• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
نه تحلیل می کنم... نه انتقاد می کنم.. نه پیشنهاد می دم... فقط توجه شما رو به یکی از کامنت های نوشته شده در سایت ارانیکو جلب می کنم :

از خدا میخام که آبروی هیچ مرد ایرانی رو جلوی خونوادش نبره..سخته که بشه جلوی خونواده سرافکنده باشی و فرزندات ازت چیزی بخانو نتونی واسشون بخری.. میتونی بگی پول ندارم؟

"
خداشاهده با بدبختی امروز هم اجاره خانه را دادم و هم پول خرید نارنگی برای دختر 8 ساله ام !
آخه تو مدرسه دست بچه ها نارنگی دیده بود .

یکی از دردناکترین پست هایی بود تو عمرم خوندم:(

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
از فرادا خرد خرد بخرید روزی 5- 10 تا
داداش گویا شما میلیونری که روزی 5-10 تا سکه میتونی بخری نفست از جای گرم پا میشه یه سری نون ندارن بخورن شما روزی 5-10 تا سکه میخری , عجب !!!

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
[FONT=&amp]تا آخر مهر سکه 1400000 و دلار 3500 خواهد بود چون تمام شرکتهای بزرگ مثلا ایران خودرو و سایپا و... برای تامین دلار خود به بازار آزاد رو آوردن و اگه همین جوری پیش بره دلار تا 5000 هم جا داره تقاضا نسبت به تیر ماه 14 برابر شده طبیعتا دلار بالا می ره( مردم عادی از ترس کم ارزش شدن پولشون + شرکتهای بزرگ مثلا ایران خودرو ، سایپا، کارخانه های مواد غذایی معدنی و حتی بعضی کارخانه های داروسازی) ولی با توجه به اینکه الان قیمت سکه (1185000) هستشساعت 8.30 شب هنوز حدود 130000 زیذ قیمت واقعیشه که به زودی این حباب منفی از بین می ره خرید سکه تمام امامی بسیار با صرفه است بخصوص اگر دوستان نگاه بیشتر از 6 ماه داشته باشند ولی تو این شرایط کوتاه مدتم سود داره احتمال افت زیاد بسیار کمه بخاطر حباب منفی سال گذشته که افت بسیار زیادی دیدیم چون قیمت سکه حدود 250000 حباب مثبت داشت خوب طبیعیه که حباب بسیار بزرگ زود می ترکه ولی خرید تمام امامی در حال حاضر امن ترینه منی که حداقل 15 ساله تو این بازارم حدس می زنم حداقل تا آخر مهر میاگین روزی 40000 - 50000 افزایش قیمت داشته باشیم مردم خیلی ترسیدن و هیچکی پول تو بانک نگه نمی داره و همه خریدارن و بهتون قو می دم اگه اون 9000000 سکه پیش فروش الان تو بازار نبود همین الان سکه حداقل 1450000 بود ولی اون 900000 سکه به مرور بین 8000000 ایرانی پخش میشه و اثرش از بین می ره و حباب مثبت می شود. از فرادا خرد خرد بخرید روزی 5- 10 تا تا ریسک پایین بیاید و به سکه هاتون حداقل 4 ماه فرصت دهید 50% حتمی است. بنده خودم پارسال خریدم 560000 الان بیش از 110% سود کرده ام ولی اگه سرمایه ام در بانک بود فقط 20% واقعا خنده داره[/FONT]

شما از کجا میدونی ایران خودرو برای ارز به بازار ازاد رو اورده؟

ایرانخودرو اینقدر وضع نقدینگش خرابه که بعد از کلی چونه زدن با بانک مرکزی ووزارت صنایع سر وام 1000 میلیارد تومانیش حالا تازه قرار شده 1000 میلیارد بدن که فقط 500 میلیاردش میرسه بهش و بقیه اش ماله سایپا هست و تازه اون 500 میلیارد رو هم تا 60 درصدش رو با نظارت بانک الان باید بدن قطعه سازها
همینجوری یه چیزی میگی ها
تقاضا بالارفته اما نه ایران خودرو و سایپا
حتی اونها دارن تولید 206 و 207 رو بخاطر نبود قطعه بخاطر تحریم پژو قطع کردن و باقی ماشینها شون هم بیش از 80 درصدش ساخت داخله
سایپا هم مشکل شدید نقدینگی دارن و در ضمن اونها ریاد کاری به واردات ندارن چون تقریبا محصولاتشون همه ساخت داخل هست و بیش از 90 درصدش قطعه اش تولید داخله
من به واسطه کارم و دوستان و همکارانم تا حد زیادی از اخبار مالیشون مطلع هستم
همین چند روز پیش بود که یکی از شرکتهای تولید شیشه ایران خودرو و سایپا بخاط نبود نقدینگی تولید رو 10 روزه تعطیل کرده
تو پرداخت یه سری حقوق ها مشکل دارن
اونوقت حمله کردن به بازار دلار؟

در ضمن اگه دلار بالای عدد 3300 تا 3500 بره و بالاتر نره بدون که دولت دلار داره و اگه بالاتر رفت بدون دولت دلار نداره و ...
این مطلب رو چند وقت پیش پالپ عزیز به نوعی دیگر گفته بودن و خود من هم امشب از یه فرد مطلع شنیدم

Last edited by a moderator:

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671

ایرانخودرو اینقدر وضع نقدینگش خرابه که بعد از کلی چونه زدن با بانک مرکزی ووزارت صنایع سر وام 1000 میلیارد تومانیش حالا تازه قرار شده 1000 میلیارد بدن که فقط 500 میلیاردش میرسه بهش و بقیه اش مالخ سایپپا هست و تازه اون 500 میلیارد رو هم تا 60 درصدش رو با نظارت بانک الان باید بدن قطعه سازها
شما که مطمئن نیستی چرا همینجوری یه چیزی میگی
حتی اونها دارن تولید 206 و 207 رو بخاطر نبود قطعه بخاطر تحریم پژو قطع کردن و باقی ماشینها شون هم بیش از 80 درصدش ساخت داخله
سایپا هم مشکل شدید نقدینگی دارن و در ضمن اونها ریاد کاری به واردات ندارن چون تقریبا محصولاتشون همه ساخت داخل هست و بیش از 90 درصدش قطعه اش تولید داخله
همین چند روز پیش بود که یکی از شرکتهای تولید شیشه ایران خودرو و سایپا بخاط نبود نقدینگی تولید رو 10 روزه تعطیل کرده

در ضمن اگه دلار بالای عدد 3300 تا 3500 بره و بالاتر نره بدون که دولت دلار داره و اگه بالاتر رفت بدون دولت دلار نداره و ...
این مطلب رو چند وقت پیش پالپ عزیز به نوعی دیگر گفته بودن و خود من هم امشب از یه فرد مطلع شنیدم

برادرم تو ایران خودرو کار میکنه این سخن حقوق درست هست تو 8 ماه اخیر 2 بار حقوق گرفتن با سایقه 12 ساله در شرف تعدیل نیرو !!!
خودش میگفت روز به روز افراد بیشتری تعدیل نیرو و در واقع اخراج میشن متاسفانه !
اضافه کاریشونم تعطیل !

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
اینجا که 24 ساعت آنلاین هستن.... :cool:

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
برادرم تو ایران خودرو کار میکنه این سخن حقوق درست هست تو 8 ماه اخیر 2 بار حقوق گرفتن با سایقه 12 ساله در شرف تعدیل نیرو !!!
خودش میگفت روز به روز افراد بیشتری تعدیل نیرو و در واقع اخراج میشن متاسفانه !

میدونی این جریان مثل پارساله که ملتو هل میدادن بدویین برین سکه 1 تومنی بخرین و بعد دیدیم چی شد و طرف تازه بعد از 9 ماه تونست الان تازه به اصل پولش برسه و بعضا خیلی هم جو میدن نمیگم این دوستمون این کار رو میکنه اما اطلاعات نادرست دادن هم درست نیست
دوست عزیز من یه پستی نوشتم اما راستش یه سری حرفا توش بود که ناجور بود خودمم اومدم پاک کنم دیدم دکتر پاک کرده خوب کاری هم کرد اما لپ مطلب اینه که دلار اگه بالای 3200 تا 3500 رفت و دیدی دیگه نمیره و همون دوروبرا میچرخه بدون اینها راست میگن که دلار دارن
اما اگه رفت و بالتر بدون که دلاری در کیسه نیست و ....

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
اینجا که 24 ساعت آنلاین هستن.... :cool:
فردا تعطیلیم و بی خوابی هم کار خودشو کرد و ....
ییه دوستی میگفت خدارو شکر بازار افشار و سبزه میدون شبها تعطیله وگر نه دلار تا صبح 4 تومن شده بود:D

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
فردا تعطیلیم و بی خوابی هم کار خودشو کرد و ....
ییه دوستی میگفت خدارو شکر بازار افشار و سبزه میدون شبها تعطیله وگر نه دلار تا صبح 4 تومن شده بود
biggrinsmiley.gif

:blink::D ............

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
میدونی این جریان مثل پارساله که ملتو هل میدادن بدویین برین سکه 1 تومنی بخرین و بعد دیدیم چی شد و طرف تازه بعد از 9 ماه تونست الان تازه به اصل پولش برسه و بعضا خیلی هم جو میدن نمیگم این دوستمون این کار رو میکنه اما اطلاعات نادرست دادن هم درست نیست
دوست عزیز من یه پستی نوشتم اما راستش یه سری حرفا توش بود که ناجور بود خودمم اومدم پاک کنم دیدم دکتر پاک کرده خوب کاری هم کرد اما لپ مطلب اینه که دلار اگه بالای 3200 تا 3500 رفت و دیدی دیگه نمیره و همون دوروبرا میچرخه بدون اینها راست میگن که دلار دارن
اما اگه رفت و بالتر بدون که دلاری در کیسه نیست و ....

حالا به نظرت دلاری موجود دارن ؟

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
حالا به نظرت دلاری موجود دارن ؟
والا من شک دارم اینقدر که اینها میگن داشته باشن
ببین اینها پارسال حدود 900 تن طلا داشتن که با اونس انروز میشده 35 تا 40 میلیارد دلار
اما امسال امارها و گفته ها حکایت از 400 تن میکنه یعنی حتی با انس امروز میشه 20 تا 25 میلیارد
اما مشکل اینجاست که بخاطر تحریم های طلا که اروپا گذاشته نمیتونن طلا رو به همین راحتی دلارکنن اما ظاهرا دارن مید تو بازارهای عراق و دلارمیارن( همون که عسگر اولادی میگه از کوچه پس کوچه دلار میاریم) و حتی بازار طلا عراق رو هم تاثیر گذاشته روش

اما در مورد دلار طبق گفته یکی از نماینده های مجلس 18 بانک تو این 8 ماهه 42 میلیارد دلارارز رو در بازار ازاد فروختن و سود هنگفتی کردن
24 میلیارد هم که رفتن کالای اساسی وارد کردن و امسال هم 17 میلیارد دلار ارز خود بانک فروخته اینطور که میگن تو سایتها و روزنامه ها
درامد اینها در بهترین حالت امسال 14 میلیارد دلار بوده و صندوق ارزی هم که احمدی نژاد گفت چیزی توش نیت و نماینده ها هم میگن خالیه
خب پس با این حساب اینها ارز زیادی نباید داشته باشن شاید یه چند میلیاردی ودر ضمن نفت امسال رو هم نمیتونن دلارش رو به همین راحتی بیارن و باید جاش جنس وارد کنن

خب پس اینها دستشون خالیه و زیاد جای مانور ندارن بخصوص اینکه توفان تقاضا بره بالا .
خدا کنه که من اشتباه کرده باشم بازار رو بتونن کنترل کنن

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
سپاس
تو طول روز چقدر حدودآ باید ارز تو بازار وارد بشه که تعادل حفظ بشه و یا حتی بتونن بازار رو راحت کنترل و به سمت کاهش قیمت ارز پیش ببرن و اینکه اصلآ الان چیزی تزریق میکنن به بازار؟

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
سپاس
تو طول روز چقدر حدودآ باید ارز تو بازار وارد بشه که تعادل حفظ بشه و یا حتی بتونن بازار رو راحت کنترل و به سمت کاهش قیمت ارز پیش ببرن و اینکه اصلآ الان چیزی تزریق میکنن به بازار؟

ببین الان شرایط روانی بازار خیلی تاثیر گذاره و از اون طرف هم یه غول نقدینگی 400 هزار میلیارد دلاری خوابیده
اما اگه حدودا روزی 200 میلیون دلار بریزن بازار اروم میشه اما الان مسئله اینجاست که از بس مردم از اینده اقتصادی و تحریم ها و جنگ احتمالی میترسن که علاوه بر تقاضای مبادله ای یه تقاضای سرمایه گذاری هم به بازار اضافه شده و همین کار رو خراب کرده اما اگر یه خبر مثلا بسته ای بیاد و همین جو جامعه رو تغییر بده و اینها هم منابع دلاری داشته باشن و یا تحریم ها تعدیل بشه ( نه لغو چون لغو تحریم ها دائمی هست اما تعلیق موقت اما اثرش یکی هست) دلارراحت میریزه و تازه خیلی از دلر هایی هم که تو خونه ها انبازرشده میاد تو بازار

اما فعلا با این اوضاع اگه بخوان کنترلش کنن مشکله

NYPD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من سایت بازتاب رو نمیتونم ببینم

انگار از دیشب سوسک به طور سراسری از کار افتاده@ :blink:

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
ببین الان شرایط روانی بازار خیلی تاثیر گذاره و از اون طرف هم یه غول نقدینگی 400 هزار میلیارد دلاری خوابیده
اما اگه حدودا روزی 200 میلیون دلار بریزن بازار اروم میشه اما الان مسئله اینجاست که از بس مردم از اینده اقتصادی و تحریم ها و جنگ احتمالی میترسن که علاوه بر تقاضای مبادله ای یه تقاضای سرمایه گذاری هم به بازار اضافه شده و همین کار رو خراب کرده اما اگر یه خبر مثلا بسته ای بیاد و همین جو جامعه رو تغییر بده و اینها هم منابع دلاری داشته باشن و یا تحریم ها تعدیل بشه ( نه لغو چون لغو تحریم ها دائمی هست اما تعلیق موقت اما اثرش یکی هست) دلارراحت میریزه و تازه خیلی از دلر هایی هم که تو خونه ها انبازرشده میاد تو بازار

چهارصد هزارمیلیاد دلار!!!!!
400000000000000
یعنی
1200000000000000000
تومان
فک کنم منظورتون تومن بوده

DDL

Registered User
لایک‌ها
71

امار نقدینگی که فرمودید ماله ایرانه ؟
اگه ماله ایرانه اشتباه گفته اید
نقدینگی در حال حاضر ایران در حدود 370 ، 380 (این حدود) میلیارد هزار تومان می باشد
میلیارد دلار یه چیز دیگه است برای یه جای دیگه :)
در امد نفتی الان بیش از 100 هزار میلیارد دلار است
چجوری حساب کردین نقدینگی را انقدر گفتین
اشتباه تایپی بوده احتمالا

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
امار نقدینگی که فرمودید ماله ایرانه ؟
اگه ماله ایرانه اشتباه گفته اید
نقدینگی در حال حاضر ایران در حدود 370 ، 380 (این حدود) میلیارد هزار تومان می باشد
میلیارد دلار یه چیز دیگه است برای یه جای دیگه :)
در امد نفتی الان بیش از 100 هزار میلیارد دلار است
چجوری حساب کردین نقدینگی را انقدر گفتین
اشتباه تایپی بوده احتمالا
در امد نفتی ایران اون موقعی که تحریم نبودیم این رقم بود(البته 100 میلیارد دلار.نه 100 هزار میلیارد دلار)
الان اگر بگیم ایران روزی 1 میلیون بشکه نفت صادر بکنه(اخرین امار ها میگه 800 هزار بشکه صادر میکنه) و قیمت نفت رو هم مثلا 100 دلار در نظر بگیریم.ایران در یک سال 36.5 میلیارد دلار درامد خواهد داشت
یعنی حتی از نصف زمان قبل از تحریم هم کمتر

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

خیلی جالبه واقعاً!!!!! همیشه تا قبل از این ، نرخ ارز آزاد تابعی از قیمت ارز مرجع بود اما حالا قضیه بر عکس شده و این ارز به اصطلاح دولتی که دارن تو مرکز کذایی مبادلات ارزی به فروش می رسونند قیمتش بر اساس قیمت بازار تعیین میشه. شاید هم اینا نشونه های آخر زمونه ولی ما متوجه نیستیم!!!!!

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

ایرانخودرو اینقدر وضع نقدینگش خرابه که بعد از کلی چونه زدن با بانک مرکزی ووزارت صنایع سر وام 1000 میلیارد تومانیش حالا تازه قرار شده 1000 میلیارد بدن که فقط 500 میلیاردش میرسه بهش و بقیه اش ماله سایپا هست و تازه اون 500 میلیارد رو هم تا 60 درصدش رو با نظارت بانک الان باید بدن قطعه سازها
همینجوری یه چیزی میگی ها

با این مشکلات اینا چطوری تیم داری میکنن در رشته های ورزشی؟

بالا