• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سريال ويلاي من، كار جديد مهران مديري

Ali_jj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مصرف کننده ای که در حقش ظلم شده
و وقت و پولش تلف شده
یا بقیه؟
آخه چرا حرف هاى خنده دار ميزنين؟ اگه قرار باشه هركى بهمون ظلم كرد بريم ازش دزدى كنيم كه ديگه سنگ رو سنگ بند نميشه. راست گفتن كه كسى كه خوابه رو ميشه بيدار كرد اما كسى كه خودشو به خواب زده نه. آقاى محترم، كل دلايلى كه شما ميارين اينه: "چون قهوه تلخ به تعهداتش عمل نكرد ويلاى من رو دانلود ميكنيم." خودتون هم ميدونين بيشتر شبيه جوكه تا دليل. پس لطف كنين فرافكنى نكنين.

aligool21

Registered User
لایک‌ها
53
آخه چرا حرف هاى خنده دار ميزنين؟ اگه قرار باشه هركى بهمون ظلم كرد بريم ازش دزدى كنيم كه ديگه سنگ رو سنگ بند نميشه. راست گفتن كه كسى كه خوابه رو ميشه بيدار كرد اما كسى كه خودشو به خواب زده نه. آقاى محترم، كل دلايلى كه شما ميارين اينه: "چون قهوه تلخ به تعهداتش عمل نكرد ويلاى من رو دانلود ميكنيم." خودتون هم ميدونين بيشتر شبيه جوكه تا دليل. پس لطف كنين فرافكنى نكنين.
داداش کلا قانون کپی رایت تو ایران نداریم.الان تو کشورهای دیگه قانون کپی رایت دارند و دارند پیشرفت میکنند مثل شرکت بازی سازی که چقدر رویه یک بازی خرج میکنند و ...
اینجا همه میدونند چی میگی ولی این تو ایران جواب نمیده .اولا این که درامد مردم کمه .کیفیت کارا پایینه و خدماتشون پایینه ...
حالا ما بازم اورجینال بخریم و ازشون حمایت کنیم اصلا فرقی تو کیفیت کارشون نداره.
یکی از دلایل که مردم دیگه اورجینال نمیخرند همین قهوه تلخ حالا شما میخوای جک حساب کن.حتی خود شرکت که پخش میکنه اورجینال هم میدونه الان.

Ali_jj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
داداش کلا قانون کپی رایت تو ایران نداریم.الان تو کشورهای دیگه قانون کپی رایت دارند و دارند پیشرفت میکنند مثل شرکت بازی سازی که چقدر رویه یک بازی خرج میکنند و ...
اینجا همه میدونند چی میگی ولی این تو ایران جواب نمیده .اولا این که درامد مردم کمه .کیفیت کارا پایینه و خدماتشون پایینه ...
حالا ما بازم اورجینال بخریم و ازشون حمایت کنیم اصلا فرقی تو کیفیت کارشون نداره.
یکی از دلایل که مردم دیگه اورجینال نمیخرند همین قهوه تلخ حالا شما میخوای جک حساب کن.حتی خود شرکت که پخش میکنه اورجینال هم میدونه الان.
آهان، یعنی حتما باید زور بالا سرمون باشه؟ خودمون نباید شعورمون رو به کار بندازیم؟ درضمن اون چند صد هزار نفری که اورجینال میخرن که تالاپی از آسمون نیفتادن. اونا هم توی همین کشور دارن زندگی میکنن و همین مشکلات رو دارن. یعنی همه اونا دارن اشتباه میکنن و شما داری درست میگی؟

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499

اهان ببخشید یادم افتاد
اخه برا قهوه تلخ
کاملا ضرر مالی و زمانی رو جبران کردن
یه دستمال بدین من عرق شرم ها رو باک کنم :lol:

فعلا ک قانون برا سازنده هست و هیچ اهمیتی به بیننده داده نمیشه
مثل استارتر که میگه نباید ترغیب و چی چی نشه

چ جالبه که اونی ک سریال رو نصفه کاره میکنه
و ملت رو سرکار میزاره دزد نیست اونی ک نمیتونه حقشو بگیره دزد میشه
:)
جای تاسف داره ک هیچ جایی هم بیگیر نیست

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
من كه تمام قسمتهاي قهوه تلخ رو خريدم اخرشم فقط به شعورم توهين شد.هم با جوايز مزخرف و دروغيشون و هم با پايانش.اين سريالم دانلود ميكنم .فكر كنم حقمه و اونا به اندازه كافي تو قهوه تلخ از من و امثال من خوردن.راستي ويلاي منو بين همه دوستان و اشناهامم پخش كردم تا نخرن

Ali_jj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اهان ببخشید یادم افتاد
اخه برا قهوه تلخ

اونايى كه سريال رو نصفه كاره رها كردن اسمشون موسسه تصوير سبزه و همينطور حميد و مجيد آقاگليان. اگه ميخواى حقتو بگيرى از اونا بگير نه از گلرنگ رسانه.

mahdi aziz

Registered User
لایک‌ها
85
قسمت 20 سکانس آخر خیلی باحال بود!
مخصکصا حالت چهره مدیری و نحوه راه رفتنش
کلی حال کردم

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Ali_jj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من كه تمام قسمتهاي قهوه تلخ رو خريدم اخرشم فقط به شعورم توهين شد.هم با جوايز مزخرف و دروغيشون و هم با پايانش.اين سريالم دانلود ميكنم .فكر كنم حقمه و اونا به اندازه كافي تو قهوه تلخ از من و امثال من خوردن.راستي ويلاي منو بين همه دوستان و اشناهامم پخش كردم تا نخرن
اين هم شكل ديگه اى از همون جوكه كه خدمتتون عرض كردم. دوستان، هزار جور ديگه هم كه اينو بگين دليلى براى دانلود كردن نيست.

new24

Registered User
لایک‌ها
300
اهان ببخشید یادم افتاد
اخه برا قهوه تلخ

دادا با این نیویوزر ها بحث نکن
خرف اینا یعنی حق و چیز دیگه ای رو هم قبول نمیکنن!!!!

Ali_jj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من معذرت ميخوام. به دانلود كردنتون ادامه بدين. شما بدجورى خودتون رو به خواب زدين، بد جور. فقط در جريان باشين كه يه روزى بايد بابت تمام كارهايى كه كرديم جواب بديم.

Ali_jj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
يه چيز ديگه. شما الآن اُلد يوزرى چه گلى به سر اين سايت زدى؟ فعلاً كه مرغ شما يه پا داره و شما با مضحك ترين استدلال ها دارين كارتون رو توجيه ميكنين. توهم هم حدى داره. اين همه آدم دارن اورجينال ميخرن، مگه خون شما از اونا رنگين تره كه مفت خورى رو حق خودتون ميدونيد؟

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
این دودی که از کله بعضی ها بلند شده ، نشون دهنده خیلی چیزهاست:D ، خوشحالم که توی این اوضاع بهم ریخته مردم نشون دادن که دیگه هر دلقکی نمیتونه با مظلوم نمایی سرشون کلاه بذاره

آقایونی هم که ضرر کردن ، دفعه بعد یادشون باشه که به قول خود مهران مدیری برای پاچه خاری روی پاچه درستی سرمایه گذاری کنن:p

واقعا سریال مزخرفیه ، اما من دانلود میکنم تا چشم عوامل سازنده کور بشه. به چند تا از همکارا که اهل اینترنت و دانلود نیستن هم روی دیویدی دادم که یوقت نرن بخرن:cool:

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
اين همه آدم دارن اورجينال ميخرن، مگه خون شما از اونا رنگين تره كه مفت خورى رو حق خودتون ميدونيد؟

خون ما رنگین تر نیست.ولی عقلمون بیشتره:).ضمنا این مفتخوری نیست. گرفتن حقمونه. از لایک زیر پستها میتونی بفهمی که اینجا چقدر طرفدار داری. توصیه میکنم بساطتو جمع کنی بری یه جای دیگه پهن کنی :p

amirabar

Registered User
لایک‌ها
152
از لایک زیر پستها میتونی بفهمی که اینجا چقدر طرفدار داری. توصیه میکنم

جو نگیرتت با لایک به جایی نمیرسی !

Ali_jj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این دودی که از کله بعضی ها بلند شده ، نشون دهنده خیلی چیزهاست:D ، خوشحالم که توی این اوضاع بهم ریخته مردم نشون دادن که دیگه هر دلقکی نمیتونه با مظلوم نمایی سرشون کلاه بذاره

آقایونی هم که ضرر کردن ، دفعه بعد یادشون باشه که به قول خود مهران مدیری برای پاچه خاری روی پاچه درستی سرمایه گذاری کنن:p

واقعا سریال مزخرفیه ، اما من دانلود میکنم تا چشم عوامل سازنده کور بشه. به چند تا از همکارا که اهل اینترنت و دانلود نیستن هم روی دیویدی دادم که یوقت نرن بخرن:cool:
اگه مزخرفه چرا دانلود ميكنى جناب رابين هود؟!

Ali_jj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خون ما رنگین تر نیست.ولی عقلمون بیشتره:).ضمنا این مفتخوری نیست. گرفتن حقمونه. از لایک زیر پستها میتونی بفهمی که اینجا چقدر طرفدار داری. توصیه میکنم بساطتو جمع کنی بری یه جای دیگه پهن کنی :p
جنابعالى اگه عقلت بيشتر بود معيار ارزش خودت رو لايك هاى يه عده ديگه قرار نميذاشتى. اگه يادت باشه اولين نظرى كه من دادم درباره اين بود كه چرا صفحه رسمى ويلاى من شده پاتوق يه عده آدم متوهم. اگه حرفاى من لايك ميخورد تعجب داشت.

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
جو نگیرتت با لایک به جایی نمیرسی !
مگه قراره به جایی برسم ؟:D
تعداد لایک ها نشون دهنده دیدگاه افراد در این بحثه
اگه مزخرفه چرا دانلود ميكنى جناب رابين هود؟!
قبلا جواب دادم جناب روباه مکار:p
واقعا سریال مزخرفیه ، اما من دانلود میکنم تا چشم عوامل سازنده کور بشه. به چند تا از همکارا که اهل اینترنت و دانلود نیستن هم روی دیویدی دادم که یوقت نرن بخرن
coolsmiley02.gif

جنابعالى اگه عقلت بيشتر بود معيار ارزش خودت رو لايك هاى يه عده ديگه قرار نميذاشتى. اگه يادت باشه اولين نظرى كه من دادم درباره اين بود كه چرا صفحه رسمى ويلاى من شده پاتوق يه عده آدم متوهم. اگه حرفاى من لايك ميخورد تعجب داشت.

از نظر تو همه متوهمن غیر از خودت ! ضمنا من اولین و آخرین پستت رو یادم نیست. کلا پستات ارزشی نداره که من بخاطر بسپارم. نتیجه نهایی رو خرد جمعی مردم مشخص میکنه که تا حالا خوشبختانه کرده ، وگرنه الان تو اینجوری آتش نگرفته بودی:D

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
نقش علی کاظمی فوق العاده س!!!

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
این بحث رو بیخیال بشیم
جو دوستانه اینجا رو از بین نبرید
در هر حال کارایی قبلن شده و هم بقیه و هم خودشون فهمیدن اشتباهه