• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرویس دانلود فایل توسط خود مشترک با قیمت ارزان

mehrdad21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
به جای عصبانیت بی مورد و کنسل کردن یه طرفه تو این یک هفته یک توضیح درست می دادید.من یک هفته است پول واریز کردم تو سایت نوشته در حال بررسی .سایتتون هم مشکل داره ؟ شما اینجا تبلیغ کردی موظف هستید جواب بدهید.

mehrdad21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
من هر جوری تیکت می زنم قبول نمی کنه.

من اگر می خواستم زود قضاوت کنم بهت نمره منفی می دادم در بازارچه یک هفته صبر کردم اما این برخورد خشن رو نمی فهمم. من نگفتم کلاه برداری گفتم تا اطلاع ثانوی کسی واریز نکنه تا تکلیف من روشن بشه

Roobinaserver

Registered User
لایک‌ها
41
سلام . این تخفیف هایی که تو سایت هست هنوز پا برجاست ؟
میشه حضوری هارد رو اوردیم همونجام تسویه کنیم ؟
با سلام و احترام تخفیف های ذکر شده تا تاریخ ذکر شده در کنار انها معتبر هستند.میتوانید هارد را حضوری بیاورید اما پرداخت هزینه ها اینترنتی هستند تا فاکتور رسمی اینترنتی دریافت کنید و ثبت شود. باتشکر

mehrdad21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
نمی دونم جواب بقیه رو میدید . اما به کسی که به شما و سایتتون اعتماد کرده و خرید انجام داده اینطور بی محلی می کنید. من گفتم تیکت می زنم اما یه صفحه سریع میاد و بسته میشه. میخوام پولمو پس بگیرم اما نمی تونم لطفا اگه نمی خواید من رو به دو تا لینکی که هیچ ربطی به سئوالات من نداره ارجاع بدید به من بگید چه جوری پولمو پس بگیرم. مشکلم اینه که تیکت میزنم اما یه صفحه در کسری از ثانیه باز میشه و بسته میشه

Roobinaserver

Registered User
لایک‌ها
41
نمی دونم جواب بقیه رو میدید . اما به کسی که به شما و سایتتون اعتماد کرده و خرید انجام داده اینطور بی محلی می کنید. من گفتم تیکت می زنم اما یه صفحه سریع میاد و بسته میشه. میخوام پولمو پس بگیرم اما نمی تونم لطفا اگه نمی خواید من رو به دو تا لینکی که هیچ ربطی به سئوالات من نداره ارجاع بدید به من بگید چه جوری پولمو پس بگیرم. مشکلم اینه که تیکت میزنم اما یه صفحه در کسری از ثانیه باز میشه و بسته میشه
با سلام و احترام
کاربر گرامی سایت پشتیبانی و تلفن تماس دارد میتوانید جهت سریعتر پاسخ گرفتن از این راهها با ما در تماس باشید.

آن قسمت پشتیبانی چت هست که وقتی کلیک میکنید چت آنلاین باز و بسته میشود و شما را به بخش پرتال کاربران جهت ارسال تیکت میفرستد.

آن دو لینک نحوه و روال سفارش بوده است و کاملا مرتبط بوده است به هر حال مشکلی نیست شما جهت برگشت وجه به بخش فروش تیکت بزنید و شماره کارت بانک پاسارگاد یا شماره شبای بانک خود را اعلام کنید.

لینک مستقیم جهت ارسال تیکت به بخش های مختلف : http://www.roobinapanel.ir/submitticket.php
لینک مستقیم جهت ارسال تیکت مربوط به بخش مالی جهت برگشت وجه : http://www.roobinapanel.ir/submitticket.php?step=2&deptid=4

باتشکر

sasan0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من میخوام پکیج دانلود خریدکنم . تا چه تاریخی در اسفند ماه میشه خرید کرد ؟

بالا