• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
همه ما میدونیم قیمت در بازار ارز براساس عرضه و تقاضا تغییر پیدا میکنه یعنی اگر عرضه در بازار زیاد باشه قیمت قطعا کاهش پیدا میکنه حالا سوال من اینکه که چرا دولت همون ارزی را که داره در مرکز مبادلات باقیمت 2550 تومان توزیع میکنه چرا همون ارز بجای اینکه در اون مرکز توزیع کنه به بازار تزریق نمیکنه تا قیمت کاهش پیدا کنه میلیاردها دلار داره در اون مرکز توزیع میشه و قیمت هم کم نشده هیچ بلکه مرتب هم داره بالا میره حالا باید پرسید چرا ارزی که میتونه با تزریقش به بازار قیمت ها رو تا زیر 2500 هم پایین بیاره باید در مرکز مبادلات توزیع بشه که نه تنها هیچ تاثیری نداشته باشه بلکه قیمت به 3800 هم برسه و همزمان قیمت بقیه کالاها هم افزایش بده من هرجور فکر میکنم دلیل و توجیحی برای راه اندازی این مرکز پیدا نمیکنم لطفا اگه کسی دلیش میدونه من هم توجیح کنه!

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
همه ما میدونیم قیمت در بازار ارز براساس عرضه و تقاضا تغییر پیدا میکنه یعنی اگر عرضه در بازار زیاد باشه قیمت قطعا کاهش پیدا میکنه حالا سوال من اینکه که چرا دولت همون ارزی را که داره در مرکز مبادلات باقیمت 2550 تومان توزیع میکنه چرا همون ارز بجای اینکه در اون مرکز توزیع کنه به بازار تزریق نمیکنه تا قیمت کاهش پیدا کنه میلیاردها دلار داره در اون مرکز توزیع میشه و قیمت هم کم نشده هیچ بلکه مرتب هم داره بالا میره حالا باید پرسید چرا ارزی که میتونه با تزریقش به بازار قیمت ها رو تا زیر 2500 هم پایین بیاره باید در مرکز مبادلات توزیع بشه که نه تنها هیچ تاثیری نداشته باشه بلکه قیمت به 3800 هم برسه و همزمان قیمت بقیه کالاها هم افزایش بده من هرجور فکر میکنم دلیل و توجیحی برای راه اندازی این مرکز پیدا نمیکنم لطفا اگه کسی دلیش میدونه من هم توجیح کنه!

به نظر من حتی اگر دولت دلار زیادی تو بازار بریزد درسته قیمت تا حدودی پایین میاید اما اشتهای جامعه به خرید دلار کم نمیشه چون دلار یک کالای سرمایه ای مثل زمین و ملک شده

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

ارز در اون مرکز حواله هست نه اسکناس
تازه بخش اعظمش هم یوان و روپیه است
به اضافه اینکه مبلغ خیلی زیادی نیست ! اگر بود به همه اولویت هاشون میدادن

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
سلام

دوستان به نظرتون بفروشیم یا هنوز جا داره برای گرون شدن ؟

ممنون

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
سلام

دوستان به نظرتون بفروشیم یا هنوز جا داره برای گرون شدن ؟

ممنون

نظر شخصیم اینه که دیگه اون زمان گذشت بشه نوسان گیری کرد چون متاسفانه هر روز بالا میره و هیچ وقت روند نزولی به اون صورت نداشته که بشه از نوسان سود کرد خودم دلار 1350 رو تو 2900 فروختم اما عملا هیچ سودی نبردم شاید ضررم کردم چون حالا باید با 3800 بخرم تنها سودم این بوده که ارزش پولم تا اون روز حفظ شده بود !!!

peyman90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از مرز 4000 تومان هم گذشت!

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
رکورد جدید
به نقل از بازتاب
سکه 1.450
دلار 4 تومن ناقابل

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
خوب دوستان قیمت دلار از مرز 4000 تومان هم گذشت به رقم 4004 تومان رسید...کاملا هم مشخص بود همین گونه خواهد بود و باز هم افزایش قیمت بدون شک ادامه خواهد داشت.

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
دوستان دلار 4000 را رد نکرده
کمی نزول داشت از 3850 به حول و حوش 3700

بالا