دوستان دانلود نکنید همین چندتا هنرمندی مثل آقا مهران مدیری که داریم اینطوری بیکار و خونه نشین میکنید
موفق باشید
خیلی هم خوب کاریه
این پولهای میلیاردی از بیت المال برای ساخت سریالهای افتضاح
همین جناب مدیری
بود که الان مدیری , مدیری شده
و برا خودش فرت و فورت سریال میده بیرون
کی دلش برا این مردم سوخته که مردم بخان برا کسی دلسوزی کنن
اون هزار نفری هم ک زدین از مردم نیستن
تعدادی معدودی ادم خاص هستن
ک وقتی میبینمشون حالم بهم میخوره
چون همش دارم همین ادمهای تکراری رو میبینم
دوستان دانلود نکنید همین چندتا هنرمندی مثل آقا مهران مدیری که داریم اینطوری بیکار و خونه نشین میکنید
موفق باشید
مقصر خود شمایین آقای بهجو که این صفحه رو راه انداختین ولش کردین به امون خدا. وظایفتون رو فراموش کردین؟ وقتی خود شما سالی یه بار به این صفحه سر میزنین معلومه یه عده آدم متوهم و بی فرهنگ میان این چرندیات رو به هم میگن. این صفحه ی اطلاع رسانی سریاله یا صفحه تخریب سریال؟ اگه از همون اول به این صحبت ها واکنش نشون میدادین الآن وضع این طوری نبود.
-ادرس پست بدین
-تازه پیدا کردن با دیر اومدن فرق داره ها فک کنم

-ببخشید ما روشن فکر نیستیم
-بجای جواب دادن ب پست های بی ارزش من
جواب اینکه قهوه تلخ هنوز تموم نشده رو بدین کفایت میکنه
البته اگه جوابی هست
من اصلن دیگه نمیام اینجا
(این جمله هم شد تیکه کلام من)
ببخشید اینجوری تفهیم میکنم
اگه سازنده سریال حق و حقوقی داره
مخاطب هم حقوقی داره
حالا مخاطب 70 تومن پول خرج میکنه و وقتش رو هم میزاره ببینه
بعد سازنده محترم تمومش نمیکنه
الان سازنده سریال حق مخاطب رو ادا کرده؟
ک مخاطب بخاد دوباره سریالی رو بخره که معلوم نیست تموم بشه یا نشه
---
نمیدونستم اسم پیچوندن هم شده جواب دادن
من از لطف دوستان نسبت به سریال ویلای من بسیار سپاسگذارم
ضمناً باید عرض کنم که هدف از ایجاد چنین تاپیک هایی در وحله اول اطلاع رسانی نسبت به سریال بوده و در عین حال محلی برای دریافت نظرات مخاطبین است
این سریال چند صد هزار نفر مخاطب ثابت دارد که در 10 مجموعه گذشته همراه ما بودند و قطعاً این سریال بخش زیادی از انتظارات آنها رو برآورده کرده است که می توانید برخی از نظراتشان را در صفجه فیس بوک ما مشاهده کنید.
من همه نظرات رو می خوانم و آن دسته را که به این سریال مربوط است را به اطلاع آقای مدیری و تیم نویسندگان سریال می رسانم.
باید توجه داشته باشید که قطعاً بخشی از شما عزیزان, مخاطب هدف ویلای من نیستید و نظرات انتقادی نسبت به این سریال دارید و این نظرات را من برای ساخت سریالهای بعدی آرشیو می کنم
در حال حاضز ما در حال پیش تولید 3 سریال دیگه هستیم که مخاطب هدف یکی از آنها احتصاصاً جوانها هستند و من در کنار نویسندگان در حال جمع آوری خواسته های مخاطبین هستیم. و این تاپیک هم یکی از دهها نقطه تماس ما با شما است.
حال درباره ویلای من, ابن سریال متعلق به موسسه گلرنگ رسانه است و نه آقای مدیری. و همانطور که بارها اشاره کردم مسائل مربوط به هر اثر متوجه صاحب آن اثر است. اینکه قهوه تلخ به تعهداتش نتوانست عمل کند به ما نیز آسیب بسیار بزرگی زد.
ما سعی کرده ایم با عرضه سریالی کم حاشیه شبکه نمایش خانگی را اجیا کنیم و به تعهدات آن عمل کنیم.
سریال نا کنون طیق زمان بندی اعلام شده در سراسر ایران توزیع شده, برای احترام به هموطنان آذری ربان و کرد زبان دوبله شده و دارای زیر نویسهای انگلیسی, عربی, ترکی, کردی و فارسی برای عزیزان ناشنوا و کم شنوا است.
ضمناًً این سریال همزمان با توزیع در ایران با دوبله کردی عراقیی در اقلیم کردستان عراق نیز توزیع می شود.
قرعه کشی مرحله اول جوایز ویژه و نقدی آن برگزار شده و چوایز برندگان آن شمال یک دستگاه ویلا و 777 چایزه نقدی به برندگان آن اهدا گردیده و در خرداد ماه مرجله دوم قرعه کشی برگزار خواهد شد.
و به یاری پروردگار این سریال هم اکنون پر مخاطب ترین محصول شبکه نمایش خانگی بوده و توانسته است اندازه این بازار را گسترش دهد.
در پایان هم در مورد حدود 1000 نفر همکار ما در این پروژه, باید به اطلاع برسانم که قریب به اتفاق همکاران من برای شما نا آشنا هستند و ریالی از بیت المال دریافت نمی کنند (مگر یارانه!!!)
آنها شامل کارکنان گروه صنعتی گلرنگ, موسسه ویدئو رسانه گلرنگ, تیم سازنده سریال ویلای من, تیم دوبلاژ, صنایع الکترونیک گلرنگ (کارخانه ساخت DVD), آرین پخش پیشرو, گلرنگ پخش, گل پخش اول, گلرنگ عراق, ماستر فوده و پاکشو می باشند.
و در عین حال بخشی از درآمد بیش از 20.000 فروشگاهی که این سریال را در سراسر ایران به فروش می رسانند نیز از این راه تامین می گردد.
حال می بینید که از برخی از دوستان در حال پایمال کردن حق کسانی هستند که هیچ عایدی از سریال قهوه تلخ نداشتند. و این بهانه ها دلیل قانع کننده ای برای عمل ننگین, غبر اخلاقی و غبر قانونی کپی کردن و یا دانلود این سریال نیست.
در انها باید خاطر نشان کنم که طبق هماهنگی های به عمل آمده واحد حقوقی گروه صنعتی گلرنگ با پلیش فتا و قوه قضائیه با متخلفین برخورد قضایی صورت خواهد پذیرفت.
ضمناً طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران, ترغیب دیگران به عمل عیر قانونی در جکم معاونت در جرم محسوب می گردد.
پیروز باشید