• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سريال ويلاي من، كار جديد مهران مديري

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
آخه عزیز شما تو عمرت فقط همین یک سریال رو میبینی؟ که بخوای بهاش رو پرداخت کنی؟
مگه خون مهران مدیری و امثالش از بقیه رنگی تره که باید به اجز و مزدشون برسند.مثل این میمونه یک بنای ساختمان.ساختمانی رو نیمه کاره تحویل صاحبان واحدها بده و بعد دوباره در کنارش بخواد ساختمانی بسازه و مردم هم بگند باید حقش داده بشه.
شما انتظار مزد رو در قبال کاری دارید که تمام شده باشه و نه نیمه کاره.به شخصه اگر کاری بهم محول بشه و نتونم به پایان برسونم.مزذی هم بابتش نمیگیرم.هر چقدر هم که هزینه کرده باشم.ولی اگر کارم تمام شده باشه و مورد پسند.خود مطمئن هستم که هم مزد خوبی دریافت میکنم و هم مشتری هام بیشتر میشه
کدام یکی از موارد بالا در مورد مهران مدیری صدق میکنه؟
من برای مجموعه ی قبلی حتی 1 هزارتومانی هم ندادم.اخلاقم این طوره و فکر هم نمیکنم غیر اخلاقی باشه.اما دلم میسوزه از این 2500 تومان هایی که هفته به هفته میرفت در جیب مبارک ایشان و مردم به خیال همایت از تولید ملی و کار اخلاقی و .... از خریدشون راضی بودند.در صورتی که میتوانستند همین مبلغ رو به زخم زندگی شان بزنند و یا سریال های بهتری را ببینند.وقتی نمودارهای اقتصادی کشور ما را زیر خط فقر میداند.فکر میکنید همین 2500 تومان کم پولی است؟ ان هم وقتی هزاران نفر با هم پرداخته باشند

من تو هیچ کجای صحبتم نگفتم این حمایت فقط باید از مهران مدیری و سریالهای ایشون صورت بگیره. به شخصه سریال یا فیلمی ( ایرانی) رو خوشم بیاد میخرم خوشم نیاد نمیخرم و نمیبینم. همین مشکل وجود داره که فیلم سازان به شبکه خانگی و توزیع فیلمها در این شبکه اهیمتی قائل نمیشند. هم ما مقصریم هم اونا.
فیلم ایرانی جدایی نادر از سیمین بدون شک جزو آثار فاخر سینمای ایران هستش ولی چرا باید این فیلم بصورت بلوری توسط کمپانی سونی تو کل دنیا پخش بشه ولی توی ایران نشه. بدون شک یکی از مسببین این اتفاق خود ما هستیم.
هر کسی چیزی میخواد باید بهای اون رو بپردازه.

اما در کل در این مورد هم نظرات مخالف و هم موافق درستی وجود داره و تا وقتی بستر مناسبی فراهم نشه نمیشه به هیچ کدومش ایراد گرفت

در ضمن با احساسات میهن دوستانه مون بازی نکنید . کپی و کرک و ... اگه بد باشه برای همه محصولات بده . هموطن و غیرهموطن نداره . افکار عهد بوقی رو برای خودتون نگه دارید

دوست عزیز احساسات میهن دوستانه کیلو چند؟؟؟من بصورت کلی در مورد این موضوع بحث کردم. و گفتم که با توجه به سطح درامد مردم 3000 تومن چیزی نیست.

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
همون قهوه تلخش هم آخراش انقدر بی مزه و لوس شده بود که حتی ارزش دیدن هم نداشت چه برسه به خریدن...
وقتی ایده نداشت برای همون سریال ٫ خیلی بیخود کرد که نصفیشو انتشار کرد نصفیشون نکرد... و جلو تر از اون خیلی بی خود می کنه که باز داره سریال میده...
بنده به شخصه امیدوارم پروژش با مغز بخوره زمین :دی
عمرا حتی سریال جدیدش رو دانلود هم نمی کنم چه برسه به اینکه بخرم...

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
آخه عزیز شما تو عمرت فقط همین یک سریال رو میبینی؟ که بخوای بهاش رو پرداخت کنی؟
مگه خون مهران مدیری و امثالش از بقیه رنگی تره که باید به اجز و مزدشون برسند.مثل این میمونه یک بنای ساختمان.ساختمانی رو نیمه کاره تحویل صاحبان واحدها بده و بعد دوباره در کنارش بخواد ساختمانی بسازه و مردم هم بگند باید حقش داده بشه.
1- شما انتظار مزد رو در قبال کاری دارید که تمام شده باشه و نه نیمه کاره.به شخصه اگر کاری بهم محول بشه و نتونم به پایان برسونم.مزذی هم بابتش نمیگیرم.هر چقدر هم که هزینه کرده باشم.ولی اگر کارم تمام شده باشه و مورد پسند.خود مطمئن هستم که هم مزد خوبی دریافت میکنم و هم مشتری هام بیشتر میشه
کدام یکی از موارد بالا در مورد مهران مدیری صدق میکنه؟

من برای مجموعه ی قبلی حتی 1 هزارتومانی هم ندادم.2- اخلاقم این طوره و فکر هم نمیکنم غیر اخلاقی باشه.اما دلم میسوزه از این 2500 تومان هایی که هفته به هفته میرفت در جیب مبارک ایشان و مردم به خیال همایت از تولید ملی و کار اخلاقی و .... از خریدشون راضی بودند.در صورتی که میتوانستند همین مبلغ رو به زخم زندگی شان بزنند و یا سریال های بهتری را ببینند.وقتی نمودارهای اقتصادی کشور ما را زیر خط فقر میداند.فکر میکنید همین 2500 تومان کم پولی است؟ ان هم وقتی هزاران نفر با هم پرداخته باشند

1-شما میگویی من برای کاریکه تمام و کمال باشه پول پرداخت میکنم حالا باید پرسید مگه شما از روز اول میدونستی که این سریال کارش به اینجا میکشه که میگی من حتی 1 هزارتومان هم بابتش ندادم؟:confused:
2-اگر کلا برای زحمت دیگران ارزش قائل نیستید و حاظر نیستید از جیب مبارک پولی خرج کنید و ترجیح میدید از راه
حرام و غیر قانونی کالایی رو به دست بیارید دیگر اینهمه سفسطه بافی و بهانه سازی برای چیست؟
افکار روشن فکرانه از خودتون در نکنید :)

ما کپی نمیکنیم . دانلود می کنیم ;) اونم با کیفیت و فرمت متفاوت تر از اونی که داخل dvd هست . تازه خود dvd هم دستمون نمی رسه . فایل هم وجود خارجی نداره . فی الواقع چیزی که می بینیم توهمی بیش نیست :D

با تشکر :snitch:

در ضمن با احساسات میهن دوستانه مون بازی نکنید . کپی و کرک و ... اگه بد باشه برای همه محصولات بده . هموطن و غیرهموطن نداره . افکار عهد بوقی رو برای خودتون نگه دارید :)
افکار به ادعای تو عهد بوق من هزاران برابر شرف داره به عقاید و باورهای تو!
آنقدر حجم گاز ناشي از گوزيده شدن مغزتان زياد شده است که بادهاي روشنفکري که پيشتر از مقعدتان خارج ميشد اکنون از دهانتان نيز خارج ميشود،مراقب گوشهايتان باشيد چرا که دبي ورودي برابر بايد باشد با دبي خروجي
همون قهوه تلخش هم آخراش انقدر بی مزه و لوس شده بود که حتی ارزش دیدن هم نداشت چه برسه به خریدن...
وقتی ایده نداشت برای همون سریال ٫ خیلی بیخود کرد که نصفیشو انتشار کرد نصفیشون نکرد... و جلو تر از اون خیلی بی خود می کنه که باز داره سریال میده...
بنده به شخصه امیدوارم پروژش با مغز بخوره زمین :دی
عمرا حتی سریال جدیدش رو دانلود هم نمی کنم چه برسه به اینکه بخرم...
نصفش نبودهو فقط دو مجموعه آخر بوده!
----------------
دوستان یه وقت سوءتفاهم نشه فکرکنید من طرفدار قهوه تلخ هستم!صرفا از اینکه میبینم به این کارگردانیکه این همه کارباارزش در حوضه طنز تولید کرده ولی به خاطر کار آخرش که مشکلاتی براش پیش اومده اینطور در معرض توهین و افترا قرار گرفته ناراحتم!
قبلا هم گفتم:
یک فیلم چه سینمایی و چه تلویزیونی به تهیه کننده نیاز داره و تهیه کننده هم بار مالی پروژه رو بر عهده داره و اگر به هر دلیلی از مسئولیت و تعهداتش شونه خالی کنه اینو نباید از چشم کارگردان دید!ضمن اینکه این سریال با ممیزیهای سازمانهای مربوطه هم روبرو شد که خودش برای تکمیل پروژه موانعی رو ایجاد کرد.
حالا قضاوت با خودتون!:eek:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
1-شما میگویی من برای کاریکه تمام و کمال باشه پول پرداخت میکنم حالا باید پرسید مگه شما از روز اول میدونستی که این سریال کارش به اینجا میکشه که میگی من حتی 1 هزارتومان هم بابتش ندادم؟
2-اگر کلا برای زحمت دیگران ارزش قائل نیستید و حاظر نیستید از جیب مبارک پولی خرج کنید و ترجیح میدید از راه حرام و غیر قانونی کالایی رو به دست بیارید دیگر اینهمه سفسطه بافی و بهانه سازی برای چیست؟

از روز اول خیر اما از جایی که گفتند تعداد قسمت ها زیاد میشه و همین طور وقتی که تاریخ عرضه شدن هر سری مدام عوض شد و به تعویق افتاد حدس زدم که کار این سریال معلوم نیست به کجا برسه.در ضمن.من وقتی بابت چیزی پول میدم که تمام شده باشه.پس چرا باید باید بابت سریال هایی که معلوم نیست تمام بشوند پول بدم؟ اما بابت فیلم سینمایی و آلبوم های دلخواهم پول داده ام.شکی هم نیست.از این کار خوشم هم می آید.
قبل از این گفتم.حالا باز هم میگم.من بابت کاری که تمام شدنش معلوم باشه پول میدم.من حتی سریال های خارجی رو وقتی هنوز تمام نشدند نگاه نمیکنم.نمیدونم کجای این کار من مفت خوری و حرام خوری است که شما جرات استفاده از این الفاظ رو نسبت به من میکنید.
من نمیدونم شما چطور میوه میخرید.وسایل کامپیوتر میخرید.سی دی و دیویدی خام میخرید.برای کابینت آشپزخانه پول میدهید.برای تعمیر یک وسیله که معیوب شده پول میدهید یا خیر.ولی در دهات ما.که همه ی مردم هنوز گیوه به پا میکنند و سوار خر میشوند.مردمی که هنوز در زمین هایشان گندم میکارند و خانه هایشان خشت و گلی است.بابت زحمتی که کسی برایشان کشیده پول پرداخت میکنند.حالا نمیدانم در دهات مفرح و بزرگ شما چه خبر است که به من میگویید حرام خور.حتی همان خر هم بابت باری که میبرد مزدش را میگیرد.همان علفی که میخورد.
حالا از مردم انتظار دارید برای حمایت از دولتی که سدی را نیمه کاره میگذارد و یا ان چیزی را نمیسازد که مطابق میل مردم باشد (مثالش مثل همان سریال قهوه تلخ مهران مدیری است) پولی بدهند؟
مثال دیگری برایتان میزنم (تا بنده را از این صفات عرفانی و خیلی خوب حرام خوری معاف بگردانید.ما فقط آدم هستیم.فرشته نیستیم که از این صفات خوشمان بیاید):
من شغلم حدودا" عکاسی است.فرض بگیریم که قرار است برای عروس و دامادی آلبوم عکسی تهیه کنم.من هر هفته به خانه ی ان ها میروم از ان دو نفر عکاسی میکنم.و میگویم پول مرا باید بابت عکسی که گرفته ام بدهید.اما قرار ما از اول تهیه یک آلبوم بوده با 90 عکس. من بد قولی میکنم.پولم را هر هفته میگیرم و به هر بهانه ای طرفم را راضی نگه میدارم.یک روز که قرار است آلبوم کامل شود و به ایشان بدهم.غیبم میزند.حالا این عروس و داماد حق ندارند به من فحش بدهند؟ حق ندارند که پول مرا ندهند و از بقیه بخواهند بابت کاری که میکنم مزدی به من ندهند
هزاران مثال دیگر هم هست.شاید فکر کنید همین ها هم بی ربط است اما اگر از کلیات موضوع نگذریم.هیچ کدام بی ربط نیست.
من از دست شما و امثال شما که بنده و همفکرانم را حرام خور و دزد میشناسید ناراحت نمیشوم.اما شما حتما" ناراحت میشوید اگر شما را در وصف کاری که میکنید با یک کلمه ی 2 حرفی و تنها یک نقطه بر سرش معرفی کنم.پس این کار را نمیکنم.
در ضمن.به کسانی که فکر میکنند سفسطه از جانب من هست توصیه میکنم پست های ایشان را بخوانید و بعد تصمیم بگیرید.این شخص تنها برای گیر دادن ساخته شده.به تاپیک دیگران گیر میدهد.به عکس های دیگران گیر میدهد.و حالا هم شعارهایش رنگ گیر دادن گرفته.در صورتی که اصل موضوع چیزی نیست که ایشان بخواهند بابتش نگران شوند و یا ضرری بدهند.تازه ممکن است اواسط کار انگ دزد بودن و مفت خور بودن هم به شما بخورد اگر با ایشان مخالفت کنید.
امیدوارم مشکلاتتان مثل بنده حل شود.هیچ وقت در یک فضای مجازی از این توهین ها ندیده بودم.که به حمد خدا حاصل شد.پست این چنینی نیز نداشتم که به هر حال به کمک شما حاصل شد.

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
آقایون من اول یک اثر هنری رو دانلود می کنم اگر کار خوبی بود و ارزششو داشت حتما میرم ارجینالش رو میخرم حالا هرکی میخواد باشه خواننده یا سازندش(چه فیلم چه موسیقی)
در مورد محصولات خارجی هم دوست داشتم همینطور بود اما چون امکان خرید اورجینال محصولات خارجی
نیست دیگه مجبوریم برای سازنده هاشون درود بفرستیم:D:p

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
ارزش در حوضه طنز تولید
حوزه منظورتونه؟

نصفش نبودهو فقط دو مجموعه آخر بوده!

بله ولی فقط نصفیش ارزش دیدن داشت... اپیزودی که کل موضوعش رو میشه تو ۳ دقیقه خلاصه کرد از نظر من اپیزود نیست وقت کشی و گول زدن مردمه

و یک چیز جالب که برای خودم هم جالب بود...
از چند نفر شنیدم که به خاطر جوایز و قرعه کشی ها نسخه اصلی رو خریداری می کردن ! و هنوز این جوایز اهدا نشدن و ظاهرا(اگه اشتباه نکنم) برنامه ای هم برای اهداش وجود نداره
و با کمال پررویی باز هم برای مجموعه جدید وعده ویلا و اینجور چیز ها داده شده !
مجموعه رو نتونست تموم کنه... جوایزش رو هم نمی تونست بده ؟

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
از روز اول خیر اما از جایی که گفتند تعداد قسمت ها زیاد میشه و همین طور وقتی که تاریخ عرضه شدن هر سری مدام عوض شد و به تعویق افتاد حدس زدم که کار این سریال معلوم نیست به کجا برسه.در ضمن.من وقتی بابت چیزی پول میدم که تمام شده باشه.پس چرا باید باید بابت سریال هایی که معلوم نیست تمام بشوند پول بدم؟ اما بابت فیلم سینمایی و آلبوم های دلخواهم پول داده ام.شکی هم نیست.از این کار خوشم هم می آید.
قبل از این گفتم.حالا باز هم میگم.من بابت کاری که تمام شدنش معلوم باشه پول میدم.من حتی سریال های خارجی رو وقتی هنوز تمام نشدند نگاه نمیکنم.نمیدونم کجای این کار من مفت خوری و حرام خوری است که شما جرات استفاده از این الفاظ رو نسبت به من میکنید.
من نمیدونم شما چطور میوه میخرید.وسایل کامپیوتر میخرید.سی دی و دیویدی خام میخرید.برای کابینت آشپزخانه پول میدهید.برای تعمیر یک وسیله که معیوب شده پول میدهید یا خیر.ولی در دهات ما.که همه ی مردم هنوز گیوه به پا میکنند و سوار خر میشوند.مردمی که هنوز در زمین هایشان گندم میکارند و خانه هایشان خشت و گلی است.بابت زحمتی که کسی برایشان کشیده پول پرداخت میکنند.حالا نمیدانم در دهات مفرح و بزرگ شما چه خبر است که به من میگویید حرام خور.حتی همان خر هم بابت باری که میبرد مزدش را میگیرد.همان علفی که میخورد.
حالا از مردم انتظار دارید برای حمایت از دولتی که سدی را نیمه کاره میگذارد و یا ان چیزی را نمیسازد که مطابق میل مردم باشد (مثالش مثل همان سریال قهوه تلخ مهران مدیری است) پولی بدهند؟
مثال دیگری برایتان میزنم (تا بنده را از این صفات عرفانی و خیلی خوب حرام خوری معاف بگردانید.ما فقط آدم هستیم.فرشته نیستیم که از این صفات خوشمان بیاید):
من شغلم حدودا" عکاسی است.فرض بگیریم که قرار است برای عروس و دامادی آلبوم عکسی تهیه کنم.من هر هفته به خانه ی ان ها میروم از ان دو نفر عکاسی میکنم.و میگویم پول مرا باید بابت عکسی که گرفته ام بدهید.اما قرار ما از اول تهیه یک آلبوم بوده با 90 عکس. من بد قولی میکنم.پولم را هر هفته میگیرم و به هر بهانه ای طرفم را راضی نگه میدارم.یک روز که قرار است آلبوم کامل شود و به ایشان بدهم.غیبم میزند.حالا این عروس و داماد حق ندارند به من فحش بدهند؟ حق ندارند که پول مرا ندهند و از بقیه بخواهند بابت کاری که میکنم مزدی به من ندهند
هزاران مثال دیگر هم هست.شاید فکر کنید همین ها هم بی ربط است اما اگر از کلیات موضوع نگذریم.هیچ کدام بی ربط نیست.
من از دست شما و امثال شما که بنده و همفکرانم را حرام خور و دزد میشناسید ناراحت نمیشوم.اما شما حتما" ناراحت میشوید اگر شما را در وصف کاری که میکنید با یک کلمه ی 2 حرفی و تنها یک نقطه بر سرش معرفی کنم.پس این کار را نمیکنم.
در ضمن.به کسانی که فکر میکنند سفسطه از جانب من هست توصیه میکنم پست های ایشان را بخوانید و بعد تصمیم بگیرید.این شخص تنها برای گیر دادن ساخته شده.به تاپیک دیگران گیر میدهد.به عکس های دیگران گیر میدهد.و حالا هم شعارهایش رنگ گیر دادن گرفته.در صورتی که اصل موضوع چیزی نیست که ایشان بخواهند بابتش نگران شوند و یا ضرری بدهند.تازه ممکن است اواسط کار انگ دزد بودن و مفت خور بودن هم به شما بخورد اگر با ایشان مخالفت کنید.
امیدوارم مشکلاتتان مثل بنده حل شود.هیچ وقت در یک فضای مجازی از این توهین ها ندیده بودم.که به حمد خدا حاصل شد.پست این چنینی نیز نداشتم که به هر حال به کمک شما حاصل شد.
سلام
ببینید برای هر کسی برای دیدن و خریدن یک کالایی حالا هر چی که باشه!یه چیزهایی رو مدنظر داره از آلبوم موسیقی گرفته تا فیلم و ویدئو گیم و کالاهای فیزیکال،این حرف شما که من وقتی یه سریالی رو میخرم یا نگاه میکنم که حتما تمام شده باشه به خودی خود بد نیست!ولی مثلا برای من فضای لوکیشنها،موسیقی متن،دکور و به خصوص فیلمبرداری مهمه!که شاید برای شما اهمیت چندانی نداشته باشه اما این دلیل نمیشه که من یه فیلم یا ویدئو گیم را از راه غیر قانونی (که در مورد این مسئله،کپی رایت،بنا بر توضیحاتی که در این پست دادم غیر شرعی و غیر اخلاقی هست!) تهیه کنم و بگم اگه ازش خوشم اومد یعنی اون موارد مورد نظر من رو به خوبی محقق کرد من میرم نسخه اورجینالشو میخرم!یه مثال ساده تر دیگه من میرم یه کالای فیزیکال رو میدزدم!(ماشین،DVD Player,....)و با این استدلال که اگه ازش خوشم اومد یعنی اون خواسته های مورد نظر منو تامین کرد بعدا میرم پولشو میدم!!این حرف شما هم دقیقا همینه!
از لحاظ قانونی مهم نیست شما چه چیزیهایی رو مد نظر دارید!اگر میخواهید به هر دلیلی این فیلم را ببینید باید پولشو پرداخت کنید!ولو اینکه سریال مزخرفی باشه یا به پایان نرسه!توجیح شما با هیچ منطقی قابل قبول نیست!

نمیدونم کجای این کار من مفت خوری و حرام خوری است که شما جرات استفاده از این الفاظ رو نسبت به من میکنید.

وقتی قانون قوانینی رو به تصویب میرساند که شرعا هم هیچ ایرادی بر آن وارد نیست مانند کپی رایت بر همه مشمولان آن قوانین شرعا و قانونا واجب میشود آن قانون را رعایت کنند! و کسانی هم که از قانون تخطی کنند مجرم و اگر قانون حجیت شرعی هم داشته باشد گناهکار هم محسوب میشود!!چه آن شخص از این الفاظ خوشش بیاید یا نیاد بی برو برگشت رفتار ما نشان دهنده صفات شخصیتی ماست.
--
دوست عزیز من از شما کینه ای به دل ندارم و بدی ای ندیدم که بخوام با این الفاظ نفرت خودمو خالی کنم و شما رو حقیر کنم!صرفا آن چیزی که عقل ناقص خودم آن را به عنوان حقیقت میشناسد را رک و راست برای شما بازگو کردم.:)و قطعا خوشحال هم خواهم شد تا خود را از آینه شما ببینم!:)

--
حوزه منظورتونه؟

ممنون از تذکرتون:)

بله ولی فقط نصفیش ارزش دیدن داشت... اپیزودی که کل موضوعش رو میشه تو ۳ دقیقه خلاصه کرد از نظر من اپیزود نیست وقت کشی و گول زدن مردمه

و یک چیز جالب که برای خودم هم جالب بود...
از چند نفر شنیدم که به خاطر جوایز و قرعه کشی ها نسخه اصلی رو خریداری می کردن ! و هنوز این جوایز اهدا نشدن و ظاهرا(اگه اشتباه نکنم) برنامه ای هم برای اهداش وجود نداره
و با کمال پررویی باز هم برای مجموعه جدید وعده ویلا و اینجور چیز ها داده شده !
مجموعه رو نتونست تموم کنه... جوایزش رو هم نمی تونست بده ؟
دست ایشون نبوده!قبلا راجع به این نوشتم.

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
آقا جان الان دور دوره HD و Full HD هستش . شما هنوز تو DVD بسر میبرید؟؟
اگه HD بیاد قطعا میخرم . در غیر اینصورت نه میبینم و نه میخرم.
موفق باشید
دنبال محتوی نباشی چیزی گیرت نمیاد. مهم موضوع هست نه لباس .

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
اشتباه بزرگش اینه که داره روی DVD9 میده بیرون.خب این کار همش ضرره چون قیمت خام DVD9 حدود ۲۵۰۰ تومان و خام DVD5 حدود ۳۰۰ تومان هستش که اصلا عاقلانه نیست.چند بدن هر DVD رو؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
نسخه اورجینالشو میخرم!یه مثال ساده تر دیگه من میرم یه کالای فیزیکال رو میدزدم!(ماشین،DVD Player,....)و با این استدلال که اگه ازش خوشم اومد یعنی اون خواسته های مورد نظر منو تامین کرد بعدا میرم پولشو میدم!!این حرف شما هم دقیقا همینه!
از لحاظ قانونی مهم نیست شما چه چیزیهایی رو مد نظر دارید!اگر میخواهید به هر دلیلی این فیلم را ببینید باید پولشو پرداخت کنید!ولو اینکه سریال مزخرفی باشه یا به پایان نرسه!توجیح شما با هیچ منطقی قابل قبول نیست!

هر چند قرار نبود که این جا درس اخلاق داده بشه اما
من نیاز ندارم ماشین یا dvd player ی را بدزدم تا با ان کار کنم و بفهمم ازش خوشم میاد یا نه.میتونم کرایه کنم.میتونم به فروشنده بگم میرم تست میکنم و بعد اگر خوشم اومد پولش رو میدم پس عملا" نیازی به دزدی نیست.به نظرم این روند دانلود کردن و بعد در صورت خوش امدن خریدن بهتر از ندیده خریدن است.اصلا" تریلر فیلم ها(که متاسفانه برای نوع ایرانی اش اصلا" وجود خارجی ندارد) برای همین است.
من نه دانلود کردم و نه کپی کردم.من فروشنده بودم و برای فروش به مشتری(فرضا" دوستم) مبلغ رو کمتر در نظر میگرفتم و بعد از دیدن بهش میدادم.مثلا" اگر 1900 میخریدم و قیمت پشت 2500 بوده.من 2000 تومان به ایشان میدادم.نه 2500 تومان.من نمیدانم این کار کجایش خلاف و دزدی حساب میشود.به من ربطی ندارد اگر دیویدی ایشان در دستگاه ما خوانده میشود و در دستگاه همسایه هم خوانده میشود.به من ربط ندارد اگر لینک دانلودش به راحتی در سایت ها هست.اگر فکر میکنید اشتباه است.خوب نگذارید برای دانلود وجود داشته باشد.
در کل دلایلت نه قانع کننده است و نه منطقی.پس کل کل تمام.بس است این شعارها و وقت گذاشتن ها برای درک موضوعی که در ابتدا باید فهمیده میشد
خوش باشید

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
هر چند قرار نبود که این جا درس اخلاق داده بشه اما
من نیاز ندارم ماشین یا dvd player ی را بدزدم تا با ان کار کنم و بفهمم ازش خوشم میاد یا نه.میتونم کرایه کنم.میتونم به فروشنده بگم میرم تست میکنم و بعد اگر خوشم اومد پولش رو میدم پس عملا" نیازی به دزدی نیست.به نظرم این روند دانلود کردن و بعد در صورت خوش امدن خریدن بهتر از ندیده خریدن است.اصلا" تریلر فیلم ها(که متاسفانه برای نوع ایرانی اش اصلا" وجود خارجی ندارد) برای همین است.
من نه دانلود کردم و نه کپی کردم.من فروشنده بودم و برای فروش به مشتری(فرضا" دوستم) مبلغ رو کمتر در نظر میگرفتم و بعد از دیدن بهش میدادم.مثلا" اگر 1900 میخریدم و قیمت پشت 2500 بوده.من 2000 تومان به ایشان میدادم.نه 2500 تومان.من نمیدانم این کار کجایش خلاف و دزدی حساب میشود.به من ربطی ندارد اگر دیویدی ایشان در دستگاه ما خوانده میشود و در دستگاه همسایه هم خوانده میشود.به من ربط ندارد اگر لینک دانلودش به راحتی در سایت ها هست.اگر فکر میکنید اشتباه است.خوب نگذارید برای دانلود وجود داشته باشد.
در کل دلایلت نه قانع کننده است و نه منطقی.پس کل کل تمام.بس است این شعارها و وقت گذاشتن ها برای درک موضوعی که در ابتدا باید فهمیده میشد
خوش باشید

سلام
بهتر بود این موضوع را از اول بیان میکردید تااین سوءتفاهمات پیش نمیومد!:eek:هر چند که میتوانم با مرور پستهای قبلیتان تناقض گویی هایتان را آشکار کنم ولی به خاطر اتمام بحث این کار را نمیکنم!:eek:
و در آخر باید بگم مطالبی که من گفتم کلیت دارد و اصلا نمیشود تنها به شخص خاصی اطلاق کرد.
روز خوش

ptuser2011

Registered User
لایک‌ها
17
اسمش هرچی می خواد باشه. اولا که فیلمهای خارجی به شکل طبیعی در دسترس ما قرار نمی گیره که گزینه خرید داشته باشیم پس دانلود می کنیم چون حق انتخابی در کار نیست. یا اصلا نباید دید یا باید دانلود کرد به اونها هم ضرری نمی خوره چون بازاری اینجا نداشتن که حالا با دانلودای ما بخواد این بازار کساد بشه. پس دانلود فیلم خارجی برای مخاطب داخل ایران نه ضرری به تهیه کننده اون فیلما می زنه نه از نظر اخلاقی غلطه.
من خودم فیلم ایرانی دانلود نمی کنم. اصلا از نظر من ارزش دیدن و وقت گذاشتن ندارن (که خب البته نظر شخصی منه و برای خودم محترمه شما هرجور دوس دارید فکر و عمل کنید) اما در مورد قهوه تلخ...
سریالی که قرار بود 90 قسمت باشه به دلیل سود بیشتر کردن کشششششش داده شد... با اون سود کلانی که از فروش سریال بردن نه اومدن جوایز را بدن به مردم نه حتی اومدن یک هزینه کوچکی بکنن کارو تمام کنن! (حتی می تونستن اگر با ارشاد هم مشکل داشتن یک چیزی واسه دانلود توی اینترنت بذارن و نشون بدن که با وجود مشکلات بسیار بازم احترام به مخاطب براشون الویته) رفتار غیر از این یعنی اوج وقاحت و بی شرمی و بی مسئولیتی نسبت به مخاطب... این جناب مدیری که به شخصه کاراش را همیشه تا حدی دوست داشتم و دنبال می کردم به مردم "بدهکارن" و همین بدهکاری به نظر من دانلود کردن کار بعدی ایشون را توجیه می کنه. من اگه کپی دستم بیاد بین انتخاب خرید کار ایشون یا خرید کپی حتما کپی و یا دانلود را انتخاب می کنم (هرچند که اصلا بعید می دونم تمایلی داشته باشم کارش را ببینم اما شاید کنجکاوی بلاخره کار خودشو کرد)
از نظر اخلاقی وقتی حق انتخاب هست قطعا خرید کالای مردم گزینه درسته اما نه در مورد این کار بخصوص... اینا بدهکارن به مخاطب.

Last edited:
  • Like
Reactions: SXR

Vocolizive

Registered User
لایک‌ها
15
من به عنوان کسی که کار مهران مدیری رو از بقیه این کمدین های مسخره ایرانی (که سره فیلمشون یکی میمره تهش یکی عروسی میکنه ) بیشتر قبول دارم این پست رو میدم .
10 صفحه فقط به این بنده خدا مدیری توهین شد .کلا مثل اینکه مردم فقط برای جایزه و قرعه کشی میرفتن می خریدن .
من خودم قهوه تلخ رو تا نصفه هایی که پخش شد دیدم . بااینکه تموم نکردن سریال رو ، بازم احساس میکنم ارزش اون 10 دقیقه لبخند رو داشت

پ.ن : شرمنده اگه مشکل دستوری املایی داره نوشتم :دی

ویرایش : مثل اینکه دعوا سر کپی ه . اینو بگم با اینکه تا حالا کپی ( actual ) و دانلود نکردم ، ولی هیچوقت هم خودم نخریدم . .نظر شخصی من در مورد خرید فیلم و سریال ایرانی اینه : اون 3 تومان یه 1 تومان میذاری روش یه بسته Trident می خری لذتش بیشتره ( نظر شخصی بود نه چیزی بیشتر :دی )

Last edited:

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
[h=2]چرا مهران مدیری حاضر به جراحی نشد؟/ جزئیات حادثهٔ مجروح شدن مدیری سر صحنهٔ «قلب یخی»
[/h]
علیرضا شمس دستیار کارگردان قلب یخی از جزئیات آسیب دیدگی دست مهران مدیری می گوید:
4826_caffecinema.com_.jpg

"در حین فیلمبرداری صحنه ای بودیم مربوط به انفجار مکانی که آقای مدیری چند دقیقه قبل از آنجا بیرون آمده اما بعد از انفجار به آنجا برمی‌گردد که یک نفر را که زیر آوار جا مانده است بیرون بکشد. طبیعی است پلان سختی را فیلمبرداری می کردیم؛ عوامل صحنه هم سعی داشتند تمهیدات لازم را رعایت کنند. خب از یک جا گلوله آتش می ریخت، جای دیگر را دود گرفته بود. بنابراین فکر کردیم بیشتر از یک برداشت نمی توان این سکانس را گرفت. وقتی شروع به کار کردیم آقای مدیری در همان 10 ثانیه پلان اول دستش به شیشه ای که از وسط بریده شده بود گیر کرد. انگشت کوچک دستش آسیب زیادی دید، اما در آن لحظه او هیچ واکنشی نشان نداد. آن فردی که باید نجات می داد را پیدا کرد و بعد از تمام شدن شدن سکانس وقتی کات داده شد: گفت دستم!
آن موقع تازه همه بچه های گروه متوجه شدند چه اتفاقی افتاده است. برای همه عجیب بود که آقای مدیری تا پایان سکانس هیچ واکنشی نشان نداده است. انگشت مهران مدیری چاک عمیقی خورده بود. سعی کردیم با مواد ضدعفونی کننده دست را ضدعفونی کنیم اما خونریزی بند نمی آمد. ایشان همراه 2 نفر از بچه های گروه به یک بیمارستان مجهز رسانده شد. در بیمارستان دست او بخیه و با آتل باندپیجی کردند اما پزشکان از آقای مدیری خواستند هرچه سریع تر به پزشک متخصص مراجعه کند. فردای آن روز آقای مدیری به مطب چند دکتر معروف تهران رفت. همه آن ها معتقد بودند تاندون های انگشت آسیب دیده است و متاسفانه به عمل جراحی احتیاج دارد. اما مدیری به خاطر همزمانی با شروع ساخت "ویلای من" ترجیح داد زیر تیغ جراحی نرود چون بعد از عمل جراحی باید تا مدتی انگشتش با آتل به گردنش آویخته می شد. بنابراین خودش خواست این اتفاق نیفتد. حتی به قیمت اینکه خدای ناکرده عصب انگشتش بعدها در حرکت و خم و راست کردن به مشکل بربخورد!
البته فقط 2 جلسه از فیلمبرداری قلب یخی باقی مانده بود یعنی آقای مدیری به خاطر پیش تولید سریال خودش حاصر به جراحی انگشتش نشد. پیگیری و احوالپرسی گروه کارگردانی "قلب یخی" هم نتوانست او را مجاب به عمل جراحی کند."

پیج خبرگزاری رسمی مهران مدیری

منبع :
چرا مهران مدیری حاضر به جراحی نشد؟/ جزئیات حادثهٔ مجروح شدن مدیری سر صحنهٔ «قلب یخی»
----
حالا بعضی چه توهینها و تهمتهایی که به این شخص نمیزند!
:eek:

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
کیفیش خوب بود. من که قسمت اولشو دیدم
اونقد افتضاح بود
دیگه قسمت دوشو نگاه نکردم

باحالترین قسمتش اونجا بود که مهران مدیری گفت یه گونی پول پیدا کنیم چی چیا میشه
خودمون رستوران میزنیم اقا خودمون میشیم
پیک موتوریه برگشت گفت منم با موتور هزار میرم غذا میرسونم :lol:

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
تنها نقش های جالبش سیامک انصاری و مهران مدیری هست که اونم 10 دقیقه بیشتر نیست ....

باز دوباره بازیگرای اعصاب خورد کن قبلی رو دور هم جمع کرده با یه سری جدیدش . مثل همین پیرمردها ...

تو قهوه تلخ اون بازیگرای زن واقعا غیر قابل تحمل بودن . باز دوباره ....

وباز دوباره داستان ویلا و باغ و ارباب و رعیتی

باید در حد شبکه خانگی بسازن . مثل قلب یخی و ساخت ایران که 100 برابر بهتر از اینان

رضا عطاران کجایی .... چند دقیقه تو قلب یخی نقش داره واقعا آدم لذت میبره

بالا