• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سريال ويلاي من، كار جديد مهران مديري

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
مهران مدیری هنوز به نمادهای فراماسونری که در فیلم قهوه تلخ استفاده کرد جوابی نداده از جمله نمادها: مار، زیتون،نوع دست دادن،داموس السلطنه،شکل و شمایل شخصیت مستشار و ...

ایراد از مهران مدیری نیست . ایراد از نمادهای فراماسونی شماست که هر روز داره به تعدادش اضافه میشه . بیکاری در فراماسون ها بیداد میکنه دارن نماد می سازن

طرف خودش نفهمیده چی ساخته ، همینجوری دور هم فی البداهه یه چیزی میگن و یه دکوری ساختن:D ، بعد یکی میاد میگه این میسونه و نمادها رو تفسیر میکنه ، یکی دیگه میاد میگه این آزادیخواهه و فلان تیکه اشاره به فلانی داشت

از جمشید بسم الله واضح تر ؟

شما الان میدونین تو چه قرنی زندگی میکنید؟
خوب شد گفتی کسایی که 10 سال هم سابقه دارن کلاهبرداری میکنن،خودم نمیدونستم!!
عزیزجان نیویوزر میدونی چیه؟
راستی این پاراگراف اخرت نشون میداد که هنوز تو همون کل کل های قدیمی با همون تیکه کلام ها موندی
یه سر برو تاپیک کل کل از نوع جهانی یکم کل کل یاد بگیری

دو صفحه تایپ میکنی یه دونه حرف به درد بخور توش نیست . بچه برو به امتحانات ثلث سومت برس. وقتمون رو نگیر

new24

Registered User
لایک‌ها
300
دو صفحه تایپ میکنی یه دونه حرف به درد بخور توش نیست . بچه برو به امتحانات ثلث سومت برس. وقتمون رو نگیر
بچه تو قنداقه
داره تو خودش خرابکاری میکنه
وقت کردی یک زنگ بزن،همینجوری خوش حال میشم بدونم کی اون پشت مشتا پیداس
واقعا تو نمیدونی نیویوزر یعنی چی؟

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
تقصیر مدیریه آخه جمله " خسته شدم از بس با دستهای خالی آدم کشتم یه جمله شیطانی هست" اونو چی میگی دوما این سریال ارزش بحث ندارههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

new24

Registered User
لایک‌ها
300
تقصیر مدیریه آخه جمله " خسته شدم از بس با دستهای خالی آدم کشتم یه جمله شیطانی هست" اونو چی میگی دوما این سریال ارزش بحث ندارههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

چکاره؟
این جمله الان از کیه؟

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
قسمت 21 و 22 اومده

گفتم که گفته باشم

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
قسمت 21 و 22 اومده

گفتم که گفته باشم

اره اینجا بچه ها لینک و اینا گذاشتن
پست ها پاک شده
منم هنوز ندیدم

اخرش این عمو میخاد بهوش بیاد یا نه
دیگه داره بی مزه میشه

aligool21

Registered User
لایک‌ها
53
اره اینجا بچه ها لینک و اینا گذاشتن
پست ها پاک شده
منم هنوز ندیدم

اخرش این عمو میخاد بهوش بیاد یا نه
دیگه داره بی مزه میشه
این قسمتش مهران میشه همه کاره دهنه همه رو سرویس میکنه اخرشم یه دو تا ادم جدبد میاد.
این قسمتش بد نبود البته شایدم بخاطر اینکه چند نفری نشستیم نگاه کردیم اخرم واسه همشون ریختم تو فلش بدن به بقیه :happy:

new24

Registered User
لایک‌ها
300
این قسمتش مهران میشه همه کاره دهنه همه رو سرویس میکنه اخرشم یه دو تا ادم جدبد میاد.
این قسمتش بد نبود البته شایدم بخاطر اینکه چند نفری نشستیم نگاه کردیم اخرم واسه همشون ریختم تو فلش بدن به بقیه :happy:

کارت قابل تقدیره
منم امروز گرفتمش،بزار ببینم چی داره

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
ضعف بزرگ قسمت 21 این بود ک
الان بعد از اینهمه وقت ک آگهی دادن تو روزنامه
تازه دو تا جدید اومدن
فیلمنامه ک میخوره ته دیگه اینجوری میشه

new24

Registered User
لایک‌ها
300
ضعف بزرگ قسمت 21 این بود ک
الان بعد از اینهمه وقت ک آگهی دادن تو روزنامه
تازه دو تا جدید اومدن
فیلمنامه ک میخوره ته دیگه اینجوری میشه

چی بگم والّا،همش شده تکراری

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
پول نمیدیم.دانلود میکنیم ، اگر لوس باشه اعتراض هم میکنیم ! میدونی چرا ؟ چون طلبکاریم !:p

طلب باباتو داری؟!! پول دادی یه محصولی رو دریافت کردی.تازه اجبارت که نکرده بودن ، می خاستی نکنی!

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
به این فکر میکنین که چرا رفته شبکه خانگی در حالی که میدونین صداوسیما عامل این اتفاقه. به این فکر میکنین که قهوه تلخ چرا تموم نشد در حالی که میدونین مقصر تهیه کننده هاشن.

مهران مدیری نمیتونست توی اون دی وی دی رایگان همه چی رو بگه. اما شما توقع داشتین بیاد بگه قهوه تلخ به بن بست خورد چون ارشاد پروانه کلی ش رو باطل کرد، قهوه تلخ شکست خورد چون تحت فشار ممیزی های ارشاد داستانش از مجموعه 20 به بعد عوض شد، جایزه های قهوه تلخ رو هم برین از آقایان گلیان بگیرین...
دوست عزیز از کدوم دی وی دی رایگان صحبت می کنی؟! اینی که شما میگی رو من توی قسمت اول ویلای من دیدم، دی وی دی رایگانی در کار نبود، 3000 تومن پول دادم!

راستی اگه میشه در مورد این باطل شدن مجوز قهوه ی تلخ توسط ارشاد بیشتر توضیح بده، چنین چیزی واقعیت داره؟! حالا توی اون دی وی دی نمی تونست این چیزا رو بگه ، داخل اینترنت که می تونه بگه ؟!

یکی از دوستان اشاره کرد درآمد مردم کم هست و مقایسه ی ایرانی ها با مردم کشورهای خارجی اشتباه هست و این رو قبول دارم. من صبر می کنم چند شماره بگذره و بعد شماره های قدیمی رو به نصف قیمت تهیه می کنم یا اینکه میرم اونا رو کرایه می کنم.

این دوستانی هم که مثلن به خیال خام خودشون در حال تخریب شخصیت جناب مدیری هستند یادشون باشه اون موقعی که آقای مدیری داشت طنزهایی مثل ببخشید شما یا نود شب رو می ساخت این ها داخل پوشک مشغول مکیدن پستانک بودند! پس لطفن حرمت یک هنرمند و بزرگ ترین طنزپرداز کشورمون رو حفظ کنید تا بعدها شرمنده ی روی ایشان نباشید

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
مهران مدیری هنوز به نمادهای فراماسونری که در فیلم قهوه تلخ استفاده کرد جوابی نداده از جمله نمادها: مار، زیتون،نوع دست دادن،داموس السلطنه،شکل و شمایل شخصیت مستشار و ...

شما لطف کن بگو چه نمادهایی جزو فراماسون محسوب نمیشه؟!! از مثلث بگیر تا تک شاخ و یک چشم و علامت پیروزی و ...
کل دنیا شده فراماسونری!!
broki.gif

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238

Merdas50

Registered User
لایک‌ها
960
کمند امیر ******* به همراه پدرش و گوهر خیراندیش

به گزارش شبکه ایران کمند امیرسلیمانی فرزند سعید امیرسلیمانی (کارگردان و بازیگر تئاتر) و خواهر سپند امیرسلیمانی (بازیگر) است. او فارغ التحصیل بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه آزاد اسلامی در سال ١٣٧٦ می باشد. وی فعالیت در تاتر را با بازی در نمایش "سنجاب ها" در سال ١٣٥٩ و فعالیت در تلویزیون را از سال ١٣٦٠ آغاز کرد.

در نوجوانی با بازی در فیلم "ترنج" (١٣٦٥) به سینما آمد. اما در تلویزیون و با بازی در نقش "آذر" در مجموعه "پدرسالار" بود که به شهرت رسید. با هنرنمایی اش بازی در مجموعه "همسایه ها" بسیار مورد توجه واقع شد و در سینما هم موفق بود. او برای بازی قابل قبول و متفاوتش در فیلم "قرمز" در هفدهمین جشنواره فیلم فجر مود تقدیر قرار گرفت.
کمند امیرسلیمانی مدتی است که کم کار شده است و کمتر در فیلم های سینمایی و سریال ها دیده می شود. این بازیگر محبوب مدتی است که همراه با همسرش و پسر کوچکش در دبی سکونت دارند. ورقا عامری(همسرش) در رشته عکاسی تحصیل کرده است و به همین دلیل برای انجام کار عکاسی به دبی رفته است. البته این دو زوج هنرمند دو استودیو در تهران دارند که مدیر یکی از آنها کمند امیرسلیمانی می باشند.

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
بالا