پتان
Registered User
پس جا داره بزنم توی امضام :دی
کد امضات رو بده به من برام بفرست تنکس
Last edited:
پس جا داره بزنم توی امضام :دی
ایول الان بهتر شده ارور port 80 هم نمیده
خیلی سایت خوب و مفیدیه
واقعا دستت دارد نکنه
خیلی عالی.
چند روز بعد لینکا پاک میشه؟
سرويس قشنگي زدي ان شاءالله ادامه پيدا كنه اگه بعضي ها بزارن
خدايي ايراني ها رو اينقدر تحريم كردن از همه چيز تا يه چنين سرويسي ميادش همه به زور ميخوان ازش بكشن بيرون و فكر اين نيستن سرويس ميپوكه!!!
دستت درست.مرسی داداشی
اول 48 ساعت بود، ترافیک که رفت بالا 24 ساعتش کردم.
حرف دل من رو زدی!
شما خودت حساب کن هزینه سرور + اکانت ها! بعد طرف میاد یهو 32 تا فایل 200 مگی رو آپلود می کنه!
آخه پدر آمرزده فکر 2 نفر دیگه هم باش که ترافیک رپید شیر بهشون نمی رسه! سرور فدا سرت!
خدا شاهده اونقدر فکر یوزرها هستم که اکانت ها ترافیکش تموم می شه به این و اون رو می ندازم اکانت قرض می گیرم که پشت تایمر رپید نمونن بچه ها.
یوزرهای خارجی خیلی مرتب تر استفاده می کنن از این سرویس. هم از نظر محتوای فایل ها و هم احترام به بقیه.
البته تا آخر هفته سیستم جدید که بالا میاد یوزرها بیشتر کنترل می شن و به همه یه اندازه سرویس داده می شه تا کسی اذیت نشه. کسی هم شیطنت بخواد بکنه ip ش بسته می شه!
شهرام دستت درد نکنه
خدا پدر مادرتو بیامرزه ! چند روزه این رپید واسه ایرانی بازی دراورده ! پشتیبانی ها هم میگن مشکل از کابل خلیج فارسه :دی
تا دیروز با چیز میز ان مشکل حل بود که از امروز با اونم دیگه کار نمیکنه
امروز لنگ بودم از سرویس تو استفاده کردم
پیر شی جوون :دی
البته رپید رو نمیتونستم تبدیل کنم ولی خوب هات فایلش رو گیر اوردم و تبدیل کردم
ادیت : رفت امضا
آقا از رپید دان نمیکنه.
چیکار کنم؟
مرسی
آقا متشکر دیروز یک 170 مگ مستفیض شدیم. خدا خیرت وده :دی
دستت درد نکنه جوون منم استفاده کردم امروز................
برای من سایتتون اکثرا دان هست
Server not found
بعضی مواقع که میاد هم cpu رو 100% هست و به سختی کار میکنه
به هر حال ممنون
موفق باشید
خدا خيرت بده عزيزشما خودت حساب کن هزینه سرور + اکانت ها! بعد طرف میاد یهو 32 تا فایل 200 مگی رو آپلود می کنه!
آخه پدر آمرزده فکر 2 نفر دیگه هم باش که ترافیک رپید شیر بهشون نمی رسه! سرور فدا سرت!
خدا شاهده اونقدر فکر یوزرها هستم که اکانت ها ترافیکش تموم می شه به این و اون رو می ندازم اکانت قرض می گیرم که پشت تایمر رپید نمونن بچه ها.
یوزرهای خارجی خیلی مرتب تر استفاده می کنن از این سرویس. هم از نظر محتوای فایل ها و هم احترام به بقیه.
البته تا آخر هفته سیستم جدید که بالا میاد یوزرها بیشتر کنترل می شن و به همه یه اندازه سرویس داده می شه تا کسی اذیت نشه. کسی هم شیطنت بخواد بکنه ip ش بسته می شه!