• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
یا شاید خیلی‌ بالا تر:wacko:
بانک مرکزی ایران مواد دارویی و تجهیزات پزشکی را از دریافت ارز دولتی محروم کرد + قطع ارز دانشجویی. + قطع ارز دولتی ایرلاین‌ها؛ احتمال افزایش ۱۰۰درصدی بلیت..........
[h=1][/h]

مشخصه دیگه
به مرور زمان قطع ارز همه جاها

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

nimamz

Registered User
لایک‌ها
13
دیروز یورو خریدم 1000 تا 3225 تومان، امروز شده: 3420 که تو صرافی بالاتر هم میدن. فرق حدود 200 تومان! البته من احتیاج دارم و ریالش نخواهم کرد که بگم سود کردم، ولی متضرر نشدم.

تو این وضعیت صبر کردن ریسکش خیلی بیشتر از خریده... اگر دلیلی برای انتظار دارید مارو روشن کنید؟

bene

Registered User
لایک‌ها
481
14 روز پیش من امروز را کاملا پیش بینی کردم (پست 4205)

این هم متنش
(توی این چند ماه شاهدیم که هر 2 ماه در طی 2 روز 300 تومن دلار را به علت جو روانی (اخبار تحریم) بالا می برند و در 2 سه روز بعدی تا 200 تومن پایین میارند
احتمالا قیمت حول حوش 2450 باقی می مونه و تا 30 روز دیگه قیمت دلار را به 2650 می رسونند ودر طی دو روز بازی تکرار میشه و دلار را تا3000 تومن بالا می برند )

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
هفته پیش 2 شنبه پوند گرفتم 4046 تومن.الان 200 رفت روش!!
قیمت خریدش چنده حدودا؟؟ دیروز یه جا دیدم 120 تومن اختلاف داشت
این دلالا هم اختلافشون در همین حدوده؟ چقدره تقریبا؟؟

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
داداش ممنون
این شمشا که کوچیکشونم هستن اینا چی جوری هست قضیشون عیار چند هست؟قیمتشون رو داری؟

هیچ کالایی به اندازه زمین و مسکن در طول 5 یا 10 سال رشد نخواهد داشت. مثلا میشه با مبلغ نچندان زیادی در کیش زمین خالی خرید یا در شهرستان (البته با مطالعه).
------------------------------
دلار با اطمینان از چراغ سبزی که دولت نشان داد (با تاسیس اتاق ارزی) بدون نگرانی از چسباندن برچسبهایی همانند دستهای بیگانگان و غیره درحال نشان دادن چهره واقعی خودش هست. قبل از تاسیس اتاق ارزی اگر در یک روز رشد 150 الی 200 تومانی داشتیم بازار هیجانی میشد و قیمتها در هرجا مختلف بود ولی اکنون رشد 150 تومانی پایدار را تجربه میکنیم بدون اینکه از سوی مراجع مربوطه اعتراضی شود. اینها نشان از برنامه ریزی صحیح! برای آماده کردن بخش روانی بازار جهت مواجه با قیمتهای بالاتر است. از بعد از گفتگوی تلویزیونی که برای اولین بار بطور کاملا رسمی و عمومی در مورد دلار 3000 تومانی سوال شد و پاسخ محکم/نفی دریافت نشد همه ذهنها به سمت این قیمت جهت گرفت اما قبول این قیمت و بوجود نیامدن طبعات بد آن در جامعه غیر ممکن بود. راه حل در ایجاد اتاق ارزی بود که انصافا تا کنون کارکرد خوبی داشته قیمتها 2500 رد کردند و بازار ثبات دارد.

سناریو محتمل:
نتیحه اینکه هدف قیمتی 3000 تومان در کوتاه مدت است . دلار دولتی 1250 (برای اقلام استراتژیک)تقریبا، دلار اتاق ارزی 2500 تقریبا و دلار آزاد 3000 تومان . در این حالت مراجع مربوطه به خریداران که میخواهند دلار برای سرمایه گذاری خرید کنند هشدار میدهند که طبق فرمول مخصوص(اعلام شده فقط در دست اتاق ارزی هست) دلار دچار حباب شده و خرید نکنید!!! اما بازار موجودی زنده هست که تشکیل شده از احساس و منطق انسانها و هیچ یک از این دو (احساس و منطق) این صحبتها را قبول نمی کند . نتیجه آنکه دلار 3000 تومان را رد و به هدف 3300 یا 3500 شروع به حرکت میکند. در این حالت مراجع مربوطه بعد از مدت کوتاهی صحبتهای قبلی خود را فراموش و اقدام به بالا بردن قیمت دلار در اتاق ارزی به دلیل فاصله زیاد آن با نرخ آزاد می کنند و به نزدیک 3000 تومان شیفت می دهند. دلار آزاد کمی پایین می آید و مجددا اختلاف 150 الی 200 تومانی بین نرخ اتاق ارزی و نرخ آزاد خواهیم داشت. شاید در این مرحله همه بگویند تشکیل اتاق ارزی اشتباه بوده و باعث مهار قیمت دلار نشده و سناریو جدیدی رقم بخورد...

سناریو بالا تکرار تاریخ برای دلار در 1 سال گذشته تا کنون است. ایتدا دلار 1200 بود و شروع به فاصله گرفتن از دلار دولتی کرد به 1500 رسید دلار 1250 تومنی تشکیل شد و دلار حرکت کرد بالا تر، اختلاف به 2 برابر رسید راهکار اتاق ارزی ارائه شد و ....

همانطور که میبینید در این پروسه مهم کنترل جو روانی هست مهار دلار بی معنا است چون هر کارشناسی می داند که ارزش برابری ریال و دلار رقمی غیر از این موارد هست منتها برای رسیدن به ارزش واقعی ریال باید مدیرت انجام شود که کمترین صدمه (به همه ارکان از مردم تا دولت و ..) وارد شود.
یک زمانی برحسب پارامترهای اقتصادی به این نتیجه میرسیم که اکنون در فلان قیمت ارزش ریال و دلار همین رقم فعلی هست ، در این حالت اگر ریال تضعیف شود بدنبال عوامل خارج از پارامترهای اقتصادی میگردیم اخبار سیاسی و تحولات داخلی. در این صورت میتوان گفت بله قیمت پایین می اید ولی در شرایط فعلی ریال و دلار هنوز برابری واقعی خود را ندیدند.

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15

نوش دارو بعدِ مرگ سهراب

شما اگه در جریان تحریما باشید اطلاع دارید که شرطِ لغو تحریمها "تعلیقِ کلی‌" غنی سازی هست نه 20% یا 99% , که با توجه به گذشته هم چین چیزی محال هست و چه کنم چه کنم هیچ فایده‌ای نخواهد داشت

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
دلار افتاد من تو صرافی بودم که فروختم واومدم بیرون با گوشیم که چک کردم تا خبر رو دیدم برگشتم یه 5000 تایی که نگه داشته بودم رد کنم که دیدم یارو گفت دیگه خرید نداریم!!
انشالا که درست بشه اما من به شخصه فکر نمیکنم چون الان اونها دست بالا رو دارند و اینها دست پایین رو و مذاکرات با یه تعلیق 20 درصد راه به جایی نممیبره و اگه قیمت دلار رو هم ببینید انچنان سقوطی نداشت چون بازار رو نمیشه گول زد اقایون

چیزی که میخوان الان تعطیلی کامل همه چیز است و لاغیر
گذشت اون زمانی که میتونستید چونه بزنید.واقعا تمام فرصت ها رو سوزوندن و عین این جریان رو در زمان جنگ هم داشتیم.بیشتر نمیتونم بگم
متاسفم واقعا واسه خودمون که بد جایی گیر افتادیم

خدا کنه اونها سر یه چیزهایی کوتاه بیان البته من زیاد خوشبین نیستم
احتمالا دلار فردا باز هم افزایشی باشد چون امروز کاهش زیادی که همه احتمال میدادن از این خبر نداشت

دوستان گرامی پستهاتون رو ویرایش کنید تا برای سایت دردسر نشه
میدونم دلتون پره و همه هم جوونیم و اینجا گیر کردیم اما چه کنیم یه کهنه کردن تو دهنمون و نباید حرف بزنیم و این مدیران سایت هم بنده خداها بی تقصیرن و ممکنه اینجا رو هم ببندن

ترو خدا رعایت کنین من هم متن بالا رو تند نوشتم اما زود ویرایشش کردم

cleeev عزیز نفست گرم که حرف دل همه رو زدی اما پست رو ویرایش کن

Last edited:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دوستان تحلیلشون چیه؟ بفروشیم یا صبر کنیم؟؟؟؟

به نظرتون به نزدیک 3 تومن برسه در 2-3 هفته آینده؟

و اگه برسه صرافی ها خریدشون رو متوقف نخواهند کرد؟

صبر نکنیم بعد بگن خرید نداریم...

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
پيشنهاد ايران براي توقف غني‌سازي 20 درصدي در ازاي لغو تحريم‌ها.منبع

بالا