miladali
Registered User
- نوشتهها
- 735
- لایکها
- 722
آخه عزیز شما تو عمرت فقط همین یک سریال رو میبینی؟ که بخوای بهاش رو پرداخت کنی؟
مگه خون مهران مدیری و امثالش از بقیه رنگی تره که باید به اجز و مزدشون برسند.مثل این میمونه یک بنای ساختمان.ساختمانی رو نیمه کاره تحویل صاحبان واحدها بده و بعد دوباره در کنارش بخواد ساختمانی بسازه و مردم هم بگند باید حقش داده بشه.
شما انتظار مزد رو در قبال کاری دارید که تمام شده باشه و نه نیمه کاره.به شخصه اگر کاری بهم محول بشه و نتونم به پایان برسونم.مزذی هم بابتش نمیگیرم.هر چقدر هم که هزینه کرده باشم.ولی اگر کارم تمام شده باشه و مورد پسند.خود مطمئن هستم که هم مزد خوبی دریافت میکنم و هم مشتری هام بیشتر میشه
کدام یکی از موارد بالا در مورد مهران مدیری صدق میکنه؟
من برای مجموعه ی قبلی حتی 1 هزارتومانی هم ندادم.اخلاقم این طوره و فکر هم نمیکنم غیر اخلاقی باشه.اما دلم میسوزه از این 2500 تومان هایی که هفته به هفته میرفت در جیب مبارک ایشان و مردم به خیال همایت از تولید ملی و کار اخلاقی و .... از خریدشون راضی بودند.در صورتی که میتوانستند همین مبلغ رو به زخم زندگی شان بزنند و یا سریال های بهتری را ببینند.وقتی نمودارهای اقتصادی کشور ما را زیر خط فقر میداند.فکر میکنید همین 2500 تومان کم پولی است؟ ان هم وقتی هزاران نفر با هم پرداخته باشند
من تو هیچ کجای صحبتم نگفتم این حمایت فقط باید از مهران مدیری و سریالهای ایشون صورت بگیره. به شخصه سریال یا فیلمی ( ایرانی) رو خوشم بیاد میخرم خوشم نیاد نمیخرم و نمیبینم. همین مشکل وجود داره که فیلم سازان به شبکه خانگی و توزیع فیلمها در این شبکه اهیمتی قائل نمیشند. هم ما مقصریم هم اونا.
فیلم ایرانی جدایی نادر از سیمین بدون شک جزو آثار فاخر سینمای ایران هستش ولی چرا باید این فیلم بصورت بلوری توسط کمپانی سونی تو کل دنیا پخش بشه ولی توی ایران نشه. بدون شک یکی از مسببین این اتفاق خود ما هستیم.
هر کسی چیزی میخواد باید بهای اون رو بپردازه.
اما در کل در این مورد هم نظرات مخالف و هم موافق درستی وجود داره و تا وقتی بستر مناسبی فراهم نشه نمیشه به هیچ کدومش ایراد گرفت
در ضمن با احساسات میهن دوستانه مون بازی نکنید . کپی و کرک و ... اگه بد باشه برای همه محصولات بده . هموطن و غیرهموطن نداره . افکار عهد بوقی رو برای خودتون نگه دارید
دوست عزیز احساسات میهن دوستانه کیلو چند؟؟؟من بصورت کلی در مورد این موضوع بحث کردم. و گفتم که با توجه به سطح درامد مردم 3000 تومن چیزی نیست.