• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سريال ويلاي من، كار جديد مهران مديري

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
مدیری همون اول کار زد زیر حرفش و ذاتش رو نشون داد.
مگر نگفت میخوام جبران کنم و هر هفته منظم پخش میشه؟
پس چرا در توزیع پک دوم 12 روز تاخیر افتاد؟؟!

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
دوستان گرامي

جهت اطلاع تيم سايبري سريال ويلاي من همسو با قوانين كپي رايت بين المللي و نيز قوانين جمهوري اسلامي(قانون حمايت از حقوق مولفان و مصنفان و نيز قوانين مبارزه با جرايم الكترونيكي) و با كمك كميته ساماندهي و پليس فتا با هرگونه سو استفاده احتمالي از اين اثر مبارزه مي نمايد.
لذا خواهمند است از قراردادن لينك اين سريال در فضاي مجازي و نيز كپي كردن آن به هر شكل خودداري نماييد.
يادآور مي شوم كه مجموعاً در بخش هاي مختلف ساخت، توليد ديسك، تبليغات، اطلاع رساني، توزيع و فروش سريال ويلاي من بيش از 1000 نفر به طور مستقيم فعاليت مي كنند و با دانلود يا كپي كردن آن تلاش شبانه روزي يكيايك اين 1000 نفر به صورت مستقيم و چند هزار نفر بصورت غير مستقيم را از بين مي بريد.

در مورد پخش هم، همانطور كه قول داده شده است، بصورت منظم انجام خواهد شد و اين نظم به معناي هفتگي بودن آن نيست.
اطلاعات مرتبط با زمان پخش را مي توانيد در سايت ويلاي من به نشاني ویلای من - سایت رسمی سریال ويلای من پيدا كنيد.

پيروز باشيد
روابط عمومي سريال ويلاي من

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
تا اینجای کار که خیلی ضعیف بود و اصلا در حد مهران نبود.
توقع خیلی بالاتره ...

مهران مدیری بدون نویسنده هاش - قاسمخانی ها- ، واقعا فقط مزخرف تولید میکنه. اگر اشتباه نکنم سر سریال نود شبش هم همین مشکل رو داشت

رضا آتـــئیست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من که هنوز ندیدم. واقعن 3 هزار تومن ستمه برای هر هفته . من کل ماهانه م 15 تومن هست ، اگه همشو برم سریال ویلای من بخرم اونوقت از کجا بخورم ؟!
yao-ming-small.jpg

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
مهران مدیری بدون نویسنده هاش - قاسمخانی ها- ، واقعا فقط مزخرف تولید میکنه. اگر اشتباه نکنم سر سریال نود شبش هم همین مشکل رو داشت

بهترین کارهای مهران مدیری با قاسم خانی بود. بقیه اش کارهاش اوایل خوبه و بعد میره توی تکرار مکررات و آب بندی.

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
فقط اون صحنه ای که زن مهران مدیری لپ تاپش رو باز کرد گفت تازه برنامه نود هم که شروع بشه سکه میره بالا ( خیلی ) حال کردم باحال بود :دی

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
برنامه پخش سریال هر 12 روز یک باره
ضمناً منتظر قسمت 5و 6 (مچموعه سوم) باشید سه شنبه توزیع خواهد شد
خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی خوبه!

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
307303_142143142613062_1588540859_n.jpg

مجموعه سوم سريال ويلاي من امروز در سراسر ايران توزيع شد
از دستش نديد!

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
من هیچ دلیلی برای ادمه دادن بحث با کاربر hossein137 نمیدیدم ولی به خاطر حرفیکه راجع به من زد:

هیچ وقت با کسی که از نظر سنی (حالا هر شرایطی که داشته باشه.حتی فوق دکترا و پروفسور هم که باشه) با کسی که زیر 18 ساله بحث نکنید.چون دچار خود بزرگ بینی میشه و حرف چرند زیاد میزنه.اخرش میفهمید یکی دو ساعت اعصابتون رو برای یکی که هیچ ارزشی برای حرف هاتون قائل نیست حروم کردید

لازم میدونم مطالبی رو بگم
نکته اول و بسیار مهم اینکه در یک مباحثه طرفین بر اساس اظهار نظرات یکدیگر به یک ذهنیت و پیش فرضی از طرف مقابل می رسند و براساس آن ذهنیت جواب میدهند،من نه این کاربر را دیدم و نه میشناسم و نه اطلاع دارم چگونه زندگی میکند و از چه راهی سریال قهوه تلخ و یا ویلای من را تهیه کرده و میکند،امیدوار بودم این کاربر با بیست و چند سال سن موضوع به این بدیهی را درک کرده باشد که متاسفانه اینطور نبود!
در ادامه صحبتهای از ایشون را نقل قول میکنم:
من به شخصه هر چقدر هم بگند که کار غیر اخلاقی هست باز هم پایبند نیستم به حق کپی رایت و ....

آخه عزیز شما تو عمرت فقط همین یک سریال رو میبینی؟ که بخوای بهاش رو پرداخت کنی؟

من برای مجموعه ی قبلی حتی 1 هزارتومانی هم ندادم.اخلاقم این طوره و فکر هم نمیکنم غیر اخلاقی باشه.

به نظرم این روند دانلود کردن و بعد در صورت خوش امدن خریدن بهتر از ندیده خریدن است.

و علاوه بر اینها گفتن و تایید نظر مبنی بر کپی کردن سریال جدید ایشون :

http://forum.persiantools.com/t330784.html#post6149051

با توجه به نکته ای که در بالا اشاره کردم بنده براساس نظرات و تاییدی که ایشون داشتند به این ذهنیت رسیدم که ایشون سریال قبلی و جدید این کارگردان را از طریق کپی یا دانلود به دست می آورد و بر اساس همین ذهنیت با ایشون مباحثه کردم اما این کاربر با توسل به سفسطه و تحریک احساسات کاربران مطالبی رو میگفت برای پنهان کردن و توجیح کاریکه خود در ذهنیت من آن را ایجاد کرده بود و اگر هم پستهای این شخص را بخوانید توهینهای ریز و درشت و به خصوص اتهام شعار دادن و شعارزدگی ! * به من و کلی مطالب انحرافی خواهید دید.در حالیکه تمام سعی من بر خلاصه بودن و بیان مستقیم منظور بود و هیچ توهینی به ایشون نکردم نه در این تاپیک و نه در جای دیگر و بسیار با احترام با ایشون صحبت کردم و در آخر این کاربر با بیان این مطلب که :

من نه دانلود کردم و نه کپی کردم.من فروشنده بودم و برای فروش به مشتری(فرضا" دوستم) مبلغ رو کمتر در نظر میگرفتم و بعد از دیدن بهش میدادم.مثلا" اگر 1900 میخریدم و قیمت پشت 2500 بوده.من 2000 تومان به ایشان میدادم.نه 2500 تومان.

خود را توجیه و الفرار!
اخلاق حکم میکند اگر حس میکنیم طرف مقابل به خاطر ندانستنن یا بیان نادرست مطلبی توسط ما و یا دروغگویی و تناقض گویی دچار سوءتفاهم و ذهنیت اشتباه شده است بلافاصله موضوع را روشن کنیم تا طرف بر اساس آن ذهنیت نادرست بحث را ادامه نده!
حرفیکه ایشون باید در ابتدای بحث میگفت را گذاشت در آخر بیان کرد و با تهمت شعاری بودن بحث را یکجانبه خاتمه داد!

ضمن اینکه اگر تمام مطالب گفته شده را نادیده بگیریم پستهای من در اکثر موارد جنبه عمومی و کلی دارد و قابل تعمیم دادن به این کاربر یا شخص دیگری نیست !و این نکته ای بود که این کاربر به خاطر ضعف ادراکی قادر به فهمیدن آن نبود.

من پستهای اکثر تاپیکهایی که درش شرکت میکنم رو از اول تا آخر میخوانم که هم حرف تکراری نزنم و هم از نظرات دیگران استفاده برده باشم به خصوص که اگر بخوام با کسی بحث کنم پستهای اون تاپیکشو تمام و کمال میخوانم تا مطلبی برام پنهان نماند و اگر طرف دچار تناقض گویی و انکار حرفهای قبلی خود شد دستش رو رو کنم و همین انتظار رو هم از دیگران دارم که اگر میخواهد قضاوتی در مورد من یا این کاربر و یا در مورد بحث ما کنند این روش را در پیش بگیرند.

uonesnemati

Registered User
لایک‌ها
62
شاید در کنار سعید اقاخانی و رضا عطاران ایشون هم خوب باشن

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
قسمت سوم رو ديدم نتيجه گيري كه كردم اين بود كه ارزش ديدن نداره . كلا كاش نويسنده ها طنزي مينوشتن و ميساختن كه بيانگر گوشه اي از وضعيت جامعه و از جنس همين مردم باشه و سوئيچ كردن به زمان نا معلوم يا يك لوكيشن زندگي اشرافي چه چيزي رو ميخواد القا كنه به مردمي كه به سختي نيازهاي روزمرمه خود رو گذران ميكنن .

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
قسمت سوم رو ديدم نتيجه گيري كه كردم اين بود كه ارزش ديدن نداره . كلا كاش نويسنده ها طنزي مينوشتن و ميساختن كه بيانگر گوشه اي از وضعيت جامعه و از جنس همين مردم باشه و سوئيچ كردن به زمان نا معلوم يا يك لوكيشن زندگي اشرافي چه چيزي رو ميخواد القا كنه به مردمي كه به سختي نيازهاي روزمرمه خود رو گذران ميكنن .

مسئله اینجاست که شما میخوای مشکلات روزمره جامعه رو تو فیلمها مرور کنی !!!

خنده دار صرفا به معنی طنز ، و طنز هم صرفا به معنی خنده دار نیست

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان عزیز شما میتونید وارد پنل قرعه کشی بشید ؟! من هرچی شماره تلفن و 4 رقم آخر اولین کد ارسالی میزنم که وارد پنل بشم میگه رمز عبور یا شناسه کاربری اشتباه هست !!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مسئله اینجاست که شما میخوای مشکلات روزمره جامعه رو تو فیلمها مرور کنی !!!

خنده دار صرفا به معنی طنز ، و طنز هم صرفا به معنی خنده دار نیست

منظورم نشان دادن مشكلات نيست ولي در اون لوكيشن شما سنخيتي با زندگي عادي مردم نميبيني

بالا