من معذرت ميخوام. به دانلود كردنتون ادامه بدين. شما بدجورى خودتون رو به خواب زدين، بد جور. فقط در جريان باشين كه يه روزى بايد بابت تمام كارهايى كه كرديم جواب بديم.
فقط معذرت خواهی؟پامو دراز کنم بیای ببوسیش؟
اخه تو که بیشتر پست هات(از 17-18تا)همینجاس معلومه یا نیویوزر هستی یا از طرف یکی از عوامل ساختش هستی
در ضمن اینم بگم که اینجا نیویوزر یعنی کشک سابیده مگه اینکه عقاید اعضای دیگه رو تایید کنه یا اینکه یک عضو بروکی تاییدش کنه(ما خاک پای تمامشون هستیم)
در ضمن من اهمه اینا رو میخرم فقط بخاطر اینکه حجمم میپره و حجم من گرونتره(حجم هر گیگ دانلود من:4.420ت!!!!)
بعدشم شما چرا ایندقر خودتو ج.ر میدی که مردم دان نکنن؟
نقش علی کاظمی فوق العاده س!!!
چی بگم والّا
در مورد امضات هم حرف دارم
اینجا فکر میکنن همه نیویوزرها از پشت کوه اومدن یا همشون شیاد و کلاهبردارن... بخدا اینطور نیست
دادا منم توی این 4 ماه اخر فعالیت کردم و قبلش فقط اک داشتم واسه دیدن عکسا و لینک ها
نیویوزر ها عموما مولتی یوزر هستن و دارن بصورت شبکه ای و یک پارچه از یک چیز حمایت میکنن یا کلاهبرداری میکنند
نیویوزر اگه بخواد میتونه تو 2 روز خودشه بکنه ریجیستر یوزر!!اگه کمک میخوای از takesh-2 کمک بخواه،تمام راه کار های اسپمری دستهشه(از طرف من هم معذرت خواهی کن ازش بخاطر گزارش دادن-خودش میدونه چی میگم)
يه چيز ديگه. شما الآن اُلد يوزرى چه گلى به سر اين سايت زدى؟ فعلاً كه مرغ شما يه پا داره و شما با مضحك ترين استدلال ها دارين كارتون رو توجيه ميكنين. توهم هم حدى داره. اين همه آدم دارن اورجينال ميخرن، مگه خون شما از اونا رنگين تره كه مفت خورى رو حق خودتون ميدونيد؟
تو منو میشناسی؟چنتا از پستام رو حتی خوندی؟
جو نگیرتت با لایک به جایی نمیرسی !
راس میگی،با لایک به جایی نمیرسیم ولی میتونیم بجای اسپم های هر باره که مثلا باهات موافقم و... میتونیم اینجوری نظرمون رو ابلاغ کنیم
اگه مزخرفه چرا دانلود ميكنى جناب رابين هود؟!
تا بسوزی،آتیش بگیری،پ/ره بشی
دعوا نکنید!
صلوات بفرستید
گل گفتی
این چیزا که چیزیو ثابت نمیکنه
باز هم افتک دان میکنه
راستی Ali_jj زنگ بزن مدیری خبر بده یکی داره دان میکنه،بگو دوباره قضیه خواهش و التماس رو راه بندازه
جون هر کس دوست داری التماس میکنم و.. دان نکنید،وقتی سریالو میگیرید حتی ندید پدر و مادر ببینه،بگین این واسه شماس!!!
خوبه خودش این سریالو زد نابود کرد و اخرشم تموم نشد
تکبیر