به نقل از andromeda :راستي بچه ها يه جايي بود تو پرشين تولز كه قالبهاي پيش فرض رو اونجا گذاشته بودن ميشه بگيد كجاست
دمتون گرم
نه مرتضي جان اين مربوط به محمدحسين هستش كه من بهش ايميل زدم و در اين رابطه بهش گفتمبه نقل از magmag :آقا اين مرييضي ما اينقده خفن بود ديشب ما رو كشوند بيمارستان. نه موردش مربوط به عيد نيست مربوط به مسائل عصبي و روده بود.
اما در مورد اين سايته طاها جان كار بابك هست؟
يك سري ارور تو كارش وجود داره كاشكي خودش بياد اينجا يك بخش باز نه و بهش بگيم درست كنه ...
خب يه جاي ديگه اپلود كن و توي قالبت ادرس اونجا رو وارد كن.به نقل از andromeda :ببخشید بچه ها یه سوال داشتم .
اونجا که قالبهای پیش فرض ام تی رو گذاشتن یه فایلی هم با نام farsxi.js موجود است كه گفته بايد آپلود بشه اونو چطوري تو weblog.us آپلود كنم .
اصلا نيازي بهش هست .
ممنون ميشم اگه بگيد . :blush:
به نقل از Mashaheer :همانطوري كه امير عزيز نوشتند اين فايل مربوط به بخشهاي كامنت (وشايد بخش سرچ) باشه. اون فايل رو يه جايي ذخيره كن و سپس آدرسش رو در تمامي قالبها تغيير بده.
يا براي راحتي كار مي توني از اين آدرس استفاده كني: http://bolghan.com/farsix.js
:blush:به نقل از magmag :[/SIZE]
بابا ای و الله معرفت
به نقل از keshws :سلام magmag جان اميدوارم كه خوب شده باشي.
من تا ديشب ميلم رو چك نكرده بودم (البته همه رو هر روز چك مي كنم ولي اين يكي كه آقا طاها بهش ايميل فرستاده بودن رو چند روز بود چك نكرده بودم). كلي هم طول كشيد تا اين پست رو پيدا كنم (چون قبلا از اين فروم استفاده نكرده بودم).امروز يه بخش توي قسمت معرفي وب سايت باز كردم، دوست داشتيد اشتباهات و خطاهاي من رو توي طراحي اين وب سايت بهم بگيد. هر كس هم خواست همكاري كنه چاكرش هستم. مي خواهم يه جايي باشه براي همه كه دوست دارن با ام تي كار كنن.
حضرت كش من بابت يك زحمت ايميلي دادم هنوز منتظر جوابمبه نقل از keshws :چشم ولي بهتر بود از ايميل استفاده مي كردي.