• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سريال ويلاي من، كار جديد مهران مديري

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
راستش من قهوه تلخ رو بخاطر جوایزش نمیخریدم. کیفیتش برام مهم بود :p. البته کیفیتش که افتضاح بود ، ولی خب در هر قسمت 1 دقیقه آدم میخندید.طنزش هم متفاوت از طنز خارجی بود و برای تنوع بد نبود. اما با اون خرابکاری آخرش و نیمه تمام گذاشتن سریال ، کل عوامل قهوه تلخ از بازیگر و کارگردان تا سرمایه گذار ، الان از نظر اخلاقی 33*2500 به من بدهکارن. لذا حتی اگر این سریال جدیدش کاملا بدساخت و بیمزه و غیر قابل دیدن باشه ، من دانلود میکنم و در اختیار افرادی که احیانا میخوان بخرن قرار میدم:p
شرکت گلرنگ هم اگرچه در اون خرابکاری دستی نداشته ، اما اشتباهش این بوده که با یک گروه مشکلدار و کلاهبردار همکاری کرده ! یجورایی گلرنگ اینجا حکم مالخر رو داره و قطعا تاوانش رو پس میده:rolleyes:

پ.ن: واقعا اگر من جای مهران مدیری بودم ، از خجالتم دیگه فیلم نمیساختم. همه شاهدن که خانواده هایی که بعضا وضع مالی خوبی هم نداشتن ، به امید و آرزوی برنده شدن این جوایز ، 2500 تومن پول سریال این رو میدادن. حالا کاری ندارم که کار اونها هم اشتباه بوده و آدم نباید زندگیش رو بر مبنای بلیط بخت آزمایی بنا کنه ، اما این مدیری هم اگر وجدان داشت ، باید جوایز رو اگر شده حتی از جیبش ! پرداخت میکرد. اینجوری اعتبار و شخصیتش حفظ میشد و مردم هم در این کار جدیدش جبران میکردن

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من از شرکت گلرنگ درخواست دارم خودشون با لینک مستقیم پرسرعت بذارن برای دانلود :p، خیلی هم تبلیغ مثبت میشه برای شرکت محترم گلرنگ.

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
روز پخش سراسري، 3 بهمن ماه 1391 خواهد بود

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446
ای کاش گروه بازیگراش همون پاورچین و شب های برره بود

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
واقعاً آقای مدیری چطور حرف از حبران میزنه در صورتی که همین اول کار از 26 دی تاریخ پخش رفت 3 بهمن و الان بازهم دلیل میارن که ال شد و بل شد اگر نمیشه کار کنید خوب کار نکنید یا مثل قبل برید لابی کنید تو همون تلویزیون بسازید ایشون میگه که من کدوم مجموعه رو نا تمام گذاشتم بله اونها با تلویزیون بود میگه تمام این مجموعه مسئولش خود منم باشه دوست من با تهیه کنندگی خودت نمیگیم 6 قسمت یک قسمت پایانی اصلاً تئاتر وار تو یک لوکیشن بسته واسه قهوه تلخ درست کن بفهمیم که طرف داره هر جوری شده تعهدش رو ادا میکنه.........

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
زمانی کپی کردن و دانلود کردن کار غیر اخلاقی میشه که ما آثار خارجی رو هم دانلود و کپی نکنیم.و زمانی کارهای خارجی رو کپی نمیکنیم که به قیمت خوب تو بازار باشه و به صورت مجاز تو مغازه ها عرضه بشه.مگه خون ما ایزانی ها پر رنگ تر از اون هاست و یا سریال ها فیلم هامون از حد هالیوود و بالیوود فراتر رفته که کار غیر اخلاقی حساب میشه.
درست که از تولیدات ملی باید حمایت کرد اما به چه قیمتی؟ به قیمت از یاد بردن قهوه تلخ و ....؟ به قیمت از یاد بردن این که هر چقدر هم دلیل تراشی کنید باز هم قانع کننده نیست؟
میخوام بدونم چرا قهوه ی تلخ رو از اول 90 قسمتی معرفی کردندو بعد بردند بالاتر تا 120 قسمت و ناتمام؟ اگر قراره سریال ناتمام ببینیم خوب همون اول میگفتید.اگر قرار بود تاریخ ها عوض بشند و مشکلات زیاد.یک کارگردان مثل مهران مدیری نباید این موضوع رو درک میکرد و قول نمیداد؟
من به شخصه هر چقدر هم بگند که کار غیر اخلاقی هست باز هم پایبند نیستم به حق کپی رایت و ....

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
ببینید اساساً اینجا بحث اخلاقی پیش میاد ما میتونیم این کار جدید مدیری رو اصلاً نبینیم اگر دوست نداریم...زمان قهوه تلخ میگفتند که درست نیست کپی بشه مدیری یک دوره طولانی زحمت کشیده و حالا حقش نیست مردم ازش حمایت نکنند به هر دلیلی که طرد شده و نمیتونه تو تلویزیون برنامه بسازه ولی ایشون میگه که این کار جدید همه چیزش همه کارش خودمم اصلاً لوکیشن رو از دست دادی اوکی باور کنید اگر در یک اتاق کوچک هم بدون لوکیشن فیلمبرداری میشد و پخش میشد مردم راضی بودند.......
حالا هر کسی دوست داره میتونه حمایت کنه ولی من یکی که قانع نشدم.....این گروه تهیه کننده ها مدیری الان دیر زمانیست باهاشون کار کرده یک هو شدن کلاه بردار و هیچ کدوم از جوایز رو ندادن که هیچ حتی سریال هم ناتمام موند......خوب شما ببین قسمتی 3 هزار تومان حالا 40 تا سری مردم 120 تومن پول دادند حالا نه برای جایزه قرعه کشی شدند نه لذتی بردند همینجوری کار نصفه مونده این اگر کلاه برداری نیست پس چیه اصلاً جوایز رو میگیم اوکی در رفتن تهیه کننده ها دیگه چه میشه کرد ولی خود مدیری میتونه اصلاً بیاد از رو هم که شده به صورت نمایشنامه خوانی هم که شده قسمت آخر اون کار رو اجرا کنه تا نشون بده حداقل مسئولیت پذیره...............

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
جمله معروف مسخره ژست روشنفکری "خواهش میکنم کپی نکنید " رو دوباره نگفته این؟

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
فیلم سینمایی «چیزهایی هست که نمی‌دانی» امروز سه‌شنبه 12 دی ماه از سوی شرکت آرین پخش پیشرو همزمان در سراسر کشور، روانه بازار شد. همراه این فیلم سینمایی، دی وی دی معرفی سریال «ویلای من» نیز در قالب یک دی وی دی رایگان نيز پخش شد.

گفتنی‌های مهران مدیری برشی از قسمت اول سریال ویلای من به زبان‌های فارسی، ترکی و کردی آنونس سریال به زبان‌های فارسی، ترکی و کردی نکاتی ویژه درمورد سریال نکاتی درباره جوایز و قرعه‌کشی با هنرمندان دوبله ترکی با هنرمندان دوبله کردی و عنوان‌بندی سریال، قسمت‌های گوناگون این دی وی دی رایگان را تشکیل می‌دهد.

وقتی گفته میشه : "همراه این فیلم سینمایی، دی وی دی معرفی سریال «ویلای من» نیز در قالب یک دی وی دی رایگان نيز پخش شد." ، یعنی فیلم فلان رو باید بخریم تا اون دی وی دی رو ببینیم، فکر نکنم اسم اینو بشه رایگان گذاشت.:blink:

aminzayer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این مدیری هم بدجوری سوار مردم شده ها !!! مثل اینکه مزه کرده بهش ...

اون زمان اوضاع قاطی پاتی بود تونست از احساسات مردم سوء استفاده کنه حالا دیگه افکار عمومی تو کتشون نمیره که "خواهش می کنم کپی نکنید"

اینا در بدترین حالت هم می دونند سود داره حالا این بازی رو می خواهند راه بندازند تا بیشتر گیرشون بیاد

همیشه طمع در این زمینه هست که از اعتماد مردم سوء استفاده می شه وگرنه کار فرهنگی خیلی وقته مرده

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
وقتی گفته میشه : "همراه این فیلم سینمایی، دی وی دی معرفی سریال «ویلای من» نیز در قالب یک دی وی دی رایگان نيز پخش شد." ، یعنی فیلم فلان رو باید بخریم تا اون دی وی دی رو ببینیم، فکر نکنم اسم اینو بشه رایگان گذاشت.:blink:

دوستان عزيز، اين دي وي دي به روش هاي مختلفي در سطح كشور پخش شده و يكي از اين روش ها، ارائه به همراه فيلمهاي "چيزهايي هست كه نمي داني" و "جرم" بوده است.

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
واقعاً آقای مدیری چطور حرف از حبران میزنه در صورتی که همین اول کار از 26 دی تاریخ پخش رفت 3 بهمن و الان بازهم دلیل میارن که ال شد و بل شد اگر نمیشه کار کنید خوب کار نکنید یا مثل قبل برید لابی کنید تو همون تلویزیون بسازید ایشون میگه که من کدوم مجموعه رو نا تمام گذاشتم بله اونها با تلویزیون بود میگه تمام این مجموعه مسئولش خود منم باشه دوست من با تهیه کنندگی خودت نمیگیم 6 قسمت یک قسمت پایانی اصلاً تئاتر وار تو یک لوکیشن بسته واسه قهوه تلخ درست کن بفهمیم که طرف داره هر جوری شده تعهدش رو ادا میکنه.........

تغيير زمان توزيع به علت اعلام طرح زوج و فرد سراسري در تهران بوده است.

hosein.mahany

Registered User
لایک‌ها
83
اگه درست بگم شما نماینده شرکتی هستی که فیلم رو توزیع میکنه

یه سوال کار فیلم برداری به طور کلی به پایان میرسه و بعد پخش شروع میشه؟یا مث قهوه تلخ یه میاد 1ماه میره برای ساخت مجموعه بعدی؟

واقعا قهوه تلخ حیف شد سریال قشنگی بود اما به گاج رفت!!!!
هرکی مهران مدیری رو دید از طرف من یکم کتک کاریش کنه بلکم درست بشه(این کار قهوه تلخ به شعور مردم توهین کرد)

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
نا تموم موندن قهوه تلخ به کنار,چرا دیگه اخراش مدت زمان سریالاش از 45 دقیقه شد 30 دقیقه ? بعدشم چی شد قرعه کشیا و اپارتمان و فلان و اینا ?! متاسفانه تیغ زدن ملت ایران کار راحتی شده.. من که عمرا نمیبینم و میدونم خیلی های دیگه که از وسطای قهوه تلخ ول کردن نمی بینند...هرچند ,اون قهوه تلخشم مالی نبود, هی میشستیم ذل میزدیم به چرت و پرت تا لحظه پشت صحنه هاش برسه شاید یه ذره بخندیم

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
زمانی کپی کردن و دانلود کردن کار غیر اخلاقی میشه که ما آثار خارجی رو هم دانلود و کپی نکنیم.و زمانی کارهای خارجی رو کپی نمیکنیم که به قیمت خوب تو بازار باشه و به صورت مجاز تو مغازه ها عرضه بشه.مگه خون ما ایزانی ها پر رنگ تر از اون هاست و یا سریال ها فیلم هامون از حد هالیوود و بالیوود فراتر رفته که کار غیر اخلاقی حساب میشه.
درست که از تولیدات ملی باید حمایت کرد اما به چه قیمتی؟ به قیمت از یاد بردن قهوه تلخ و ....؟ به قیمت از یاد بردن این که هر چقدر هم دلیل تراشی کنید باز هم قانع کننده نیست؟
میخوام بدونم چرا قهوه ی تلخ رو از اول 90 قسمتی معرفی کردندو بعد بردند بالاتر تا 120 قسمت و ناتمام؟ اگر قراره سریال ناتمام ببینیم خوب همون اول میگفتید.اگر قرار بود تاریخ ها عوض بشند و مشکلات زیاد.یک کارگردان مثل مهران مدیری نباید این موضوع رو درک میکرد و قول نمیداد؟
من به شخصه هر چقدر هم بگند که کار غیر اخلاقی هست باز هم پایبند نیستم به حق کپی رایت و ....

به نظر من هیچ اشتباهی توجیه اشتباه دیگه نیست، شما اگر یک کار بد انجام بدید اجازه دارید هزاران کار بد هم بعد از اون انجام بدین؟ یا چون نمیتونی آدم کاملاً خوبی باشی پس کاملا آدم بدی میشی؟
کپی هر اثری بدون اجازه و رضایت پدید آورنده اثر غیر اخلاقی غیر انسانی و غیر شرافتمندانه است با هیچ توجیهی هم نمیشه قبولش کرد فرقی هم نداره خارجی باشه یا ایرانی یا کسی بفهمه یا نفهمه و ...
الان هم اگر می خواهید بپرسید که خود من مگه ویندوزم اورجینال هست باید خدمتتان عرض کنم بنده به عنوان شاخص رفتار درست اخلاقی نیستم که هر کاری کنم به عنوان کار درست حساب بشه
پ.ن : هم ویندوزم اورجینال هست هم آنتی ویروسم ولی ربطی به بحث نداره

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
تغيير زمان توزيع به علت اعلام طرح زوج و فرد سراسري در تهران بوده است.

آقا یه چیزی بگو آخه که ...:D . طرح زوج و فرد تهران چه ربطی به پخش دیویدی توی سوپرمارکت و فروشگاه داره ! پس اینهمه کالایی که هر روز داره تو مغازه ها پخش میشه چیه !. حالا فرضا هم که ربط داشته باشه :rolleyes: ،بعد اونوقت شما از کجا میدونی که 3 بهمن طرح زود و فرد نیست ؟ مهران مدیری با آلودگی هوا رایزنی کرده ؟:p

سالی که نکوست ، از بهارش پیداست. این دفعه دیگه از اول شروع کرده به دروغگویی:hmm:

shahabpakdel

Registered User
لایک‌ها
0
مردم رو تو قهوه تلخ فلان فرض کردش گفت کپی نکنید سودش رو کرد بیخیال سریال شد. حالا یا این شروع کرده . اینم راه پول در اوردن رو یاد گرفته ... کپی میکنیم تا جای که جا داشته باشه.....

ارسال شده از GT-I9100 با استفاده از تپاتالک 2

ها ها ها تایید میکنم...اطلاع رسانیو شمابکنید پولش بره تو جیب ایشون بعد بیخیال سریال شن

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
ببینید اساساً اینجا بحث اخلاقی پیش میاد ما میتونیم این کار جدید مدیری رو اصلاً نبینیم اگر دوست نداریم...زمان قهوه تلخ میگفتند که درست نیست کپی بشه مدیری یک دوره طولانی زحمت کشیده و حالا حقش نیست مردم ازش حمایت نکنند به هر دلیلی که طرد شده و نمیتونه تو تلویزیون برنامه بسازه ولی ایشون میگه که این کار جدید همه چیزش همه کارش خودمم اصلاً لوکیشن رو از دست دادی اوکی باور کنید اگر در یک اتاق کوچک هم بدون لوکیشن فیلمبرداری میشد و پخش میشد مردم راضی بودند.......
حالا هر کسی دوست داره میتونه حمایت کنه ولی من یکی که قانع نشدم.....این گروه تهیه کننده ها مدیری الان دیر زمانیست باهاشون کار کرده یک هو شدن کلاه بردار و هیچ کدوم از جوایز رو ندادن که هیچ حتی سریال هم ناتمام موند......خوب شما ببین قسمتی 3 هزار تومان حالا 40 تا سری مردم 120 تومن پول دادند حالا نه برای جایزه قرعه کشی شدند نه لذتی بردند همینجوری کار نصفه مونده این اگر کلاه برداری نیست پس چیه اصلاً جوایز رو میگیم اوکی در رفتن تهیه کننده ها دیگه چه میشه کرد ولی خود مدیری میتونه اصلاً بیاد از رو هم که شده به صورت نمایشنامه خوانی هم که شده قسمت آخر اون کار رو اجرا کنه تا نشون بده حداقل مسئولیت پذیره...............
اولا مجموعه ای 2500 تومان که اگر 40 مجموعه هم عرضه میکردند سر هم میشد 100 هزار تومان در حالی که فقط 33 مجموعه عرضه شد و فقط دو مجموعه آخر باقی ماند که این 33 مجموعه جمعا میشود 82 هزار پانصد تومان!!! و اگر آن دو مجموعه آخر هم عرضه میشد کلا میشد 87 هزار و پانصد تومان!!! شما اون رقم 120 هزار تومان پولو از چه طریقی به دست آوردی؟؟؟:confused::confused::confused:اگر عمل نکردن به وعده ها غیر اخلاقی و حرام است بهتان گویی و دادن اطلاعات نادرست هم غیر اخلاقی و حرام است!!:eek:

خطاب به کسانی هم که میگویند چون قهوه تلخ فلان و بسار شد ما سر این مجموعه تلافی میکنیم! باید بگم از لحاظ شرعی و قانونی بدی دیگران رو نمیشه با بدی جواب داد! قهوه تلخ هم قطعا به مشکلاتی برخورده که کارگردانش توانایی بازگو کردنشو نداره! توصیه میکنم ویدئوی گفتنی های مهران مدیری که در سایت رسمی سریال ویلای من گذاشته شده را ببینید.در مورد کپی رایت هم خیلی خلاصه و مفید مطلبی در این پست نوشته ام که اگر وقت بگذارید و بخوانید مسائلی برایتان روشن خواهد شد.(چه آنهایی که کپی رایت را قبول دارند و چه آنهایی که قبول ندارند حتم بخوانند.)

http://forum.persiantools.com/t343430-page3.html#post6345115

http://forum.persiantools.com/t343430.html#post6345115

در مورد سریال ویلای من هم من یک مجموعش را هم نخواهم خرید!(چه اورجینال و چه کپی که البته من هیچ وقت آثار ایرانی را کپیشو نمیخرم)سریال قبلی این کارگردان کاری ضعیف،آبکی و خسته کننده بود و طنزهای بسیار کم و بی مزه داشت و این سریال جدید ایشان هم از تیزر و سکانس پخش شده در وبسایتش کم و بیش معلوم است فرق چندانی با کار قبلی ایشان ندارد!من یکی که ترجیح میدم به جای 66 هزار تومن پولی که بابت این سریال بدم برم سریالهای تلویزیونی ایشان مثل پاورچین،... را بخرم که هم یادآوری ای از خاطرات گذشته باشد و هم از طنزهای آن لذت ببرم.:)

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
مردم وقتی پول رو میدن و سریال میخرن انتظار دارن سریال آخر داشته باشه نه اینکه نیمه کاره ول شه امیدوارم این دیگه مثل قهوه تلخ نباشه

بالا