• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سريال ويلاي من، كار جديد مهران مديري

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
دعوا نکنید!
صلوات بفرستید

ما که دعوا نداشتیم دکتر. ما گفتیم حق خودمون میدونیم که دانلود کنیم ، تمام عواقب دنیوی و اخرویش رو هم به عهده میگیریم. هر کی هم میخواد بخره ؛ خب بره بخره. مگه من جلوش رو گرفتم ؟ اصلا این آقایون عاشق مجموعه سازنده اند ؟ خب برن هر هفته بجای یکی 1000 تا بخرن ، فکر کنن دارن به عوامل سازنده جایزه میدن:D. اما اینا میخوان با توهین و ناسزا ما رو مجبور کنن که بریم بخریم که پولش بره تو جیب آقایون-یا شاید هم خودشون- ، خب کور خوندن:p. من رو بشخصه شما میشناسید، حاضرم از جیب خودم بدم برای 100 نفر رایت کنم رایگان براشون بفرستم که حال اینا گرفته بشه:D

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
این بحث رو بیخیال بشیم
جو دوستانه اینجا رو از بین نبرید
در هر حال کارایی قبلن شده و هم بقیه و هم خودشون فهمیدن اشتباهه
من هنوز 19-20 رو ندیدم
قشنگ بودن؟

نه ! از قبلی ها بدتر بود. من حتی لبخند هم نزدم در طول این 2 قسمت :D

new24

Registered User
لایک‌ها
300
من معذرت ميخوام. به دانلود كردنتون ادامه بدين. شما بدجورى خودتون رو به خواب زدين، بد جور. فقط در جريان باشين كه يه روزى بايد بابت تمام كارهايى كه كرديم جواب بديم.

فقط معذرت خواهی؟پامو دراز کنم بیای ببوسیش؟

اخه تو که بیشتر پست هات(از 17-18تا)همینجاس معلومه یا نیویوزر هستی یا از طرف یکی از عوامل ساختش هستی
در ضمن اینم بگم که اینجا نیویوزر یعنی کشک سابیده مگه اینکه عقاید اعضای دیگه رو تایید کنه یا اینکه یک عضو بروکی تاییدش کنه(ما خاک پای تمامشون هستیم)
در ضمن من اهمه اینا رو میخرم فقط بخاطر اینکه حجمم میپره و حجم من گرونتره(حجم هر گیگ دانلود من:4.420ت!!!!)
بعدشم شما چرا ایندقر خودتو ج.ر میدی که مردم دان نکنن؟

نقش علی کاظمی فوق العاده س!!!
چی بگم والّا
در مورد امضات هم حرف دارم
اینجا فکر میکنن همه نیویوزرها از پشت کوه اومدن یا همشون شیاد و کلاهبردارن... بخدا اینطور نیست
دادا منم توی این 4 ماه اخر فعالیت کردم و قبلش فقط اک داشتم واسه دیدن عکسا و لینک ها
نیویوزر ها عموما مولتی یوزر هستن و دارن بصورت شبکه ای و یک پارچه از یک چیز حمایت میکنن یا کلاهبرداری میکنند
نیویوزر اگه بخواد میتونه تو 2 روز خودشه بکنه ریجیستر یوزر!!اگه کمک میخوای از takesh-2 کمک بخواه،تمام راه کار های اسپمری دستهشه(از طرف من هم معذرت خواهی کن ازش بخاطر گزارش دادن-خودش میدونه چی میگم)

يه چيز ديگه. شما الآن اُلد يوزرى چه گلى به سر اين سايت زدى؟ فعلاً كه مرغ شما يه پا داره و شما با مضحك ترين استدلال ها دارين كارتون رو توجيه ميكنين. توهم هم حدى داره. اين همه آدم دارن اورجينال ميخرن، مگه خون شما از اونا رنگين تره كه مفت خورى رو حق خودتون ميدونيد؟
تو منو میشناسی؟چنتا از پستام رو حتی خوندی؟

جو نگیرتت با لایک به جایی نمیرسی !
راس میگی،با لایک به جایی نمیرسیم ولی میتونیم بجای اسپم های هر باره که مثلا باهات موافقم و... میتونیم اینجوری نظرمون رو ابلاغ کنیم
اگه مزخرفه چرا دانلود ميكنى جناب رابين هود؟!
تا بسوزی،آتیش بگیری،پ/ره بشی

دعوا نکنید!
صلوات بفرستید
گل گفتی
این چیزا که چیزیو ثابت نمیکنه
باز هم افتک دان میکنه

راستی Ali_jj زنگ بزن مدیری خبر بده یکی داره دان میکنه،بگو دوباره قضیه خواهش و التماس رو راه بندازه
جون هر کس دوست داری التماس میکنم و.. دان نکنید،وقتی سریالو میگیرید حتی ندید پدر و مادر ببینه،بگین این واسه شماس!!!
خوبه خودش این سریالو زد نابود کرد و اخرشم تموم نشد
تکبیر

new24

Registered User
لایک‌ها
300
این بحث رو بیخیال بشیم
جو دوستانه اینجا رو از بین نبرید
در هر حال کارایی قبلن شده و هم بقیه و هم خودشون فهمیدن اشتباهه
من هنوز 19-20 رو ندیدم
قشنگ بودن؟
یادم نمیاد چی بودش

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
مگه مجبورید نگاه کنید ؟ این همه فیلم و سریال خوب خارجی!
خب آخه اولش که نمیدونیم مزخرفه. بعد از دیدن متوجه میشیم:lol:
فیلم و سریال خارجی خوب هم می بینیم. طنز ایرانی بخاطر نوع خاصش برای تغییر ذائقه بد نیست. البته با کیفیت بالا مثل کارهای قدیمی مدیری. نه اینا
گل گفتی
این چیزا که چیزیو ثابت نمیکنه
باز هم افتک دان میکنه

راستی Ali_jj زنگ بزن مدیری خبر بده یکی داره دان میکنه،بگو دوباره قضیه خواهش و التماس رو راه بندازه

خوبه خودش این سریالو زد نابود کرد و اخرشم تموم نشد
تکبیر
تایید میشه. من دانلود میکنم. ترافیکم هم رایگانه

Ali_jj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اووووه چه خبرتونه؟ چه قدر بی اعصابین!

تعداد صفحات این تاپیک داره به 30 تا میرسه و من از روزی که تعداد صفحات 1 بود به اینجا سر میزدم. واسه م عجیب بود که تو صفحه رسمی سریال دارن عوامل اون رو تخریب میکنن و عجیب تر از اون استدلال ها و منطق هایی بود که میدیدم. این که یه عده دارن کار خلاف قانون و غیر اخلاقی خودشون رو توجیه میکنن، به کارشون افتخار میکنن و دیگران رو هم به انجام اون تشویق میکنن. این که یه عده معتقدن ویلای من به شدت مزخرفه و در عین حال اون رو تماشا میکنن. و این که یه عده چشماشون رو روی سال ها خندیدن پای سریال های یه کارگردان بستن و طوری رفتار میکنن که انگار با یه کارگردان نسل جدید و صفر کیلومتر رو به رو هستن.

برام سوال بود که اگه این دوستان بخوان یه آدم مخالف رو قانع کنن اون موقع چه استدلال هایی میارن؟ تصورم این بود که دیگه این استدلال ها رو به کار نمیبرن. برای همین یه نظری دادم که ببینم چی میشه و در کمال ناباوری دیدم که دوستان دقیقا دارن همون استدلال های مضحک رو به خوردم میدن. بحث رو ادامه دادم به امید این که یه حرف منطقی بشنوم ولی دیدم که منطق اصلا اینجا جایی نداره. حرف همه کسانی که به صحبت های من واکنش نشون دادن مثل هم بود.

دوستان، من نیومدم شما رو متحول کنم. چون از اول هم میدونستم کسانی که تا حالا نفهمیدن از این به بعد هم نمیفهمن. من فقط اومدم که یه محکی بزنم ببینم عمق توهم شما چقدره. رک بهتون بگم. شما آدم های قدرنشناسی هستین که فقط به منافع خودتون فکر میکنین. به این که چندین سال مفت و مجانی نشستین پای تلویزیون و کارهای مهران مدیری رو دیدین فکر نمیکنین. به این که این آدم زحمت میکشه تا لبخند رو لبتون بیاره فکر نمیکنین. در عوض به این فکر میکنین که چرا رفته شبکه خانگی در حالی که میدونین صداوسیما عامل این اتفاقه. به این فکر میکنین که قهوه تلخ چرا تموم نشد در حالی که میدونین مقصر تهیه کننده هاشن. حالا هم دارین حق کسانی رو میخورین که تنها گناهشون اینه که توی گلرنگ رسانه کار میکنن و به خودتون آفرین میگین که اینقدر باهوشین!

عزیزان، مهران مدیری به اندازه ای طرفدار داره که نیازی به حمایت امثال شما نداشته باشه. کسانی که دارن ویلای من رو اورجینال میخرن عذرخواهی مهران مدیری رو پذیرفتن و این نکته رو درک میکنن که مهران مدیری نمیتونست توی اون دی وی دی رایگان همه چی رو بگه. اما شما توقع داشتین بیاد بگه قهوه تلخ به بن بست خورد چون ارشاد پروانه کلی ش رو باطل کرد، قهوه تلخ شکست خورد چون تحت فشار ممیزی های ارشاد داستانش از مجموعه 20 به بعد عوض شد، جایزه های قهوه تلخ رو هم برین از آقایان گلیان بگیرین... . درحالی که میدونین اگه این حرفا رو میزد دیگه ارشاد اجازه پخش اون دی وی دی رایگان رو نمیداد. شما چشماتون رو روی همه ی این دونسته هاتون میبندین و زور بهتون میاد بابت تماشای ویلای من از جیب مبارکتون 66000 تومن خرج کنین. ولی میدونین این مبلغ فقط پول سه چهار تا پیتزا میشه! و من شدیدا متاسفم برای کسانی که به اندازه چند تا پیتزا برای هنرمند مملکتشون ارزش قائل نیستن.

درضمن، اگه تو این چند روز اعصابتون رو خط خطی کردم و جو دوستانه تون رو به هم ریختم عذر میخوام. از این به بعد میتونین با خیال راحت تو تفکراتتون غوطه ور بشین. خداحافظ.

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
به فیض رسونیدن واقعا
همه متنبه شدن
اینجا همیشه ب عوامل ساخت میدون میدیم تبلیغ کنن مشکلی نداریم
بازم بیایین موجبات خوشحالی ما رو فراهم میکنید
(تو تابیک کل کل فوتبال ناراحت نشدم تا حالا - این ک برای یه سریال زپرتیه :lol: )
--------
توی بخش اینترنت هم همچین اتفاقی افتاد
وقتی نمایندگان ارائه دهنده سرویس های اینترنتی میومدن میگفتن توبه و سرعت خوبه و اینا
ولی بعد مدتی دیگه نیومدن چون فایده ای نداشت
فقط یکی میگفت خوبه اونم نیویوزره خخخخخخخخ - اینجا هم همون روال تکرار شد - چیز عجیبی نبود

new24

Registered User
لایک‌ها
300
اووووه چه خبرتونه؟ چه قدر بی اعصابین!

تعداد صفحات این تاپیک داره به 30 تا میرسه و من از روزی که تعداد صفحات 1 بود به اینجا سر میزدم. واسه م عجیب بود که تو صفحه رسمی سریال دارن عوامل اون رو تخریب میکنن و عجیب تر از اون استدلال ها و منطق هایی بود که میدیدم. این که یه عده دارن کار خلاف قانون و غیر اخلاقی خودشون رو توجیه میکنن، به کارشون افتخار میکنن و دیگران رو هم به انجام اون تشویق میکنن. این که یه عده معتقدن ویلای من به شدت مزخرفه و در عین حال اون رو تماشا میکنن. و این که یه عده چشماشون رو روی سال ها خندیدن پای سریال های یه کارگردان بستن و طوری رفتار میکنن که انگار با یه کارگردان نسل جدید و صفر کیلومتر رو به رو هستن.

برام سوال بود که اگه این دوستان بخوان یه آدم مخالف رو قانع کنن اون موقع چه استدلال هایی میارن؟ تصورم این بود که دیگه این استدلال ها رو به کار نمیبرن. برای همین یه نظری دادم که ببینم چی میشه و در کمال ناباوری دیدم که دوستان دقیقا دارن همون استدلال های مضحک رو به خوردم میدن. بحث رو ادامه دادم به امید این که یه حرف منطقی بشنوم ولی دیدم که منطق اصلا اینجا جایی نداره. حرف همه کسانی که به صحبت های من واکنش نشون دادن مثل هم بود.

دوستان، من نیومدم شما رو متحول کنم. چون از اول هم میدونستم کسانی که تا حالا نفهمیدن از این به بعد هم نمیفهمن. من فقط اومدم که یه محکی بزنم ببینم عمق توهم شما چقدره. رک بهتون بگم. شما آدم های قدرنشناسی هستین که فقط به منافع خودتون فکر میکنین. به این که چندین سال مفت و مجانی نشستین پای تلویزیون و کارهای مهران مدیری رو دیدین فکر نمیکنین. به این که این آدم زحمت میکشه تا لبخند رو لبتون بیاره فکر نمیکنین. در عوض به این فکر میکنین که چرا رفته شبکه خانگی در حالی که میدونین صداوسیما عامل این اتفاقه. به این فکر میکنین که قهوه تلخ چرا تموم نشد در حالی که میدونین مقصر تهیه کننده هاشن. حالا هم دارین حق کسانی رو میخورین که تنها گناهشون اینه که توی گلرنگ رسانه کار میکنن و به خودتون آفرین میگین که اینقدر باهوشین!

عزیزان، مهران مدیری به اندازه ای طرفدار داره که نیازی به حمایت امثال شما نداشته باشه. کسانی که دارن ویلای من رو اورجینال میخرن عذرخواهی مهران مدیری رو پذیرفتن و این نکته رو درک میکنن که مهران مدیری نمیتونست توی اون دی وی دی رایگان همه چی رو بگه. اما شما توقع داشتین بیاد بگه قهوه تلخ به بن بست خورد چون ارشاد پروانه کلی ش رو باطل کرد، قهوه تلخ شکست خورد چون تحت فشار ممیزی های ارشاد داستانش از مجموعه 20 به بعد عوض شد، جایزه های قهوه تلخ رو هم برین از آقایان گلیان بگیرین... . درحالی که میدونین اگه این حرفا رو میزد دیگه ارشاد اجازه پخش اون دی وی دی رایگان رو نمیداد. شما چشماتون رو روی همه ی این دونسته هاتون میبندین و زور بهتون میاد بابت تماشای ویلای من از جیب مبارکتون 66000 تومن خرج کنین. ولی میدونین این مبلغ فقط پول سه چهار تا پیتزا میشه! و من شدیدا متاسفم برای کسانی که به اندازه چند تا پیتزا برای هنرمند مملکتشون ارزش قائل نیستن.

درضمن، اگه تو این چند روز اعصابتون رو خط خطی کردم و جو دوستانه تون رو به هم ریختم عذر میخوام. از این به بعد میتونین با خیال راحت تو تفکراتتون غوطه ور بشین. خداحافظ.

زرررشک
راستی به من دی وی دی رایگان ندادن چرا؟اونموقع ها مجبور شدم از سایت ویلای من دانلودش بکنم
بینم عموجون شما کلاس چندی اینقدر صحبت میکنی و فکر میکنی ما هالو چهارشنبه ایم؟
ما اینجا نماینده ویلای من و رالی ایرانی و قهوه تلخ داریم،جناب arashb
ما شما رو عددی نمیبینیم که بخوای ما ها رو نصیحت کنی

new24

Registered User
لایک‌ها
300
به فیض رسونیدن واقعا
همه متنبه شدن
اینجا همیشه ب عوامل ساخت میدون میدیم تبلیغ کنن مشکلی نداریم
بازم بیایین موجبات خوشحالی ما رو فراهم میکنید
(تو تابیک کل کل فوتبال ناراحت نشدم تا حالا - این ک برای یه سریال زپرتیه :lol: )
--------
توی بخش اینترنت هم همچین اتفاقی افتاد
وقتی نمایندگان ارائه دهنده سرویس های اینترنتی میومدن میگفتن توبه و سرعت خوبه و اینا
ولی بعد مدتی دیگه نیومدن چون فایده ای نداشت
فقط یکی میگفت خوبه اونم نیویوزره خخخخخخخخ - اینجا هم همون روال تکرار شد - چیز عجیبی نبود
10000 تا لایک

ولی اگه مدیر گرامی(آقا احسان) بیاد محدودیت ای پی بزاره شاید اینجور چیزا یکم بهتر بشه،کسایی هم که از یک کامپیوتر استفاده میکنن(خواهر و بردار و اینجور افراد)هم ذکر بشه توی پروفایل که این اکانت ها با هم دیگر یک ای پی دارن
یا حداقل میتونن اخر پست ها ای پی فرد رو هم بزنن

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
10000 تا لایک

ولی اگه مدیر گرامی(آقا احسان) بیاد محدودیت ای پی بزاره شاید اینجور چیزا یکم بهتر بشه،کسایی هم که از یک کامپیوتر استفاده میکنن(خواهر و بردار و اینجور افراد)هم ذکر بشه توی پروفایل که این اکانت ها با هم دیگر یک ای پی دارن
یا حداقل میتونن اخر پست ها ای پی فرد رو هم بزنن

شما با این همه طرح و برنامه چرا تاحالا محسن رضایی نشدی ؟!

آی پی کاربران ایرانی ثابت نیست
آی پی یه چیز خصوصیه نمیشه زیرپست گذاشت
با پول چند تا کاربر پی تی کسی میلیاردر نمیشه که بیاد نیو یوزر بسازه . پس توهم توطئه رو بخیال شو

------------------

اینکه یه نفر هرچی بسازه بگیم خوبه ، میشه نعصب بی جا
یا هرچی ساخت بگیم همش مضحرف بود ، میشه دشمنی

خوبی و بدیش رو با هم بگین لعلکم یکی خوند

پ.ن : حالا خوبه اکثرا دانلود میکنین که هر روز تو این تاپیک هستین اگه پول می دادین چیکار میکردین
یه بار دانلود کردی یا خریدی خوشت نیومد دیگه نکن . سربازی نیست که

Last edited:

new24

Registered User
لایک‌ها
300
شما با این همه طرح و برنامه چرا تاحالا محسن رضایی نشدی ؟!

آی پی کاربران ایرانی ثابت نیست
آی پی یه چیز خصوصیه نمیشه زیرپست گذاشت
با پول چند تا کاربر پی تی کسی میلیاردر نمیشه که بیاد نیو یوزر بسازه . پس توهم توطئه رو بخیال شو

------------------

اینکه یه نفر هرچی بسازه بگیم خوبه ، میشه نعصب بی جا
یا هرچی ساخت بگیم همش مضحرف بود ، میشه دشمنی

خوبی و بدیش رو با هم بگین لعلکم یکی خوند

پ.ن : حالا خوبه اکثرا دانلود میکنین که هر روز تو این تاپیک هستین اگه پول می دادین چیکار میکردین
یه بار دانلود کردی یا خریدی خوشت نیومد دیگه نکن . سربازی نیست که

ببینم شما چند کلاس درک و فهم دارید؟
شما اصلا فامیل چهارده(فامیل کاملشو نمیارم ریا نشه) به گوشتون خورده؟
کلا توی بخش شکایت یکم گشتین؟

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
ببینم شما چند کلاس درک و فهم دارید؟
شما اصلا فامیل چهارده(فامیل کاملشو نمیارم ریا نشه) به گوشتون خورده؟
کلا توی بخش شکایت یکم گشتین؟

کاربر باشعور الان داری مسائل پی تی رو بررسی میکنی یا درباره سریال ویلای من صحبتی داری ؟

اگه منظور نامفهوم و خش دارت ! شکایات بازارچه هست که باید بگم یوزر 10 سال با کلی سابقه و امتیاز هم کلاهبرداری کرده .

شما فعلا به طرح نمایش IP زیر پست فکر کن lol

new24

Registered User
لایک‌ها
300
کاربر باشعور الان داری مسائل پی تی رو بررسی میکنی یا درباره سریال ویلای من صحبتی داری ؟

اگه منظور نامفهوم و خش دارت ! شکایات بازارچه هست که باید بگم یوزر 10 سال با کلی سابقه و امتیاز هم کلاهبرداری کرده .

شما فعلا به طرح نمایش IP زیر پست فکر کن lol

شما الان میدونین تو چه قرنی زندگی میکنید؟
خوب شد گفتی کسایی که 10 سال هم سابقه دارن کلاهبرداری میکنن،خودم نمیدونستم!!
عزیزجان نیویوزر میدونی چیه؟
راستی این پاراگراف اخرت نشون میداد که هنوز تو همون کل کل های قدیمی با همون تیکه کلام ها موندی
یه سر برو تاپیک کل کل از نوع جهانی یکم کل کل یاد بگیری

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147

اینترنت خیلی مهمه آقا. نمیبینی تا یه چیزی میشه سریع اینترنت کند میشه ؟:D. اصلا علت شکست تجاری این سریال جوی بود که در اینترنت علیهش به وجود اومد. خیلی ساده است. مردم فکر کردن در سریال قبلی سرشون کلاه رفته ، الان دارن تلافی میکنن. استدلالش به همین سادگیه
پول نمیدیم.دانلود میکنیم ، اگر لوس باشه اعتراض هم میکنیم ! میدونی چرا ؟ چون طلبکاریم !:p

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
و من شدیدا متاسفم برای کسانی که به اندازه چند تا پیتزا برای هنرمند مملکتشون ارزش قائل نیستن.

هنرمندی که سر مخاطبش کلاه بذاره ، به اندازه یه آبنبات چوبی هم براش ارزش قائل نیستیم :p

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
مجموعه 11 کی می آد؟

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
مهران مدیری هنوز به نمادهای فراماسونری که در فیلم قهوه تلخ استفاده کرد جوابی نداده از جمله نمادها: مار، زیتون،نوع دست دادن،داموس السلطنه،شکل و شمایل شخصیت مستشار و ...

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
مهران مدیری هنوز به نمادهای فراماسونری که در فیلم قهوه تلخ استفاده کرد جوابی نداده از جمله نمادها: مار، زیتون،نوع دست دادن،داموس السلطنه،شکل و شمایل شخصیت مستشار و ...

ادم قفل میکنه با طرز فکر شماها برخورد میکنه:eek:

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
ادم قفل میکنه با طرز فکر شماها برخورد میکنه:eek:

طرف خودش نفهمیده چی ساخته ، همینجوری دور هم فی البداهه یه چیزی میگن و یه دکوری ساختن:D ، بعد یکی میاد میگه این میسونه و نمادها رو تفسیر میکنه ، یکی دیگه میاد میگه این آزادیخواهه و فلان تیکه اشاره به فلانی داشت

بالا