• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

mirzade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
این بالا و پایین پریدنهای امریکا فقط برای منافع بردن از وضعیت حاکم بر ایرانه. جریانهایی که سال 88 در ایران اتفاق افتاد هم برای امریکا ابزار باجگیری از سران مملکت شد.الان هم از این وضعیت به نحو احسن دارن استفاده میکنند.
حکومت ما هم نمیدونه که تنها سرمایه و قدرتو از همین مردم میتونه بگیره نه لبنان نه سوریه و ...

تایید میشه 100%
اینکه آمریکا دنبال منافع ملت خودشه هیج شکی توش نیس ولی چون حاکمین ایران پشیزی بفکر مردم نیستند شاهد این همه تورم و کاهش روزافزون ارزش پول هستیم و افزایش برابری نرخ دلار به ریال
ولی همونطور که دوست بعدی هم گفته همیشه کشوری که رابطه دوستانه با باقی کشورها داشته در همه زمینه ها تجارت و چه پیشرفت اقتصادی و سیاست دوستی جلوتر بوده و هست.
خود آمریکای امروز 200 300 سال پیش سر استقلال کشورش با استعمار بریتانیا جنگید ولی امروز دیگه به بریتانیا بعنوان یه استعمارگر نگاه نمیکنه و بهترین متحدین هم هستند هرچند که ذره ای بهم باج نمیدن و حساب کتاب همه چی شون رو دارن چون تو اون کشورا مردم یا نخبگان بفکر منافع مردم حاکمن نه یه سری ایدئولوگ آخرالزمانی
دوست عزیز شما نه عراق رو میتونید با ایران مقایسه کنید و نه کره شمالی رو با ایران رو هر کدام از این کشورها دارن روی مسیر خودشون و روی علم و توانایی اقتصادی و قدرت خودشون به جلو میرن و کاملا با هم فرق دارند. در ضمن همیشه کشوری که رابطه دوستانه با باقی کشورها داشته در همه زمینه ها تجارت و چه پیشرفت اقتصادی و سیاست دوستی جلوتر بوده و هست. موفق باشید.
با حرفای شوما مووافقم بجز اونجا که گفتی هر کدام از این کشورها دارن روی مسیر خودشون و روی علم و توانایی اقتصادی و قدرت خودشون به جلو میرن!
کدوم علم؟
کدوم توانایی اقتصادی؟
کدوم مسیر؟
کدوم جلورفتن؟
من هم قصد مقایسه نداشتم و جواب این دوستمون رو دادم که قیاس کردن
اگه شریان قطع بشه ، میشیم مثل عراق از سال 92 تا 2003. خوبه به نظر شما ؟
و شوما اگه قصدت خیره چرا به مقایسه ایشون ایراد نگرفتی؟

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
چه جهش عجیبی کرد اول صبحی

این جهش برای امروز صبح نیست، قیمت دیشب هست. این سایتها یه سیاستی دارن مخصوصا این سایت مظنه، وقتی قیمت ارز به کمترین میزانش میرسه سریع سایت رو تعطیل میکنن به عبارتی سعی میکنن حدالامکان در کمترین قیمت سایت رو ببندند تا این احساس رو القا کنند که بازار نزولیه و تب و تاب ندن به بازار. سایت مظنه دیروز ساعت 18 سایت رو تعطیل کرد در حالی که بازار معمولا تا 9 جریان داره و این قیمت 2615 واسه دیشب هست.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
این جهش برای امروز صبح نیست، قیمت دیشب هست. این سایتها یه سیاستی دارن مخصوصا این سایت مظنه، وقتی قیمت ارز به کمترین میزانش میرسه سریع سایت رو تعطیل میکنن به عبارتی سعی میکنن حدالامکان در کمترین قیمت سایت رو ببندند تا این احساس رو القا کنند که بازار نزولیه و تب و تاب ندن به بازار. سایت مظنه دیروز ساعت 18 سایت رو تعطیل کرد در حالی که بازار معمولا تا 9 جریان داره و این قیمت 2615 واسه دیشب هست.

من فک میکردم بازار تا 7 جریان داره
قدیم که یادمه اینطوری بود

مرسی
========
من بازم دعا میکنم بیاد پایین
شاید خدا به دعاهای من گوش کرد

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
اخرین قسمت از سرمایه اندکم رو بعد از صحبتهای احمدی نژاد خرید میکنم . با توجه به اینکه احمدی نژاد در سازمان ملل چه گونه صحبت کنه تاثیر زیادی روی قیمت ها داره ! اما با توجه به اینکه معمولا میره از مدیریت جهانی صحبت میکنه و این هدف شناخته شده هست .. مردد هستم الان برای خرید یا فردا صبح.

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
من یک چیزی رو نفهمیدم، چطور با وجود پذیرفتن تعلیق، قیمتها بالا رفت؟؟

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
من یک چیزی رو نفهمیدم، چطور با وجود پذیرفتن تعلیق، قیمتها بالا رفت؟؟

اینا قبلا هم قبول کرده بودن منتها 5+1 میگه باید 5 درصد رو هم جمع کنید تا تحریم ها برداشته بشه !

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
اینا قبلا هم قبول کرده بودن منتها 5+1 میگه باید 5 درصد رو هم جمع کنید تا تحریم ها برداشته بشه !

اصلا کلا مشکل از زمان ۵٪ بود. یادتون باشه خاتمی ۵٪ رو تعلیق کرده بود. حالا ۲۰٪ راه انداختن می گن ما از اون کوتاه میایم! یه جورایی فکر کردن مثل ایرانه که مرغ رو بکنند ۷۰۰۰ تومن بعد بیان وارداتی ۵۹۰۰ پخش کنند بگن ارزون کردیم.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوستان ارز های دیگه مثل لیر ترکیه کسی توجه کرده ؟!!!!الان قیمتش رسیده به 1500!!!! به نظرتون رشدش خیلی زیاد نیست به نسبت دلار!!!!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
دوستان ارز های دیگه مثل لیر ترکیه کسی توجه کرده ؟!!!!الان قیمتش رسیده به 1500!!!! به نظرتون رشدش خیلی زیاد نیست به نسبت دلار!!!!

اینا زیاد مهم نیست
یعنی نه که مهم نباشه ولی خوب دلار یه ارزی هستش که همیشه و همه جا کاربرد داره و رسمی و بین المللی هستش و همیشه مشتری برای خریدو فروشش هست
بقیه هم در کنار دلار رشد میکنه

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190

یادمه اردیبهشت که میخواستم برم ترکیه نرخ لیر بین 800 و 900 بود

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
یورو رو ببین صفا کن !!! فکری به حال ما کن !! :D
به شعر گویی افتادم دیگه !! 3400 شده ! نه نه 3410 . . .
ببینیم رییس جمهور مردمی امروز چی بلغور میکنه تو سازمان ملل :rolleyes:

javadgary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینکه آمریکا دنبال منافع ملت خودشه هیج شکی توش نیس ولی چون حاکمین ایران پشیزی بفکر مردم نیستند شاهد این همه تورم و کاهش روزافزون ارزش پول هستیم و افزایش برابری نرخ دلار به ریال
ولی همونطور که دوست بعدی هم گفته همیشه کشوری که رابطه دوستانه با باقی کشورها داشته در همه زمینه ها تجارت و چه پیشرفت اقتصادی و سیاست دوستی جلوتر بوده و هست.
خود آمریکای امروز 200 300 سال پیش سر استقلال کشورش با استعمار بریتانیا جنگید ولی امروز دیگه به بریتانیا بعنوان یه استعمارگر نگاه نمیکنه و بهترین متحدین هم هستند هرچند که ذره ای بهم باج نمیدن و حساب کتاب همه چی شون رو دارن چون تو اون کشورا مردم یا نخبگان بفکر منافع مردم حاکمن نه یه سری ایدئولوگ آخرالزمانی
با حرفای شوما مووافقم بجز اونجا که گفتی هر کدام از این کشورها دارن روی مسیر خودشون و روی علم و توانایی اقتصادی و قدرت خودشون به جلو میرن!
کدوم علم؟
کدوم توانایی اقتصادی؟
کدوم مسیر؟
کدوم جلورفتن؟
من هم قصد مقایسه نداشتم و جواب این دوستمون رو دادم که قیاس کردن
و شوما اگه قصدت خیره چرا به مقایسه ایشون ایراد نگرفتی؟

کاملا درسته گفته های شما و موافقم

اگه به مردم حال میدادند و بهترینهارو برای مردم میخواستند همین مردم با جون و دل پشت حکومت بودن نه اینطور که کشورهای دیگه از این اشفتگی و گلالودگی بخوان ماهی بگیرن.

حتی کوچکترین مسائل هم دخیل هست در رابطه با مردم مثلا وقتی جوونی به یک ماشین علاقه مند هست و میبینه که به هیچ وجه نمیتونه بهش برسه همین ایجاد سرخوردگی میکنه خوب معلومه که این جوون تا تامین نباشه دنبال هیچ ارمانی نیست و اولین جاییکه نشونه میره حکومت هست خوب مسلما نگه داشتن مردم بهترین سرمایه برای یک حکومته و وقتی که حکومتی نخواد یا به هر دلیلی که فکرشو بکنید مردم خودشو نتونه تامین کنه این سرمایه ارزشمند از بین میره.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
تورم آرژانتینی در راه توی باتلاقی فرو رفتیم که با سیم بکسلم نمیشه ازش دراومد بنده خدا بچه های این دورانم جز نسل سوخته میشن چقدر نسل سوخته داریم بخاطر بی عقلی باباهای اون دوران شکماشون سیر بود کیفشون کوک ریدن به مملکت حقش همه اون نسل بسوزونن تا درس عبرتی بشه واسه بقیه

http://www.boursenews.ir/fa/pages/?cid=73386

بالا