• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سريال ويلاي من، كار جديد مهران مديري

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
ناتمام ماندن قهوه تلخ ربطی به مهران مدیری ندارد
این روزها خبر ناتمام ماندن دو سریال قهوه تلخ و قلب یخی مطبوعات را به جای تقویت صنعت شبکه نمایش خانگی به سمت تخریب آن سوق داده است، در حالی که شبکه نوپای نمایش خانگی یک صنعت و یک حد واسط بین مخاطب و اثر است و وقتی اثری به هر دلیلی به پایان نمی‌رسد، مقصر شبکه نمایش خانگی نیست. در این میان به دلیل شهرت و محبوبیت مهران مدیری چشم‌های زیادی به او دوخته شده است و تیغ تیز انتقادات بیشتر متوجه اوست. این در حالی است که اهل فن به خوبی باخبرند که مهران مدیری سرمایه‌گذار و تهیه‌کننده قهوه تلخ نبوده است و در صورتی که هزینه امور و دستمزد عوامل پرداخت نشده باشد، نه مهران مدیری که هیچ کارگردانی قادر به اتمام کار نخواهد بود و این مسأله در سینما و تلویزیون سابقه‌ای طولانی دارد. از سوی دیگر مسئله مجوز نگرفتن برخی قسمت‌های سریال قهوه تلخ از سوی وزارت ارشاد هم هست که امر پوشیده و پنهانی نیست و موجب گردید تا توزیع منظم سریال دچار مشکل شود. حال، در این میان مطبوعات می‌توانند به تجربه مهران مدیری در شبکه خانگی و پیوند او با یک گروه صنعتی قدرتمند (مؤسسه «گلرنگ رسانه» وابسته به گروه صنعتی گلرنگ) اشاره کنند که اتمام کار را تضمین کرده است و با تلاش مضاعف مهران مدیری و بهره‌مندی از امکانات خود قصد دارد یک اثر ماندگار در شبکه نمایش خانگی تولید کند و راه را برای اعتمادسازی مخاطبان فراهم کند. این امر، وقتی حیاتی‌تر خود را نشان می‌دهد که آگاه باشیم بسیاری از تهیه‌کنندگان موفقیت یا عدم موفقیت سریال ویلای من را برای اقتصاد شبکه خانگی بسیار سرنوشت‌ساز و تعیین‌کننده می‌دانند و معتقدند در صورت شکست ویلای من تا سال‌ها پروژه سریال سازی در شبکه نمایش خانگی با چالش‌هایی جدی روبرو خواهد بود.
مهران مدیری این بار در ویلای من علاوه بر کارگردانی، تهیه کنندگی سریال را هم بر عهده دارد و چند روز دیگر می‌خواهد درباره مشکلات سریال قهوه تلخ در یک دی وی دی رایگان با مردم صحبت کند. متأسفانه روزنامه‌ها و سایت‌ها در نوبت‌های گوناگون، به این درد دل مهران مدیری با مردم که قرار است برای اعتمادسازی انجام شود، حمله‌ور شده‌اند و با قضاوت زود هنگام می‌خواهند هر طور شده ثابت کنند که مردم گوش شنوایی برای حرف‌های مدیری ندارند و متأسفانه کار به جایی کشیده شده که بعضی سایت‌ها و روزنامه‌ها از کپی کردن مردم حرف می‌زنند، گویی که قصد دارند این کار را موجه جلوه دهند!

فایل های ضمیمه

• 01-web.jpg
    01-web.jpg
    94.6 KB · نمایش ها: 715

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
اين پست بصورت رسمي به انتشار اخبار مربوط به اين سريال خواهد پرداخت.
خوشحال مي شم كه پاسخگوي شما باشم.

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
بازیگراش؟

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
بازیگران به ترتیب حروف الفبا: سیامک انصاری، برزو ارجمند، کمند امیر *******، رابعه اسکویی، امیرکاوه آهنین جان، بهار ارجمند، افسانه چهره‌آزاد، پانته‌آ رهنمون، ماندانا سوری، الیکا عبدالرزاقی، رضا فیض نوروزی، مهدی فقیه، محسن قاضی مرادی، هادی کاظمی، مریم کاویانی، علی لک پوریان، عارف لرستانی، مهران مدیری، شبنم مقدمی، علیرضا محمدی، نگین معتضدی، دریا مرادی دشت، غلامرضا نیکخواه، علی برقی و مهرداد مسعودنیا.

نویسندگان: خشایار الوند، امیرمهدی ژوله

موسیقی تیتراژ: بهرام دهقانیار

مدیر تولید: علی لک پوریان

کارگردان: مهران مدیری

Alian1

Registered User
لایک‌ها
23
خیلی هم خوب کارهای مهران مدیری را دوست دارم از کی عرضه می شه ؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
مشغول ذمه ايد اگه كپي نكنيد

دوستان گرامي لطف مي كنيد اگه اين كار رو كپي نكنيد.
چرخ ويدئو رسانه با سرمايه گذاري بخش خصوصي، مي چرخه و اگه شما عزيزان شروع به كپي كردن آثار بكنيد، در آينده امكان ساخت فيلم و سريال براي شبكه نمايش خانگي وجود نخواهد داشت.

خیلی هم خوب کارهای مهران مدیری را دوست دارم از کی عرضه می شه ؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
چند روز ديگه تاريخ دقيق عرضه اش، اطلاع رساني خواهد شد.

سریال جالبی میشه
در نبود رضا عطاران حداقل دلمون به مهران مدیری خوشه....

مطمئن باشيد سريال خوبي از كار در آمده

Elanor9

Registered User
لایک‌ها
20
مشغول ذمه ايد اگه كپي نكنيد

مردم رو تو قهوه تلخ فلان فرض کردش گفت کپی نکنید سودش رو کرد بیخیال سریال شد. حالا یا این شروع کرده . اینم راه پول در اوردن رو یاد گرفته ... کپی میکنیم تا جای که جا داشته باشه.....

ارسال شده از GT-I9100 با استفاده از تپاتالک 2

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
مردم رو تو قهوه تلخ فلان فرض کردش گفت کپی نکنید سودش رو کرد بیخیال سریال شد. حالا یا این شروع کرده . اینم راه پول در اوردن رو یاد گرفته ... کپی میکنیم تا جای که جا داشته باشه.....

ارسال شده از GT-I9100 با استفاده از تپاتالک 2

دوست گرامي، قبل از توزيع سريال ويلاي من، يك ديسك رايگان توزيع خواهد شد، كه در اون آقاي مديري علت ناتمام موندن سريال رو توضيح خواهند داد.
اگر لطف كنيد و پست اول اين فروم رو بخونيد، در اين خصوص توضيح دادم.

Last edited:

mohsen418

Registered User
لایک‌ها
94
ایشون در سریال قهوه تلخ به شعور مخاطبین توهین کردند
این سریالشون قطعا مانند اون فروش نخواهد رفت

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
اين پست بصورت رسمي به انتشار اخبار مربوط به اين سريال خواهد پرداخت.
خوشحال مي شم كه پاسخگوي شما باشم.

دادا اینطور میگی آدم فک میکنه اینجا ترکیه است که 9هزار تا سریال داره و هر روز یه ده تایی هم اضافه میشه که به صورت رسمی بخواد در رابطه با سریال پست بزنه. ایران سالی عمری قرنی عهدی یکبار یه سریال میده اونم تو عید و رمضان باشه مشتری داره وگرنه کسی نمیبینه . الان منو که مینویسم فکر میکنم صدا و سیمای ایران تعطیل شده از بس که تی وی ندیدم .

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
ایشون در سریال قهوه تلخ به شعور مخاطبین توهین کردند
این سریالشون قطعا مانند اون فروش نخواهد رفت

دوست عزيز اميدوارم نظر شما و ساير دوستاني كه احياناً اينگونه فكر مي كنيد با ديدن ديسك سمپلينگ تغيير پيدا كنه
تيم سازنده سريال و ما در گروه صنعتي گلرنگ تمام تلاش خودمون رو خواهيم كرد كه اول رضايت مخاطبين رو جلب كنيم و بعد باز هم در فروش شبكه نمايش خانگي ركورد بزنيم.

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
دادا اینطور میگی آدم فک میکنه اینجا ترکیه است که 9هزار تا سریال داره و هر روز یه ده تایی هم اضافه میشه که به صورت رسمی بخواد در رابطه با سریال پست بزنه. ایران سالی عمری قرنی عهدی یکبار یه سریال میده اونم تو عید و رمضان باشه مشتری داره وگرنه کسی نمیبینه . الان منو که مینویسم فکر میکنم صدا و سیمای ایران تعطیل شده از بس که تی وی ندیدم .

دوست عزيز اين سريال در قالب دي وي دي عرضه مي شه و در تلويزيون پخش نخواهد شد.

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
پوستر مجموعه اول سریال " ویلای من"
خلاصه داستان مجموعه اول : ارسلان و هدایت دو مرد شکست خورده‌اند که در رستوران کار می‌کنند و مدام تحقیر می‌شوند. روزی آن‌ها مدرکی را پیدا می‌کنند که مربوط به یک مرد ثروتمند است. آن دو وسوسه می‌شوند که دست به یک کار خلاف بزنند...

532365_125076244319752_1039310838_n.jpg

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
65151_125088880985155_1300491249_n.jpg
ـ شما دی وی دی «ویلای من» را با بهایی به قیمت یک DVD9 خام می‌خرید!! DVD9 (دی وی دی ناین) در حال حاضر در بازار، حدود 3000 تا 4000 تومان قیمت دارد و تفاوت آن با دی وی دی معمولی (DVD5) در کیفیت بالاتر و حجم بیشتر است. حجم ذخیره DVD9 تقریباً دو برابر دی وی دی‌های معمولی است. به دلیل حجم محدود دی وی دی معمولی، تنها در صورتی می‌توان محتوای جدیدی به دیسک اضافه کرد که محتوای اصلی فشرده گردد که باعث افت کیفیت تصویر می‌شود، اما در DVD9 قرارگیری متنوع محتوا، همراه با کیفیت مطلوب، تنوع دوبله، تنوع زیرنویس و ... کاملاً امکان‌پذیر است. از این رو در دی وی دی «ویلای من» :
ـ علاوه بر صدای اصلی متن، دوبله ترکی و دوبله کردی نیز در این DVD گنجانده شده است.

بالا