• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سريال ويلاي من، كار جديد مهران مديري

arash@arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
ایرادات سریال ویلای من از نظر من :

قسمت اول :
چطور یک وکیل زن (هنگامه مهاجر) در ایران حاضر می‌شود برای پرونده‌ایی که به عهده گرفته در ویلای کارفرمای‌اش به مدت نامحدود حبس شود؟

چرا "هدایت" رفیق مهران مدیری با بازی سیامک انصاری با عینک می خوابد؟

چطور "هدایت" رفیق مهران مدیری با بازی سیامک انصاری می‌خواهد شناسنامه جعل کند در صورتیکه نام برادر شخص ثروتمند را نمی دانند؟ اسم پدرش را چی بزند؟

قسمت دوم :

ارسلان با بازی مهران مدیری آن دسته گل، کادو و مدارک که به وکیل تقدیم کرد را از کجا آورد؟ وقتی به ویلا آمد که چیزی همراه‌اش نبود؟

از کی ناسا شده سازمان جهانی هوافضا؟
(ناسا سازمان ملی هوانوردی و فضایی آمریک است)

"هدایت" با بازی سیامک انصاری قرار بود شناسنامه‌ برای او جعل کند چطور شد که مهران مدیری پاسپورت، بلیط پرواز، شناسنامه پدرش، کارت شناسایی، ناسا و گرین کارت جعلی را به وکیل ارائه کرد؟

چطور ارسلان با بازی مهران مدیری شناسنامه جعلی پدرش را دارد اما نام پدرش را نمی‌داند و منتظر است از بین جملات پیشکار پدرش بفهمد که نام پدرش چیست؟

طنز قویی ندارد و اکثر لحظات‌اش خنده‌دار نیست و یا طنزش به درد کودکان و خردسالان می خوره!

دیدن‌ این سریال را پیشنهاد نمی‌کنم

مدیری بدون نویسندگی برادران پیمان و مهراب فاسم خانی فقط مزخرف تولید میکنه و بس!

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
من که نه میخرم و عمرا هم نمیرم دانلود کنم با این قیمتی که دارم برای حجم اینترنت میدم..ولی دیدم که یه سری ها میگن اگر دان کنید کار زشته و از این حرفا ..نخیر عزیزم اصلا هم اینطور نیست بیخود حس عذاب وجدان تحمیل نکنید به کسی. دانلود کردن و کلا قانون کپی رایت توی ایران نه ثبت شده و نه اجرا میشه و عمل نکردن به قانونی که کلا وجود نداره اصلا هم کار اشتباهی نیست . مثل سگ داریم زندگی میکنیم و از کوچکترین حقوق اجتماعی که در دنیا مردم برخوردارن ما برخوردار نیستیم بعد بیایم اضافه کاری هم بکنیم ?!?!
این اقای مدیری و تیمش حتی از قاب دی وی دی های قهوه تلخ هم میزدن ! اولش تو قاب پلاستیکی بود بعد دیدن کمه سودش و کم دارن میخورن گذاشتن لای مقوا !

بکن اقا دانلود کن حالش رو ببر

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
ایرادات سریال ویلای من از نظر من : قسمت اول : چطور یک وکیل زن (هنگامه مهاجر) در ایران حاضر می‌شود برای پرونده‌ایی که به عهده گرفته در ویلای کارفرمای‌اش به مدت نامحدود حبس شود؟ چرا "هدایت" رفیق مهران مدیری با بازی سیامک انصاری با عینک می خوابد؟ چطور "هدایت" رفیق مهران مدیری با بازی سیامک انصاری می‌خواهد شناسنامه جعل کند در صورتیکه نام برادر شخص ثروتمند را نمی دانند؟ اسم پدرش را چی بزند؟ قسمت دوم : ارسلان با بازی مهران مدیری آن دسته گل، کادو و مدارک که به وکیل تقدیم کرد را از کجا آورد؟ وقتی به ویلا آمد که چیزی همراه‌اش نبود؟ از کی ناسا شده سازمان جهانی هوافضا؟ (ناسا سازمان ملی هوانوردی و فضایی آمریک است) "هدایت" با بازی سیامک انصاری قرار بود شناسنامه‌ برای او جعل کند چطور شد که مهران مدیری پاسپورت، بلیط پرواز، شناسنامه پدرش، کارت شناسایی، ناسا و گرین کارت جعلی را به وکیل ارائه کرد؟ چطور ارسلان با بازی مهران مدیری شناسنامه جعلی پدرش را دارد اما نام پدرش را نمی‌داند و منتظر است از بین جملات پیشکار پدرش بفهمد که نام پدرش چیست؟ طنز قویی ندارد و اکثر لحظات‌اش خنده‌دار نیست و یا طنزش به درد کودکان و خردسالان می خوره! دیدن‌ این سریال را پیشنهاد نمی‌کنم

ضعف ک همشون دارن

فقط میخان قسمت زیاد کنن

خیلی بد شده. قسمت 5 ک افتضاح بود. هی بدتر میشه

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
ريتم داستان خيلي كند جلو ميره
محاوره اي بگم ، احساس مي كنم "توش آب بسته شده"

خيلي از بازيگراني كه در اين سال هاي اخير كمتر كاري ازشون ديده شده ، علت رو فقط "فقر فيلم نامه" مي دونند.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
ريتم داستان خيلي كند جلو ميره
محاوره اي بگم ، احساس مي كنم "توش آب بسته شده"

خيلي از بازيگراني كه در اين سال هاي اخير كمتر كاري ازشون ديده شده ، علت رو فقط "فقر فيلم نامه" مي دونند.
خدا خیرت بده کجای این داستان !پرت و پلا رو گذاشته فیلم گرفته اسم خودشم گذاشته کارگردان . واسه 2 زار پول چکار نمی کنی مدیری

Last edited:

farzad231

Registered User
لایک‌ها
484
ویلای من اگه همین جایزه هاش نبود ، به نظر تون واقعا خریده میشد؟!؟!؟ کلاً به نظر تون به کارهای دیگه مدیری میرسه این دو تا آخری؟

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
اینکه طرف با عینک میخوابه یا چیزهای دیگه مثلاً جنبه طنز داره و اینکه یارو اسم ناسا رو درست نمیدونه یعنی طرف خیلی داغونه نمیشه به مسئله نقد اینجوری خرد پرداخت البته نه هر نقدی این سریال اصلاً احتیاج به نقد نداره موضوع بسیار دم دستی و تکراریست و شوخیهای بازیگرها هم دیگه کلاً نخ نما شده دیالوگهاشون اصلاً چنگی به دل نمیزنه و بازیگرها هم کلیشه شدند کلاً مدیری به نظرم این دفعه بعد از اون قهوه تلخ باید با تلویزیون کار میکرد یا یک تیم کامل حرفه ای میبست برای این سریال با فیلم نامه نویسان جدید و با خلاقیت بیشتر نه اینکه یک داستان کلیشه که یک بابایی داره مییمره و میخوان یک عده پولشو بالا بکشند این داستان تا حالا صد بار روایت شده پس داستان دو خطیش که کلاً جذابیت خاصی نداره و خوب سمپلهایی که بهش اضافه شده داستان رو پرکشش نکرده به نظر من مدیری باید یک فکری به حال مجموعه اش بکنه مگرنه با این شکل چیزی غیر از فیلم فارسی نیست......

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
من به غیر از اون سکانس و تیزری که تو سایت رسمیش گذاشته شده صحنه ی دیگه ای از این سریال ندیدم ولی از روی همینها حدس میزدم کاری به شدت آبکی و سطح پایین عرضه خواهد شد که با توضیحات کاربران به حدسم اطمینان پیدا کردم.

حالا باید بپرسم واقعا بیکارید میشینید این سریالو میبینید؟:confused::confused::confused:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من به غیر از اون سکانس و تیزری که تو سایت رسمیش گذاشته شده صحنه ی دیگه ای از این سریال ندیدم ولی از روی همینها حدس میزدم کاری به شدت آبکی و سطح پایین عرضه خواهد شد که با توضیحات کاربران به حدسم اطمینان پیدا کردم.

حالا باید بپرسم واقعا بیکارید میشینید این سریالو میبینید؟:confused::confused::confused:

من قلباً در گذشته به مدیری علاقه مند بودم و خوب از قهوه تلخ به این طرف ازش دل چرکین شدم یکی دو قسمت رو دیدم که ببینم چطوره و در واقع توضیحات رو بالا دادم.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خیلی ضعیف
دو سری سری اول رو دیدم با این ذهنیت که مثل سریال های قبلی مدیری بعد از چند قسمت جا میوفته سری سوم رو یه مقدار که دیدم تلویزیون رو خاموش کردم ...
این فیلم اصلا کشش نداره ...
داستان خیلی آبکی و بازی مصنوعی بازیگران
نمونش صحبت کردن سیامک انصاری ... که جی اینطور مصنوعی بازی میکنه ... واقعا از سیامک بعیده ... از مدیری بعیده ... این فیلم ...

از خیرش گذشتیم که دوباره ببینیم...

moosavir

Registered User
لایک‌ها
22
با تمام علاقه ای که به مدیری و کارهای قبلی‌ش دارم، این کار - ویلای من - نه تنها در مقیاس کارهای قبلی مدیری، بلکه با هر متر و معیاری یه اثر فوق‌العاده ضعیف، آبکی ، و غیرقابل‌تحمله. این خنده‌ندارترین مجموعه‌ایه که تا به حال دیدم. تا ۶ قسمت اول رو با هر بدبختی بود تحمل کردم تا ببینم بالاخره کار به جایی می‌رسه یا نه، اما هر قسمت از قسمت قبلی ضعیف‌تر و مسخره‌تر بود. این یه عقب‌گرد وحشتناک در کارنامه‌ی مهران مدیریه. یه انحطاط کامل و رقت‌بار.

arashb

Registered User
لایک‌ها
25
دوستان گرامي
متاسفم كه به دليل مشغله كاري كمتر به اينجا سر مي زنم.
در ابتدا از اظهار لطف دوستان نسبت به ابن سريال بسيار سپاسگذارم.
اين سريال توانسته است در اين مدت ارتباط مناسبي را با مخاطبان خود برقرار نمايد و طبعاً هر اثري باب ميل بخشي از جامعه است و براي بخش ديگري شايد زياد مطلوب نباشد. لذا مطلوب نيست كه نظر خود را له و يا عليه يك اثر، به كل جامعه تعميم دهيم.
در عين حال چون ساخت سريال هنوز به پايان نرسيده است تيم سازنده با در نظر گرفتن بازخوردها، انتقادات و پيشنهادات مطرح شده برآن است تا "ويلاي من" را به سليقه عمومي مخاطبان خود نزديكتر كرده و در عين حال سهم بيشتري از توجه جامعه را به خود معطوف نمايد.
لذا مايه خرسندي ما خواهد بود تا از اين طريق بتوانيم نظر بخشي از جامعه (عمدتاً بخش نوجوان و جوان متاثر از آثار روز سينماي جهان) را دريافت و براي تحت تاثير قراردادن آنان نيز برنامه ريزي نماييم.

با آرزوي بهروزي براي تك تك شما عزيزان

روابط عمومي سريال ويلاي من

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
دوستان گرامي
متاسفم كه به دليل مشغله كاري كمتر به اينجا سر مي زنم.
در ابتدا از اظهار لطف دوستان نسبت به ابن سريال بسيار سپاسگذارم.
اين سريال توانسته است در اين مدت ارتباط مناسبي را با مخاطبان خود برقرار نمايد و طبعاً هر اثري باب ميل بخشي از جامعه است و براي بخش ديگري شايد زياد مطلوب نباشد. لذا مطلوب نيست كه نظر خود را له و يا عليه يك اثر، به كل جامعه تعميم دهيم.
در عين حال چون ساخت سريال هنوز به پايان نرسيده است تيم سازنده با در نظر گرفتن بازخوردها، انتقادات و پيشنهادات مطرح شده برآن است تا "ويلاي من" را به سليقه عمومي مخاطبان خود نزديكتر كرده و در عين حال سهم بيشتري از توجه جامعه را به خود معطوف نمايد.
لذا مايه خرسندي ما خواهد بود تا از اين طريق بتوانيم نظر بخشي از جامعه (عمدتاً بخش نوجوان و جوان متاثر از آثار روز سينماي جهان) را دريافت و براي تحت تاثير قراردادن آنان نيز برنامه ريزي نماييم.

با آرزوي بهروزي براي تك تك شما عزيزان

روابط عمومي سريال ويلاي من

به نظر منم این کار تا فعلاً حرفی واسه گفتن نداشته و واقعاً کم کم از ادامه نگاه کردنش دارم منصرف میشم . قسمتای اول یه سریال خیلی مهمه که مخاطب رو بتونه جذب کنه ، این چند قسمت رو به امید بهتر بودن میخرم و نگاه میکنم به وسطای سریال که میرسم تند تند رد میکن تا تموم شه . مخصوصاً از شخصیت فیضی خیلی بدم میاد

شما شک نداشته باشین من حرفی رو که دارم میزنم دست کم از طرف 20 نفر دوست و آشنا و خانواده دارم میگم

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
قسمت 7و8 رو دانلود کردم و دیدم. قسمت 8 در حدود 30 ثانیه خنده دار بود. 8 قسمتش همچنان روی هاردمه. هنوز به نظر من 8 قسمتش ارزش یک دیویدی خام رو نداره:blush:. 2 سری بعد رو هم دانلود میکنم ، اگر بیمزه بود کلا از روی هارد هم پاکش میکنم:D

پ.ن: خیلی احتمالش زیاده که این هم نیمه کاره رها بشه ، چون واقعا از نظر مالی پیشاپیش شکست خورده بود

galaxy_pro

Registered User
لایک‌ها
59
با تمام احترامی که به آقای مدیری دارم . این سریال از ایشون بعیده واقعا
خیلی آبکیه . . .
سریال های شونه تخم مرغی همینه و متاسفانه آقای مدیری هم وترید این حوزه شدند .

golabi2

Registered User
لایک‌ها
734
سریال بسیار آبکی وکسل کننده!
دیشب پای قسمت 8 خوابم برد...:eek:

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
با تمام علاقه ای که به مدیری و کارهای قبلی‌ش دارم، این کار - ویلای من - نه تنها در مقیاس کارهای قبلی مدیری، بلکه با هر متر و معیاری یه اثر فوق‌العاده ضعیف، آبکی ، و غیرقابل‌تحمله. این خنده‌ندارترین مجموعه‌ایه که تا به حال دیدم. تا ۶ قسمت اول رو با هر بدبختی بود تحمل کردم تا ببینم بالاخره کار به جایی می‌رسه یا نه، اما هر قسمت از قسمت قبلی ضعیف‌تر و مسخره‌تر بود. این یه عقب‌گرد وحشتناک در کارنامه‌ی مهران مدیریه. یه انحطاط کامل و رقت‌بار.

با تمام احترامی که به آقای مدیری دارم . این سریال از ایشون بعیده واقعا
خیلی آبکیه . . .
سریال های شونه تخم مرغی همینه و متاسفانه آقای مدیری هم وترید این حوزه شدند .

سریال بسیار آبکی وکسل کننده!
دیشب پای قسمت 8 خوابم برد...:eek:

تاپیک رو آب برد

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
یکی به این مدیری بگه وقتی بعضی از این بازیگران دارن زر میزنن آخرش بنشینه نگاه کنه ببینه کجاش خنده داره آخه . :hmm:

این زن جمشید رو اعصابه واقعا . صداش دلخراش بود . الان دیالوگ ضعیف و گریم افتضاح هم اضافه شده بهش . نصف سریال هم دستشه

سیامک انصاری هم رو هم 2 دقیقه بیشتر نمی بینیم . باز مدیری + انصاری یه جنبه فانی داشت اونم دیگه .....

قسمت 3-4 خوب بود دوباره خرابش کردن

pooya121

Registered User
لایک‌ها
24
من قهوه تلخ رو کامل خریدم ولی.....
ویلای من رو هم موندم دانلود کنم یا نه(نمی خرم.)

بالا