• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سريال ويلاي من، كار جديد مهران مديري

star2009

Registered User
لایک‌ها
92
بچه ها 25 26 اومد برین تو کارش
راستی یه سوال این مهران مدیری واسه چی همیشه دستکش دستشه تو این سریال؟
قضیه اینکه انگشت کوچیکش قطع شده درسته؟
اگه درسته یه منبع بهم بدید

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
بچه ها 25 26 اومد برین تو کارش
راستی یه سوال این مهران مدیری واسه چی همیشه دستکش دستشه تو این سریال؟
قضیه اینکه انگشت کوچیکش قطع شده درسته؟
اگه درسته یه منبع بهم بدید

25 و 26 که دو هفته پیش اومد.
قسمت 27 و 28 امروز توزیع شد.

Vilaye-Man-14.jpg

جزئیات دقیق از قطع شدن انگشت مهران مدیری

Saeed-Moon

Registered User
لایک‌ها
56
دوستان ارزش دیدن داره این سریال؟ میخوام تازه شروع کنم به دیدنش

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من دفعه اول تا قسمت 12 با فاصله زیاد دیدم زیاد خوشم نیومد،ولی دفعه دوم از اول تا 22 رو پشت سر هم تو دو روز دیدم،چون بیشتر پی به داستان برده بودم،خیلی هم خوشم اومد،پیشنهاد میشه،البته Copy Left رو رعایت کنید! :D

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804

نه رفیق اصلا وقتتو نزار ک پشیمون میشی‌!

البته بستگی به خودتون هم داره که به قولی‌ سطح طنز زندگیتون چقد باشه اما من اصلا نه خندم میگیره نه چیزی!

جدا به هر دری می‌زنه که ملت بخندن باز نا موفق!

از اون ژستای زشته اون بازیگر که دائم تف می‌کنه! واقعا باس به تف کردن اون خندید؟! :eek:

یا پشت صحنه که نشون میده کاملا مشخص که مصنوعی هستن برزو ارجمند نگاه به مهران مدیری می‌کنه یهو می‌ترکه از خنده البته از خودشیرینی بیشتر!

TARIMEHR

Registered User
لایک‌ها
50
نه رفیق اصلا وقتتو نزار ک پشیمون میشی‌!

البته بستگی به خودتون هم داره که به قولی‌ سطح طنز زندگیتون چقد باشه اما من اصلا نه خندم میگیره نه چیزی!

جدا به هر دری می‌زنه که ملت بخندن باز نا موفق!

از اون ژستای زشته اون بازیگر که دائم تف می‌کنه! واقعا باس به تف کردن اون خندید؟! :eek:

یا پشت صحنه که نشون میده کاملا مشخص که مصنوعی هستن برزو ارجمند نگاه به مهران مدیری می‌کنه یهو می‌ترکه از خنده البته از خودشیرینی بیشتر!

جوهره و هدف اصلی طنز انتقاد و اصلاح طلبی هست نه خنده
شما بهتره انتقاد کنی نه توهین به شخصیت

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
جوهره و هدف اصلی طنز انتقاد و اصلاح طلبی هست نه خنده
شما بهتره انتقاد کنی نه توهین به شخصیت

لطفا شما دوست عزیزی که انقد روشن فکر هستید بفرمایید که توجیه کسی‌ که دائم تف می‌کنه توی سریالی که به قولی‌ خیلیا میبیننش چه توجیهی‌ داره؟!جز دست پا زدنو نفسای آخر طنز؟!

البته حرفای زشته دیگه هم بهش اضافه کنید که برو گمشو و حرفای از این دست کاملا عادیه!

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
lot.jpg
دومین قرعه‌کشی بزرگ سریال ویلای من دوشنبه 17 تير ماه انجام خواهد شد. تلفن‌هاي همراه خود را كه كدهاي قرعه‌كشي مجموعه‌هاي اول تا يازدهم را از طريق آن ارسال نموده‌ايد روشن نگهداريد و در دسترس باشيد. شايد شما نيز يكي از برندگان دومين ويلاي اين مجموعه و يا برندگان ويژه‌ و فراگير باشيد.
همچنين مهلت قرعه‌کشی فراگیر مجموعه سوم تا یازدهم نيز تا آن زمان تمدید شده است به این معنی که اگر به تازگی مجموعه سوم راخریداری کرده و پیام کوتاه مربوطه را ارسال نمایيد درقرعه‌کشی فراگیر آن مجموعه نيز شرکت داده خواهيد شد. برگزیدگان بیش از نیمی از جوایز در نظر گرفته شده برای سریال ویلای من پس از مراسم مرحله دوم قرعه‌كشي، اعلام و اعطای هدایای آنها شروع خواهد شد.
برای شرکت در قرعه‌کشی بزرگ ویلای من، ‌ارسال کد همه‌ی مجموعه‌های قبلی ضروری است و با توجه به اینکه مجموعه‌های نخست جمع‌آوری شده و نایاب است، از طريق سامانه فروش اینترنتی موسسه گلرنگ رسانه، امکان دسترسی و ارسال از طریق پست برای علاقمندان فراهم خواهد شد. برای شرکت در قرعه‌کشی بزرگ ویلای من و يا قرعه‌کشی فراگیر مجموعه سوم تا يازدهم ويلاي من، توالی ارسال کد مجموعه‌ها ضروری نیست و فقط ارسال همه‌ی آنها تا پايان هفته دوم تير ماه ضروری است.
برندگان قرعه‌كشي كد هولوگرام هر مجموعه كه از طريق منوي موارد ويژه در مجموعه‌هاي بعدي اعلام مي‌شود مي‌توانند در ساعات اداري با شماره‌ي اعلام شده در آن تماس گرفته و نحوه‌ي دريافت هداياي خود را جويا شوند.

Saeed-Moon

Registered User
لایک‌ها
56
مشاهده پیوست 402664
دومین قرعه‌کشی بزرگ سریال ویلای من دوشنبه 17 تير ماه انجام خواهد شد. تلفن‌هاي همراه خود را كه كدهاي قرعه‌كشي مجموعه‌هاي اول تا يازدهم را از طريق آن ارسال نموده‌ايد روشن نگهداريد و در دسترس باشيد. شايد شما نيز يكي از برندگان دومين ويلاي اين مجموعه و يا برندگان ويژه‌ و فراگير باشيد.
همچنين مهلت قرعه‌کشی فراگیر مجموعه سوم تا یازدهم نيز تا آن زمان تمدید شده است به این معنی که اگر به تازگی مجموعه سوم راخریداری کرده و پیام کوتاه مربوطه را ارسال نمایيد درقرعه‌کشی فراگیر آن مجموعه نيز شرکت داده خواهيد شد. برگزیدگان بیش از نیمی از جوایز در نظر گرفته شده برای سریال ویلای من پس از مراسم مرحله دوم قرعه‌كشي، اعلام و اعطای هدایای آنها شروع خواهد شد.
برای شرکت در قرعه‌کشی بزرگ ویلای من، ‌ارسال کد همه‌ی مجموعه‌های قبلی ضروری است و با توجه به اینکه مجموعه‌های نخست جمع‌آوری شده و نایاب است، از طريق سامانه فروش اینترنتی موسسه گلرنگ رسانه، امکان دسترسی و ارسال از طریق پست برای علاقمندان فراهم خواهد شد. برای شرکت در قرعه‌کشی بزرگ ویلای من و يا قرعه‌کشی فراگیر مجموعه سوم تا يازدهم ويلاي من، توالی ارسال کد مجموعه‌ها ضروری نیست و فقط ارسال همه‌ی آنها تا پايان هفته دوم تير ماه ضروری است.
برندگان قرعه‌كشي كد هولوگرام هر مجموعه كه از طريق منوي موارد ويژه در مجموعه‌هاي بعدي اعلام مي‌شود مي‌توانند در ساعات اداري با شماره‌ي اعلام شده در آن تماس گرفته و نحوه‌ي دريافت هداياي خود را جويا شوند.
مدل جدیده؟؟؟؟؟ میگی ینی باید بریم همه قسمتاشو بخریم و کدشو ارسال کنیم تا تو قرعه کشی شرکت کنیم؟؟؟!!!!! عجب ب ب ب ب

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
سريال ويلاي من سه نوع قرعه كشي داره:
1) قرعه كشي هولوگرام: در هر محموعه 100 شماره برنده هولوگرام هاي مجموعه‌هاي قبل اعلام مي شود
2) قرعه كشي جوايز فراگير: ارسال كنندگان كد قرعه كشي هر مجموعه در قرعه شي دهها جايزه نقدي هر مجموعه شركت داده مي شوند.
3) جوايز ويژه: شامل سه دستگاه ويلا و جوايز 10 ميليون توماني كه در سه دوره براي مشتريان وفاداري كه همه مجموعه هاي قبلي را خريداري كرده و كدهاي آن را ارسال كرده باشند.

مدل جدیده؟؟؟؟؟ میگی ینی باید بریم همه قسمتاشو بخریم و کدشو ارسال کنیم تا تو قرعه کشی شرکت کنیم؟؟؟!!!!! عجب ب ب ب ب

star2009

Registered User
لایک‌ها
92
لطفا شما دوست عزیزی که انقد روشن فکر هستید بفرمایید که توجیه کسی‌ که دائم تف می‌کنه توی سریالی که به قولی‌ خیلیا میبیننش چه توجیهی‌ داره؟!جز دست پا زدنو نفسای آخر طنز؟!

البته حرفای زشته دیگه هم بهش اضافه کنید که برو گمشو و حرفای از این دست کاملا عادیه!
من با نظر شما کاملا موافقم
اکثر فیملای اقای مدیری جز بدآموزی چیز دیگه ای نداره
ولی انصافا تو قلب یخی خیلی خوب بازی کرد:)

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
من با نظر شما کاملا موافقم
اکثر فیملای اقای مدیری جز بدآموزی چیز دیگه ای نداره
ولی انصافا تو قلب یخی خیلی خوب بازی کرد:)

کارای قدیم مدیری هرکدوم یه خلاقیت یه تمِ جدیدی داشت جدا لذت می‌بردی از کارا اما دیگه مدیری به ته خط رسیده هیچ چیز جدیدی برای ارائه نداره همون تیم تکراری همیشگی‌ جدا از اونا, افراد جدید واقعا بازیگر طنز هستن؟!

از همه اینا گذشته کارای زشتی مثل تف کردن این بازیگر یا حرفای زشته دیگه برو گمشو،ترمینالو ببند فلان شو اینا خنده‌ای نداره!

بهتره تو فکر یه کار جدید باشه یه فکر جدید نه اینکه با این جیزها بخواد مردمو ترغیب کنه که برن بخرن و تماشا کنن

tiamor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
سوژه های تکراری تیکه های تکراری شوخی های بی مزه
قسمت دومشم 30 دقیقه بود 10 دقیقش مثلا پشت صحنه بود.
حیف پول...!

star2009

Registered User
لایک‌ها
92
کارای قدیم مدیری هرکدوم یه خلاقیت یه تمِ جدیدی داشت جدا لذت می‌بردی از کارا اما دیگه مدیری به ته خط رسیده هیچ چیز جدیدی برای ارائه نداره همون تیم تکراری همیشگی‌ جدا از اونا, افراد جدید واقعا بازیگر طنز هستن؟!

از همه اینا گذشته کارای زشتی مثل تف کردن این بازیگر یا حرفای زشته دیگه برو گمشو،ترمینالو ببند فلان شو اینا خنده‌ای نداره!

بهتره تو فکر یه کار جدید باشه یه فکر جدید نه اینکه با این جیزها بخواد مردمو ترغیب کنه که برن بخرن و تماشا کنن
کارای قدیمیشم از جدیداش دست کمی نداشت بدآموزیاش اگه بیشتر از جدیداش نباشه کمتر نیست
یه نمونش همون شبهای برره،تا یه مدت همه باهم برره ای صحبت میکردن یا ادای شیر فرهعاد و درمیوردن

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
خیلی جالبه که :
توف کردن و برو گمشو گفتن کار بدی هست !
ولی نشون دادن علنیه تجاوز و هم.جنس گرایی و س.کس و ... در فیلم های هالیوودی ، "اوج هنر "حساب میشه !!!

lich.king

Registered User
لایک‌ها
39
کارای قدیمیشم از جدیداش دست کمی نداشت بدآموزیاش اگه بیشتر از جدیداش نباشه کمتر نیست
یه نمونش همون شبهای برره،تا یه مدت همه باهم برره ای صحبت میکردن یا ادای شیر فرهعاد و درمیوردن

درسته دادا بدآموزیاش خیلی از این جدیدا بیشتر بود . ولی نکاتی داشت که این جدیدا جز تکرار چیزی ندارن .

نکات هم منظورم انتقاد هایی ار ... .

مهران مدیری هم که جدیدا فقط به پول قکر میکنه :|

حیف خود مهران مدیری که داره تو چنین سریال بچه گانه و لوسی بازی میکنه :rolleyes:

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
خیلی جالبه که :
ولی نشون دادن علنیه تجاوز و هم.جنس گرایی و س.کس و ... در فیلم های هالیوودی ، "اوج هنر "حساب میشه !!!

اولا که مقایسه بسیار بیجایی بود! :rolleyes:

دوما که اونا برای هرکاری که درست می‌کنن رده سنی‌ مشخص می‌کنن و مثلا کارتونی داریم به اسم ساوت پارک که ۲بعدی سادس اما برای بزرگسالانه و هیچوقت یه بچه نمیره ببینِ!

سوماً صدا سیماو مجموع تولیدات ایران که ادعای اخلاق می‌کنن, در یک سریال که فضای سریال نسبتا جدی هست این الفاظ بکار برده بشه اوج حماقت دست اندرکاران! :)

چهارماً که روابط جنسی‌ یچیزه فوق‌العاده عادی و نرمال که هیچ جای دنیا مشکلی‌ باش ندارن!اما اگه شما می‌خوای فکر کنی‌ که کودک رو خدا تو دل مامانش گذاشته اون یه بحث دیگس!

Conker

Registered User
لایک‌ها
14
خیلی جالبه که :

شما اگه این سریال یا فیلمهای هالیوودی رو دوست نداری می تونی نگاه نکنی. هیچ اجباری در کار نیست. برو همون برنامه درس هایی از فرآن حجت الاسلام استاد فرزانه و گرانقدر آقای قرائتی رو نگاه کن که 35 ساله داره پخش میشه و هر دفعه طبق معمول همون حرفای همیشگی رو می زنه که 35 سال به خورد ملت داده. تازه رایگان هم هست و مجبور نیستی برا دیدن هر قسمتش پول خرج کنی.

بالا