• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سريال ويلاي من، كار جديد مهران مديري

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
تف و لهجه برره خیلی بی ادبی و غیرعادیه . همجنسگرایی خیلی عادیه

اولا که مقایسه بسیار بیجایی بود! :rolleyes:

دوما که اونا برای هرکاری که درست می‌کنن رده سنی‌ مشخص می‌کنن و مثلا کارتونی داریم به اسم ساوت پارک که ۲بعدی سادس اما برای بزرگسالانه و هیچوقت یه بچه نمیره ببینِ!

رده سنی برای فیلم های ویدیویی و سینمایی به درد میخوره که تو ایران هم مشخص میشه

اما سریال رو بابا و ننه بچه ای با خواست خدا اومده تو شکم مادرش باید نذارن ببینه . از تی وی پخش میشه تابلو ورود ممنوع بزنی بچه ترغیب میشه

محض اطلاع مخاطب : بزرگسال

137466328328230_0Vilaye%20Man%20(13)%20.jpg

Prin3e

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
از لحاظ بدآموزی داشتن ویلای من هیچ فرقی با فیلم های هالیوودی نداره
همش تبلیغ زندگی شیوه زندگی در شمال شهر و ویلاهای آنچنانی و کلا تبلیغ لوکس بودن و مادی گرایی می کنه

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
تف و لهجه برره خیلی بی ادبی و غیرعادیه . همجنسگرایی خیلی عادیه

رده سنی برای فیلم های ویدیویی و سینمایی به درد میخوره که تو ایران هم مشخص میشه

اما سریال رو بابا و ننه بچه ای با خواست خدا اومده تو شکم مادرش باید نذارن ببینه . از تی وی پخش میشه تابلو ورود ممنوع بزنی بچه ترغیب میشه

محض اطلاع مخاطب : بزرگسال

137466328328230_0Vilaye%20Man%20(13)%20.jpg

اونجا فرهنگشو دارن هرچیم که نشون بدن هیچ مشکلی‌ نیست! اما اینجا فرهنگش نیست پس نباید هیچی‌ نشون داده بشه حتا توف کردن یا هر حرف زشته دیگه ای!

وقتی‌ اینجا با یه شلوارک نمیتونی راحت بری بیرون باس تواین گرما شلوارو بکشی به پات تیشرت بپوشی پدرت دراد تو گرما بری تا سر کوچتون پس این مسائل در رده های خیلی‌ عقبتره! طوری که اصلا وجود خارجی‌ نداره!

راستی‌ یه چیزی واسه من خیلی‌ جالبه انقد بچه ها مانور میدن روی همجنس بازی‌! الان شما عزیزانی که اینجا همجنس باز نیستید و کاملا استریت هستید می‌شه بگید کدومتون دوست دختر داری رابطهٔ راحت باهاش دارید کدومتون تو یه سن مناسب راحت ازدواج می‌کنید همچیتون اوکه که گیر دادین به همجنس بازی‌؟؟! دوستان جنس مخالف دوست! :rolleyes:

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
یه نکته دیگه که خیلیا بهش توجه نمیکنن اینه که همونطوری که اکثر فیلمای اینجا تم مذهبی‌ داره یعنی‌ جوّش همینه پس اکثر فیلمای اونا هم تمش روابط جنسی‌ شوخیأ این شکلیه

so no objection , u can choose :rolleyes:

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
اونجا فرهنگشو دارن هرچیم که نشون بدن هیچ مشکلی‌ نیست! اما اینجا فرهنگش نیست پس نباید هیچی‌ نشون داده بشه حتا توف کردن یا هر حرف زشته دیگه ای!

وقتی‌ اینجا با یه شلوارک نمیتونی راحت بری بیرون باس تواین گرما شلوارو بکشی به پات تیشرت بپوشی پدرت دراد تو گرما بری تا سر کوچتون پس این مسائل در رده های خیلی‌ عقبتره! طوری که اصلا وجود خارجی‌ نداره!

راستی‌ یه چیزی واسه من خیلی‌ جالبه انقد بچه ها مانور میدن روی همجنس بازی‌! الان شما عزیزانی که اینجا همجنس باز نیستید و کاملا استریت هستید می‌شه بگید کدومتون دوست دختر داری رابطهٔ راحت باهاش دارید کدومتون تو یه سن مناسب راحت ازدواج می‌کنید همچیتون اوکه که گیر دادین به همجنس بازی‌؟؟! دوستان جنس مخالف دوست! :rolleyes:

اینایی که گفتی نه به همدیگه ربط داشت نه به موضوع بحث و نه با طرز فکر من مغایر بود .

بله غربی ها خیلی با ادبن . تجاوز نمیکنن . تف نمیکنن. بچه هاشون بلوغ زودرس ندارن و تحت تاثیر فیلم گرایش جنسی شون عوض نمیشه

با تشکر از فرهنگ بالای 100 درصد اونا

یه نکته دیگه که خیلیا بهش توجه نمیکنن اینه که همونطوری که اکثر فیلمای اینجا تم مذهبی‌ داره یعنی‌ جوّش همینه پس اکثر فیلمای اونا هم تمش روابط جنسی‌ شوخیأ این شکلیه

so no objection , u can choose :rolleyes:

تو فیلمهای اونا مذهب ندیدی بعنی ؟ امریکایی ها که تا خرخره تو مذهبن

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
اینایی که گفتی نه به همدیگه ربط داشت نه به موضوع بحث و نه با طرز فکر من مغایر بود .

بله غربی ها خیلی با ادبن . تجاوز نمیکنن . تف نمیکنن. بچه هاشون بلوغ زودرس ندارن و تحت تاثیر فیلم گرایش جنسی شون عوض نمیشه

با تشکر از فرهنگ بالای 100 درصد اونا

تو فیلمهای اونا مذهب ندیدی بعنی ؟ امریکایی ها که تا خرخره تو مذهبن

احتمالا از فیلمای آمریکایی هم دنبال مذهبیاش که علاقه مند هستید میرید!
کاملا به موضوع ربط داشت چون هر فیلمی بر اساس شرایط و احوالات اون جامعه ساخته میشه!
شما آمار دقیق تجاوز تو امریکا. رو داری چون حتی امارشونم درسته! اما اگه امار تجاوز اینجا علنی بود متوجه عمق فاجعه میشدی!
فرق اینجا و اونجا اینه که میتونن مشکلاتشون رو بیان کنن اما اینجا پسر ۳۵،۶ ساله شده انا نمیدونه دلش رابطه با دختر میخواد یا پسر!
احباریم نیست سریالاو فیلمای خفنشون رو ببینید اگه پر بی ادبیه! این شما و اینم سریال مادرانه! : دی

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
سریال «شوخی کردم» ؛ سریال جدید «مهران مدیری»

مهران مدیری پس از «ویلای من» به زودی در شبکه نمایش خانگی سریالی با عنوان «شوخی کردم» را کلید خواهد زد.

مدیری در این مجموعه که پس از اتمام سریال ویلای من به شبکه نمایش خانگی خواهد آمد در مقام کارگردان و تهیه‌کننده خواهد بود.

مجموعه شوخی کردم تازه ترین کار مدیری که همچنان به سیاق سال های اخیر برای توزیع در شبکه ویدئویی ساخته خواهد شد، این روزها مراحل نگارش را سپری می کند. گروه نویسندگان این سریال متشکل از خشایار الوند، امیرمهدی ژوله، حمید برزگر و... هم اکنون نگارش آیتم های کار را آغاز کرده اند.

شوخی کردم با فارغ شدن مدیری و شرکت گلرنگ پخش از توزیع کامل ویلای من روند تولید خود را آغاز خواهد کرد

در هر قسمت از این مجموعه احتمالاً هر هفته در مدت زمان 90 دقیقه شامل آیتم های نمایشی کمدی توزیع خواهد شد و به شوخی با مسائل روز اجتماعی خواهد پرداخت.

هر آیتم نمایشی در عین آنکه محتوایی مجزا دارد، اما در کلیت، این بخش ها ارتباطی با یکدیگر دارند تا مخاطبانی که از اواسط توزیع تصمیم به تهیه و تماشای اثر گرفتند، به مشکل برنخورند. تجربه ای که مدیری در جریان ساخت سریال های ویدئویی قبلی اش به آن رسیده و حالا قصد دارد در اثر جدیدش از آن بهره ببرد.

مدیری اواخر تیرماه امسال پروانه ساخت شوخی کردم را از اداره محصولات ویدئویی و شبکه نمایش خانگی سازمان سینمایی دریافت کرده است. این مجموعه در 80 قسمت ساخته خواهد شد؛ به این شکل که ابتدا 40 قسمت مجموعه تولید می شود و پس از توزیع در شبکه ویدئویی و دریافت بازخوردها، 40 قسمت بعدی با لحاظ این نظرات و بازتاب ها نگارش و تصویربرداری می شود.

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
سریال «شوخی کردم» ؛ سریال جدید «مهران مدیری»

مهران مدیری پس از «ویلای من» به زودی در شبکه نمایش خانگی سریالی با عنوان «شوخی کردم» را کلید خواهد زد.

مدیری در این مجموعه که پس از اتمام سریال ویلای من به شبکه نمایش خانگی خواهد آمد در مقام کارگردان و تهیه‌کننده خواهد بود.

مجموعه شوخی کردم تازه ترین کار مدیری که همچنان به سیاق سال های اخیر برای توزیع در شبکه ویدئویی ساخته خواهد شد، این روزها مراحل نگارش را سپری می کند. گروه نویسندگان این سریال متشکل از خشایار الوند، امیرمهدی ژوله، حمید برزگر و... هم اکنون نگارش آیتم های کار را آغاز کرده اند.

شوخی کردم با فارغ شدن مدیری و شرکت گلرنگ پخش از توزیع کامل ویلای من روند تولید خود را آغاز خواهد کرد

در هر قسمت از این مجموعه احتمالاً هر هفته در مدت زمان 90 دقیقه شامل آیتم های نمایشی کمدی توزیع خواهد شد و به شوخی با مسائل روز اجتماعی خواهد پرداخت.

هر آیتم نمایشی در عین آنکه محتوایی مجزا دارد، اما در کلیت، این بخش ها ارتباطی با یکدیگر دارند تا مخاطبانی که از اواسط توزیع تصمیم به تهیه و تماشای اثر گرفتند، به مشکل برنخورند. تجربه ای که مدیری در جریان ساخت سریال های ویدئویی قبلی اش به آن رسیده و حالا قصد دارد در اثر جدیدش از آن بهره ببرد.

مدیری اواخر تیرماه امسال پروانه ساخت شوخی کردم را از اداره محصولات ویدئویی و شبکه نمایش خانگی سازمان سینمایی دریافت کرده است. این مجموعه در 80 قسمت ساخته خواهد شد؛ به این شکل که ابتدا 40 قسمت مجموعه تولید می شود و پس از توزیع در شبکه ویدئویی و دریافت بازخوردها، 40 قسمت بعدی با لحاظ این نظرات و بازتاب ها نگارش و تصویربرداری می شود.

حالا بزار این یکی تموم بشه
نصفه کاره نشه
بعد از این خبرا بیا بده
دمت گرم

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
همش مسخره بازی و لوس بازی
جمشید : بگو یه بوگاتی بیارن روبان سیاه بزنن واسه مراسم
جمشید : سوئیچ مازراتی رو میدم بهت بری ساعت با ایربگاش بازی بکنی
مردم هم باید مثلا بخندن به این دیالوگا
icon8.gif

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
بلاخره یکی از بی محتوا ترین سریال های شبکه خانگی تمام شد و با توزیع و بسته شدن این پرونده ، سازندگان این اثر ضد هنری گرد هم می آیند
تا با ساخت سریالی جدید آخرین ریال های جیب مردم را بیرون کشند و ضربه ای محکم تر به فرهنگ کشور خود بزنند!

09089568898379181842.jpg

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
بلاخره یکی از بی محتوا ترین سریال های شبکه خانگی تمام شد و با توزیع و بسته شدن این پرونده ، سازندگان این اثر ضد هنری گرد هم می آیند
تا با ساخت سریالی جدید آخرین ریال های جیب مردم را بیرون کشند و ضربه ای محکم تر به فرهنگ کشور خود بزنند!

من ک خیلی وقت بود سرکار بودم
الان تا 32 ایناش بیشتر ندیدم
اقا با عرض شرمندگی ما ک چیزی از جیبمون نرفت (DL)
ایشالله سریال بعدی جبران کنیم
laughingsmiley.gif

----
راستی نمیشه بابا عارف رو به سریال بعدی انتقال بدیم
حیفه
99 درصد بخاطر همین من نیگا میکردم
خاهش میشه :cap:

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
من ک خیلی وقت بود سرکار بودم
الان تا 32 ایناش بیشتر ندیدم
اقا با عرض شرمندگی ما ک چیزی از جیبمون نرفت (DL)
ایشالله سریال بعدی جبران کنیم
laughingsmiley.gif

----
راستی نمیشه بابا عارف رو به سریال بعدی انتقال بدیم
حیفه
99 درصد بخاطر همین من نیگا میکردم
خاهش میشه :cap:
باید با مدیر مارکتینگ گلرنگ هماهنگ کنید شاید شد به سریال بعدی منتقل بشه:p
اگر همه دانلود میکردند این ها سینه سپر نمی کردند و دم از زحمت شبانه روزی 1000نفر بزنند و همان ابتدا کیسه دوخته شده را جمع می کردند.

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
باید با مدیر مارکتینگ گلرنگ هماهنگ کنید شاید شد به سریال بعدی منتقل بشه:p
اگر همه دانلود میکردند این ها سینه سپر نمی کردند و دم از زحمت شبانه روزی 1000نفر بزنند و همان ابتدا کیسه دوخته شده را جمع می کردند.

حالا این جدیده هم همون گلرنگ یا یکی دیگه؟
اگه گلرنگ سود کرده چرا این یکی هم تامین نمیکنه!

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
حالا این جدیده هم همون گلرنگ یا یکی دیگه؟
اگه گلرنگ سود کرده چرا این یکی هم تامین نمیکنه!
بی خبرم .اما این شرکت هایی تازه به دوران رسیده و وابسته باید هم بروند پشت امثال مدیری تا وقتی فرد مزبور در حال سقوط است این ها کمی صعود کنند .

mdradikal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یکی از فاکتورها و مترهای فیلم طنز ، تعداد خنده در دقیقه س

خداشاهده یبار یجا مجبور شدیم یکی از قسمت های فیلم رو نگاه کنیم ، به خودم گفتم اینبار بدون پیش زمینه ی قبلی و منصفانه بشینم فیلم رو ببینم ، اون قسمت رو کامل دیدم ولی ناموسا اگه یکبار خندیده باشم ، حتی رفیقمم که میگفت فیلم رو
ببین اصلا نخندید :)))

آخه نوکرتم ، کارگردانِ بزرگ ، غول کمدی ایران ، جیم کری .... این چیه ساختی ؟! همه ی کارگردانا هرچی سنشون بیشتر میشه ، آثارشون خفن تر و پربار تر ، ولی شما گویا روند معکوس درپیش گرفتی ،
این فیلمت اگه عنوان بی مزه ترین فیلمِ طنزِ ایران رو بهش بدن واقعا کارِ بجا و شایسته ای کردن.
دِ کِی میخوای بفهمی دوره ی این طنزای کلامیِ آبگوشتیِ آبدوغ خیاری تموم شده ....کِی ؟ شما که کینگ آو کمدیِ ایرانی ، یه چهارتا فیلمِ طنز از بلادِ کفر ببین ، بفهمی فیلمِ طنز نشستن دور هم و هی تیکه های خنک و دوزاری انداختن نیست ، فیلم طنز فقط نباید تو آپارتمان و خیلی شیک و پیک و بی دردسر باشه ، تو که این فیلم درپیتیارو خداتومن به ملت میندازی ، یه ذره از اون پولارو بزن به فیلم ، یه فیلم درست و حسابی بساز ، فیلمی که حداقل دوتا صحنه تو خیابون داشته باشه بگیم هزینه کردن رفتن تو خیابون ، دیگه دکور ساختن و انیمیشن و جلوه های ویژه و ... پیش کش

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
یکی از فاکتورها و مترهای فیلم طنز ، تعداد خنده در دقیقه س

خداشاهده یبار یجا مجبور شدیم یکی از قسمت های فیلم رو نگاه کنیم ، به خودم گفتم اینبار بدون پیش زمینه ی قبلی و منصفانه بشینم فیلم رو ببینم ، اون قسمت رو کامل دیدم ولی ناموسا اگه یکبار خندیده باشم ، حتی رفیقمم که میگفت فیلم رو
ببین اصلا نخندید :)))

آخه نوکرتم ، کارگردانِ بزرگ ، غول کمدی ایران ، جیم کری .... این چیه ساختی ؟! همه ی کارگردانا هرچی سنشون بیشتر میشه ، آثارشون خفن تر و پربار تر ، ولی شما گویا روند معکوس درپیش گرفتی ،
این فیلمت اگه عنوان بی مزه ترین فیلمِ طنزِ ایران رو بهش بدن واقعا کارِ بجا و شایسته ای کردن.
دِ کِی میخوای بفهمی دوره ی این طنزای کلامیِ آبگوشتیِ آبدوغ خیاری تموم شده ....کِی ؟ شما که کینگ آو کمدیِ ایرانی ، یه چهارتا فیلمِ طنز از بلادِ کفر ببین ، بفهمی فیلمِ طنز نشستن دور هم و هی تیکه های خنک و دوزاری انداختن نیست ، فیلم طنز فقط نباید تو آپارتمان و خیلی شیک و پیک و بی دردسر باشه ، تو که این فیلم درپیتیارو خداتومن به ملت میندازی ، یه ذره از اون پولارو بزن به فیلم ، یه فیلم درست و حسابی بساز ، فیلمی که حداقل دوتا صحنه تو خیابون داشته باشه بگیم هزینه کردن رفتن تو خیابون ، دیگه دکور ساختن و انیمیشن و جلوه های ویژه و ... پیش کش

بیشتر کارهای مهران مدیری که بین مردم محبوب شده بود نویسندگانش پیمان و محراب قاسم خانی بودن
مثل نقطه چین و پاورچین و برره و مردهزار چهره و باغ مظفر
در سال های اخیر هم تجربه ثابت کرد سریالی که نویسندش این دو برادر یا یکی از اونها باشن سریال جذابی میشه و جزو طنزهای ماندگار تلویزیون میشه حتی اگر کارگردانش سروش صحت یا سعید اقاخانی باشه مثل همین پژمان یا دزد و پلیس و ساختمان پزشکان
مدیری از زمانی که همکاریشو با برادران قاسم خانی قطع کرد روند نزولی رو طی کرد

تعداد لوکیشن رو هم خوب گفتی
مدیری از همون قدیم کارهاش یک لوکیشن ثابت داشت
این ویلای من هم که اوجش بود کل لوکیشن ها خلاصه میشد تو دو سه تا اتاق تو یه ویلا
ولی مثلا همین پژمان رو نگاه کنید دهها لوکیشن داره

GIGABYTE-CASE

Registered User
لایک‌ها
14
سلام

من از کجا می تونم سریال قهوه تلخ رو یک جا (کامل) بخرم؟

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425

چرا ؟! دعواشون شد؟!
144fs807820.gif

شایعه هست که اختلافات مالی داشتن یا اختلاف بر سر ممیزی های مدیری بر متن های نویسنده ها
ولی تو سریال جدید مدیری یعنی شوخی کردم قراره محراب قاسم خانی همکاری کنه

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
بلاخره سریال رو تموم کردم(فقط 3 قسمت دیگه مونده) هر چقدر سریال به جلو می رفت قشنگ و قشنگ تر میشد. البته به قهوه ی تلخ نمی رسید ولی خب، در نوع خودش و با این بازیگرایی که داشت بسیار عالی بود. پشت صحنه های واقعن خنده داری داشت و از همون پشت صحنه ها میشه فهمید که چقدر زحمت می کشیدند. بهترین بازیگرش هم به نظرم هادی کاظمی بود(بابا عارف)

بالا