این اقدام، شفافیت هسته‌ای تهران برای جهانیان به اثبات می‌رسد.
وی دیپلماسی قدرتمند ایران در عرصه مناسبات بین‌المللی و منطقه‌ای را باعث بی‌اثر شدن تبلیغات مسموم غرب ضد تهران خواند و تصریح کرد: نشست اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با سعید جلیلی و تاکید بر تداوم روند مذاکرات ایران و ۱+۵ برای رسیدن به نتیجه‌ای عینی، دست برتر ایران در مذاکرات هسته‌ای را نشان می‌دهد.
اسفنانی با یادآوری نشست اخیر سران اتحادیه اروپا که در آن بر تشدید تحریم‌های ضد ایرانی تاکید شده بود، گفت: موضع غرب در قبال ایران همواره با تناقضات زیادی همراه بوده‌ که این مسئله ناشی از هراس غرب در از دست دادن امتیازات انحصاری خود در منطقه است.
وی گفت: جمهوری اسلامی ایران در این نشست باید از ۱+۵ بخواهد تا موضعی شفاف در برابر ایران اتخاذ و تحریم‌های ناعادلانه غرب ضد ایران را کم‌رنگ یا لغو کند.

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
انگار خبر هایی هست. سرمایه گذاران آمریکا دارن نفتشون رو می فروشند یک افت شاخص خیلی بدی داشت. یک نظریه اینه که یک سری توافقاتی با ایران ممکنه انجام بشه:

در طول چند دقیقه ۵ دلار (بیش از ۵٪) افت داشت یکدفعه

مشاهده پیوست 207053

saeedmogadamy

Registered User
لایک‌ها
3
دلار تبريز ٢٤٦٩. دوستان من كارم طلا ابشده تو تبريز هست نظرتون چيه يك تاپيك فقط واسه قيمت ها بزنيم؟مديران اجازه بدن من ميتونم دقيقترين قيمت ها رو تو يك تاپيك روزي چند بار بزنم

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119

کلا تا حالا شما دیدی خبری بوی افزایش بده ؟! اصولا تو ایران فقط خبر کاهش داریم ولاغیر .

فکر میکنم کاهش موقتی داشته باشیم ولی نه بلند مدت چون ریشه این مشکلات بر اساس دلال بازی یا کمبود مقطعی نیست ..

اینها امدن ارزی رو که به کالاها اختصاص میدادن رو وارد بازار کردن و جلوی رشد قیمت رو گرفتن ! اون وارد کننده ای هم که با ارز دولتی جنس وارد میکرده تا براش جا بیفته با ارز 2500 تومان جنس وارد کنه یک چند وقتی به زمان نیاز داره و فعلا احتمالا مقاومت کنه ...

در نتیجه فعلا یک بخش از تقاضا عملا از بازار بیرون رفته و همین کم شدن تقاضا فعلا باعث نزول قیمت ارز ممکنه بشه ! .. اینکه دقیقا بگیم چقدر کاهش داره ! و چقدر افزایش در صورتی هست که امار دقیقی از تقاضا داشته باشیم و میزان تزریق به بازار رو هم بدونیم که اگر دوستان اطلاعی دارند از این ماجرا خوب میشه

دلار تبريز ٢٤٦٩. دوستان من كارم طلا ابشده تو تبريز هست نظرتون چيه يك تاپيك فقط واسه قيمت ها بزنيم؟مديران اجازه بدن من ميتونم دقيقترين قيمت ها رو تو يك تاپيك روزي چند بار بزنم

اره عزیز بزنی خوب میشه سایتها بالا پایین زیاد دارند ..

pris0n

Registered User
لایک‌ها
32

اگر میتونی بزن چون سایت ها سانسور میکنن و طبق منافع خودشون کار میکنن :دی موقه خریدشون یطوری و موقه فروش یجوری قیمت میزارن

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
بارها گفته شد و دوستانه تقاضا شد که در این تاپیک هیچ گونه اعتراض به وضع موجود و حرفایی که حتی 1% جانب دارانه سیاسی هست نزنید ولی متاسفانه کو گوش شنوا . اینقدر گفتم و دوستانه عمل نکردیم که به قول یکی از دوستان قپی میاییم و عرضه عمل کردن نداریم که اتفاقا حرف ایشون بجای اینکه به من بر بخوره چون حقیقت داشت شد تجربه .

همچنین به دوستان ماجرا جو گفته شد که این فروم و این تاپیک توسط دیگران هم رصد میشه ولی کو گوش شنوا . بارها گفتم این سایت پی تی برای خود من به شخصه خیلی ارزشمند هست و جایی هست که دوستان بسیار زیادی دارم مضاف بر اون گفته شد که این تاپیک محلی برای تبادل نظر برای کسب سود هست نه تاپیک اعتراض به وضع قیمت بازار و مقایسه های افراد سیاسی در این مملکت .

اگر می خوایید این تاپیک وجود داشته باشه و استفاده کنید اینهایی رو که گفتم رعایت کنید در غیر این صورت با عرض شرمندگی با حذف پست هاتون مواجه میشید .

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
تاپیک ارز برای بازخوانی توسط مدیران برای مدتی قفل میشه
لطفا همکاری کنید

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
تاپیک ارز کماکان در حال باز خوانی هست به دلیل حجم بالای دیتا بیس باز کردم تاپیک ها رو ولی اگر دیدید که هی داره از صفحاتش کم میشه رک و راست از کم لطفی خود دوستان هست دیگه دادستانی کل کشور دست گذاشته و کار از کار گذشته . حتما و حتما تاپیک قوانین رو بخونید در تاپیک قوانین نهایت تا 3 روز دیگه حقوق تجاری کاربران هم از لحاظ حقوقی و قوانین جاریه کشور تفهیم میشه که فعالان اقتصادی حق خودشون رو بدونن همچنین به ادامه پست توجه کنید

بخش اعتراضات به وضع جاریه مملکت نیست عنوان داره بخش در راستای همون فعالیت کنید . دیگه بحث دادستانی کل کشور کم چیزی نیست . به هیچ عنوان دیگه اغمازی درباره پستهای کاربران نمیشه . نه تذکر داده میشه و نه دوستانه خواسته میشه بخش فرهنگ - موسقی و گفتگوی آزاد که بسته شد عملا نشانه این بود که وقتی مدیران اغماض میکنند چه بلایی ممکن هست سر اون بخش بیاد .

لپ کلام دردنامه در این بخش ننویسید
پست 2 پهلوی سیاسی و پستی درباره شخصیتهای این مملکت ننویسید

تاپیک قوانین رو اکیدا توصیه میکنم بخونید چون پست ها پاک میشه بنا به استناد به بند های قانونی .

پیشاپیش از همه کاربران و دوستان به خاطر پاک شدن پست هاشون عذر میخوام باور کنید خودم از این کار بسیار ناراحتم ولی بدونید که راه دیگه نداره . نمونش فرهنگ رانندگی این مملکت هست که با هزار کوفت و جریمه نمیشه به ایرانی ها فرهنگ رو یاد داد . تاپیک های ارز و سکه رو به مرور باز خوانی و باز میکنم و تازه الان مشخص شده که چقدر دوستان و کاربران اینجا لطف و مرحمت داشتن . از اسپم و توهین و فحش رک و راست به مسئولین هم حتی کوتاهی نداشتن .

بخش کار و سرمایه از اسمش مشخص هست . یعنی جایی برای تبادل نظر و کسب سود اقتصادی نه تاپیک اعتراض به وضع سیاسی ، اعتراض به مدیریت مملکت ، توهین به مسئولین جاریه فعلی **** حاکم و دردل درباره هر چیز دیگه !

هیچ مدیری الان در این سایت 4 صبح بیدار نیست ولی من بیدارم به شخصه میگم برای جایی که وقت گذاشتم و اینقدر تولید محتوا کرده بسیار ارزش قائلم و بیشتر از برای دوستانی که اینجا دارم و به لطف بعضی از کاربران هم شامل ما و این تالار شد قلع و قمع شدن این وب سیات توسط دادستانی کل کشور شد .

والسلام برای آخرین بار برید تاپیک قوانین بخش رو بخونید . میدونم میگید دیکتاتوری و از این جور حرفا ولی تقصیر من نیست برید پتیشین با طومار امضاء جمع کنید برید دادستانی کل کشور . جای اعتراض اینجا نیست . همین که دارم مایه میزارم و میخوام بخش رو برای اهلش سرپا نگه دارم این تنها کاری هست که میتونم بکنم . این پست جهت اتمام حجت با تمامی کاربران بود . چون بخشی که بعد از اون 3 بخش احتمال بسته شدنش میره کار و سرمایه هست 100% در موج بعدی در صورتیکه مدیریت نشه . دیگه هم از من پستی به این شکل نه میبینید و نه خواهید دید .

بالا