مدیرعامل موسسه گلرنگ رسانه:
«ویلای من» سه ویلا جایزه میدهد/مجوز را تا قسمت ششم گرفتیم
سینماپرس-گروه سینما/مدیرعامل موسسه گلرنگ رسانه گفت: تجربه موفق «ساخت ایران»، سرمایه گذاری در «ویلای من» را به همراه داشت.
مصطفی بصیری؛ مدیر عامل موسسه گلرنگ رسانه در گفت و گو با خبرنگار سینماپرس با بیان این مطلب اظهار داشت: مؤسسه ما به پشتوانه شرکتهای پخش گروه صنعتی از آذر ماه سال 90 در بخش های مختلف سینمایی وارد شد و در ابتدا فعالیت خود را با خرید و توزیع آثار سینمایی آغاز کرد.
وی تصریح کرد: موسسه گلرنگ رسانه از پشتیبانی شرکت صنایع الکترونیک گلرنگ نیز برخوردار است که این شرکت به روزترین خط تولید DVD و بلو ری را در سطح منطقه داراست، از این رو توان آن را دارد که در زمینه تولید، تکثیر و پخش آثار سینمایی در شبکه ویدئو رسانه ورود پیدا کند.
بصیری ادامه داد: در حال حاضر سه شرکت پخش، توزیع آثار سینمایی و سریالها را در بخش شبکه نمایش خانگی برعهده دارند و همین مسئله سبب شده تا این موسسه توانایی پخش مناسب فیلمها را در سطح کشور به خوبی داشته باشد.
وی اظهار داشت: با توجه به پتانسیل بالای اقتصادی تصمیم به سرمایه گذاری در ساخت مجموعه جدید مهران مدیری با نام «ویلای من» گرفتیم. این مجموعه با دو دوبله ترکی و کردی به همراه زیرنویس فارسی (برای هموطنان عزیز ناشنوا و کم شنوا)، عربی و انگلیسی و با محتوای خالص حدود 80 دقیقه به مخاطبان شبکه نمایش خانگی ارائه خواهد شد.
وی اظهار داشت: یکی دیگر از فعالیت های قابل توجه که در زمینه جذب مخاطب برای سریال «ویلای من» انجام شده، ارائه یک DVD رایگان شامل معرفی سریال، گفتنیهای مهران مدیری ـ برشی از قسمت اول سریال «ویلای من» به زبانهای فارسی، ترکی و کردی ـ آنونس سریال به زبانهای فارسی، ترکی و کردی ـ نکاتی ویژه درمورد سریال ـ نکاتی درباره جوایز و قرعهکشی ـ با هنرمندان دوبله ترکی ـ با هنرمندان دوبله کردی و عنوان بندی سریال است که همراه با محصولات سینمایی موسسه ما به مردم عرضه خواهد شد و نخستین سری آن همراه با فیلم «چیزهایی هست که نمیدانی»، دوازدهم دی ماه در سراسر ایران پخش شد. همچنین جوایز در نظر گرفته شده در این مجموعه با توجه به اینکه سرمایهگذاری آن برعهده شرکت است، از سوی این شرکت تضمین شده است. این جوایز شامل سه ویلا و 10 هزار جایزه نقدی خواهد بود.
وی تصریح کرد: یک سوم از جوایز اعلام شده بعد از توزیع 2 بخش اول ارائه خواهد شد و هر کدام از نهادهای علاقهمند، اگر تمایل داشته باشند می توانند در هنگام قرعه کشی و ارائه جوایز در مراسم حضور داشته باشند.
لينك خبر:
شبکه خبری سینمای ایران - «ویلای من» سه ویلا جایزه میدهد/مجوز را تا قسمت ششم گرفتیم