• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سريال ويلاي من، كار جديد مهران مديري

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
یعنی واقعا حیا نداره بعد از اون دزدی که از مردم کردن باز هم حرف از جایزه و قرعه کشی میزنه! یکی نیست تو این مملکت یقه اینو بگیره بگه این تو بودی که با حرفات و وعده هات اول هر قسمت مجموعه "قهوه تلخ" گفتی هر هفته قرعه کشی میشه و ... هیچ بهونه ای هم قابل قبول نیست که بگه تهیه کننده بدقولی کرده! چون مردم به واسطه اعتمادی که به این آدم **^%^$$ کردند رفتند سی دی های اصلی را خریدند . بازهم یک دزدی دیگه در قالب نام دیگر. شاید بگید درقبالش دارند محصول فرهنگی عرضه میکنند و کاری انجام میدهند. از این آدم بیزارم بخاطر همه دروغهایی که گفت و رفت.
متاسفم متاسفم

hellbrain666

Registered User
لایک‌ها
946
یعنی واقعا حیا نداره بعد از اون دزدی که از مردم کردن باز هم حرف از جایزه و قرعه کشی میزنه! یکی نیست تو این مملکت یقه اینو بگیره بگه این تو بودی که با حرفات و وعده هات اول هر قسمت مجموعه "قهوه تلخ" گفتی هر هفته قرعه کشی میشه و ... هیچ بهونه ای هم قابل قبول نیست که بگه تهیه کننده بدقولی کرده! چون مردم به واسطه اعتمادی که به این آدم **^%^$$ کردند رفتند سی دی های اصلی را خریدند . بازهم یک دزدی دیگه در قالب نام دیگر. شاید بگید درقبالش دارند محصول فرهنگی عرضه میکنند و کاری انجام میدهند. از این آدم بیزارم بخاطر همه دروغهایی که گفت و رفت.
متاسفم متاسفم

لـــــــــــایــــــــــک

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
متاسفم متاسفم

لـــــــــــایــــــــــک

دوستان گرامی

ناراجتی شما بجاست, امیدواریم که رضایت شما رو با سریال ویلای من جلب کنیم.
سرمایه گذار این سریال گروه صنعتی گلرنگ است و جوایز هم از طرف گلرنگ داده می شه
گلرنگ در طی 40 سال سابقه اهدای هزاران جایزه رو داشته و جوایز این سریال رو هم اهدا خواهد کرد.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
پوستر مجموعه اول سریال " ویلای من"
خلاصه داستان مجموعه اول : ارسلان و هدایت دو مرد شکست خورده‌اند که در رستوران کار می‌کنند و مدام تحقیر می‌شوند. روزی آن‌ها مدرکی را پیدا می‌کنند که مربوط به یک مرد ثروتمند است. آن دو وسوسه می‌شوند که دست به یک کار خلاف بزنند...

و بعدش که کار خلاف کردن؟ مثل همیشه یه داستان بی سرو ته رو شروع میکنند و آخرش معلوم نیست کجا میرسه. فقط اگر دیدیم گرفت انقدر کشش میدیم که...
فیلنامه بدون پایان مشخص. بازیگرای تکراری. و..

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
و بعدش که کار خلاف کردن؟ مثل همیشه یه داستان بی سرو ته رو شروع میکنند و آخرش معلوم نیست کجا میرسه. فقط اگر دیدیم گرفت انقدر کشش میدیم که...
فیلنامه بدون پایان مشخص. بازیگرای تکراری. و..

دوست گرامي
اين سريال طي 44 قسمت در 22 دي وي دي عرضه خواهد شد.
فيلمنامه به پايان رسيده و فيلمبرداري كار نيز به زودي پايان خواهد يافت

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
10369_125394584287918_170319724_n.jpg

دو دیالوگ از سری اول سریال ویلای من:
سیامک انصاری: اومدی اینجا گارسون شدی یارو روت سرمایه‌گذاری کنه، بعد بزرگ‌ترین افتخارت سرپا گرفتن توله مردم شده!
*
مهران مدیری: چقدر کار کثیفیه این جعل سند. کار کثیفی که خیلی باید تمیز انجام بشه!

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
متاسفم متاسفم

قبل از شروع به پخش قهوه تلخ يادمه كه بازيگران ( البته اگه بشه به چند تا چاپلوس دو دره باز خائن ) بازيگر گفت با حضرت عاقا نشست و برخاست كردن ! بعد يه عده اومدن گفتن مهران مديري با مردمه و نرفت كه عاقا رو ببينه و مردمش رو نفروخت .. واسه همينم بهش مجوز ندادن كه بياد تو تلويزيون .. اونم قهوه تلخ رو از طريق دي وي دي پخش ميكنه ... شمام از كاراش حمايت كنيد تا جبران محبتش رو بكنيد!!! بعد اون موقع هم كه ملت تو شور و شوق فتنه !!!! 88 بودن چشم و گوش بسته اومدن گفتن آقا مديري فلانه بهمانه آدم خوبيه .. مردميه .. بعد 3 تومن پول بي پدر و مادر رو هر هفته ريختن تو حلق همين آقا ! حالا هم علف به دهن بزي شيرين اومده و كلا تي وي رو ول كرده و چسبيده به جيب ملت !! اونم سريال مزخرفش بود كه ملت رو اشكول فرض كرده بود !!!

اولا كه نبينيد ! چون حيفه وقتتونه ! دوما ! كپي كنيد ! تو اين وضع فلاكت بار اقتصادي به 3-4 تومنتون رحم كنيد !!!

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
اینم مثل قهوه تو روزنامه فروشی عرضه میشه
اين كار هم مثل قهوه تلخ در سوپر ماركتها، ويدئو كلوپ ها، فروشگاههاي زنجيره اي، دكه هاي روزنامه فروشي و ساير مركز معتبر عرضه خواهد شد.

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
راستی این جوایز قهوه تلخ بالاخره چی شد
اقا ۱۵ تومن بدید ۵۰۰ گیگ سریال خارجی بخرید یه سال لذت ببرید
دیگه به هیچ کی نمیشه اعتماد کرد
اینا هم برنامشون چاپیدن مردمه دیر فهمیدن اما خوب شرو کردن

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
جالبه، نوشته فیلم توضیحات مهران مدیری برای عدم به اتمام رساندن سریال قهوه تلخ!
آخرش هم نگفت چرا ! فقط تبلیغ سریال جدیدش کرد و گفت نمی تونم همه چیز بگم!
خب دزدی و کلاهبرداری که توجیح نداره، اتفاقا همین ویدئو که داده دلیل خوبی برای
اثبات کلاهبردار بودنشون هست و مزه دادن پول در زیر زبانشون.
تو عمرا به این نرمی و شیرینی سرم کلاه نرفته بود که رفت ولی تجربه خوبی شد برای آینده.
دوست دارم یه جا ببینمش برم جلو ازش خواهش کنم که با هم یه عکس یادگاری بگیریم بعد از
گرفتن عکس بهش بگم این عکس یادگاری گرفتم که در آینده به بچه ام بگم با هنر هم میشه
دزدی و کلاهبرداری کرد، این آدم که تو عکس کنار من هست موفق ترینشون در این زمینه بود.

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
به نقل از helijoop :
جالبه، نوشته فیلم توضیحات مهران مدیری برای عدم به اتمام رساندن سریال قهوه تلخ!
آخرش هم نگفت چرا ! فقط تبلیغ سریال جدیدش کرد و گفت نمی تونم همه چیز بگم!
خب دزدی و کلاهبرداری که توجیح نداره، اتفاقا همین ویدئو که داده دلیل خوبی برای
اثبات کلاهبردار بودنشون هست و مزه دادن پول در زیر زبانشون.
تو عمرا به این نرمی و شیرینی سرم کلاه نرفته بود که رفت ولی تجربه خوبی شد برای آینده.
دوست دارم یه جا ببینمش برم جلو ازش خواهش کنم که با هم یه عکس یادگاری بگیریم بعد از
گرفتن عکس بهش بگم این عکس یادگاری گرفتم که در آینده به بچه ام بگم با هنر هم میشه
دزدی و کلاهبرداری کرد، این آدم که تو عکس کنار من هست موفق ترینشون در این زمینه بود.

آفرین دقیقا حس و حرف منو نوشتی چقدر به کسایی که کپی میکردن نق میزدم
میگه کارای قبلی ناتموم نموند نمیگه اونا رو با صدا سیما اول کار قرارداد میبست.
سریالی که ۱۲ قسمتی میشد ساخت ۱۲۰ قسمت طول داد قسمتای آخر به شعور خودم می خندیدم که چقدر خر شده بودم و چقدر دیر فهمیدم.
اما دلم برای خیلیا می سوزه همونایی که از سرمون زیاد بودن و به خیلی چیزا مثل این آقا تن ندادن و با بدبختی از این مملکت خارج شدند.

pbz

Registered User
لایک‌ها
42
فکر کنم این سریال از نظر متنی و محتوایی و کیفیت خیلی بهتر از کار های گذشته مدیری باشه

khmusic

Registered User
لایک‌ها
25
قهوه تلح و به خاطر مسایل سیاسی نزاشتن ادامه پیدا کنه به خاطر اینکه مدیری رو خراب کنن به هدفشونم رسیدن

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
قهوه تلح و به خاطر مسایل سیاسی نزاشتن ادامه پیدا کنه به خاطر اینکه مدیری رو خراب کنن به هدفشونم رسیدن
عزیزم درسته چیز های داشت قهوه تلخ اما کارگردان ذره درک داشته باشه می دونه چه دستگلی داشت می ساخت و برای چی ادامه پیدا نکرد .

khmusic

Registered User
لایک‌ها
25
عزیزم درسته چیز های داشت قهوه تلخ اما کارگردان ذره درک داشته باشه می دونه چه دستگلی داشت می ساخت و برای چی ادامه پیدا نکرد .

شما همین قلب یخی رو نگاه کن فصل 2 چه بلایی سرش آوردن! اصلا کسی فهمید آخرش چی شد ؟! تازه فیلمی بود که تقریبا ارزشی بود و همسو با اعتقادات خودشون

بالا