• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سريال ويلاي من، كار جديد مهران مديري

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
حالا که سریال رو DVD-9 پخش میشه رزولوشنش HD هست یا همون DV ؟بیت ریتش چقدره؟
---
منکه کلا از سریال ایرانی دیدن شدیدا بیزار شدم!فضای لوکیشنها کاملا بسته و تکراری،بازیگرای تکراری،فیلمنامه های بیش از اندازه کشدار،طنزهای آبکی و .....

خير با استاندارد DVD 9 عرضه مي شه
احتمال داره در آينده نزديك نسخه Blu-ray آن نيز عرضه بشه

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
بنظرمن کارهای اول مهران مدیری مثل "پاورچین"، "نقطه چین"، "شب های برره" و حتی هر دو سری "مرد هزار چهره" خیلی خوب، پرمحتوا، مخاطب پسند و عالی بودن و من بشخصه خیلی خاطره باهاشون دارم، بازیگراشونم که عالی بودن ولی چیزی که خاصشون کرده بود نویسندگی فوق العاده برادران قاسم خانی بود!
بنظرم قهوه تلخ اصلا و ابدا قابل مقایسه با اون آثار نبود و من با دیدن همون چند قسمت اول از ادامه دادنش منصرف شدم، این سریال جدید هم احتمالا مثل همون میشه و اینجاست که باید ابراز تاسف کرد که توی این مملکت همه چیز روز به روز داره روند نزولی به خودش میگیره و اون یه ذره چیزای خوبی هم که داشتیم دارن رو به نابودی میرن!

اين سريال يك سريال متفاوت نسبت به قهوه تلخ هست و اميدواريم كه رضايت خاطر شما را جلب كند.

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
مدیرعامل موسسه گلرنگ رسانه:
«ویلای من» سه ویلا جایزه می‌دهد/مجوز را تا قسمت ششم گرفتیم

سینماپرس-گروه سینما/مدیرعامل موسسه گلرنگ رسانه گفت: تجربه موفق «ساخت ایران»، سرمایه گذاری در «ویلای من» را به همراه داشت.
مصطفی بصیری؛ مدیر عامل موسسه گلرنگ رسانه در گفت و گو با خبرنگار سینماپرس با بیان این مطلب اظهار داشت: مؤسسه ما به پشتوانه شرکت‌های پخش گروه صنعتی از آذر ماه سال 90 در بخش های مختلف سینمایی وارد شد و در ابتدا فعالیت خود را با خرید و توزیع آثار سینمایی آغاز کرد.

وی تصریح کرد: موسسه گلرنگ رسانه از پشتیبانی شرکت صنایع الکترونیک گلرنگ نیز برخوردار است که این شرکت به روزترین خط تولید DVD و بلو ری را در سطح منطقه داراست، از این رو توان آن را دارد که در زمینه تولید، تکثیر و پخش آثار سینمایی در شبکه ویدئو رسانه ورود پیدا کند.

بصیری ادامه داد: در حال حاضر سه شرکت پخش، توزیع آثار سینمایی و سریال‌ها را در بخش شبکه نمایش خانگی برعهده دارند و همین مسئله سبب شده تا این موسسه توانایی پخش مناسب فیلم‌ها را در سطح کشور به خوبی داشته باشد.

وی اظهار داشت: با توجه به پتانسیل بالای اقتصادی تصمیم به سرمایه گذاری در ساخت مجموعه جدید مهران مدیری با نام «ویلای من» گرفتیم. این مجموعه با دو دوبله ترکی و کردی به همراه زیرنویس فارسی (برای هموطنان عزیز ناشنوا و کم شنوا)، عربی و انگلیسی و با محتوای خالص حدود 80 دقیقه به مخاطبان شبکه نمایش خانگی ارائه خواهد شد.

وی اظهار داشت: یکی دیگر از فعالیت های قابل توجه که در زمینه جذب مخاطب برای سریال «ویلای من» انجام شده، ارائه یک DVD رایگان شامل معرفی سریال، گفتنی‌های مهران مدیری ـ برشی از قسمت اول سریال «ویلای من» به زبان‌های فارسی، ترکی و کردی ـ آنونس سریال به زبان‌های فارسی، ترکی و کردی ـ نکاتی ویژه درمورد سریال ـ نکاتی درباره جوایز و قرعه‌کشی ـ با هنرمندان دوبله ترکی ـ با هنرمندان دوبله کردی و عنوان بندی سریال است که همراه با محصولات سینمایی موسسه ما به مردم عرضه خواهد شد و نخستین سری آن همراه با فیلم «چیزهایی هست که نمی‌دانی»، دوازدهم دی ماه در سراسر ایران پخش شد. همچنین جوایز در نظر گرفته شده در این مجموعه با توجه به اینکه سرمایه‌گذاری آن برعهده شرکت است، از سوی این شرکت تضمین شده است. این جوایز شامل سه ویلا و 10 هزار جایزه نقدی خواهد بود.

وی تصریح کرد: یک سوم از جوایز اعلام شده بعد از توزیع 2 بخش اول ارائه خواهد شد و هر کدام از نهادهای علاقه‌مند، اگر تمایل داشته باشند می توانند در هنگام قرعه کشی و ارائه جوایز در مراسم حضور داشته باشند.

لينك خبر:
شبکه خبری سینمای ایران - «ویلای من» سه ویلا جایزه می‌دهد/مجوز را تا قسمت ششم گرفتیم

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
این ویلا دادن هم خوب سوژه ای شده برای پول درآوردن! تهیه کننده اگه سه تا ویلا داشت که نمی اومد پولش رو توی شبکه خانگی سرمایه گذاری کنه! ملت ساده ای داریم! ساده تر از اونها بوقچی هایی که خودشون هم باورشون شده ویلا میدن و خالصانه تبلیغ می کنن:lol:

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
این ویلا دادن هم خوب سوژه ای شده برای پول درآوردن! تهیه کننده اگه سه تا ویلا داشت که نمی اومد پولش رو توی شبکه خانگی سرمایه گذاری کنه! ملت ساده ای داریم! ساده تر از اونها بوقچی هایی که خودشون هم باورشون شده ویلا میدن و خالصانه تبلیغ می کنن:lol:

دوست عزيز لحن شما قطعاً برازنده يك کاربر فعال هنرهای نمایشی نيست.
جهت اطلاع عرض مي كنم كه هزينه ساخت چنين سريالي چند ده برابر قيمت يك ويلاست.
ضمناً سرمايه گذار و صاحب اين اثر گلرنگ رسانه است و جوايز رو هم اين موسسه تقديم خواهد كرد.
و گروه صنعتي گلرنگ نيز يكي از بزرگترين هولدينگ هاي ايران به شمار مي رود و در طي 46 سال سابقه فعاليت خود صدها بار براي برندها و شركت هاي مختلف خود، قرعه كشي برگزار و به هزاران نفر جوايز اهدا كرده است.

ضمناً اين تاپيك توسط روابط عمومي گلرنگ اداره مي شود.

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238

داداش درامد فروش همچین محصولاتی اگر یکم هم موفق باشه فراتر از این حرفاست که بخوای با 3تا ویلا مقایسه کنی

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
جهت اطلاع عرض مي كنم كه هزينه ساخت چنين سريالي چند ده برابر قيمت يك ويلاست.

آره ولی امان از طمع آدمیزاد! وقتی میشه پیچوند و سود بیشتری برد و مردم هم صداشون درنمیاد چرا نکنیم!؟

ضمناً اين تاپيك توسط روابط عمومي گلرنگ اداره مي شود.

روابط عمومی گلرنگ چه قدر وضعش خرابه که روی آورده به اینجا که روزی 100 تا بازدید کننده هم نداره! باز هم قضیه همون طمعه وگرنه یه کم پول بدی خوب میتونی تبلیغ کنی!

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
مهران مدیری لایک داره خداییش!!!
یه زمانی که مجموعه هاش میومد تو تلویزیون ایران کلی فرق داشت
نگید ربطی نداره
واقعا مردم شاد بودن
خدا این تلویزیون ایران رو چه نکنه.!!!!!!
کاش باز هم سریال هاش رو آنتن بره

afpakro

Registered User
لایک‌ها
25
فیلم طنز فقط فیلم های مهران مدیری

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
من کاری به قهوه تلخ ندارم
چون کلا از اولش باهاش حال نکردم و ندیدم دیگه
ولی مهران مدیری رو دوست دارم
خداییش با طنز هاش زندگی کردیم

SeNt from my iphone 1.5 using tapale HD

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
آره ولی امان از طمع آدمیزاد! وقتی میشه پیچوند و سود بیشتری برد و مردم هم صداشون درنمیاد چرا نکنیم!؟

روابط عمومی گلرنگ چه قدر وضعش خرابه که روی آورده به اینجا که روزی 100 تا بازدید کننده هم نداره! باز هم قضیه همون طمعه وگرنه یه کم پول بدی خوب میتونی تبلیغ کنی!

اشتباه میکنید
خیلی بیشتر اینجا میبینن
ولی پست نمیدن
ضمن اینکه همون تعداد با بقیه خانوادشون هم مطرح میکنن

SeNt from my iphone 1.5 using tapale HD

saeed00013

Registered User
لایک‌ها
492
26 دی قطعی شد یا تغییر کرد زمانش؟!

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
برای من پایان سریال قهوه ی تلخ خیلی اهمیت داشت :(
شخصی که خودش و زندگیش رو فدای تاریخ و مردمش می کنه...
مهران مدیری سود خوبی از فروش این سریال کرد که به نظرم واقعا حقش بود.
فقط کاش می شد مثل قدیما مهران مدیری دوباره با پیمان قاسم خانی همکاری کنه :(
الان پیمان قاسم خانی با سروش صحت داره ساختمان پزشکان 2 رو می سازه...

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
دوستان عزيز
پخش روز 3 بهمن و در سراسر كشور خواهد بود

Last edited:
بالا