• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی زمین و مسکن

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
بنظر من دولت فقط باید دنبال راه های سرمایه گذاری غیر از ساختمان سازی برای سرمایه داران باشه
باید بطور واقعی از مواد اولیه در کشورمون استفاده کنیم و محصولاتی تولید کنیم که از چین و امثالش بصرفه تر باشه
وگرنه اینقدر اقتصاد ضعیف میشه که شک نکنید مردمی که در حد یه اعتراض ساده شخم ندارن میریزن بیرون
کسی که خودشو و خونوادش گرسنه دیگه چیزی برای از دست دادن نداره! نه خداییش داره؟

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
با توجه به روند کاهش جمعیت و اهمیت داشتن تحصیلات سطح بالا و افزایش سن ازدواج، رکود مسکن در آینده قطعی خواهد بود. البته نمیشه گفت قیمت ها پایین میاد چون اظهار نظر قطعی با توجه به وضعیت جامعه و غیر قابل پیش بینی بودن رفتار مردم ایران امکانپذیر نیست ولی احتمال ثابت موندن قیمت مسکن یا رشد کمتر از نرخ تورم یا حداکثر معادل تورم خیلی بیشتره. اینکه رکود مسکن مضرات و آسیب های زیادی به همراه داره درسته و دولت هم به همین علت سعی داره به هر بهانه و ترفندی این بخش رو از رکود خارج کنه ولی تا حالا نتونسته موفق بشه و مسکن فعلا همچنان در رکود نسبی قرار داره. خروج مسکن از رکود هم طبق تجربه سالهای قبل جز با افزایش قیمت و ایجاد جو روانی بین مردم امکانپذیر نیست.
دمت گرم
منم همینو میگم دیگه . طرف میاد رو هوا میگه کاهش قیمت فلان قدر (30 درصد!! ) داریم . یکم فکر نمیکنه که این اصلا با عقل جور در میاد یا نه ! آدم خندش میگیره وقتی میبینه کسی همچین تفکری داره.
توی این فرم زیادن افرادی که پیشنهاد سرمایه گذاری توی بانک رو میدن ولی این پیشنهادات رو به کسی که سرمایه گذار (واقعی) باشه بگی , براش خنده داره !
ثبات قیمتی خواهیم داشت ولی کاهش نداریم . منظورم از ثبات رشد صفر نیست بلکه کمتر و یا برابر با نرخ تورم هست . به همین دلیل من خرید مسکن جهت سرمایه گذاری رو برای سود بردن پیشنهاد نمیکنم ولی خوب تا حدودی ( یا شایدم کاملا ) میتونه ارزش پولتون رو حفظ بکنه .
دوره هایی که قیمت مسکن جهش میکنه نادره . شاید تا چند سال آینده افزایش قیمت چشم گیر که بخواد بیشتر از تورم باشه نداشته باشیم .
اصل بازار هم همینه . ثبات !
رکود هست و کم کم بهتر میشه . افزایش قیمت هم بیشتر از تورم نخواهیم داشت , خیالتون راحت (حداقل تا 2 3 سال) . بازار خودش باید خودش رو کنترل بکنه نه یه سری افراد سودجو اون رو کنترل بکنن .
اما فقط در رابطه با کاهش جمعیت با شما مخالفم . سرعت رشد جمعیت کاهش پیدا کرده ولی دولت در برنامه خودش داره که جمعیت رو افزایش بده . البته در شرایط فعلی هم تقاضا برای مشکن بسیار زیاده ولی دلیل اصلی رکود نبود قدرت خریده نه اینکه نخوان بخرن .

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
بنظر من دولت فقط باید دنبال راه های سرمایه گذاری غیر از ساختمان سازی برای سرمایه داران باشه
باید بطور واقعی از مواد اولیه در کشورمون استفاده کنیم و محصولاتی تولید کنیم که از چین و امثالش بصرفه تر باشه
وگرنه اینقدر اقتصاد ضعیف میشه که شک نکنید مردمی که در حد یه اعتراض ساده شخم ندارن میریزن بیرون
کسی که خودشو و خونوادش گرسنه دیگه چیزی برای از دست دادن نداره! نه خداییش داره؟

بهترین جایگزین برای ساخت و ساز (البته منظورم این نیست که کلا ساخت و ساز تموم بشه) تولید هست که اگه دولت حمایت بکنه برای سرمایه گذاران بسیار جذابه و علاوه بر این برای اقتصاد کشور هم خوبه .
ساخت و ساز هم بزرگترین مشکلش اینه که ساخت ما سنتی هست . اگه تولید ساختمان صنعتی بشه در نتیجه هزینه های اولیه کم میشه و آپارتمان ها با قیمت پایین تری عرضه خواهند شد .
بد بختی اینه که عمده سرمایه گذاران ما فقط و فقط سود خودشون رو میبینن و چندین سال جلو تر و عوارضی که ممکنه داشته باشه رو نمیبینن ( دودش توی چشم خودشون هم میره ! ).

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
بهترین جایگزین برای ساخت و ساز (البته منظورم این نیست که کلا ساخت و ساز تموم بشه) تولید هست که اگه دولت حمایت بکنه برای سرمایه گذاران بسیار جذابه و علاوه بر این برای اقتصاد کشور هم خوبه .
ساخت و ساز هم بزرگترین مشکلش اینه که ساخت ما سنتی هست . اگه تولید ساختمان صنعتی بشه در نتیجه هزینه های اولیه کم میشه و آپارتمان ها با قیمت پایین تری عرضه خواهند شد .
بد بختی اینه که عمده سرمایه گذاران ما فقط و فقط سود خودشون رو میبینن و چندین سال جلو تر و عوارضی که ممکنه داشته باشه رو نمیبینن ( دودش توی چشم خودشون هم میره ! ).
البته الان ساختمان سازی داره به سمتی پیش میره که اماده میخرین بعد فقط پیچ و مهره ش با شماست! هم سریعتر هم راحتتر
ولی تولید باید درست بشه دولت احمدی نژاد کاری کرد که تولید کلا خوابید به هوای یارانه انرژی رو گرون کردن یارانه هم که کلا بیخی خدانکنه یه کارخونه ای پولشو نده فرداش میان قطع میکنن

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
البته الان ساختمان سازی داره به سمتی پیش میره که اماده میخرین بعد فقط پیچ و مهره ش با شماست! هم سریعتر هم راحتتر
ولی تولید باید درست بشه دولت احمدی نژاد کاری کرد که تولید کلا خوابید به هوای یارانه انرژی رو گرون کردن یارانه هم که کلا بیخی خدانکنه یه کارخونه ای پولشو نده فرداش میان قطع میکنن

آره . قطعات پیش ساخته . ساختمون سازی باید به این شکل باشه . تا جایی که ممکنه نیروی کار کم و تولید انبوه در کارخانه جات صورت بگیره ولی متاسفانه سرمایه گذاری درست و حسابی در این رابطه توی ایران انجام نشده .
اگه واقعا توی ایران همچین چیزی راه بیوفته دو تا مزیت بزرگ برای سازنده ها داره :
1- زمان ساخت و در نتیجه خواب پول کاهش پیدا میکنه
2- هزینه ها کاهش پیدا میکنه
نتیجه هم کاهش قیمت آپارتمان های ساخته شده هست .
علاوه بر این شاهد ساخت غیر استاندارد نیستیم . چون قطعات پیش ساخته در کارخانه ها با نظارت بالا تولید میشن و سازنده و کارگران تنها وظیفه مونتاژ اونها رو در محل اجرای پروژه خواهند داشت.

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
آره . قطعات پیش ساخته . ساختمون سازی باید به این شکل باشه . تا جایی که ممکنه نیروی کار کم و تولید انبوه در کارخانه جات صورت بگیره ولی متاسفانه سرمایه گذاری درست و حسابی در این رابطه توی ایران انجام نشده .
اگه واقعا توی ایران همچین چیزی راه بیوفته دو تا مزیت بزرگ برای سازنده ها داره :
1- زمان ساخت و در نتیجه خواب پول کاهش پیدا میکنه
2- هزینه ها کاهش پیدا میکنه
نتیجه هم کاهش قیمت آپارتمان های ساخته شده هست .
علاوه بر این شاهد ساخت غیر استاندارد نیستیم . چون قطعات پیش ساخته در کارخانه ها با نظارت بالا تولید میشن و سازنده و کارگران تنها وظیفه مونتاژ اونها رو در محل اجرای پروژه خواهند داشت.
بعد خونه ها ارزونتر بشه
مردم با سطح درامد و دارایی پایینتر میتونن صاحب خونه بشن
که هم رونق در بازار مسکن ایجاد میکنه
هم اون اجاره از رو دوش اجاره نشینا برداشته میشه که یه کمک اقتصادی بزرگه بهشون

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
بعد خونه ها ارزونتر بشه
مردم با سطح درامد و دارایی پایینتر میتونن صاحب خونه بشن
که هم رونق در بازار مسکن ایجاد میکنه
هم اون اجاره از رو دوش اجاره نشینا برداشته میشه که یه کمک اقتصادی بزرگه بهشون

انشاالله در دولت جدید شاهد همچین تغییراتی باشیم و بتونیم رونق رو ( نه افزایش قیمت ) در تمامی بازار ها ببینیم . :general601:

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
از اکثر مشاوران املاک که پرسیدم ، سال آینده قیمت آپارتمان تا 20 درصد هم کمتر از قیمت امسال می شه. چون خریدار نیست (چون کمتر کسی پولش را به قصد سود بردن می خوابونه در مسکن) و مالکان آنها مجبورند با قیمت کمتر سرمایشون را نجات بدهند.
گویا مسکن قراره به قیمت سال 88 تا 89 برگرده. همین الان هم خیلی از ساختمانها در حال ساختند که سال آینده به این آپارتمانهای نوساز کلیدنخورده خالی اضافه می شوند.
البته صنایع سیمان ، فولاد ، مصالح ساختمانی و ... هم مثل همه دنیا باید به فکر صادرات و رقابت بر سر قیمت و کیفیت در بازارهای جهانی باشند.

• Like
Reactions: xms

m.rezakh

Registered User
لایک‌ها
258
از اکثر مشاوران املاک که پرسیدم ، سال آینده قیمت آپارتمان تا 20 درصد هم کمتر از قیمت امسال می شه. چون خریدار نیست (چون کمتر کسی پولش را به قصد سود بردن می خوابونه در مسکن) و مالکان آنها مجبورند با قیمت کمتر سرمایشون را نجات بدهند.
گویا مسکن قراره به قیمت سال 88 تا 89 برگرده. همین الان هم خیلی از ساختمانها در حال ساختند که سال آینده به این آپارتمانهای نوساز کلیدنخورده خالی اضافه می شوند.
البته صنایع سیمان ، فولاد ، مصالح ساختمانی و ... هم مثل همه دنیا باید به فکر صادرات و رقابت بر سر قیمت و کیفیت در بازارهای جهانی باشند.
تا 20 درصد؟؟ فکر نکنم اینجوری باشه
قیمت مصالح که تغییر آنچنانی نکرده، دستمزد کارگر هم که همون دستمزد قبلیه، عوارض شهرداری هم که بزنم به تخته! روز به روز داره میره بالاتر،تنها چیزی که امکان داره ارزون بشه و باعث ارزون شدن خونه بشه زمینه، زمین هم که کسی حاضر نیست ارزون تر بفروشه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

مشاوران املاک :

خریدار باشی --> omg با این پول اصلا خونه گیرت نمیاد .. چیزی میتونی بذاری روش؟؟

فروشنده باشی --> بازارش تو این فصل خرابه لامذهب ، کسی واسه خرید نمیاد میتونی یه 10 تایی ازش کم کنی؟؟ :|

و اما در کل ---> به نظر من مسکن شاید مثل سال 90-91 صعودی نباشه اما فکر نکنم 20% هم کاشه پیدا کنه .. اینجوری یعنی زمین مثلا 200 میلیونی میشه 160 میل... که بعیده..

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
تا 20 درصد؟؟ فکر نکنم اینجوری باشه
قیمت مصالح که تغییر آنچنانی نکرده، دستمزد کارگر هم که همون دستمزد قبلیه، عوارض شهرداری هم که بزنم به تخته! روز به روز داره میره بالاتر،تنها چیزی که امکان داره ارزون بشه و باعث ارزون شدن خونه بشه زمینه، زمین هم که کسی حاضر نیست ارزون تر بفروشه
حق با شماست
متاسفانه برخی از دوستان تو پی تی تحت تاثیر شایعات قرار گرفتن و انتظار کاهش قیمت های عجیب و غریب دارن !
حرف مهم نیست مهم اون چیزی هست که واقعا اتفاق میوفته .

Fonixion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان برای افرادی که شغل آزاد دارن پروژه های مسکن پیدا میشه واسه سرمایه گذاری ؟ یعنی پروژه ای که یه مبلغ مشخص ابتدا بگیره، یه مبلغ وام مسکن جور کنه برای متقاضی و هزینه باقی مونده رو طی یه مدت 2-3 ساله دریافت کنه. و در نهایت متقاضی رو صاحب مسکن کنه. (ترجیحا تو شهر تهران یا شهرهای بزرگ)

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
دوستان برای افرادی که شغل آزاد دارن پروژه های مسکن پیدا میشه واسه سرمایه گذاری ؟ یعنی پروژه ای که یه مبلغ مشخص ابتدا بگیره، یه مبلغ وام مسکن جور کنه برای متقاضی و هزینه باقی مونده رو طی یه مدت 2-3 ساله دریافت کنه. و در نهایت متقاضی رو صاحب مسکن کنه. (ترجیحا تو شهر تهران یا شهرهای بزرگ)
شما میتونید پیش خرید بکنید .
سود خوبی هم داره . هزینه رو هم طی 12 تا 24 ماه پرداخت میکنید.
تنها مشکلش اینه که ریسک داره و ممکنه گیر کلاه بردار بیوفتید !

Fonixion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
پیش خرید دقیقا چه شرایطی داره؟ یعنی طرف حساب من یه شخص حقیقی هست نه یه سازمان یا نهاد، درسته ؟
اینطور باشه من مثلا 2 سال هر ماه یه مبلغ مشخص به حساب این فرد بریزم، از نظر قانونی دستم به کجا بند میشه که اگر کلاه بردار از آب درومد بتونم اعاده ی حق کنم ؟
در ضمن آیا در چنین شرایطی تسهیلاتی مثل وام مسکن میتونه به من تعلق بگیره ؟
و سوال دیگه در صورت شکست پروژه، تکلیف من و سرمایه ای که گذاشتم تو کار چی میشه ؟

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
پیش خرید دقیقا چه شرایطی داره؟ یعنی طرف حساب من یه شخص حقیقی هست نه یه سازمان یا نهاد، درسته ؟
اینطور باشه من مثلا 2 سال هر ماه یه مبلغ مشخص به حساب این فرد بریزم، از نظر قانونی دستم به کجا بند میشه که اگر کلاه بردار از آب درومد بتونم اعاده ی حق کنم ؟
در ضمن آیا در چنین شرایطی تسهیلاتی مثل وام مسکن میتونه به من تعلق بگیره ؟
و سوال دیگه در صورت شکست پروژه، تکلیف من و سرمایه ای که گذاشتم تو کار چی میشه ؟
معمولا با شخص حقیقی طرف هستید . ولی میتونید با سازمان های خاصی هم طرف بشید . فرضا یکی از آشنایان پلیسه و یه سری پروژه که توسط سازمان های معتبر اجرا میشه رو برای سرمایه گذاری بهشون پیشنهاد میشه . البته در این موارد باید خیلی سریع اقدام بکنید چون سران و بزرگ تر ها خیلی سریع از فرصت استفاده و سهام رو خریداری میکنن و همینطور که تا پایین میاد دیگه هیچی نمیمونه ! در آخر هم سهام هارو به اون مجموعه میفروشید . یه مورد بود که 36 ماهه پول رو دو برابر میکرد . حداقل مقدار سرمایه 40 تومن بود که 30 درصد رو ( اگه اشتباه نکنم ) نقد در زمان عقد قرارداد میگرفتن و 70 درصد رو طی اقساط 36 ماهه بدون بهره . در این روش یا خودتون باید توی نیروی انتظامی باشید یا اینکه آشنا داشته باشید . به این شکل که فرضا شما با اطمینان با آشنای ما که در نیرو انتظامی هستن توافق میکنید و سرمایه از جانب شما تامین میشه و اعتبار رو هم آشنای ما میزاره . توافق هم درصدی خواهد بود . ایشون چون به حروم و حلال اعتقاد دارن و متاسفانه سرمایه ای هم ندارن که بخوان این کار رو بکنن , نمیتونن از این فرصت ها استفاده بکنن . اگه شما مایل باشید میتونم بهشون زنگ بزنم تا اگه پروژه ای قرار بود اجرا بشه به شما اطلاع بدم . خوبی اینکار اینه که ریسکش صفره و فقط باید به اون شخص اعتماد بکنید .
اما اگه از سازنده ها پیش خرید بکنید ممکنه درگیر کلاهبرداری بشید و یا پروژه با کمبود نقدینگی مواجه و ساخت متوقف بشه و یا اینکه از شما طلب پول بیشتر بکنن . دستتون تقریبا به جایی بند نیست ! حتی ورشکستگی برای بزرگترین سازندگان هم ممکنه اتفاق بیوفته .
یه سری موارد دیگه هم هست که فکر کنم سرمایه شما در اون حد نباشه . میتونید مغازه هایی رو در مجتمع های تجاری در حال ساخت پیش خرید بکنید . سرمایه بالایی میخواد . اقساط چند 10 میلیونی و پیش پرداخت چند صد میلیونی . نمونه این پروژه در شهرک غرب اجرا میشه . نزدیک میلاد نور یه ساختمون میسازن که پارکینگ طبقاتیه و زیرش تجاری میشه . ایده فوق العاده جالبی اجرا کردن . اون سمتا مشکل پارک وجود داره . خودرو ها میان و توی این پارکینگ پارک میکنن ولی برای خروج حتما باید از جلوی فروشگاه های این مجتمع رد بشن ! بزرگترین واحدش حدود 150 پیش پرداخت و ماهیانه ( دقیق یادم نیست ) 60 تومن اقساطش بود . بعد از اتمام ( تقریبا 30 ماه دیگه ) قیمت هر متر مغازه اونجا حداقل 2 برابر میشه . این پروژه توسط بنیاد اجرا میشه و ریسک به مراتب پایین تری داره .

Fonixion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ممنون بابت پیشنهادی که دادید ولی هدف من اینه که دستم به پروژه ای بند بشه که 3-4 سال دیگه بدون ریسک من رو صاحب خونه کنه. (اونم یه خونه 50-60 متری، نه بزرگتر) در واقع اصلا قصد سرمایه گذاری روی نقدینگی فعلیم رو ندارم. ولی خب اگر هدف خونه دار شدن باشه و این اتفاق بیفته یه جور سرمایه گذاری هم صورت گرفته.
یکی از آشنایان شغل نظامی داشت و امتیاز یه پروژه که سازمان ارائه کرده بود رو خرید و 3 سال بعد تو یه برج صاحب خونه شد. و عملا سرمایه ای که تو این سه سال صرف کرد برای پروژه، الان 3-4 برابر ارزش داره.
در مجموع برای آشنا شدن با این پروژه ها و فرصت هایی که برای پیش فروش درازمدت مسکن هست (حالا چه طرف حسابت حقیقی باشه چه حقوقی) به کجا باید مراجعه کرد؟ آیا سایتی در این زمینه هست؟

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
ممنون بابت پیشنهادی که دادید ولی هدف من اینه که دستم به پروژه ای بند بشه که 3-4 سال دیگه بدون ریسک من رو صاحب خونه کنه. (اونم یه خونه 50-60 متری، نه بزرگتر) در واقع اصلا قصد سرمایه گذاری روی نقدینگی فعلیم رو ندارم. ولی خب اگر هدف خونه دار شدن باشه و این اتفاق بیفته یه جور سرمایه گذاری هم صورت گرفته.
یکی از آشنایان شغل نظامی داشت و امتیاز یه پروژه که سازمان ارائه کرده بود رو خرید و 3 سال بعد تو یه برج صاحب خونه شد. و عملا سرمایه ای که تو این سه سال صرف کرد برای پروژه، الان 3-4 برابر ارزش داره.
در مجموع برای آشنا شدن با این پروژه ها و فرصت هایی که برای پیش فروش درازمدت مسکن هست (حالا چه طرف حسابت حقیقی باشه چه حقوقی) به کجا باید مراجعه کرد؟ آیا سایتی در این زمینه هست؟
خیر سایتی وجود نداره که مستقیما تمام فرصت ها رو بگه و خودتون باید رصد بکنید .
از طریق آشنایان خصوصا افرادی ک در **** , نیرو انتظامی , جهاد شاغل هستن . اگه کسی رو توی بنیاد یا همچین سازمان هایی رو دارید بهشون اطلاع بدید که قصد سرمایه گذاری دارید . سایت هاشون رو دنبال بکنید و از آخرین اخبار مطلع بشید . شرکت های دیگه ای مثل پدیده و ... هم هستن .
میتونید برای اطلاع در پیشخرید به مشاوران املاک مراجعه بکنید . راهنماییتون میکنن . اگه وقت و حوصله داشتید خودتون هم میتونید بگردید . به ساختمان های نیمه کاره مراجعه بکنید و شماره تماس مالک رو بگیرید. بعد باهاشون تماس بگیرید و شرایط رو جویا بشید .
مطمئن باشید بدون ریسک چیزی پیدا نمیشه . خیالتون راحت . همون بنیاد و سازمان های معتبر دولتی هم گاهی اوقات پروژه هاشون تاخیر میخوره و ... . سازنده ها دیگه جای خود . بودجه سازنده ها محدوده . فرضا من واحد رو به شما میفروشم ولی اگه هزینه ها ( مثل سال 91 ) تقریبا دو برابر بشه بنده ضرر میکنم و در نهایت دو راه دارم , یا اینکه کارو متوقف بکنم یا اینکه با ضرر واحد رو تحویل شما بدم . گاهی اوقات هم سازنده میاد و میگه که ضرر میده و دو راه پیش روتون میزاره , یا اینکه مبلغی رو پرداخت بکنید که حداقل برای سازنده یر به یر بشه یا اینکه ایشون میگن کار رو ادامه نمیدن . اینجاست که باید چند سال دنبال زنده کردن پولتون باشید .

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
راه افتادن بازار ملک و زمین و ... با وام های بانکی رابطه مستقیم داره
خیالیتون تخته تخت قیمت ملک پایین نمیاد بالاتر میره ولی پایین نمیاد کلا هیچ چیزی دیگه قیمتش پایین نمیاد
الان هم الحمدالله دوباره کم کم خرید و فروش ملک شروع شده به دلیل پرداخت وام ها
امیدوارم بازارش روز به روز داغ تر بشه

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
راه افتادن بازار ملک و زمین و ... با وام های بانکی رابطه مستقیم داره
خیالیتون تخته تخت قیمت ملک پایین نمیاد بالاتر میره ولی پایین نمیاد کلا هیچ چیزی دیگه قیمتش پایین نمیاد
الان هم الحمدالله دوباره کم کم خرید و فروش ملک شروع شده به دلیل پرداخت وام ها
امیدوارم بازارش روز به روز داغ تر بشه
به امید خدا داغ تر بشه ولی گرونی بی حساب نداشته باشیم . همین رکود الآن هم به دلیل گرونی های بی دلیل قبل بوده . نه اینکه سازنده ها گرون بکنن . صاحبان زمین . مشکل اصلی صاحبان زمین بودن که بی دلیل قیمت زمین خودشون رو افزایش میدادن و الآن داریم چوب این کارشون رو میخوریم . هم سازنده ها و هم مردم از کار اونا متضرر شدن .
دوستان مطمئن باشید که پایین نمیاد . همونطور که تا الآن نیومده ولی برخی از دوستان اصرار دارن که تمام تهران و ... قیمت ها پایین اومده !
قبلا هم گفتم . باز هم میگم " قیمت ها از این به بعد ثبات داره و افزایش قیمت شدید نداریم . حداکثر به اندازه تورم رشد خواهد کرد "
عزیزانی هم که میگن ملک دیگه برای سرمایه گذاری خوب نیست . در جواب باید بگم که , این حرف تا حدودی غلطه . فرضا شما پس اندازی 500 تومنی دارید . با این پول چیکار میکنید ؟ عقل حکم میکنه که توی بانک نگذارید . دلار و سکه و بورس هم ریسک بالایی داره و همیشه در حال نوسانه . تنها جایی که امنیت بالایی داره زمین و ساختمونه .
همین راه حل برای سرمایه های بالا تر و میلیاردی صدق میکنه . با 10 میلیارد یا باید کسب و کاری راه بندازید یا باید در شاخه املاک سرمایه گذاری بکنید . اگه شغلی داشته باشید ( که قطعا دارید , چون اون 10 میلیارد همینطوری به دستتون نرسیده ) وقت کافی برای رسیدگی به کسب و کار جدیدتون رو ندارید . پس باز هم بهترین گزینه همون املاکه . حالا با این سرمایه به جای خرید میاید و میسازید تا سود بیشتری ببرید.
مسکن هیچ وقت و تحت هیچ شرایطی بی ارزش نمیشه . تا ابد ( زمانی که بشر روی کره زمین باشه ) به مسکن نیاز داره . زمین هم محدوده و بنابراین روز به روز قیمت مسکن افزایش پیدا میکنه . اما این افزایش باید طبیعی باشه ( به نظر من ) . نه اینکه افراد سود جو اون رو افزایش بدن . وقتی تقاضا بیشتر از عرضه باشه قیمت بالا بره .
بدون شک, هیچ وقت تقاضا کمتر از عرضه نمیشه . چون همیشه جمعیت در حال افزایشه . در شرایط رکود فعلی تقاضا بسیار بیشتر از عرضه هست ( کاری به اونی که وسط بیابون یا تو کوه ساخته ندارم ! ) ولی مشکل اینجاست که نقدینگی کمه . تمایل به خرید دارن ولی پول نیست . زمان لازمه تا بیشتر مردم قدرت خرید پیدا بکنن و بازار رونق واقعی به خودش بگیره .

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
کاملا حرفاتون رو تایید می کنم و نظرم هم اینه که هر چقدر آدم سرمایه به دست میاره حداقل باید 50% از اون رو به ملک اختصاص بده ولی ملکی که آینده خوبی در انتظارش باشه که با کمی
درایت و تحقیق می تونید این موضوع رو بفهمید.
من در سال 1389 در شهرستان امتیاز خرید زمین بازنشستگان رو می خریدم با 800 هزار تومن الی 1 میلیون و 200 هزار تومن حدود 6 تا خریدم
هزینه این 6 زمین 72 میلیون شد
ولی الان 6 قطعه رو 500 میلیون هم نمیدم
اون موقع فقط در کنار یک هتل بود ولی الان در کنارشون آپارتمان و پارک و مدرسه هست
این پولی بود که خانواده بابت ماشین بهم داده بودند اون موقع 21 ساله بودم اومدم برخلاف همسن و سالهام یک تصمیم عجیب ( به تعبیر دوستان ) گرفتم.
فرصت نمیاد در بزنه بگه در رو باز کن فرصت جوانیه و باید ایجادش کرد فقط کافیه به اطراف بهتر نگاه کنید ( کمی جدی تر ببینید )

بالا