بچه ها 25 26 اومد برین تو کارش
راستی یه سوال این مهران مدیری واسه چی همیشه دستکش دستشه تو این سریال؟
قضیه اینکه انگشت کوچیکش قطع شده درسته؟
اگه درسته یه منبع بهم بدید
من دفعه اول تا قسمت 12 با فاصله زیاد دیدم زیاد خوشم نیومد،ولی دفعه دوم از اول تا 22 رو پشت سر هم تو دو روز دیدم،چون بیشتر پی به داستان برده بودم،خیلی هم خوشم اومد،پیشنهاد میشه،البته Copy Left رو رعایت کنید!دوستان ارزش دیدن داره این سریال؟ میخوام تازه شروع کنم به دیدنش
دوستان ارزش دیدن داره این سریال؟ میخوام تازه شروع کنم به دیدنش
نه رفیق اصلا وقتتو نزار ک پشیمون میشی!
البته بستگی به خودتون هم داره که به قولی سطح طنز زندگیتون چقد باشه اما من اصلا نه خندم میگیره نه چیزی!
جدا به هر دری میزنه که ملت بخندن باز نا موفق!
از اون ژستای زشته اون بازیگر که دائم تف میکنه! واقعا باس به تف کردن اون خندید؟!
یا پشت صحنه که نشون میده کاملا مشخص که مصنوعی هستن برزو ارجمند نگاه به مهران مدیری میکنه یهو میترکه از خنده البته از خودشیرینی بیشتر!
جوهره و هدف اصلی طنز انتقاد و اصلاح طلبی هست نه خنده
شما بهتره انتقاد کنی نه توهین به شخصیت
مدل جدیده؟؟؟؟؟ میگی ینی باید بریم همه قسمتاشو بخریم و کدشو ارسال کنیم تا تو قرعه کشی شرکت کنیم؟؟؟!!!!! عجب ب ب ب بمشاهده پیوست 402664
دومین قرعهکشی بزرگ سریال ویلای من دوشنبه 17 تير ماه انجام خواهد شد. تلفنهاي همراه خود را كه كدهاي قرعهكشي مجموعههاي اول تا يازدهم را از طريق آن ارسال نمودهايد روشن نگهداريد و در دسترس باشيد. شايد شما نيز يكي از برندگان دومين ويلاي اين مجموعه و يا برندگان ويژه و فراگير باشيد.
همچنين مهلت قرعهکشی فراگیر مجموعه سوم تا یازدهم نيز تا آن زمان تمدید شده است به این معنی که اگر به تازگی مجموعه سوم راخریداری کرده و پیام کوتاه مربوطه را ارسال نمایيد درقرعهکشی فراگیر آن مجموعه نيز شرکت داده خواهيد شد. برگزیدگان بیش از نیمی از جوایز در نظر گرفته شده برای سریال ویلای من پس از مراسم مرحله دوم قرعهكشي، اعلام و اعطای هدایای آنها شروع خواهد شد.
برای شرکت در قرعهکشی بزرگ ویلای من، ارسال کد همهی مجموعههای قبلی ضروری است و با توجه به اینکه مجموعههای نخست جمعآوری شده و نایاب است، از طريق سامانه فروش اینترنتی موسسه گلرنگ رسانه، امکان دسترسی و ارسال از طریق پست برای علاقمندان فراهم خواهد شد. برای شرکت در قرعهکشی بزرگ ویلای من و يا قرعهکشی فراگیر مجموعه سوم تا يازدهم ويلاي من، توالی ارسال کد مجموعهها ضروری نیست و فقط ارسال همهی آنها تا پايان هفته دوم تير ماه ضروری است.
برندگان قرعهكشي كد هولوگرام هر مجموعه كه از طريق منوي موارد ويژه در مجموعههاي بعدي اعلام ميشود ميتوانند در ساعات اداري با شمارهي اعلام شده در آن تماس گرفته و نحوهي دريافت هداياي خود را جويا شوند.
مدل جدیده؟؟؟؟؟ میگی ینی باید بریم همه قسمتاشو بخریم و کدشو ارسال کنیم تا تو قرعه کشی شرکت کنیم؟؟؟!!!!! عجب ب ب ب ب
من با نظر شما کاملا موافقملطفا شما دوست عزیزی که انقد روشن فکر هستید بفرمایید که توجیه کسی که دائم تف میکنه توی سریالی که به قولی خیلیا میبیننش چه توجیهی داره؟!جز دست پا زدنو نفسای آخر طنز؟!
البته حرفای زشته دیگه هم بهش اضافه کنید که برو گمشو و حرفای از این دست کاملا عادیه!
من با نظر شما کاملا موافقم
اکثر فیملای اقای مدیری جز بدآموزی چیز دیگه ای نداره
ولی انصافا تو قلب یخی خیلی خوب بازی کرد
کارای قدیمیشم از جدیداش دست کمی نداشت بدآموزیاش اگه بیشتر از جدیداش نباشه کمتر نیستکارای قدیم مدیری هرکدوم یه خلاقیت یه تمِ جدیدی داشت جدا لذت میبردی از کارا اما دیگه مدیری به ته خط رسیده هیچ چیز جدیدی برای ارائه نداره همون تیم تکراری همیشگی جدا از اونا, افراد جدید واقعا بازیگر طنز هستن؟!
از همه اینا گذشته کارای زشتی مثل تف کردن این بازیگر یا حرفای زشته دیگه برو گمشو،ترمینالو ببند فلان شو اینا خندهای نداره!
بهتره تو فکر یه کار جدید باشه یه فکر جدید نه اینکه با این جیزها بخواد مردمو ترغیب کنه که برن بخرن و تماشا کنن
کارای قدیمیشم از جدیداش دست کمی نداشت بدآموزیاش اگه بیشتر از جدیداش نباشه کمتر نیست
یه نمونش همون شبهای برره،تا یه مدت همه باهم برره ای صحبت میکردن یا ادای شیر فرهعاد و درمیوردن
خیلی جالبه که :
توف کردن و برو گمشو گفتن کار بدی هست !
ولی نشون دادن علنیه تجاوز و هم.جنس گرایی و س.کس و ... در فیلم های هالیوودی ، "اوج هنر "حساب میشه !!!
خیلی جالبه که :
توف کردن و برو گمشو گفتن کار بدی هست !
ولی نشون دادن علنیه تجاوز و هم.جنس گرایی و س.کس و ... در فیلم های هالیوودی ، "اوج هنر "حساب میشه !!!