• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سريال ويلاي من، كار جديد مهران مديري

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
طلب باباتو داری؟!! پول دادی یه محصولی رو دریافت کردی.تازه اجبارت که نکرده بودن ، می خاستی نکنی!

نخیر. پول صدقه ای بود که میخواستم بدم به بابای تو که از گرسنگی نمیره . دیگه دادمش به مدیری.شرمنده:p

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
قسمت 21 و 22 هم بی مزه بود. البته من همچنان به کوری چشم بعضیا دانلود میکنم. هرکی خواست بگه من مجانی براش میفرستم:D

new24

Registered User
لایک‌ها
300
چه خبرا؟
کافر_مقدس چرا یکدفعه اینجوری شدی؟خودتی عایا؟

افتک حیف مشهد نیستی،اگه پول پستم میدی ادرس بدم واسم بفرستیشون!!
دوستان اینجا 5-6نفره داریم جنگ و دعوا میکنیم که چی بشه؟ول کنین این حرفا رو،اگه جرئت دارین برین بخاطر این پولی که از شما گرفتن شکایت کنین(حیف این قانون تو ایران وجود نداره)یا راه حلّ دیگه اینکه برین به نمایندگان مجلس بگین یک قانون اینجوری بزارن،اصولا نماینده ها از این قانونا خوششون میاد چون احساس آمریکایی بودن میکنن(تجربه داشتم)

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
چه خبرا؟

افتک حیف مشهد نیستی،اگه پول پستم میدی ادرس بدم واسم بفرستیشون!!
دوستان اینجا 5-6نفره داریم جنگ و دعوا میکنیم که چی بشه؟ول کنین این حرفا رو،اگه جرئت دارین برین بخاطر این پولی که از شما گرفتن شکایت کنین(حیف این قانون تو ایران وجود نداره)یا راه حلّ دیگه اینکه برین به نمایندگان مجلس بگین یک قانون اینجوری بزارن،اصولا نماینده ها از این قانونا خوششون میاد چون احساس آمریکایی بودن میکنن(تجربه داشتم)
والا ما با کسی دعوا نداریم.ولی همه با ما دعوا دارن:D. گفتیم آقا ما از کار قبلی مدیری یه خرده حسابی باهاش داشتیم که الان داریم تسویه میکنیم. مسئولیت دنیوی/اخروی کارمون رو هم به عهده میگیریم. دیگه بقیش به کسی مربوط نیست ! باز هر چند روزی یکی میاد اینجا زورگیری !:lol:. آقا زور که نیست ، نمیخریم ! به من چه که شما ضرر کردین ؟ میخواستی پخش کننده سریال نشی.والا ... ؟ آدم رو مجبور میکنن آخرش مثل خودشون با زبون بی احترامی صحبت کنه:rolleyes:

بذار سریال تموم بشه ، همه قسمتهاش رو میزنم روی دیویدی برات میفرستم. پول پست هم با من:p

new24

Registered User
لایک‌ها
300
والا ما با کسی دعوا نداریم.ولی همه با ما دعوا دارن:D. گفتیم آقا ما از کار قبلی مدیری یه خرده حسابی باهاش داشتیم که الان داریم تسویه میکنیم. مسئولیت دنیوی/اخروی کارمون رو هم به عهده میگیریم. دیگه بقیش به کسی مربوط نیست ! باز هر چند روزی یکی میاد اینجا زورگیری !:lol:. آقا زور که نیست ، نمیخریم ! به من چه که شما ضرر کردین ؟ میخواستی پخش کننده سریال نشی.والا ... ؟ آدم رو مجبور میکنن آخرش مثل خودشون با زبون بی احترامی صحبت کنه:rolleyes:

بذار سریال تموم بشه ، همه قسمتهاش رو میزنم روی دیویدی برات میفرستم. پول پست هم با من:p

تشکّر

...

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508

خودمم، چجوری شدم عایا ؟!!

ضرر کردین ؟ میخواستی پخش کننده سریال نشی.والا ... ؟
بهتره از این توهم بیرون بیاین که یک شرکت یا یک شخص معتبر اعتبارش به خاطر چند نفر مثل شما به خطر بیفته! فقط مواظب باش اینقدر دست و دلبازی می کنی به جای مهران مدیری خودت ورشکست نشی!!
1364044234481.gif

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
شما لطف کن بگو چه نمادهایی جزو فراماسون محسوب نمیشه؟!! از مثلث بگیر تا تک شاخ و یک چشم و علامت پیروزی و ...
کل دنیا شده فراماسونری!!
broki.gif

بابا این قماش از بس ساندیس مجانی زدن توهم دارن همه ی دنیا رو به شکل علامات فراماسونری و صهیونیستی می بینن :cool:

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
خودمم، چجوری شدم عایا ؟!!

بهتره از این توهم بیرون بیاین که یک شرکت یا یک شخص معتبر اعتبارش به خاطر چند نفر مثل شما به خطر بیفته! فقط مواظب باش اینقدر دست و دلبازی می کنی به جای مهران مدیری خودت ورشکست نشی!!
1364044234481.gif

عزیزم اگر توهم بود که شما اینجوری حرص نمیخوردین که ! لابد یه چیزی هست که انقدر شما رو عصبانی کرده دیگه:D. در دنیای سلبریتی ها ، همونجوری که محبوبیت یه روزه به دست میاد ، یه روزه هم از دست میره. مدیری نابود شد، مطمئن باش این سریال آخرشه - اگر تموم بشه -، مگر اینکه با تغییر دولت دوباره پاش به صدا وسیما و سفره نفت باز بشه. شرکت گلرنگ هم قطعا با شکست این سریال ورشکست نمیشه ، اما ضرر میکنه ...که خب حقشه:). من هم وضعم در حد خودم خوبه. ورشکست نمیشم :p

امیدورام این بحث رو تموم کنید ، دوباره 2 روز دیگه یکی نیاد پستهای اول تاپیک رو بکشه بیرون و به ما فحش بده:rolleyes:

Maz!ar

Registered User
لایک‌ها
38
منم از اين سريال لوس و بي مزه متنفرم، از همه چيزش
شبهاي برره كجا و اين كجا

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
عزیزم اگر توهم بود که شما اینجوری حرص نمیخوردین که ! لابد یه چیزی هست که انقدر شما رو عصبانی کرده دیگه:D.
حالا از کجا می دونی ما عصبانی هستیم؟! اتفاقن همین الان دارم می خندم، به حماقتت!!

مدیری نابود شد، مطمئن باش این سریال آخرشه

به کوری چشم دژمنان مدیری حالا حالاها سریال میسازه . البته نه برای شما بدخاهان، بلکه برای شادی دل ما دوستداران!

به حرف گربه سیاه هم بارون نمیاد!

جاوید مهران مدیری، مرگ بر دژمن!
shoar_dadan.gif

خیلی عوض شدی،در حدّ 180 درجه عوض شدی

نمی دونم چه خصوصیتی در من دیده بودی که حالا نمی بینی! من همینی هستم که بودم، مثل بعضی ها نیستم که هر روز رنگ عوض کنم! تنها چیزی که عوض شده یوزرم هست، آخه یواشکی از جزیره فرار کردم نتونستم پاسپورتم رو بردارم!
73542_eynak.gif

new24

Registered User
لایک‌ها
300
نمی دونم چه خصوصیتی در من دیده بودی که حالا نمی بینی! من همینی هستم که بودم، مثل بعضی ها نیستم که هر روز رنگ عوض کنم! تنها چیزی که عوض شده یوزرم هست، آخه یواشکی از جزیره فرار کردم نتونستم پاسپورتم رو بردارم!
نمیدونم چرا،مدل موهاتو عوض کردی؟

new24

Registered User
لایک‌ها
300
باز تو آینه نگاه کردی خندت گرفت ؟:D. مدیری الان داره به ریشت میخنده. اون سود میلیاردیش رو کرد و آپارتمان جدید 500 متری لوکسشو خریده که متری 30 تومنه، تو هم دلت خوشه که داری از یه آزادیخواهی که حرف دل ملت رو میزنه حمایت میکنی :blush:.

منبع موثق داری؟
نمیخوام بگم دروغ یا.. میگی ولی یه لینک بده عکساشو ببینیم حداقل دلمون اب شد

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
منبع موثق داری؟
نمیخوام بگم دروغ یا.. میگی ولی یه لینک بده عکساشو ببینیم حداقل دلمون اب شد

لینک ندارم . اما از همکارهام توی اون پروژه کار میکنن.مدیری هم یک واحدشو پیش خرید کرده. اما عکسهاشو نمیدونم میشه گذاشت یا نه

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
من فقط بابای عارف دوست دارم دیگـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه هوم
:))

منم همینطور
نصف بیشتری بخاطر همین بابای عارف میبینم
خوب استامینوفی بخور :D

1-new24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
آقا با اينا بحث نكن. اينا هميشه طلبكارن. اگه مهران مديرى همين الآن اون ٨٧٠٠٠ تومنى كه به خاطر قهوه تلخ خرج كردن (تازه اگه خرج كرده باشن) رو نقداً بهشون بده، ميگن: "نه، آخه ما ضربه روحى خورديم. اون به اين راحتى قابل جبران نيست!"

آخه ما ضربه روحى خورديم. اون به اين راحتى قابل جبران نيست

بالا